Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dark Match, John Cena, Melina, Jericho/Bourne, MitB PPV, She

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

W dark matchu poprzedzającym galę Fatal-4-Way Zack Ryder pokonał MVP.

Na nadchodzącej gali Money in the Bank najprawdopodobniej pojawią się dwa walki w stypulacji Ladder Match. Jednak walka będzie o walizkę z title shotem dla zawodników RAW o pas WWE, druga dla zawodników SmackDown! o pas WHC.

Ch...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dark-match-john-cena-melina-jerichobourne.html
https://forum.wrestling.pl/topic/20982-dark-match-john-cena-melina-jerichobourne-mitb-ppv-she/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• monster

1

• Vercyn

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bardzo cieszę się, że Sheamus wygrał pas WWE. Jeśli w ogóle chodzi o ten pojedynek to wypowiem się tak:

1. Randy Orton- nie daliby mu teraz pasa ze względu na kontuzje. Teraz pewnie będzie miał przerwe w występach

2. Edge- Nie wiem czemu ale miałem takie przekonanie, że mu pasa raczej nie dadzą

3. SuPeRhIrOł JoHn CeNa(let's go cena! CENA SUCKS!)- Wiadomo, mogli mu dać dłużej potrzymać pas aby wzrosła jeszcze bardziej sprzedaż jego nowej koszuleczki

4. Sheamus- W nim właśnie pokładałem największe szanse. Od walki na Extreme Rules (gdzie podobno Triple H mu strasznie jobbnął (nie wiem dokładnie nie oglądałem tego PPV tylko tak słyszałem)) wiadome było, że wejdzie do ME a co za tym idzie w najbliższym czasie wygra pas WWE. I stało się :) :jupi:

Rey? Kurde, Rey? Najpierw pyskował WWE, że chce więcej kasy, potem kontuzjował Taker'a i mu jeszcze za to pas MISTRZA ŚWIATA WAGI CIĘŻKIEJ dają? Hmmm... coś tu jest nie tak...

The Miz- spodziewałem się, że będzie to R-Truth

Alicia Fox- myślałem, że będzie Maryse. Akurat jakoś zbytnio tej walki nie oglądałem uważnie

Kofi- po tych szopkach na SD! stawiałem na McIntyre'a. Zapewnie na następnym PPV Drew wygra

Wg mnie walka Evan vs. Jericho była zdecydowanie najlepsza.

Hart Dynasty vs. The Usos mogła być

https://forum.wrestling.pl/topic/20982-dark-match-john-cena-melina-jerichobourne-mitb-ppv-she/#findComment-187616