Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WWE Money in the Bank 2010 (dyskusje, wrażenia, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No ale o to chodzi, że emisja już była, co z tego, że w Australii. Dobra, ale skoro wchodzisz w ten temat wiedząc, że gala już krąży po necie i niektórzy już obejrzeli to się przyszykuj do spoilerów z tej gali. Jeżeli natomiast w poniedziałek czytasz opinie innych po ostatniej gali a nagle ci ktoś wyjeżdża z wydarzeniami z iMPACT, który poleci w najbliższy czwartek i w ten za dwa tygodnie, no to chyba jest różnica.

dopiero po emisji powinno być dozwolone wpisywanie wydarzeń z gali bez dawania tagu spoiler.

I sam sobie odpowiedziałeś ;)

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rated r

12

• Luzak

8

• Azibiel

7

• Thrawn4

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ty widziałeś gale, więc jest ci to obojętne, ale co mają powiedzieć osoby które się na to nadziały? A może wczoraj prowadziły jeszcze dyskusję na jakiś temat, a teraz dowiadują się co stało się na gali która dopiero będzie? Czy dopisanie tagu robi taką wielką różnicę i zabiera tak wiele czasu?

Spoiler to spoiler, każdy psuje oglądanie gali

Mi spoilery nie przeszkadzają, bo po prostu nie ściągam tygodniówek, ale sytuacja z transmisją SD! i spoilerami z tej gali ma już któryś raz miejsce i tak jak pisałem, uważam, że powinien ktoś się tym zająć i ustalić to na porządnie.

Według mnie regulamin jasno mówi o spoilerach, poczytajcie a wasze wątpliwości zostaną rozwiane.

eeee... czekajcie... N!KO napisał posta 2,5 h po tym jak DJ.Ice wrzucił Smacka na Attitude... zapewne obejrzał galę, a nie bazował na suchych wynikach tapingów... gdzie leży problem? Gala została wyemitowana (tylko w Australii, ale zawsze wyemitowana)

Dobra, ale skoro wchodzisz w ten temat wiedząc, że gala już krąży po necie i niektórzy już obejrzeli to się przyszykuj do spoilerów z tej gali.

Powiedzmy że obejrzałem sobie SD w niedziele wieczorem i w poniedziałek troche podyskutowałem w temacie o Smack Down, wchodze we wtorek aby zobaczyć co ludzie jeszcze sądzą a tutaj ktoś wypisuje mi wyniki z piątkowego Smack'a, wiem ze to troche wyolbrzymiona sytuacja, ale wiadomo o co chodzi i w tej sprawie jestem jak najbardziej po stronie Małego i Meneza.

N!KO napisał posta 2,5 h po tym jak DJ.Ice wrzucił Smacka na Attitude... zapewne obejrzał galę, a nie bazował na suchych wynikach tapingów... gdzie leży problem? Gala została wyemitowana (tylko w Australii, ale zawsze wyemitowana)

Dokładnie, ja też nie wiem w czym tkwi problem.

MITB

Sheamus vs Cena - Nie ma sensu ciągnąć tego wózka dalej. Johnowi jest potrzebny feud, ale nie o pas WWE. Od czasu feudu z Mizem John chyba cały czas latał za pasem WWE, mogę się mylić. Mam nadzieję na to, że Nexusy dadzą znać o sobie i spowodują, że Cena przegra tą walkę.

Rey vs Swagger - Jak do tej pory tittle reign Rey'a jest jednym z najgorszych jakie widziałem, przez większość czasu sprzedaje kontuzję, siedzi z lekarzami, wygląda jak małe dziecko które sobie nie umie poradzić, to już wolę "cipko heeli". Niestety stawiam na Reya :(

Walki Div - nie wiem nie obchodzi mnie to, do przewinięcia

Hart Dynasty vs Uso's - podobnie jak z divami, nie wiele mnie to interesuje. Feud nudny jak flaki z olejem, szanse rozkładam 50% na 50%. Jak już bracia Uso tyle czasu gonią za pasami, może wkońcu im dadzą, z drugiej strony, nie są jeszcze na to gotowi

RAW MITB - Po zwycięstwie Jacka Swaggera na WM, wszystko jest możliwe, każdy może wygrać z wyjątkiem Wrestling Spaghetti Monstera. W Moim faworytem jest The Miz. Mam nadzieję, że dadzą walizkę komuś "młodemu". Już sobie wyobrażam paradującego Miza z walizką i pasem US. Pasowało by to do jego gimmicku i jeszcze bardziej wypromowało.

Miz 21% Evan 20% Morrison 8% Ted 8% Mark 0% Edge 18% Orton 18% Jericho 7%

SD! MITB - Hmmm ciężko mi wytypować kto może być ewentualnym wygranym. Każdy może wygrać, nawet taki Matt Hardy, choć to jest mocno naciągane. Będę kibicował Christianowi i "Dashing" Codiemu.

