Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Banda trojga

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

Na RAW będziecie musieli niestety trochę poczekać- dziś wyjeżdżam na wakacje, ale mam nadzieję, że Swanton nie pozwoli Wam się nudzić i wrzuci SmackDown! :)

Johniss'a z kolei chciałbym prosić o niezamykanie tematu, powód w/w. :)

Szef wszystkich szefów.

140584860950408dc238d96.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vision

10

• Stamford

7

• Pinio

7

• lugeta

7

Top użytkownicy w tym temacie

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/wwenews.png

*Jak podają osoby związane z WWE- Royal Rumble Match ma wygrać osoba bardzo mało znacząca w federacji. Czyżby czekała nas niespodzianka i wprowadzenie nowego zawodnika do Main Eventów?

*Na najbliższe SmackDown! oraz RAW zapowiadane są walki o miano pretendentek do pasów pań.

*Na przyszłych tygodniówkach poznamy także wrestlerów, którzy wystąpią w main evencie najbliższej gali PPV.

*Prezes WWE, Vision napisał na Twitterze "Po Royal Rumble 2010, wszyscy fani doznają szoku! Będzie to związane nie tylko z ową galą, ale także z tym co się stanie po niej... To będzie przełom!". Trzeba przyznać, że brzmi ciekawie.

*Plotki mówią, że NxT ma zakończyć się poza NxT(?). Czy to znaczy, że nie zobaczymy kto zostanie nową gwiazdą WWE w telewizji?

*Aktualna karta na Royal Rumble 2010:

1. Normal Match for WWE Intercontinental Championship

http://i52.tinypic.com/2z7pwz8.jpg

Drew McIntyre © vs Shelton Benjamin

2. Normal Match for WWE US Championship

http://i51.tinypic.com/sobztd.png

Chavo Guerrero vs The Miz ©

3. Normal Match for WWE Championship

http://i53.tinypic.com/ali0qf.jpg

John Cena © vs Shawn Michaels

*Prawdopodobnie na SmackDown! ujrzymy plakat na WWE Royal Rumble 2010

*Na najbliższą galę RAW zapowiedziana jest walka...

Normal match for Unified Tag Team Championship

http://i55.tinypic.com/xge455.png

D-Generation X vs ShoMiz ©

Edytowane przez Vision
Szef wszystkich szefów.

Piątek, 22 Styczeń 2010

http://www.youtube.com/watch?v=cx05BGkD8VU

United Center, Chicago, IL

Gra muzyka wejściowa SmackDown!, pokaz pirotechniki, WWE Universe szaleją! Czas rozpocząć czwarte Friday Night SmackDown!

--------------------

R-Truth vs. Dolph Ziggler (Singles Match)

Oboje zawodnicy są już w ringu.Słyszymy gong i zaczęli od zwarcia.Z niego zwycięsko wychodzi Killings.Wykonuje na Zigglerze Jawbreaker.Podnosi go, jednak ten od razu chce przejść do Sleeper Hold! R-Truth nie daje się i przerzuca rywala przez bark poprzez Throw Arm.Ziggler wstaje i biegnie na rywala.Drop To Hold w wykonaniu Rona.Irish Whip na liny i Scoop Slam! R-Truth wchodzi na narożnik.Czeka, aż jego rywal wstanie i Diving Dropkick! Jeszcze jeden Irish Whip, lecz skontrowany przez Dolpha.Kombinacja w wykonaniu Trutha i Flying Roll Up! 1...2...Kickout! Spining Calf Kick od R-Trutha! Do tego Spinning Scissors Kick! Ziggler wstaje i Truth Missile! 1...2...Rope break! Ziggler kładzie jedną z nóg na linach i sędzia został zmuszony do przerwania liczenia! R-Truth podnosi oponenta i jednak wzamian dostaje Neckbreaker! Irish Whip w narożnik i Stinger Splash! R-Truth upada na matę.Ziggler bierze rozbieg i Neck Snap! Ziggler wchodzi na narożnik, a R-Truth leży nieruchomo i Diving Big Splash od Zigglera! Ten nie czeka dłużej i Bridging German Suplex.Do tego dokłada Zig Zag! 1...2...3! Pinfall!

Zwycięzca: Dolph Ziggler

--------------------

[ Backstage ]

Widzimy pretendenta do pasa Intercontinental Championship Sheltona Benjamina, który gdzieś idzie.Nagle zza jego pleców ktoś atakuje go krzesłem, kilka Chair Shot'ów i Benjamin upada na podłogę.Okazuje się, że Złoty Standard został zaatakowany przez Mistrza Interkontynentalnego Drew McIntyre'a.Ten na dodatek podnosi rywala i wykonuje na nim Future Shock DDT...

--------------------

Batista vs. John Morrison (Singles Match)

Zawodnicy są już w ringu i czekają na gong.Właśnie go usłyszeliśmy i 2 walka dzisiejszego Friday Night SmackDown rozpoczęła się.Zaczęli od klinczu, jednak tutaj JoMo nie ma żadnych szans z dobrze umięśnionym Animalem.Ten spycha rywala do narożnika i zaczyna go kopać Stomp'ami.Sędzia zaczyna odliczać, 1...2...3...4...Batista przerywa.Silny Irish Whip do narożnika naprzeciw.Morrison odbija się od niego i upada na matę.Zwierzak nie czekając podnosi go.Bierze rozbieg, odbija się od lin i silny Big Boot.Morrison powoli wstaje, lecz od razu otrzymuje Clothesline.Irish Whip na liny i Shoulder Block w wykonaniu Animala.Zaraz po tym Irish Whip w narożnik i seria Turnbockle Shoulder Strikes'ów.Sędzia znowu zaczyna wyliczać, Batista przerywa.Irish Whip na liny i Sidewalk Slam od Batisty! Do tego dokłada Jackhammer i Friday Night Delight znowu przywitał się z matą.Powerslam od Zwierzaka i próba pinu! 1...1,88...Kickout! Podnosi Morrisona, jednak od razu otrzymuje Capoeira Kick! Batista wstaje i Dropkick od JoMo! Do tego Suplex.Batista inkasuje serię kick'ów straitingowych po czym poraz kolejny wita się z matą.Standing Shooting Star Press w wykonaniu Szamana Sexu.Jednak na tym nie poprzestaje.Zaciąga Batistę pod narożnik! Ustawia się i przygotowuje do Starship Pain! Jednak Batista robi unik.Podnosi rywala i Spinebuster! Ten powoli wstaje i Spear! Łapie go za głowę i wkłada pomiędzy uda, a to może oznaczać tylko jedno! Wyniesienie i Batista Bomb! 1...2...3! Batista wygrywa walkę!

Zwycięzca: Batista

--------------------

Kane vs. Rey Mysterio (Singles Match)

Najpierw na ring wyszedł Master of 619, a zaraz po tym w hali zrobiło się czerwono.Big Red Monster jest już w ringu, gong i 3 walka rozpoczęta! Zwarcie.Kane odpycha rywala tak, że ten wywala się.Big Red Machine śmiejąc się podnosi rywala.Irish Whip do narożnika.Kane bierze rozbieg i Clothesline! Powtarza tą akcję jeszcze raz.Irish Whip na liny i potężny Big Boot.Mysterio wstaje i zaraz po tym upada z powrotem po Dropkicku.Odbija się od lin i Running Seated Dropkick! Mysterio wstaje i biegnie na rywala.Inkasuje Sidewalk Slam oraz Front Powerslam chwilę później.Kane jest na fali.Unosi prawą rękę do góry, czyli szykuje się na Chokeslam.Łapie Rey'a za gardło i wynosi w górę, jednak ten jakoś się wydostaje.Bierze rozbieg i Hurricanrana od Mysterio! Mysterio wskakuje na liny i Springboard Leg Drop! Odbija się od lin i Cross Body! Kane wstaje, a Mysterio znowu nadbiega, ten jednak odwraca go pod Tombstone Piledriver! A jednak nie! Spining Reverse DDT! Fantastyczna akcja! Kane znów powoli wstaje.Mysterio odbija sie od lin i Rebound Bulldog! Do tego Senton Splash! Rey próbuje wykonać jeszcze jedną akcję, jednak Kane łapie go za gardło, wynosi w górę i Chokeslam! Nie próbuje zakończyć tej walki tylko czeka, aż Mysterio wstanie...Tego chyba się nie doczeka, podnosi go i odwraca pod Tombstone! Tym razem się uda, jednak Rey znowu jakimś cudem się wydostaje.Wślizg między nogami Kane'a i Dropkick! Kane leci na liny.Mysterio nie zwleka i bierze rozbieg i 619! Wielki Czerwony Potwór leży na macie, Mysterio wskakuje na liny i Splash! 1...2...3! Rey Mysterio zwycięzcą 3 walki dzisiejszego wieczoru!

