Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2Pac Live? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja po prostu w to wierze .Gdybyś był jego fanem tak jak ja to też byś wierzył w to ,że żyje .

10248323974c22fdae58aa9.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pinio

4

• TakerFanKrk

3

• Yao

3

• DiiL

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ja jestem jego fanem od 97 roku i jakoś nie wierzę w każdą teorię.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Ja tak samo jak Euz. Jestem jego fanem od dobrych 10 lat ale nie wierzę we wszystkie teorie.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Reputacja:   1

Z góry przepraszam za odkopanie tematu ale znalazłem bardzo ciekawy filmik dotyczący Tupaca na YT...

Co o tym myślicie? (w 1:09 jeden murzyn mówi coś w stylu "Hide Pac Man")

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Po pierwsze ten typ nie wygląda tak samo jak 2pac.Po drugi gdyby to był naprawdę on to ten co to kręcił już dawno by nie żył a nie że podchodzi kręci jeszcze 2pac niby by mu pokazał znak WestSide.Fake jak nic :lol:
#SmartFanZone

Hmmm nie wiem co o tym myśleć. Wszędzie można znaleźć pełno filmików, zdjęć i innych tego typu rzeczy. Pierwszy raz oglądałem ten filmik i muszę przyznać, że mnie lekko zatkało. Bardzo podobny do Pac'a jednak nie można powiedzieć, że był to on na 100% gdyż jakość nie była zadowalająca. Mogło to być jakieś ustawione gdyż niby Pac wiedząc, że był nagrywany nic sobie z tego nie robił a te Jego ziomki dopiero później zareagowali a kamerzyście niezbyt się śpieszyło żeby uciekać.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

.Fake jak nic

Być może to fake choć filmik jak patrzyłem jest dość stary... Został wrzucony na YT w 2005 roku... Jednak 100 % pewności co do tego że to nie jest 2Pac to ja nie mam...

Wez sobie zdjęcie Pac'a i porównaj z tym typem kompletnie inni.Poza tym nawet jeśli 2pac jakimś cudem by żył to i tak go nigdy już nie zobaczycie ponieważ nie po to by robił tą akcje ze śmiercią by teraz wrócić sobie na Bronx,powiedzieć wszystkim że żyje.Poza tym wtedy już na pewno by go ktoś kropną.
#SmartFanZone

No na pewno... Choć krążą pogłoski że ma wrócić w 2014 r. w wieku 43 lat (bo 4+3=7) :lol: tzn teoria Siedmiu Dni jakby ktoś nie wiedział :P

Ogólnie choć podchodzę sceptycznie do wszelkich rodzai teorii to nawet po porównaniu ze zdjęciem z necie tak jak sugerowałeś nadal nie mogę ze 100 % pewnością stwierdzić że to nie 2Pac...

Te teorie to najgłupsza rzeczy jakie słyszałem :lol:

Jakieś obliczenia

A tak wogóle jak ma wrócić w 2014 jak wszyscy co tą teorie pisali pierw pewnie mówili że w 2012 koniec świata :lol:

#SmartFanZone

Jeśli chodzi o teorie 7 dni to coś w tym jest i mogę szczerze powiedzieć - interesuje się takimi tematami. Nie wiem dlaczego ale wydaje mi się że to jest prawdziwe(nie mówie o tym filmiku, bo przecież 2pac by się nie dał tak nagrać.

pewnie mówili że w 2012 koniec świata

Taa, a wiesz że 2013 ma być najpotężniejsza burza magnetyczna? A jeśli wrócić do teorii 7 dni to obliczcie sobie 2+0+1+4 ;P

fin de siècle

Ja także lubię muzykę 2Pac'a i nawet jeśli ten film był prawdziwy i Shakur żył to i tak niema pewność że dalej żyje zauważcie że ten filmik datowany jest na 2005 rok. A te całe teorie spiskowe nawet niektóre rzeczy się jakoś całości trzymają, ale dajcie już z tym spokój jak żyje niech żyje jak nie to trudno.

