Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Z góry dzięki czester666 za wrzucenie tej nutki. Dziwne jest to, bo Hollywood Undead należy do jednych z moich ulubionych band muzycznych, a tą dobrą piosenkę słyszę pierwszy raz.

Co do oceniania nuty wrzuconej przez Janum już piszę :D : początek nutki bardzo spokojny i miły z gitarką dla ucha. Za pierwsze słowa już należy się dycha, spokojna bardzo miła i fajna nutka. Polubiłem ją 10/10 .

http://www.youtube.com/watch?v=oMAEus62KX8&feature=player_embedded#!

Ciekaw jest czy ją ktoś rozpozna theme jednego z moich ulubionych zawodników, a gdzieś z listy top25.

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

307

• czester666

170

• Noface

158

• Fazi

144

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Blaze9 - wiedz że Rob Zombie to perfekcyjny artysta (jako muzyk i jako reżyser). Plusik odemnie za słuchanie jego masz od "Magistra Zapasów" xD. Wałeczek genialny jak to u Roba bywa.

10/10

przyznać się którego to matka występuje w tym kawałku ?

10/10 Uwielbiam ten kawałek, chociaż uważam, że Gay Bar jest lepszy ;) Typowy imprezowy numer i tyle.

3644074924fa3e310b8a76.jpg

Had Hades zawsze na propsie. 10/10. Mmmm, Hades wydał solową płytę, Diox również, to może teraz wspólna płyta HIFI Bandy ? Kto wie, oby...

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Nie słuchałem nigdy wcześniej polskiego hip-hopu, ale chyba od dzisiejszego dnia zacznę. Również z tym powiem, że to chyba pierwsza nutka Soboty jaką słyszę. Na pierwsze wrażenie dobry, solidny tekst oraz podkład muzyczny. 10/10

Jak już wcześniej mówiłem, zajebisty zespół i nie mam pytań, chodź mają lepsze kawałki 8/10 :)

np ten:

14195629615519c4906401d.gif

Przyznam rację, że to jest ich najlepsza nutka. Ma bardzo dobry klimat. Ogólnie to ten zespół jest mocno zaje**isty, aż tak, że wszystkie ich nuty zdążyłem posłuchać a nie które

nawet pokochać. Zespół jest bardzo mocny i ma to coś w sobie. Za razem zaznaczam, że za jakiś czas ta nutka będzie w jednym z moich filmików. 10/10

http://www.youtube.com/watch?v=I57wsDc200U

If You smell it?!?

Świetny kawałek, bardzo podobny do kawałków już wyżej wymienionego HU, czyli typowy rapcore dość szybki z fajnym brzmieniem gitary i niezgorszy wokal. Zasłużone 9,5/10

http://www.youtube.com/watch?v=px8M6KrbV3A

Czasami znajdą się jakieś perełki w tym PES'owym shicie np ten :)

jako kawałek do gry to nawet spoko 8//10 ale tak do sluchania to nędza , podobne do setki innych tego typu piosenek czyli nic specjalnego 4/10

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Grają może i fajnie, ale dlaczego wokalista przez cały kawałek... nie wiem. Warczy? 5 na 10.

Widać że kawałek ma swoje lata i jest porcją konkretnego klasycznego rocka, ale to jednaj nie moja bajka,nie moje klimaty więc 6/10 max

Jeśli nie ulubiony to na pewno w 1szej trójce kawałek słonia. Nie tyle za tekst, co za nie tuzinkowy jak na hh bit, na ostro :twisted:

Jak wypowiadałem się już wcześniej, zapomniałem dodać, że prócz Słonia z polskiego hip-hopu na razie nikogo nie słuchałem. Słoń stał się moim ulubieńcem i chyba tak zostanie, ma mocne słowa w swoich nutach. I jestem tak samo nastawiony co do tej co Ty, to moja ulubiona nuta. 10/10

http://www.youtube.com/watch?v=JY-NJzL23LY

Fajne rapcorowe brzmienie, szczerze mówiąc nigdy nie słuchałem tego zespołu, ale i tak utwór spoko 9/10

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

10/10 oczywiście. Osobiście jestem fanem Soboty, więc ocenia nie jest dziwna.

Trochę klasyki.

G: Mm Sebastian pyszna bazylia !

R: Naprawdę !

G: Prawda ?!

R: Podeślę Ci więcej 200TON !

G: Nigdy takiej nie jadłem.

S: Ja też.

R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .

5478249054e0729101720a.jpg

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Jak tak dalej pójdzie to ten ostatni run Ceny faktycznie przejdzie do historii, ale jako jeden z najbardziej rozczarowujących Masz Jaśka, który odlicza dni do końca kariery i dajesz mu za przeciwnika funfla little jimmy'ego? HHH, masz ty godność i rozum człowieka?
    • PTW
      Za nami FENOMENALNE Dni Otwarte w doborowym towarzystwie! <3 Rewelacyjna frekwencja, ogromne pokłady zaangażowania, moc świetnej zabawy i początek pro wrestlingowej przygody dla nowej grupy osób żyjących naszą ukochaną dyscypliną! Takie weekendy po prostu uwielbiamy! Dołącz do nas w dowolnym momencie i zdobywaj piękne wspomnienia oddając się pasji! Już jutro ogłosimy mistrzowski pojedynek - pierwszy z kilku, które będziecie mogli obejrzeć na mocarnej gali 31 maja! Mamy nadzieję, że jesteście podekscytowani, bo my już nie możemy się doczekać! PS. Jeśli zastanawiacie się co na treningu pro wrestlingu robi TEN Krzysztof Skiba, to my Wam nie odpowiemy, bo lubimy dobrą tajemnicę :D Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Mr_Hardy
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Champion Carnival 2025 - Dzień 14 Data: 18.05.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 6 Data: 18.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hachioji, Tokyo, Japan Arena: Esforta Arena Hachioji Publiczność: 1.231 Format: Live Platforma: TV Asahi Video Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...