Zwycięzca: Rey Mysterio

--------------------

The Undertaker vs. CM Punk (Submission Match for #1. Contender to World Heavyweight Championship Title)

Stawka tej walki jest ogromna.Wygrany zmierzy się na Royal Rumble w walce o pas Mistrza Świata Wagi Ciężkiej z Chrisem Jericho.CM Punk jest już na ringu.W hali zrobiło się ciemno.Na ring wchodzi Undertaker.Ściąga płaszcz oraz kapelusz, Punk wystraszony zszedł z kwadratowego pierścienia...Słyszymy gong i rozpoczęli.Przypomnijmy, że ta walka odbywa się w stypulacji Submission Match.Nie można wygrać jej po uzyskaniu pinfallu tylko poprzez Submission...Zwarcie, zwycięsko wychodzi z niego Deadman.Irish Whip na liny i Big Boot.Punk na macie.Taker nie czeka dłużej, podnosi go i wykonuje Irish Whip w narożnik.Zaraz po tym bierze rozbieg i Turnbuckle Clothesline! Punk powoli wstaje, Undertaker bierze rozbieg i Jumping Lariet.Wywala rywala poza ring.Schodzi za nim i wrzuca go z powrotem do ringu ale tak, że głowa Punka wystaje.Seria Apron Elbow'ów.Grabarz wchodzi na skraj narożnika i Leg Drop! Wrzuca Punka z powrotem do ringu.Punk wstaje i Running DDT od Pana Ciemności! Czas na spacer po linach! Phenom łapie rywala za rękę.Wchodzi na narożnik i Old School! Czeka, aż Punk wstanie, podnosi prawą rękę i jest już gotowy do Chokeslamu! Łapie go za gardło, jednak Punk wydostaje się i pchnie Takera w narożnik.Bierze rozbieg i Running High Knee oraz Bulldog! Dokłada Exploder Suplex! Irish Whip na liny i Snap Powerslam! Podnosi go, jednak przypływ sił Undertakera! Wynosi rywala w górę i Last Ride! To jeszcze nie koniec.Odwraca rywala do góry nogami i Tombstone Piledriver! Phenom zakłada Hell's Gate! To może być koniec! Punk póki co wytrzymuje! Łapie się lin! Sędzia próbuje odciągnąć Demona z Doliny Śmierci! Ten jednak nie przerywa submissionu! Sędzia zaczyna odliczać! 1...2...3...4...Undertaker puszcza rywala.Ma pretensje do sędziego, tylko nie wiadomo o co.Punk dochodzi do siebie.Tymczasem na ringu pojawia się Luke Gallows i atakuje Undertakera krzesłem! Podchodzi do Punka i pokazuje mu, że ten leży nieruchomo!.Punk natychmiast wynosi rywala w górę i wykonuje Go To Sleep! Oraz przechodzi do Anaconda Vise! Undertaker odklepuje! Mamy pretendenta do tytułu Mistrza Świata Wagi Ciężkiej! CM Punk zwycięża!

Zwycięzca: CM Punk (#1 Contender For World Heavyweight Championship at Royal Rumble)

--------------------

Słyszymy Theme World Heavyweight Championa Chrisa Jericho.Pojawia się na ringu i zaczyna mówić

Gratulacje Punk.Wygrałeś z legendą wrestlingu.Wygrałeś z największym hipokrytą w WWE Undertakerem.Na Royal Rumble zmierzymy się w walce jeden na jeden i pokonam Ciebie zachowując ten oto pas Mistrza Świata Wagi Ciężkiej! Pokonam Ciebie dlatego, że jestem najlepszy w tym co robię.Jestem Mistrzem.Mistrzem dla tych hipokrytów na widowni oraz dla Ciebie.Mimo, że jesteś pretendentem i na Royal Rumble zmierzysz się ze mną to wiedz, że nie będziesz miał łatwo.Zawalczysz z najlepszym wrestlerem w historii wrestlingu.Zawalczysz z żywą legendą wrestlingu.Mało tego...To będzie dla Ciebie zaszczyt walczyć ze mną.Jednak jak już mówiłem jestem najlepszy w tym co robie i udowodnię to po raz kolejny...Na Royal Rumble pas WHC nie zmieni właściciela...Nie zmieni go przez długi czas.

Punk bierze do ręki mikrofon i odpowiada

Właśnie przed chwilą pokonałem zawodnika, który przez 17 walk na WrestleManii od debiutu, aż po dzień dzisiejszy nie przegrał z nikim i jego streak wynosi 17-0...Sądzisz, że po pokonaniu Undertakera nie pokonam Ciebie? Mylisz się.Stanie się tak, a nie inaczej, ponieważ ja oczyszczę ten pas ze wszystkich świństw, używek, dopalaczy i tego całego menelstwa.Jestem Straight Edge i ten pas już 31 Stycznia także taki będzie.Skoro jesteś najlepszy w tym co robisz to chyba chodzi Tobie oto, że ciągle gadasz.Chyba zostanę zmuszony zamkąć Ci tą jadaczkę.Pokonam Ciebie na Royal Rumble.Wiedziałem, że General Manager SmackDown! w końcu doceni to, że jestem najczystszym zawodnikiem w tej federacji i nie będę musiał oczyszczać was wszystkich podczas Royal Rumble Matchu.Zrobię to w walce jeden na jeden z Tobą.Będziesz pierwszym oczyszczonym.A skoro oczyszczę Mistrza to oczyszczę także każdego innego zwykłego zawodnika.To nie będzie problemem.Natomiast problem masz Ty Jericho.To dla Ciebie zaszczytem powinna być walka z tak zadbanym człowiekiem jak ja, a nie dla mnie z Tobą.Lepiej zrozum to już teraz, ponieważ za 9 dni odbiorę Ci to co powinno należeć do mnie.Jestem Straight Edge tak samo jak Luke czy Serena.Pomogłem im w porzuceniu tego codziennego świństwa.Następny będziesz Ty Chris.Jeszcze mi za to podziękujesz!

W tym momencie Undertaker powala obydwu przeciwników Big Boot'ami.Podnosi CM Punka i wykonuje na nim Chokeslam.Zaraz po tym bierze Jericho, a ten inkasuje Tombstone Piledriver.Deadman tauntuje.Na ringu pojawia się Edge, który szykuje się do Speara! Undertaker odwraca się i Spear od Edge'a! Następnie podnosi Undertakera i wyrzuca go nad ostatnią liną, to samo robi z Jericho i Punkiem.Pojawia się jeszcze Gallows, ale on także załapał się na Speara! Edge bierze Gallowsa i jego też wyrzuca poza ring nad ostatnią liną.

Edge zaczyna mówić

To co zrobiłem z tymi zawodnikami zrobię także za tydzień w Niedzielę.Jednym słowem daje wam do rozumu, że biorę udział w tegorocznym Royal Rumble Matchu! Co oznaczać może tylko jedno...Moją wygraną!

Na rampie pojawia się General Manager SmackDown! Dan McKenzie.