Christian 16% Cody 15% Dolph 15%, Kane 7% Big Show 15%, Hardy 7% Drew 15% Kofi 10%

• Urządzenie:  Windows

Powiedzmy że obejrzałem sobie SD w niedziele wieczorem i w poniedziałek troche podyskutowałem w temacie o Smack Down, wchodze we wtorek aby zobaczyć co ludzie jeszcze sądzą a tutaj ktoś wypisuje mi wyniki z piątkowego Smack'a, wiem ze to troche wyolbrzymiona sytuacja, ale wiadomo o co chodzi i w tej sprawie jestem jak najbardziej po stronie Małego i Meneza.

Nawet bardzo wyolbrzymiona sytuacja. Sam nie mam zwyczaju czytac spoilerow, wiec wszystko co pisalem bylo w oparciu o obejrzana gale. Gale, ktora jest dostepna. Owszem, jesli bym pisal o wynikach SD we wtorek, wczoraj, czy chociazby dzisiaj z samego rana zanim jeszcze ktos pomyslal o udostepnieniu jej .. to wtedy musze wziasc w tag spoiler. Jesli jednak odnosze sie do czegos co jest juz dostepne.. to w temacie, ktory jest z tym powiazany tj. SmackDown czy kolejne PPV i jest zaznaczone w nawiasie, ze moze sie czlowiek "nadziać" na spoiler to juz mnie takie cos nie obowiazuje. Rownie dobrze bym mogl brac w tag moj dzisiejszy post dotyczacy tapingu SmackDown, bo przeciez nie wszyscy obejrzeli, a moze rozmawiali tam na inny temat....

PPV sa polaczone z tygodniowkami bo skads te walki sie tam biora, wiec jesli osoba nie chce przeczytac o czyms co ma zamiar obejrzec.. to naturalnie omija szerokim łukiem takie tematy. Przed kazdym PPV pisze podobne posty odnosnie swoich przewidywan i pierwszy raz doszlo do takiej sytuacji. Dziwna, ale domniemam, ze wszystko zgodnie z regulaminem. Jesli nie ... to naturalnie przyjme warna jak kazdy

http://www.wwe.com/content/media/touts/feature/29062/14783098

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14882712

Steel Cage Match for WWE Championship

Sheamus© vs John Cena

Mam nadzieję, że Sheamus pozostanie mistrzem. Spodziewam się także interwencji Nexus w tej walce. Może być ciekawie. Prawdopodobnie jeśli dojdzie do ataku to Sheamus ucieknie a Cena dostanie baty od Rookies z pierwszego sezonu NXT.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14957360

Match for World Heavyweight Championship

Rey Mysterio© vs Jack Swagger

Stawiam na Rey'a ale nie wiem czy czasem to Jack nie wyjdzie zwycięsko z tej walki. Przy zwycięstwie w MITB SD Kane'a byłby prawdopodobny ich feud o WHC. Ciekawa sytuacja.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15001340

RAW Money in the Bank Ladder Match

Randy Orton, John Morrison, Mark Henry, Evan Bourne, Ted DiBiase, Chris Jericho, Edge, The Miz

Mocny skład. Wygrać może każdy z wyjątkiem Henry'ego. Dlaczego? Bo Mark raczej nie będzie w najbliższym czasie posiadaczem jakiegoś mistrzostwa WWE. Stawiam na Randy'ego. Może wykorzystanie walizki na Sheamus'ie i dłuższy ich feud?

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14985842

SmackDown! Money in the Bank Ladder Match

Big Show, Matt Hardy, Christian, Kofi Kingston, "Dashing" Cody Rhodes, Kane, Drew McIntyre, Dolph Ziggler

Słabszy skład niż na RAW. Waham się pomiędzy Drew McIntyre'em a Kane'em. W pierwszym przypadku jest to nadzieja a w drugim najbardziej prawdopodobna opcja biorąc pod uwagę walkę o WHC. Jednak stawiam na Drew!

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14931508

Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

The Hart Dynasty© vs The Uso's

Kompletnie nie mogę wskazać zwycięzcy. Jednak dla podbudowania feudu stawiam na bliźniaków.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14975272

Match for Women's Championship

Layla© vs Kelly Kelly

Jeśli chodzi o divy to interesuję się tylko wynikami. Stawiam na Kelly Kelly.

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/15002028

Match for Divas Championship

Alicia Fox© vs Eve Torres

Ponieważ Alicia zdobyła pas miesiąc temu to obstawiam, że to ona wygra.

Na Youtubie widziałem zapowiedzi jakiegoś kolesia,który siedzi trochę w tym i sądzi,że niby w planach miałoby być,żeby Kane wygrał walizkę i od razu ją wykorzystał po walce Reya i Swaggera.Planowany w związku z tym miałby być feud na Summerslamie Undertakera i Kane'a,co moim zdanie byłoby głupim rozwiązaniem,ale prawdopodobnie tak też się stanie.

