Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pełna karta na supershow NOAH, TAKA Michinoku w walce o pas

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Znana jest już pełna karta na supershow NOAH, które zabookowano na 10 lipca. Walki na papierze zapowiadają się fantastycznie, szczególnie po słabej pierwszej połowie roku w federacji.

NOAH, 10.07.2010 (G+ LIVE)

Tokyo Ariake Colosseum

1. Akira Taue & Masao Inoue vs. Shuhei Taniguchi & Atsushi Aoki

2. Bi...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-pelna-karta-na-supershow-noah-taka-michinoku-w.html
https://forum.wrestling.pl/topic/21024-pe%C5%82na-karta-na-supershow-noah-taka-michinoku-w-walce-o-pas/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Euz

1

• Kubiko

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bardzo fajna karta na event NOAH. gala zapowiada się bardzo ciekawie. Najbardziej interesuje mnie walka tag teamowa KENTA i Edwards vs Devitt i Taguchi. KENTA na Navigation with Breeze pokazał się z dobrej strony w walce z Marufujim, więc o niego się nie martwię. Dalej ROH Television Champion Eddie Edwards. On też powinien się pokazać z dobrej strony. Devitt czyli nowy IWGP Jr. Heavyweight Champ też jest w dobrej w formie. Pokazuje to w ostatnich walkach. O Taguchiego też się nie martwię, bo potrafi wykręcić bardzo dobrą walkę. Kolejną walką, która mnie bardzo interesuje jest walka Kanemaru z Marufujim. Marufuji według mnie na Navigation with Breeze zaprezentował się gorzej od KENTY. Aczkolwiek walka KENTY z Marufujim dostała ****1/4, więc sądzę, że ta walka powinna mieć ocenę, też gdzieś w takich okolicach, może nawet większą. Kolejna walka, która bardzo mnie interesuje to walka Go Shiozakiego z Hiroshim Tanahashim. Tutaj też liczę na bardzo dobry pojedynek. Mam nadzieję, że stoczą przynajmniej cztero gwiazdkowy pojedynek. I ostatni pojedynek, czyli walka Takashi Sugiury z Yoshihiro Takayamą. Takayama na pewno przeważa pod względem wielkości :D Walka może być bardzo dobra. Mam nadzieję, że Sugiura zachowa pas. AJPW często nie oglądam, lecz mam nadzieję, że Michinoku odbierze pas Hayashiemu.

Pozdrawiam, i dziękuję za newsy.