W wyniku starć pomiędzy paroma zawodnikami chcę ogłosić, że Kane oraz Batista wystąpia w Royal Rumble Matchu.Undertaker, który przegrał z CM Punkiem w walce o pretendenta do tytułu World Heavyweight Championa także weźmie udział w Main Event'cie gali Royal Rumble.Edge to co zrobiłeś nie zrobiło na mnie większego wrażenia.Jednak dostaniesz drugą szansę i Ty również wystąpisz w Royal Rumble Matchu.Co do Mistrza Świata Wagi Ciężkiej i pretendenta do tego pasa, CM Punka.Panowie.Na Royal Rumble zmierzycie się jeden na jeden o pas, który posiada obecnie Chris Jericho.Walka ta będzie posiadać stypulację, którą jest Submission Match! To byłoby na tyle.Żegnam i życzę powodzenia na następnym SmackDown! Uwierzcie mi.Tam będzie się działo...

Aktualna karta na galę Royal Rumble 2010:

2. Normal Match for WWE Intercontinental Championship

3. Normal Match for WWE US Championship

4. Submission Match for World Heavyweight Championship

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/jerichovspunk.png

Chris Jericho © vs CM Punk

5. Normal Match for WWE Championship

6. 30-men over the rope Royal Rumble match

*Ratingi zeszłotygodniowych gal:

- RAW - 6.52

- SmackDown! - 4.93

- NxT - 2.90

- SuperStars - 2.53

- TNA iMPACT! - 5.00

*Mówi się, że zarząd WWE jest zadowolony ze wszystkich pozostałych zawodników w NxT i nadal nie wiadomo kto wygra tę galę

*Mówi się także o feudzie na linii Punk vs Taker, który miałby ciągnąć się aż do WrestleManii.

*Najbliższy, wtorkowy odcinek WWE NxT ma być ostatnim wyemitowanym w telewizji odcinkiem tej serii. Nikt z osób związanych z federacją nie zdradza kiedy rozegra się finał.

Smackdown by SwantonBomb

Edytowane przez Vision
Szef wszystkich szefów.

Ja sie muszę jak zawsze do czegoś przyczepić prawda? :D

Najpierw :

"W tym momencie Undertaker powala obydwu przeciwników Big Boot'ami" - Chciałbym to zobaczyć jak obaj na raz dostają po Big Boocie :D

Co do SmackDown! Walki trzymają poziom , lecz backstage już raczej nie. Powinniście nad nim popracować , ponieważ u was wyglada to tak :

Walka

Backstage

Walka

Walka

i na koniec gali backstage. To coś nie tak :)

Mimo wszystko gala na + i zapraszam do nas :P

Stamford już napisał błąd dotyczący Backstage'u dlatego nie będę pisał tego drugi raz. Gala ciekawa z kilkoma małymi błędami. Ciekawie zapowiada się karta na Royal Rumble ale chyba troszkę za dużo tych walk ;)

Zapraszam do mnie - pierwsze SD po WM'ce już jest!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

@Pinio, Stamford- postaramy się popracować nad BS. :)

Info: Do ostatniego SD! dodałem WWE News. ;)

---------

WWE RAW

(25 styczeń 2010, poniedziałek | Cleveland, OH)

--------

Ostatnie RAW przed Royal Rumble otwiera zespół Nickelback z utworem „Burn it to the ground”. Kamera pokazuje rozentuzjazmowanych fanów i przenosi się do komentatorów.

Jerry Lawler: Witamy wszystkich przed telewizorami, Jerry Lawler i...

[MC]: ...Michael Cole...

[JL]: Michael, jak wrażenia po ostatnim SmackDown!?

[MC]: Jestem naprawdę zaskoczony tym co się stało...

It’s a new day, it’s a new generation...

Legacy w drodze na ring!

Randy Orton: Tydzień temu młodsi i słabsi członkowie mojej grupy przegrali swoją życiową szansę, mogli zostać mistrzami Tag Team

Ted DiBiase: Randy! Nie musisz nam tego ciągle przypominać!

Randy Orton: Zamknij się! Ja tu jestem liderem, a Ty jesteś tylko zwykłym zawodnikiem. Nie, nie jesteś zwykłym zawodnikiem... Masz wiele szczęścia, że postanowiłem Ci pomóc, jesteś wybrańcem, nie zmarnuj tego tak, jak podczas ostatniego RAW! Jednak nie to jest teraz ważne, bo już w najbliższą niedzielę możesz mi to zrekompensować... W najbliższą niedzielę odbędzie się pierwsza gala PPV w nowym roku... Nadszedł nowy rok, przyszłe RAW będzie w nowym miesiącu, mamy nowego prezesa, nową erę, a już niedługo przekonacie się, że to Legacy będzie nową, największą siłą w WWE! Ted, Cody, już w niedzielę spełni się Wasze największe marzenie... Wystąpicie w Royal Rumble matchu, ja także tam będę, pomożecie mi wyeliminować każdego rywala, a już na WrestleManii zdobędę tytuł mistrza świata, a Wy zostaniecie mistrzami Tag Teamów! Jednak...

Are you ready?

Na ring zmierzają Shawn Michaels i Triple H! Wchodzą na ring z uśmiechem, po czym zaczynają przemowę...

Triple H: Randy... Ty? Mistrzem świata? Buhaahahaaha! Pokonałem Cię tyle razy, że znam wszystkie Twoje akcje na pamięć... Już za 6 dni to ja wygram w main evencie tejże gali, natomiast Shawn pokona Cenę i zostanie nowym mistrzem WWE, a Wy? Wy znów wrócicie do Waszych sławnych ojców...

You can’t see me, my time is now

John Cena: HBK, bardzo Cię szanuję, zarówno jak wszyscy zasiadający tutaj ludzie, ale niestety, nie jesteś w stanie pokonać mnie, nie oszukujmy się, Twoja kariera zmierza ku końcowi, powoli będziesz się wybierał na emeryturę...

Shawn Michaels: Ale nawet w tym wieku mogę Cię pokonać z palcem w... nosie! Nie stanowisz dla mnie żadnego zagrożenia, dziś razem z Hunterem pokonamy ShoMiz, a na Royal Rumble, pokonam Ciebie!

Weeeeelll AWESOME!

ShoMiz dumnym krokiem wchodzą do ringu...

The Miz: Shawn, naprawdę myślisz, że Ty i ten nieudacznik stojący obok Ciebie pokonacie mnie i największego atletę na świecie? Nie łudź się. Jeszcze dziś wykonam Ci Skull Crushing Finalle, po czym odliczę Cię do trzech i pozostanę mistrzem tag team, wraz z moim partnerem- Big Showem...

Big Show: Natomiast ja, już w tę niedzielę wyrzucę każdego stojącego w tym ringu ponad trzecią liną, tylko ja jestem w stanie wygrać royal rumble!

The Miz: Hej! Big Show! Nie zapędzaj się, to ja najpierw pokonam Chavo i obronię swój tytuł, a potem wygram Royal Rumble, because I’m The Miz, and I’m....

Sweet Chin Music od Shawna Michaelsa! Ten odwraca się i KO Punch, jednak Cena podnosi Showa i wykonuje mu AA, potem robi to samo z Tedem DiBiase, po czym wyrzuca ponad górną liną Cody’ego Rhodesa! Jednak idąc za powiedzeniem „na każdego kozaka znajdzie się większy kozak” Randy Orton częstuje Jaśka RKO! Natomiast gdy Viper wstaje, otrzymuje kopniaka w brzuch i pedigree! Pandemonium w ringu opanowane przez Triple H’a, który wykonuje swój klasyczny taunt, podnosi mikrofon, mówi

HHH: I AM THE ONE!

Po czym, odrzuca majka, pomaga wstać Michaels’owi i razem udają się za scenę!

-------------------

Na titantronie widzimy zapowiedź dzisiejszych walk...

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/angelinavsmelina.png

Melina vs Angelina Love o miano pretendentki do pasa Divas.

http://i55.tinypic.com/xge455.png

D-Generation X vs ShoMiz o pasy Tag Team

-------------------

[JL]: Wow! Ostatnia prosta przed Royal Rumble, dzieje się, oj dzieje!

[MC]: Tak! W piątek poznaliśmy pretendenta do pasa wagi ciężkiej, oraz kilkoro uczestników royal rumble matchu spośród rosteru SmackDown!

[JL: Na SmackDown! Działo się wiele, ale dzisiejsze RAW wcale nie ustępuje piątkowej gali...