Steel Cage Match for WWE Championship

Sheamus© vs John Cena

Ta walka nie zostanie perełką wieczoru lecz zapewne będzie utrzymywała tempo.Najprawdopodobniej wygra Sheamus po interwencji Nexus ale watpie czy Cena dostanie w dupsko. No ile można razy być bitym.Na pewno ktoś mu pomoże wykopać ich z ringu,klatki.

Match for World Heavyweight Championship

Rey Mysterio© vs Jack Swagger

Z tej walki nie jestem za bardzo zadowolony. Wygra Misterio. Jak ja go nienawidzę! Najpierw golenie Cm Punka a potem wygrana pasa. Może to głupia zazdrość z mojej strony ale moim zdaniem to on chciał wygranej pasa a nie zarząd.Oni go słuchali aby został w federacji ( podobno zarobki mu nie pasowały.Kasy mu nie dali ale pas tak)

Możliwe jest ze po walce Money in the bank wpadnie zwycięzca ( typuje Kingstona) I załatwi mistrza WHC ( zapewne Reya)

RAW Money in the Bank Ladder Match

Randy Orton, John Morrison, Mark Henry, Evan Bourne, Ted DiBiase, Chris Jericho, Edge, The Miz

Ciekawy,dobry i chyba najlepszy skład jaki mógłby być na RAW skład.Trochę Henry tu nie pasuje jednak śmieszne będzie jak spadnie z drabiny na innych. Powiem krótko stawiam na Ortona jednak po cichu będę kibicował Jericho.

SmackDown! Money in the Bank Ladder Match

Big Show, Matt Hardy, Christian, Kofi Kingston, "Dashing" Cody Rhodes, Kane, Drew McIntyre, Dolph Ziggler

Kolejny grubasek w walce Money in the bank i jeszcze jakby było mało jest tam Kane we własnej osobie.Mogli by dać w Mitb Raw Khal'iego dla równowagi ( wiem wiem niesmaczny żart :lol: ). Walka tak jak w RAW może być ciekawa jednak zwycięzca nie jest tutaj pewny lecz liczę na Kofiego Kingstona.

Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

The Hart Dynasty© vs The Uso's

Nie mam pojęcia jak ten feud idzie lecz The Hart Dynasty trzymają ten pas długo więc stawiam na Uso.

Match for Women's Championship

Layla© vs Kelly Kelly

Layla pas posiada przez długi czas więc stawiam na Kelly.

Match for Divas Championship

Alicia Fox© vs Eve Torres

Czytałem ze zarząd WWE jest zadowolony z Alicia Fox. Licze (raczej wiem :) ) ze to ona wygra.

PS.Sory ze tak mało o divach i o Tag Team Match lecz za bardzo nie wiem jak idą ich feudy.

Z tym

Evan Bourne - według mnie najlepszy kandydat ( i ten, który najprawdopodobniej wygra) na zwycięzcę. Push ostatnio dostał dość duży, a więc szanse są ogromne. Zwycięstwo z Chris'em Jericho bez żadnego feudu. Wrestler ma super umiejętności.

I z tym

Edge - kolejny większy kandydat. Ostatnimi czasami wiele dzieję się w okół niego i zdobyć walizkę może. Wiele mniejszych feudów.

Sie nie zgodze! Poniewaz jak dlamnie Edge to najwiarygodniejszy zwyciesca poniewaz musi byc tu troche patrzenia w przyszlosc i troche wiarygodnej akcji gdyby Bourn mial wygrac to co potem by pewnie zostal WWE Championem a wszyscy wiemy ze Bourn to by w tej roli wiesniacko wygladal a Edge by swietnie powrot Rated R Championa to miod dla oczu.Ale to tylko moje myslenie.

gdyby Bourn mial wygrac to co potem by pewnie zostal WWE Championem a wszyscy wiemy ze Bourn to by w tej roli wiesniacko wygladal

Dlaczego tak sądzisz, dlatego, że jest niski ? Wydaję mi się, że Evan nie wygra, bo to jeszcze nie jego czas ale sądze, że dostanie jeszcze szanse. Marzy mi się, żeby wygrał Y2J przeszedł faceturn, a Jasio wygrywa z Sheamusem i Heel Turn. Ale tak realnie to największe szanse ma Viper i Edge. A MiTB Smackdown wygra ktoś z czwórki Matt, Kane, CC, Cody.

Nie chodzilo mi raczej o to ze by poprostu glupio wygladal jako champ tak samo ja WHC Rey oni raczej wygladaja na Intercontynental

tak samo ja WHC Rey oni raczej wygladaja na Intercontynental

Czyli sądzisz, że każdy wrestler wygląda na jakiś pas tak ? Dość ciekawe stwierdzenie.

Dobrze wypromowany wrestler zawsze dobrze wygląda z pasem więc jak napisałem wczesniej Bourne ma jeszcze czas na promocję. A to, że ktoś wygląda na jakiś pas może jest nawet słuszne, lecz tylko gdyby w WWE nadal był pas Crusierweight, wtedy mógłbyś mówić, że Rey wygląda jak crusier.