2Pac R.I.P

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Szczerze mówiąc bardziej w roli nowej mistrzyni widziałabym Jaide Parker lub Lole Vice niż Jacy, ale zobaczymy co tego będzie w następnych tygodniach. Może Jacy się wykaże, czas pokaże.  Super że Ethan w końcu zdobył jakiś tytuł.  Jestem ciekawa jakim będzie mistrzem.  Ogólnie odcinek na plus. 
    • IIL
      Kontrakt Abadon nie został przedłużony Sam nie wiem czy to brak prawdziwej szansy czy może zbyt wyrazisty gimmick stanął tutaj na jej drodze do awansowanie wyżej w karcie. Przyda się jej jednak zmiana otoczenia. 
    • MattDevitto
    • Bastian
      Czas nadrobić NXT. Sol Ruca vs Kelani Jordan - walka o midcardowy pas kobiet NXT i pod względem poziomu i emocji zjada na śniadanie "popisy" Jasiów, Yeetów i Punkóww 😀 Sol Ruca broni tytułu, a ja już bym ją widział z głównym pasem NXT kobiet. Jest wygląd, jest skill. A i ten gimmick surferki mógłby dawać rozrywki, gdyby nie HHH i HBK przestali serwować "wrestling poważny na serio". 6 Men TT Match - Hank i Tank to gwarant solidnego wrestlingu. Tutaj tak było. W kolejnych tygodniach należy spodziewać się kolejnych walk mistrzów TT ze stajnią Spearsa. Walka klanu Corleone z Temu ciągnęła się niczym ser mozzarella. Pewnie będzie rewanż w jakimś No Dq.  Stephanie Vaquer vs Jordynne Grace - uroczy był moment, gdy Grace zablokowała ruch, na który czekała cala hala na czele z Bokerem T  Niezła walka, ale Sol Ruca i Kelani Jordan skradły show. No i Grace malo pokazała tego, z czego słynie, czyli sily. Purple Steph 💜 Oba Femi vs Myles Borne - w NXT i tak nie ma wiarygodnego rywala dla mistrza, więc WWE postanowiło zbudować sobie solidnego zawodnika w osobie Mylesa na kolejne miesiące. Miał swoje momenty, ale wiadomo było, że przegra. Joe Hendry vs Trick Williams - niezła walka z zaskakujacym finalem. To co, Hendry na stałe w NXT, a Williams ogra się w TNA przed przejściem do głównego rosteru WWE? Ricky Saints traci pas. Stephanie Vaquer też Mam nadzieję, że za tymi zaskakującymi zmianami kryją się konkretne plany. Czyżby Saints szedł na NXT Championship? No a Vaquer obrała kierunek na główny roster. Tylko czy Jacy Jayne to dobry wybór jako mistrzyni? Śmiem wątpić. Bardziej w roli nowej mistrzyni widziałbym pushowaną do niedawna Parker czy nawet Jordynne Grace, która - szczerze pisząc - nie zasłużyła swoim pobytem w NXT na główny roster. Wracając do nowej mistrzyni - zyskała mocno już na starcie swojego runu, przerywając mocarny run Vaquer.
    • PTW
      ZAPROSZENIE NA GALĘ OD IKONICZNEGO GŁOSU! Paweł "Boryss" Borkowski to doskonale znany wszystkim fanom pro wrestlingu komentator, który przez lata komentował między innymi WWE dla kanału Extreme Sports Channel Polska, a obecnie jego głos można usłyszeć także na Netflixie. Poza tym jest twórcą portalu WF, który od 1998 roku dostarcza fanom naszej ukochanej rozrywki tego, co lubią najbardziej Jako, że Paweł znalazł chwilkę podrzucamy sympatyczne zaproszenie na jutrzejszą galę, a także... dodatek w postaci zajawki o której więcej wkrótce! ODLICZANIE DO GODZINY ZERO TRWA, GALA JUŻ JUTRO! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...