[MC]: Tak, masz rację, w piątek Edge, dziś Triple H wysłali oświadczenie pozostałym uczestnikom RR matchu, ale teraz wróćmy na ring, bo czeka nas walka o miano pretendentki do pasa div!

-------------------

Melina vs Angelina Love (normal match for #1 contender to Divas Championship)

Panie zaczęły od kilku zagrań pod publiczkę, oraz uderzeń po twarzy. Po dość nudnej walce, Melina przeszła do swojego finishera, jednak podczas jej klasycznego wiszczenia, została strącona przez rywalkę, a gdy się podniosła zainkasowała lights out i została odliczona do trzech.

-------------------

William Regal, Carlito, Primo, Caylen Croft & Trent Barretta vs Evan Bourne, Kofi Kingston, MVP, Mark Henry & Yoshi Tatsu (5on5 Royal Rumble Qualyfing Match)

Rozpoczęli Primo i Yoshi Tatsu, przez dłuższą część ich pobytu w ringu przeważał ten pierwszy, jednak później Yoshi użył kilku low kicków i dał radę zmienić się z Najsilniejszym Człowiekiem Świata. Henry zgniótł najpierw Primo, ten się zmienił ze swoim bratem, Mark także i tym razem nie pozostawił złudzeń, szybko wykonał World Strongest Slam i przeszedł do pinu, jednak przerwał go Regal który potem przez dłuższy czas obijał kończyny rywala, po czym chciał go przypiąć, ale mówiąc dosłownie- wyleciał z hukiem. Oboje leżeli, po czym Regal zmienił się z Croftem, natomiast Henry z Kingstonem. Kofi szybko okopał rywala, po czym wykonał mu boom boom leg drop i Trouble in Paradise, następnie przeszedł do próby przypięcia, ale... na ringu pojawił się Trent Barretta, przerwał pin, jednak szybko otrzymał 305 od Porter’a, natomiast w międzyczasie Kofi zmienił się z Evanem Bournem, który wykonał błyskawicznie AirBourne i odliczył Croft’a do trzech!

-------------------

[MC]: Ależ emocje! Z każdą dzisiejszą walką robi się co raz goręcej...

[JL]: O tak, zgodzę się z Tobą w stu procentach! Ale to nie wszystko! Już za chwilę przekonamy się, kto wyjdzie cało z pojedynku o pasy Tag Teamów!

It's a shame for they, lost their head...

Rozmowę przerywa theme Sheamusa, który wchodzi do ringu z mikrofonem...

Sheamus: Widzieliście to co działo się na początku gali? Ci wszyscy pajace myślą, że są w stanie wygrać royal rumble match... Powiem Wam jedno. Nie wygracie go! A wiecie dlaczego? Ponieważ wystąpię w nim również ja! Niezależnie od tego, czy wejdę pierwszy, piętnasty, czy ostatni zniszczę każdego rywala, który stanie mi na drodze i zdobędę to co należy mi się od dawna, pas mistrza WWE!

GO! If you close your eyes...

Christian: Sheamus... Nie bądź śmieszny! Nie osiągnąłeś w tej federacji nic i nie sądzę aby miało to się zdarzyć z okazji Royal Rumble...

Sheamus: Ja?! Ja nic nie osiągąłem?! W ECW siałem taki postrach, że władze WWE postanowiły zmienić ten program na NxT, a mnie przenieść na RAW!

Christian:ECW... W ECW byłem najdłużej panującym mistrzem, a Ciebie nie bałem się ani trochę...

Woooohoooo!

Na rampie pojawia się prezes WWE, Vision!

Vision: Tak bardzo chcecie walczyć? Nie odkładajmy więc tego aż do niedzieli! Jesteśmy na ostatniej prostej do Royal Rumble 2010, więc fanom należy się coś wielkiego... W dzisiejszej walce wieczoru zobaczymy walkę Christian vs Sheamus!

Christian uśmiechnął się, lekko skręcił głowę w tył, wtedy z jego ust zniknął uśmiech, odwrócił się, a tutaj już biegnie Sheamus, Bicycle kick?! Nie! Christan błyskawicznie sturlał się z ringu!

-------------------

D-Generation X (Shawn Michaels & Triple H) vs ShoMiz (Big Show & The Miz) (normal match for WWE Unified Tag Team Championship)

W ringu Shawn Michaels i Big Show. Schodzą do środka, jednak HBK natychmiast się cofa i klepie w rękę Triple H’a, który wchodzi do ringu, zwarcie- Big Show odpycha rywala do narożnika, jeszcze jedna próba- z podobnym zakończeniem. HHH z niepewnością zbliża się do Show’a, ten łapie go za rękę i Irish Whip, Hunter odbija się od lin, unika clothesline’u, odbija się z drugiej strony, znów bardzo dobry unik, kolejne odbicie i shoulder block od Triple H’a! Show nieco zamroczony chwieje się na nogach, ale chwilę później otrzymuje speara! Big Show podnosi się, błyskawiczna próba pedigree, jednak największy atleta świata przerzuca przeciwnika nad sobą. Teraz to on ma przewagę, kilka kopnięć leżącego rywala, podnosi go, irish whip i clothesline. Ponownie go podnosi i znów IW, przygotowanie do back body drop’u jednak Hunter był na to gotowy! Mamy wspaniały facebuster o kolano, obaj leżą! Big Show zmienia się z The Mizem, dosłownie chwilę później Triple H klepie w wystawioną rękę Shawna Michaels’a. Ten drugi unika clothesline’u, odbija się od lin i running forearm attack! Oboje leżą, jednak HBK wykonuje firmową sprężynkę, w międzyczasie podniósł się też Mr.Awesome jednak szybko został wrzucony do narożnika, a tam seria chopów, Mr. Wrestlemania próbuje atomic drop’u, jednak The Miz wykonuje atak nazywany „palcami w oczach”, czołga się i zmienia się z Big Showem. Ten wrzuca Michaels’a do narożnika i przygotowuje się do potężnego klapsa w tors, ucisza fanów, bierze rozmach i... pudło! Shawn Michaels kopie rywala w brzuch, po czym odbija się od lin i wykonuje running forearm attack, po czym przechodzi do zapięcia sharpshootera! Tymczasem na ring wbiega The Miz, próba clothesline’u na HBK’u, jednak ten się schyla, a Triple H naciąga górną linę, Miz wypada z ringu, a The Game wchodzi do kwadratowego pierścienia! Razem z Michaels’em otaczają Big Showa! Ten się podnosi i... Sweet Chin Music! Zachwiany odwraca się gdzie czeka już Triple H, kopie go w brzuch i pedigree! HBK przypina i 1...2...3, pinfall! Mamy nowych mistrzów Tag Team! DX chwilkę świętują, po czym opuszczają arenę, a w ringu zostaje Miz który krzyczy na leżącego Big Showa, w pewnym momencie Miz opiera się o narożnik chowając twarz w dłoniach, gdy się odwraca widzi stojącego już Big Show’a, który ma inne zdanie na temat słabszego punktu drużyny i wymierza koledze KO Punch.

-------------------

Jack Swagger vs Jamie Noble (Royal Rumble Qualyfing Match)

Walka wręcz błyskawiczna, Noble zaczął tauntować będąc odwróconym do rywala. Popełnił olbrzymi błąd, po zabawie w MC odwrócił się, otrzymał kopniaka w brzuch od Swaggera, po czym All-American American wykonał gutwrench powerbomb i odliczył Noble’a do trzech.

-------------------

[MC]: No i znamy wszystkich uczestników Royal Rumble Matchu z brandu RAW...

[JL]: Wydaje mi się, że wynik tej walki był oczywisty, ale to co zrobił Noble woła o pomstę do Nieba... Pora jednak na Main Event!

