Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Ważne info odnośnie n-k.pl! Ostrzeżenie dla użytkowników!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Regulamin - o co w tym wszystkim chodzi?

NK wprowadza nowy regulamin i prosi Cię o jego zaakceptowanie oraz potwierdzenie kilku dodatkowych zgód, by móc urozmaicać serwis o nowe, ciekawe opcje. Oczywiście, będziesz z nich korzystać wedle własnych upodobań. Wbrew opiniom, jakie mogłeś usłyszeć w mediach, po zaakceptowaniu nowych zapisów żadne Twoje zdjęcie nie pojawi się na kubku, jogurcie, plakacie czy w jakimkolwiek piśmie. NK nigdy nie przekazała i nie przekaże, np. swoim partnerom reklamowym, Twoich danych. Nie pozwala nam na to prawo a przede wszystkim nasze standardy. Jeśli zdecydujesz się skorzystać z gier, Twoje zdjęcie główne (i tylko główne) pojawi się w rankingu prezentującym graczy, którzy uczestniczą w zabawie – jest to nieodłączny element tej usługi. NK w ten sposób nie rości sobie totalnych praw do tej fotografii, prosimy Cię byś ją jedynie „wypożyczył” na potrzeby danej gry. Jeśli oczywiście nie zdecydujesz się zagrać w żadną z proponowanych gier, Twoje zdjęcie nie będzie przetwarzane.

Wierzyć czy nie?

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maly619

6

• N!KO

3

• nightwatcher

2

• Vercyn

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Regulamin zaakceptowałem dawno temu i jeszcze nie widziałem się w żadnej reklamie, czy gdzie indziej. Jest tak jak napisali, korzystają ze zdjęcia tylko w grach.

Regulamin zaakceptowałem dawno temu i jeszcze nie widziałem się w żadnej reklamie, czy gdzie indziej. Jest tak jak napisali, korzystają ze zdjęcia tylko w grach.

I zapewne tylko tyle. Kiedyś nasza-klasa miała sprawę w sądzie. Jakaś kobieta wytoczyła przeciwko nim proces. Dlaczego? Dlatego, że pojawiła się w reklamie karty kredytowej, gdzie każdy widział własne zdjęcie główne ustawione na profilu. No i nasza klasa postanowiła coś z tym zrobić. Zapewne w żadnej reklamie kibli czy czego innego jak ktoś tu pisał, nikt się nie pojawi ;)

Z tą kartą kredytową, to ING reklamowało, że możesz dać swoje zdjęcie na kartę kredytową i taką kartę też widziałeś, ale widziałeś ją tylko ty. Ktoś inny, gdy akurat wyskoczyła mu ta reklama widział swoje zdjęcie.

Zresztą na NK było dużo takich reklam które np. zaczynały się "Dawid (...)" (tak mam na imię), czyli pobierali twoje imię i dalej wstawiali swój tekst, ale znów widziałeś to tylko ty.

Najlepiej usunąć swoje konto na tym żałosnym portalu i dać sobie z tym spokój, paranoja.

A po co mam usuwać skoro z niego korzystam? Co pół roku umawiamy się z ludźmi z liceum na spotkania, wiem, co się dzieje z niektórymi osobami, z którymi normalnie nie miałbym kontaktu, ja tam uważam ten serwis za przydatny. Oczywiście NK dodało gry, oceny zdjęć, ale czy mi to przeszkadza skoro tego nie używam? Jak ktoś chce, to niech używa, ja nie mam zamiaru, a przez to, że to dodali, nie mam zamiaru odchodzić.

A po co mam usuwać skoro z niego korzystam? Co pół roku umawiamy się z ludźmi z liceum na spotkania, wiem, co się dzieje z niektórymi osobami, z którymi normalnie nie miałbym kontaktu, ja tam uważam ten serwis za przydatny. Oczywiście NK dodało gry, oceny zdjęć, ale czy mi to przeszkadza skoro tego nie używam? Jak ktoś chce, to niech używa, ja nie mam zamiaru, a przez to, że to dodali, nie mam zamiaru odchodzić.

Przecież cię do tego nie zmuszam koleś, po prostu napisałem że tak byłoby najlepiej, ale wcale nie musisz tego robić. Tak czy siak cały ten portal ryje na banie, jedyne co w nim normalnego to jest to co wymieniłeś, stały kontakt ze znajomymi.

• 1 miesiąc temu...

Najlepiej jest zrobić tak jak ja i nie mieć w ogóle naszej klasy .Ja mam tylko Face Book`a i Grono ,a na naszą klasę nie mam czasu bo ona mi i tak nic nie daję i niczego z niej się nie dowiem .
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...