Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wróbel gallery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z uwagi, że też trochę siedze z PS postanowiłem także coś zrobić. Na początek Maryse:

http://img96.imageshack.us/img96/5771/maryseh.jpg

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wróbel

6

• Azibiel

2

• Twice Nightly

1

• Razor9

1

Top użytkownicy w tym temacie

Praca na bardzo, ale to bardzo słabym poziomie. Tło nie pasuje do reszty. Napis jest okropny. Render w ogóle nie wtopiony. Jeszcze wiele pracy przed Tobą. Cwicz, czytaj tuty i baw się efektami. Bez oceny.

Tło robiłem przy użyciu wielu pędzli i potem odpowiednio połączone. być może zdjęcie nie pasuje dlatego takie dziwne odczucie, mogłem je trochę przerobić ... napisy lodowe myślałem, że będą ok, ale jak widać nie każdemu się podoba :)
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

nie chodzi o to, żeby było jak najbardziej efekciarskie, tylko aby tworzyło ładną kompozycję jako całość
We'll keep the red flag flying high, cause Man United will never die.

U kolego powiem tak nie rób napisów bo taki krzywy z deczka i psuje całokształt.Tło widać że kombinowałeś i dobrze ale Ci nie wyszło weź najlepiej wyłóż jakimś kolorem warstwę jako tło i weź pędzel i raz kliknij tak żeby ciekawie wyglądało.Postać wszyscy mi radzą żebym coś robił z postacią może zacznij bawić się jak ja Fractals renders są dosyć ładne i dopasowane będą świetnie wyglądać na pracy.I na koniec wykańczaj prace granitami bądź filtrami fotograficznymi.

Moja wada ... lubię kombinować z efektami i napisami. Pracuje w Photoshop.

Taka najprostsza tapeta, ale może komuś się spodoba ... aby nie było, że nic nie robię ;P choć i tak mam teraz inne zmartwienia, to coś się udało zrobić.

3 weersja najlepsza :D ale i tak troche slabo tlo jest strasznie poryte napis nawet oke .Kelly ma rowki do okola :((Brak AA) brak wtopienia :D i ramki 2/10 postaraj sie zrobic taka Kelly jak twoja maryse w podpisie:D

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

3 weersja najlepsza :D ale i tak troche slabo tlo jest strasznie poryte napis nawet oke .Kelly ma rowki do okola :(

Co to znaczy poryte ? To dookoła Kelly to jest cień (taki specyficzny), nie znasz takiego cienia ? nie używasz w ogóle cieni ?

(Brak AA)

Co to jest ? :?:

brak wtopienia :D i ramki 2/10 postaraj sie zrobic taka Kelly jak twoja maryse w podpisie:D

Brakuje ramki ?

PS. Maryse nie jest moim dziełem.

sory zle sie wyrazilem mam mialem na mysli to ze poprostu Kelly wyglada jak przyklejona a AA to anty alliassing :D wygladzenie rantow

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• RT
      Problem w tym, że większość wrestlingowych newsów to są plotki i spekulacje... To co robi choćby Meltzer i cała reszta tych "reporterów" powołujących się na swoje "źródła", których nikt nie jest w stanie sprawdzić, to są czyste spekulacje.
    • Mr_Hardy
      Lubiłem go w ROH. Gdyby trafił do AEW taki jaki był w ROH to bym się ucieszył. 
    • Mr_Hardy
      This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database  
    • IIL
      Ciampa świetnie pasowałby w AEW. Mam nadzieję, że to tylko kwestia czasu.
    • Bastian
      Udany debiut le luchadora, a Ethan Page - bez niespodzianki - obronił North American Title. Szacunek dla WWE, że nie zmienili mu nicku na jakieś Jean Paul Croissant   Jak już tak chwalę to wielkie brawa za Triple Threat Tag Team Match kobiet.  Kevin Owens z przeceny, czyli Josh Briggs nadal moczy, niezależnie czy w NXT jest Oba Femi, Trick Williams czy świeża krew. Mam wrażenie, że Tony d'Angelo finalnie będzie przybocznym heelowego Saintsa i pomoże mu wygrać Ladder Match o NXT Ti
  • Dodaj nową pozycję...