-------------------

Christian vs Sheamus (Normal Match)

Gong i zwarcie w środku ringu, jednak Christian kopie rywala kolanem w brzuch i przechodzi do headlock’u. Sheamus zbliża się do lin i odbija od nich Cage’a tym samym uwalniając się z dźwigni, powala biegnącego Kapitana Charyzmę clotheslinem, potem znów clothesline, po czym wbija rywala w narożnik, bierze rozbieg i... Christian jak zwykle okręca się na linach i wymierza kopniaka w twarz Irlandczykowi! Wchodzi na narożnik i uderza rywala łokciem w twarz, ponownie wchodzi na narożnik aby wykonać tym razem elbow drop, jednak za długo zwleka i gdy wyskakuje, Sheamus turla się w bok, a Cage trafia w matę. Sheamus staje już w narożniku, natomiast gdy oponent się podnosi bierze rozbieg i... Bicycle Kick! Jednak nie! Christian znów dał radę uniknąć tej dewastującej akcji, ale chwyta Celtic Warriora za ręce i... Killswitch! Przycisk wciśnięty! Przechodzi do przypięcia, które jest już tylko formalnością! Christian wygrywa, jednak pozostaje w ringu okopując „Rudego”, podnosi go i jeszcze jeden killswitch... Dopiero teraz schodzi z ringu...

[JL]: Co wyprawia Christian?!

[MC]:: Po prostu postanowił wziąć sprawy w swoje ręce...

[JL]: Mam inne zdanie na ten temat i dobrze o tym wiesz, jednak patrząc z Twojej, czy mojej perspektywy dzisiejsze RAW będziemy wspominać bardzo długo!

[MC]: Z pewnością! W drodze do Royal Rumble spotykamy się jeszcze jutro na NxT, oraz w piątek na SmackDown! Tymczasem żegnają się z państwem, Michael Cole...

[JL]: ...oraz Jerry „The King” Lawler.

Po tym wydarzeniu RAW zeszło z anteny.

Aktualna karta na galę Royal Rumble 2010:

1. Normal Match for WWE Divas Championship

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/lovevsmaryse.png

Angelina Love vs Maryse ©

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/jerichovspunk.png

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/rrporaw.png

Edge vs The Undertaker vs Evan Bourne vs Triple H vs Jack Swagger vs Kofi Kingston vs The Big Show vs Mark Henry vs MVP vs The Miz vs Batista vs Yoshi Tatsu vs Kane vs Cody Rhodes vs Randy Orton vs Ted DiBiase vs Christian vs Sheamus vs ? vs ? vs ? vs ? vs ? vs ? vs ? vs ? vs ? vs ? vs ? vs ?

Szef wszystkich szefów.

WWE NXT

(26 styczeń 2010, Washington DC)

http://youtube.com/watch?v=ez5swhDezC0

===============================

*Przed rozpoczęciem ostatniego odcinka pierwszego sezonu NXT, przypomnienie urywek z najciekawszych wydarzeń z całego pierwszego sezonu.

Dziś poznamy zwycięzcę pierwszego sezonu NXT, który zdobędzie w nagrodę wybrany przez siebie title match na PPV.

Josh Matthews przedstawił pięciu wyeliminowanych do tej pory zawodników NXT, którzy siedzieli w pierwszym rzędzie.

Następnie przy swoich krzesłach przy Titantronie, zasiedli wszyscy mentorzy. Natomiast na ring stali zawodnicy:

1# Amazing Red

2# El Generico

3# Justin Gabriel

4# Davey Richards

5# Daniel Bryan

którzy wciąż jeszcze walczą o wygraną

Josh Matthews Pogratulował wszystkim pozostałym uczestnikom, wytrwałości, i dużych postępów jakie zrobili od początku sezonu.

Na titantronie pojawia się Reklama drugiego sezonu NXT, który rozpocznie się we wtorek po Royal Rumble!

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/NxT/drewandwade.png

Drew McIntyre & Wade Barret

Drew: Wade jest wspaniałym zawodnikiem, to mój były Tag Team partner z FCW, jest kolejnym Europejczykiem w WWE, oraz kolejnym Europejskim mistrzem!

Wade Barrett: Nie będę ukrywał tego, że jestem tutaj dla pieniędzy i wygram tę edycję NxT. Wyobraźcie sobie tę kupę forsy, gdy zostanę mistrzem WWE... Ta... Mój mentor? To świetny człowiek i mój przyjaciel, Drew McIntyre!

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/NxT/chrisandalberto.png

Chris Jericho & Alberto Del Rio

Jericho: Alberto ma predyspozycje, aby zostać dobrym zawodnikiem, jednak musi słuchać moich rad, nie zachowując się jak ci wszyscy hipokryci. Przy mojej pomocy zostanie następną gwiazdą WWE, jako mentora ma najlepszego wrestlera na świecie i mam nadzieję, że to wykorzysta.

Del Rio: Jestem z Meksyku, co mnie charakteryzuje? Szybkość Mysterio, spryt Jericho i technika Angle'a. Cieszę się, że moim mentorem jest człowiek z tej samej klasy społecznej co ja, zapamiętajcie mnie, bo zostanę zwycięzcą NxT2. [puszcza oczko]

Walka nr 1: Amazing Red (w/ Edge) vs El Generico (w/ Christian) vs Justin Gabriel (w/ Evan Bourne) - Triple Threat Elimination Match

-GOONG! Walka rozpoczęta! Cóż za zamieszanie!

Generico wypada z ringu, podczas gdy Red przeważa nad Gabrielem. Po chwili podopieczny Christiana

wrócił na ring i wyrzucił Justina Gabriela. Generico przeważał nad Amazing redem, lecz po chwili wrócił Gabriel,

wykonując Springboard Sunset Flip i uzyskał 2 count.

Red wyrzucił generico, a po chwili katapultował prosto na niego również Gabriela. RED wykonał Gabrielowi Oklahoma Slam,

lecz zauważył generico,

który nadział go na górną linę. Justin kopniakiem ponownie pozbył się Generico

i pomyślnie wykonał 450 Splash na Red`zie, jednak Generico w porę wyciągnął Justina z ringu i sam odliczył reda do trzech.

Amazing Red odpada. Pozostają jeszcze Gabriel i el Generico.

REKLAMY

Po przerwie reklamowej przewaga była po stronie Generico. Gabriel uniknął jednak szarży w rogu

i ruszył z serią kopnięć.Justin wykonał Back Heel Kick oraz Roaring Elbow.

Dołożył jeszcze Springboard Crossbody i uzyskał 2 count. Generico

przymierzał się na swój Slam, ale Justin skontrował to na Sunset Flip,

co dało mu 2 count. Gabriel powalił rywala za pomocą STO i ponownie przymierzał się na STO.

Wydawało się, że mu się uda, jednak nadział się na kolana Generico. El Generico wykonał Small Package i uzyskał pinfall !

ZWYCIĘZCA: EL GENERICO!

Na Titantronie widzimy zapowiedź walk na Royal rumble

1. Normal Match for WWE Divas Championship

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/lovevsmaryse.png

Angelina Love vs Maryse ©

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/rrporaw.png

CZAS POZNAĆ WERDYKT PRO:

Na miejscu 1: El Generico!

Na miejscu 2: Justin gabriel

Na miejscu 3: Amazing red

Amazing Red zostaje wyeliminowany z Pierwszego sezonu NXT!

Red powiedział, że jego marzenie dobiegło końca, ale to jeszcze nie jest koniec.

Będzie powracał, dopóki nie dopnie swego celu. Pewnego dnia powstanie i będzie Championem.

Na ring Wychodzi Michael Cole aby wezwać na ring Richardsa i Bryana. Gdy Ci dotarli na ring poinformował ich, że mają teraz 60 sekund,

by drugiemu powiedzieć, dlaczego akurat on powinien wygrać.

Najpierw Richards zwrócił się do Bryana mówiąc, że z wyglądem Daniela, nie można zajść daleko. Jest koszmarem dentystów i powinien mieć walkę z Pastą

do zębów. Dodatkowo Daniel nie posiada charyzmy oraz "tego" w sobie.

Daniel Bryan odpowiedział, że podczas promo Richardsa, fani wyłączyli telewizor.

Odpowiedział również na złośliwe tekściki o jego wyglądzie, mówiąc, że ten wygląd zawdzęcza temu, że

jest wojownikiem, a nie pięknisiem jakim jest Richards. Wie również jak w pełni wykorzystać swoje umiejętności w przeciwieństwie do reszty.

