Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wróbel gallery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z uwagi, że też trochę siedze z PS postanowiłem także coś zrobić. Na początek Maryse:

http://img96.imageshack.us/img96/5771/maryseh.jpg

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

188684967255ca7184a53c5.gif

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wróbel

6

• Azibiel

2

• abbys123

1

• Twice Nightly

1

Top użytkownicy w tym temacie

Praca na bardzo, ale to bardzo słabym poziomie. Tło nie pasuje do reszty. Napis jest okropny. Render w ogóle nie wtopiony. Jeszcze wiele pracy przed Tobą. Cwicz, czytaj tuty i baw się efektami. Bez oceny.

Tło robiłem przy użyciu wielu pędzli i potem odpowiednio połączone. być może zdjęcie nie pasuje dlatego takie dziwne odczucie, mogłem je trochę przerobić ... napisy lodowe myślałem, że będą ok, ale jak widać nie każdemu się podoba :)
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...

nie chodzi o to, żeby było jak najbardziej efekciarskie, tylko aby tworzyło ładną kompozycję jako całość
We'll keep the red flag flying high, cause Man United will never die.

U kolego powiem tak nie rób napisów bo taki krzywy z deczka i psuje całokształt.Tło widać że kombinowałeś i dobrze ale Ci nie wyszło weź najlepiej wyłóż jakimś kolorem warstwę jako tło i weź pędzel i raz kliknij tak żeby ciekawie wyglądało.Postać wszyscy mi radzą żebym coś robił z postacią może zacznij bawić się jak ja Fractals renders są dosyć ładne i dopasowane będą świetnie wyglądać na pracy.I na koniec wykańczaj prace granitami bądź filtrami fotograficznymi.

Moja wada ... lubię kombinować z efektami i napisami. Pracuje w Photoshop.

Taka najprostsza tapeta, ale może komuś się spodoba ... aby nie było, że nic nie robię ;P choć i tak mam teraz inne zmartwienia, to coś się udało zrobić.

3 weersja najlepsza :D ale i tak troche slabo tlo jest strasznie poryte napis nawet oke .Kelly ma rowki do okola :((Brak AA) brak wtopienia :D i ramki 2/10 postaraj sie zrobic taka Kelly jak twoja maryse w podpisie:D

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

3 weersja najlepsza :D ale i tak troche slabo tlo jest strasznie poryte napis nawet oke .Kelly ma rowki do okola :(

Co to znaczy poryte ? To dookoła Kelly to jest cień (taki specyficzny), nie znasz takiego cienia ? nie używasz w ogóle cieni ?

(Brak AA)

Co to jest ? :?:

brak wtopienia :D i ramki 2/10 postaraj sie zrobic taka Kelly jak twoja maryse w podpisie:D

Brakuje ramki ?

PS. Maryse nie jest moim dziełem.

sory zle sie wyrazilem mam mialem na mysli to ze poprostu Kelly wyglada jak przyklejona a AA to anty alliassing :D wygladzenie rantow

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• VictorV2
      ... 
    • Grishan
      Kurczę, debiut Boba gdzieś mi umknął. Źle szukam, czy pominąłeś jakąś galę? 
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Duch Swiat, Smak Krwi Data: 06.12.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Teatr Komuna Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #122 Data: 06.12.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Columbus, Ohio, USA Arena: Greater Columbus Convention Center Format: Live Platforma: TNT Komentarz: Ian Riccaboni, Nigel McGuinness & Tony Schiavone Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dysku
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT Deadline 2025 Data: 06.12.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: San Antonio, Texas, USA Arena: Boeing Center At Tech Port Format: Live Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoil
  • Dodaj nową pozycję...