CZAS POZNAĆ WERDYKT PRO:

Na miejscu 1: Daniel Bryan

Na miejscu 2: Davey Richards

Davey Richards zostaje wyeliminowany z Pierwszego sezonu NXT!

Michael Cole powiedział, że nadszedł moment, na który wszyscy czekali - kto zostanie zwycięzcą pierwszego sezonu NXT.

Ale żeby rozstrzygnąć kto zostaje zwycięzcą, musi odbyć się jeszcze jedna walka, a mianowicie Triple Threat match pomiędzy Danielem Bryanem, El Generico

i Justinem Gabrielem!

Nagle:

If Ya smell!!

WHAT THE ROCK IS COOOOKIN!!

Na ring zmierza sam The Rock!

THE ROCK- Michael, Michael, nie tak szybko, czy ty na prawdę chcesz to już skończyć?

M.Cole- Nooo, raczej tak, raczej myślę, że to już czas..

THE ROCK- Więc jesteś w błędzie!

M.Cole- Słuucham???

THE ROCK- razem z General Managerem NXT Xander Cage`m, oraz General Managerem RAW i SD! postanowliśmy, że zakończenie pierwszego sezonu NXT, odbędzie się...

na ROYAL RUMBLE!!

M.Cole- ....

THE ROCK-Widzę po twojej minie Michael, że to Ci się podoba (...śmiech...). Aleee to jeszcze nie wszystko, zawodnicy wezmą udział w walce o stypulacji

Fatal 4 WAY. Daniel Bryan, El Generico, Justin Gabriel oraz...HA! tego wam nie zdradzę! Czwartego uczestnika NXT wybiorą sami PRO!!

Kim on będzie?? tego już dowiecie się na samym ROYAL RUMBLE!!

If Ya smell!!

WHAT THE ROCK IS COOOOKIN!!!

Gdy Rock schodzi na Backstage, jeszcze raz przypomnienie karty na Royal rumble, tym razem zaktualizowaną o walkę:

1. NXT Final Fatal 4-way elimination match

http://www.wgraj.org/img.php?mode=show&file=23182&height=200&width=400

Justin Gabriel vs El Generico vs Daniel Bryan vs Mystery Opponent

NXT SCHODZI Z ANTENY

Fajnie piszecie i dalej piszcie jednym słowem :spoko:
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

No poprawiony backstage na galach i ciekawe rozwiazanie z zakończeniem NxT :)

Co do 4 zawodnika. Chciałbym aby był to świeżo co odeszły Amazing Red , który już gadał , że wróci :P Czekam na rozwiązania :)

Świetne segmenty, ciekawa akcja z Rockiem, czekam na RR a szczególnie na walke Y2J vs Punk.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Piątek 29 Styczeń 2010

http://www.youtube.com/watch?v=cx05BGkD8VU

Scottrade Center, St. Louis, MO

Czas na ostatnie SmackDown! Pierwsze Pay-Per-View z Wielkiej Czwórki już za dwa dni! Tymczasem widzimy pokaz pirotechniki, fani czekają na kolejny wspaniały piątkowy wieczór!

--------------------

[ Backstage ]

Od razu przenosimy się na zaplecze hali, w której odbywa się dzisiejsze Friday Night SmackDown! Widzimy idącego Mistrza Interkontynentalnego, który na swoim ramieniu ma pas IC.Zatrzymuje go Josh Matthews

[JM] - Witaj Drew.Już w Niedzielę na Royal Rumble będziesz bronił ten oto pas przeciwko Złotemu Standardowi.Jakie masz zdanie na temat swojego przeciwnika?

[DM] - A jakie zdanie mogę mieć Josh? To jest jasne, że pojedynek na Royal Rumble o pas Mistrza Interkontynentalnego może wygrać tylko jeden zawodnik...The Chosen One! To ja jestem Wybrańcem i nie obchodzi mnie jakie zdanie ma o mnie ten zafajdany czarnoskóry zawodnik w blond włosach.Wiesz co Ci powiem Josh? Po prostu on nie ma ze mną najmniejszych szans.Pokażę mu, że brakuje mu jeszcze bardzo dużo do tego, aby mógł walczyć o pasy.Ten zawodnik nie ma żadnego doświadczenia w walkach o tak wysoką stawkę...

[JM] - Rozumiem...Co było spowodowane tym, że tydzień temu podczas Friday Night SmackDown zaatakowałeś Sheltona Benjamina?

[DM] - Odpowiedź jest prosta, a zarazem jasna.Żaden zawodnik nie będzie walczył przeciwko mnie bez mojej zgody.Pan McMahon doskonale mnie rozumiał i żyje z nim w bardzo dobrych relacjach.

[JM] - Drew.Przypominam Ci, że Mr. McMahon już tutaj nie rządzi.Na SmackDown rządzi Pan McKenzie.

[DM] - Co Ty robisz?! Starasz się mnie poprawiać? Kim Ty jesteś Josh?! Biednym nic nie znaczącym w tej federacji facetem od wywiadów i rozmawiasz z Intercontinental Championem więc lepiej uważaj na słowa!

Słychać jak ktoś nabiega.McIntyre odwraca się i inkasuje Paydirt od Sheltona Benjamina! The Gold Standard wysyła wiadomość The Chosen One, że z nim nie ma żartów.Shelton uśmiecha się po czym odchodzi...

--------------------

[ NxT 2nd Season Promo ]

http://i56.tinypic.com/15hh9xw.png

Pro - Chris Jericho | Rookie - Albert Del Rio

[Chris Jericho] - Albert jest bardzo utalentowanym zawodnikiem i w przyszłości może się stać najlepszy w tym co robi pod jednym warunkiem.Musi słuchać mnie.Jeżeli nie będzie tak postępować to w tym biznesie nie zajdzie tak daleko jak ja...Jest silnym, charyzmatycznym wrestlerem, jednak nigdy nie będzie taki dobry jak ja nawet jak będzie się bardzo starać, ponieważ jestem najlepszy w tym co robię i jestem Mistrzem Świata Wagi Ciężkiej o czym Alberto może w tej chwili tylko pomarzyć...

--------------------

http://i56.tinypic.com/23vm109.png

Dolph Ziggler vs. Matt Hardy (Normal Match)

Obaj zawodnicy są już w kwadratowym pierścieniu.Słyszymy gong i zaczęli pierwszą walkę dzisiejszego SmackDown.Klincz i zwycięsko wychodzi z niego Ziggler.Irish Whip na liny i Neckbreaker od Ziggy'ego.Kolejny Irish Whip, tym razem w narożnik.Ziggler bierze rozbieg i Stinger Splash.Hardy wita się z matą.Ziggler nie czeka dłużej i bierze rozbieg, dokłada Neck Snap.Wchodzi na narożnik i szykuje się na akcję wysokiego ryzyka.Skacze i Diving Big Splash, od razu przechodzi do pinu, lecz uzyskał 2-count! Wyskakuje do góry i Jumping Elbow Drop, wstaje i dokłada tą akcję ponownie.Podnosi rywala i Inverted Suplex od Dolpha Zigglera.Irish Whip na liny i Scoop Powerslam! Matt powoli podnosi się i Sitout Facebuster! Próba pinu! 1! 2! Kickout! Ziggler zakłada Slepper Hold! To może być koniec! Jednak Matt zdążył złapać się lin.Sędzia zaczyna liczyć.Ziggler przerywa to i lekceważąco uderza rywala w twarz, Hardy oddaje mu i następuje wymiana ciosów, z których zwycięsko wychodzi starszy z braci Hardych.Irish Whip w corner, Hardy bierze rozbieg i Clothesline, zaraz potym dokłada Bulldog'a i Ziggler leży na macie.Matt Hardy wchodzi na narożnik, tauntuje i Moonsault! Trafił! 1!...2!...Rope break.Ziggler w ostatniej chwili położył nogę na linach.Sędzia przerywa liczenie.Jednak jak widać dla Matta to za mało! Znów wchodzi na narożnik i Diving Bulldog! Fantastyczna akcja.Matt podnosi rywala, Irish Whip ale skontrowany przez Zigglera, ten próbuje wykonać Clothesline, lecz Hardy robi unik! Ziggler odwraca się i Twist Of Fate! 1!...2!...3! Pinfall! Matt Hardy zwycięża po świetniej walce!

Zwycięzca: Matt Hardy

--------------------

[szatnia Chrisa Jericho]

Jesteśmy w szatni Mistrza Świata Wagi Ciężkiej Chrisa Jericho.Kamera pokazuje na Y2J'a.Ten siedzi skupiony i patrzy się w podłogę.Nagle ktoś puka do drzwi.Jericho otwiera.To Punk i Gallows! Członkowie Straight Edge Society rzucilu się na Niego! Y2J zainkasował Big Boot'a od Gallowsa.Ten podniósł go trzyma.Punk rozpędza się i Clothesline! Gallows ponownie podnosi Y2J'a i wykonuje na nim Twelve Steps! CM Punk mówi coś do leżącego na podłodze Jericho.Karze podnieść World Heavyweight Championa, układa go sobie na barkach i Go To Sleep od pretendenta do tytułu na Royal Rumble! Punk uśmiecha się i razem z Gallowsem wychodzą z szatni.A to kto?! Serena wbiega do szatni i do tego kopie podnoszącego się powoli Jericho.Kamera przerywa nagrywanie...

--------------------

[ NxT 2nd Season Promo ]

http://i54.tinypic.com/11qk86s.png

Pro - Drew McIntyre | Rookie - Wade Barrett

[Drew McIntyre] - Mój podopieczny pochodzi tak samo jak ja z Europy.Jest bardzo silnym, dobrze zbudowanym zawodnikiem co na pewno pomoże mu w przyszłości.Wade może być tak samo dobry jak ja i w przyszłości to on może zostać Wybrańcem.Warunek jest jeden.Tylko i wyłącznie poprzez ciężką pracę może zaistnieć we wrestlingu, w przeciwnym wypadku szybko o nim zapomnimy...

--------------------

Christian vs Vladimir Kozlov (Normal Match)

Druga walka tego wieczoru już za chwilę się rozpocznie.Kapitan Charyzma oraz Młot z Rosji są już w ringu.Gong i zaczęli.Klincz wygrywa bez zdań Kozlov.Rosjanin wykonuje Big Boota i Christian upada na matę.Seria Trupping Headbutts'ów i Christian znowu leży nieruchomo na macie.Kozlov podnosi oponenta i Overhead Belly To Belly Suplex! Irish Whip na liny i Scoop Powerslam.Jeszcze raz Kozlov podnosi przeciwnika i Fallaway Slam! Christian wstaje o własnych siłach i Battering Ram dorzuca Kozlov.Rosjanin wykonuje Scoop Lift Inverted DDT.Podnosi rywala, jednak Christian jakimś cudem zaciąga rywala poprzez Irish Whip na liny, Kozlov odbija się, a Kanadyjczyk podcina rywala tak, że ten wylądował na drugiej linie.Captain Charisma bierze rozbieg i Standing Rope Choke! Sędzia zaczyna liczyć, 1!...2!...3!...4!...Cage schodzi z rywala po czym podnosi go i Reverse DDT! Przechodzi do pinu! 1!...Kickout! Kozlov jest za silny, aby dać pokonać się w taki oto sposób.Christian ponownie podnosi przeciwnika, Irish Whip w narożnik naprzeciwko, jednak skontrowany i to Christian w nim wylądował.Kozlov bez zastanawiania się bierze rozbieg i wpada w Christiana! Nie, jednak nie! Ten zrobił unik i Double Rope Kick.Kozlov upada, a Christian podnosi go i zaciąga go pod narożnik, siada na cornerze i Spining Corner DDT! Po raz kolejny wchodzi na narożnik, skacze i Diving Headbult! Podnosi Kozlova, odwraca się z nim i Killswitch! 1!...2!...Kickout! Christian nie dowierza i kłoci się z sędzią, Kozlov wstaje i biegnie na Niego, ten podskakuje i Kozlov odbija się od narożnika! Small Package! 1!...2!...3! Here is Your Winner, Christian!

Zwycięzca: Christian

--------------------

[ Ring ]

Na ring wychodzi General Manager SmackDown Dan McKenzie, ma w ręku mikrofon.Publiczność reaguje wielkim Pop'em!

Witam WWE Universe.To ostatnie SmackDown przed Royal Rumble.Mam nadzieję, że póki co wam się podoba...Mam dla was pewną informację.Dotyczy ona też paru czołowych zawodników niebieskiego brandu...Zapewne wszyscy z was widzieli co stało się wcześniej dzisiejszego wieczora.Chris Jericho został zaatakowany przez Straight Edge Society.Zamierzam wyciągnąć z tego konsekwencję w postaci walki, lecz o tym później...Już za chwilę odbędzie się pojedynek Hart Dynasty vs Cryme Tyme! [spory Pop od publiczności] ... Mało tego! Tak jak mówiłem dzisiaj obejrzymy walkę pomiędzy Straight Edge Warriorem oraz Chrisem Jericho.Jednak nie będą to jedyni zawodnicy, którzy wystąpią dzisiaj w Walce Wieczoru.W dzisiejszym Main Event'cie zobaczymy Triple Threat Tag Team Match! Undertaker wraz ze swoim bratem Big Red Monsterem Kanem jako Brothers Of Destruction zmierzą się przeciwko CM Punk'owi i Batiście oraz przeciwko dwóm Kanadyjczykom, Rated R Superstar Edgem i zawodnikiem, który jest Mistrzem tego rosteru, World Heavyweight Championem Chrisem Jericho!

GM SmackDown! opuszcza halę przy ogromnej wrzawie fanów znajdujących się w Scottrade Center...

--------------------

[ NxT 2nd Season Promo ]

http://i54.tinypic.com/28lf6s6.png

Pro - Ted DiBiase | Rookie - Brett DiBiase

[Ted Dibiase] - W drugim sezonie NXT do WWE zawita mój brat Brett DiBiase...Kolejny członek wspaniałej i bogatej rodziny DiBiase zaszczyci swoją obecnością tą federację...Brett może być kiedyś taki dobry jak mój ojciec, a nawet lepszy czyli jak ja.Kto wie.Może kiedyś zobaczymy go z Million Dollar Belt na ramieniu.Jeżeli będzie słuchał tego co robię to może być nawet lepszy ode mnie pod warunkiem, że będzie mi posłuszny i będzie robił to co mu podpowiem...

[ Backstage ]

Widzimy Michelle McCool, która podąża gdzieś ze swoim pasem WWE Women's.W tym momencie zostaje ona zaatakowana przez jedną z Div.Sprawcą ataku jest członkini Hart Dynasty Natalya! Zakłada na McCool Sharpshooter'a! Po pewnym czasie odpuscza, podnosi pas WWE Women's, wznosi go do góry po czym uśmiecha się i ujęcie znika z kamery.

--------------------

http://i52.tinypic.com/1zehvd0.png

Cryme Tyme vs Hart Dynasty (Normal Tag Team Match)

Przedostatnia walka tego wieczoru zapowiada się bardzo ciekawie.W ringu są już oba Tag Team'y i rozpoczęli.W ringu są Tyson Kidd oraz JTG, klincz i zwycięsko wychodzi z niego zawodnik Cryme Tyme.Irish Whip na liny, jednak skontrowany przez Kidda i Slidie Punch ze wślizgu.Tyson Kidd zachwiał się.Tyson Kidd powoli wstaje, w tym czasie JTG odbija się od lin i Somersault Shoulder Block! Kidd znowu na macie, a JTG bierze rozbieg i Somersault Neckbreaker! Próba pinu! 1!...2! Kickout! Tyson Kidd spokojnie odskakuje po tych akcjach.JTG zaciąga Tysona w narożnik, w którym znajduje się Shad Gaspard.JTG dokonuje zmiany, przedtem ustawił Tysona Kidda pod narożnikiem.Shad wchodzi do ringu, a JTG na narożnik.Czyżby akcja zespołowa? Tak! Assisted Splash w wykonaniu JTG! Ten wraca na Apron, a Shad podnosi Kidda i seria silnych punchy.Nie czeka dłużej, Irish Whip na liny i potężny Clothesline! Kolejny Irish Whip i Shoulder Block, Shad razem z JTG taunt'ują.Tyson Kidd znowu powoli wstaje, a Shad bierze rozbieg i Running Furearm Smash, zawodnik Hart Dynasty ponownie przywitał się z matą.Tyson Kidd poprzez liny pomaga sobie w tym, aby wstać, jednak takie próby kończą się własnie tak, Big Boot! Shad Gaspard wynosi Tysona w górę i Gorilla Press Drop! Dokłada Exploder Suplex, jednak wprost pod narożnik Hart Dynasty i David Hart Smith robi zmianę i jest już w ringu! Shad biegnie i próbuje zaatakować syna Brittish Bulldoga Clotheslinem.Ten robi unik i Multiple Belly To Belly Suplexes! Dorzuca do tego Running Powerslam! Nie czeka dłużej, podnosi Shada i Powerbomb! Tymczasem Tyson Kidd doszedł do siebie.JTG ma jakieś pretensje do sędziego! Tyson Kidd atakuje JTG i wyrzuca go poza kwadratowy pierścień! David Hart Smith podnosi rywala, a Tyson Kidd odbija się od lin z jednej strony, następnie z drugiej i Hart Attack! David HS przypina rywala! 1!...2!...3! Pinfall! Hart Dynasty zwyciężają po bardzo dobrej walce!

Zwycięzcy: Hart Dynasty

--------------------

[ NxT 2nd Season Promo ]

http://i1021.photobucket.com/albums/af334/Wizjonero/Banda%20Trojga/NxT/ReyandHunico.png

Pro - Rey Mysterio | Rookie - Hunico

[Rey Mysterio] - Mój żółtodziób może stać się w przyszłości bardzo dobrym wrestlerem pod warunkiem, że będzie bardzo ciężko pracować na treningach, aby osiągnąć maksymalną formę.Jestem bardzo wymagający dla samego siebie więc Hunico musi nastawić się na ciężkie czasy ze mną, ponieważ nie ma nic za darmo.Sam Hunico przypomina mi młodego siebie kiedy to marzyłem, aby zostać gwiazdą WWE i moje marzenia spełniły się z czasem.Jest bardzo dobry pod względem szybkości oraz techniki i ma zadatki na dobrego high-flyer'a.

--------------------

Main Event

http://i53.tinypic.com/nladso.png

Brothers Of Destruction vs CM Punk & Batista vs Edge & WHC Chris Jericho (Triple Threat Tag Team Match)

Wszystkie drużyny są już w ringu.Walkę rozpoczną Big Red Monster Kane, The Animal Batista oraz Rated R Superstar Edge! Gong i zaczęli Main Event! Wszyscy trzej zawodnicy patrzą na siebie.W końcu Kane częstuje Batistę Big Boot'em.Następnie bierze się za Edge'a i Clothesline! Edge wstaje i inkasuje Dropkick.Batista także powoli dochodzi do siebie, Kane odbija się od lin i Running Seated Dropkick dla Animala! Edge podbiega i Sidewalk Slam! Big Red Monster wchodzi na narożnik i Diving Clothesline i Batista znów na macie! Kane taunt'uje i przygotowuje się do Chokeslamu! Jednak Batista w odpowiedniej chwili robi zmianę z CM Punkiem i Straight Edge Warrior jest już w ringu.Seria kopnięć i Kane upada na kolano.Do tego High Kick i Kane leży na macie.Edge jest w narożniku, Punk zauważył to i Running High Knee, do tego Bulldog i Edge znów leży na macie.Punk podchodzi do Kane'a i podnosi go.Exploder Suplex od Punka! Tymczasem Edge biegnie na Lidera Straight Edge Society, ten zauważył go i Snap Powerslam! Kane w tym czasie dokonuje zmiany z Deadmanem.Undertaker jest już w ringu, CM Punk przestraszony ucieka z kwadratowego pierścienia! Został Lord Of Darkness sam z Rated R Superstar! Taker podnosi swojego przeciwnika zaciąga go do narożnika i szykuje się Old School, tak jest! Punk czai się za plecami Undertakera, jednak ten już o tym wie, odwraca się i serwuje Big Boot'a.Podnosi Edge'a i Irish Whip w narożnik.To samo robi z Punkiem i Irish Whip w ten sam narożnik! Undertaker bierze rozbieg i Double Thurnbuckle Clothesline! Zawodnicy upadają na matę.Za plecami Undertakera skrada się Jericho, ten odwraca się i Codebreaker?! Nie! Undertaker zdążył złapać Y2J'a za gardło i Chokeslam poza kwadratowy pierścień! Teraz Undertaker podnosi Edge'a i Last Ride! Próba pinu! 1!...2!...Batista przerywa i atakuje Dedmana! Jednak tuż za plecami Zwierzaka jest też Kane, Batista odwraca się i Chokeslam! Bracia Zniszczenia póki co dominują! Kane wraca na Apron.Undertaker podnosi CM Punka, łapie go za gardło i wynosi do góry! Czyżby kolejny Chokeslam?! Nie, Punk wydostaje się i wykonuje Irish Whip na liny i Tilt A Whirl Neckbreaker! To musiało zaboleć! Do tego Deadman zainkasował Pepsi Twist! Chris Jericho jest już na Apronie i właśnie dokonał zmiany z Mściwym Manipulatorem! Co robi Edge?! Częstuje Kane'a Spearem! To samo robi z Batistą, który leżał poza ringiem.The Animal wstaje, odwraca się i Spear! Chris Jericho i CM Punk wymieniają się spojrzeniami.Undertaker jest już na nogach.Odwraca uwagę Punka, lecz jednak to on otrzymuję Codbreaker! Sędzia tego nie widzi ale Edge jest w ringu i Spear na Punku?! Nie, Edge wpada w narożnik! Punk wynosi Edge'a na barki, w tym samym czasie Jericho przypina Takera i uzyskał pinfall.Punk wykonał Go To Sleep na Edge'u ale było już za późno żeby przerwać pin.Jericho triumfuje i taunt'uje.Go To Sleep! Do tego Punk zakłada Anaconda Vise! Na pomoc przybiegają sędziowie i w końcu udaje im się odciągnąć CM Punka od Mistrza Świata Wagi Ciężkiej...

Zwycięzcy: Edge & World Heayvweight Champion Chris Jericho

SmackDown! schodzi z anteny...

Zapraszam wszystkich do głosowania i oceniania naszego Diary pod poniższym linkiem oraz komentowania i podpowiedzi, ponieważ zdajemy sobie sprawę, że wszystko nie jest jeszcze tak jak wszyscy by chcieli. :)

http://www.websonda.pl/glosowanie/17638/link

Edytowane przez NalepRKO

*Przed samym Royal Rumble, kompletna cisza dotycząca samej gali.

* Na stronie głównej wwe jak i na innych serwisach

internetowych pojawił się plakat promujący Royal Rumble:

http://www.wgraj.org/img.php?mode=show&file=23415&height=422&width=300

oraz promo:

*Na swoim twitterze Xander cage umieścił notkę:

"Chcecie wiedzieć kim jest 4 zawodnik? Tak? Więc czekajcie do Niedzieli :)

Zdementuje od razu plotki, odpowiadając również na pytania: CZWARTYM ZAWODNIKIEM NA PEWNO NIE BĘDZIE STONE COLD!! :)"

Nawet dobre SD!,chociaż z jedną rzeczą przesadziłeś tak jak pisałem na gg
Ten zawodnik nie ma żadnego doświadczenia w walkach o tak wysoką stawkę...
:P Ale nawet mi się podobało ;) (oceniam jak amator,ponieważ nie pisze diar ;) ) 8/10 ;) Czekam na RR :D

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Świetne Diary. Już nie moge się doczekać Royal Rumble. Powodzenia Bando Trojga niech wyjdzie coś świetnego
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...