Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 2010 [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chciał bym żeby Abyss zmiażdżył kogoś , na 100% nie będzie miał pasa , ale mam taką nadzieje że zmiażdży totalnie Jeffa. Co do innych walk zapowiada się ciekawie Kurt Angle vs The Pope i też marzenia że wygra Pope ^^

19384684484c3629eed1c1a.jpg

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Point

18

• Tupak

8

• Avem33

7

• wrestlemaniac

5

Top użytkownicy w tym temacie

Point ja bym tak nie był pewny na 100%, że pasa nie dostanie Abyss, według mnie jest to bardzo prawdopodobne.

CONTENDERS BATTLE

#10 Kurt Angle VS #8 "The Pope" D'Angelo Dinero

To będzie chyba perełka tej gali. Kurt to wiadomo zawsze staje na wysokości zadania, a The Pope też daje rade, więc możemy być pewni, że pojedynek napewno będzie świetny.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Tupak może troche faktycznie przesadziłem :)

Pope vs Angle to będzie walka na którą warto czekac obaj dają radę. Pope w WWE pod postacią Elijaha( źle napisałem ) Burke był nijaki , w TNA dobre promo i do tego dobry gimmick i mamy gwiazde :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Kolejne PPV TNA nadchodzi wielkimi krokami, wiec krotkie podsumowanie wszysktiego jak zawsze...

TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Mr. Anderson vs. Jeff Hardy vs. Abyss vs. © Rob Van Dam

Ranking byl stworzony po to, zeby jasno bylo powiedziane kto zasluguje by walczyc o pas. Wyszlo jak zawsze i ma on bardzo znikome znaczenie. Dostajemy 4 Way w ktorym najwiekszym faworytem jest Abyss. Pomijajac juz to, ze przegral z Hardym tydzien temu to jeszcze wspolnymi silami pozostala trojka go pogonila z ringu. Kiedys napisalem, ze nadchodzaca stajnia ECW dostanie najpewniej mistrza na czele, ktorym mial byc RVD. Po ostatnich wydarzeniach plany sie zmienily i tym mistrzem moze byc promowany przez Hogana Monster. Swoja droga nie wyobrazam sobie ogladania grupy ECW bez Roba, ktorego na razie w tym storyline'ie omijaja szerokim lukiem

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

Mimo, ze juz sie nastawiam na widok Flaira bez koszulki to nie przeszkadza mi ta walka tak bardzo jak myslalem, ze bedzie. Lethal dalej bedzie pushowany, a zwyciestwo Flaira nikomu nie jest potrzebne.

CONTENDERS BATTLE

#9 Kurt Angle VS #8 "The Pope" D'Angelo Dinero

Szkoda, ze Pope po powrocie musi odrazu przegrac, ale przynajmniej wypada nam liczyc na ciekawy pojedynek.

STEEL CAGE MATCH

Matt Morgan vs. Hernandez

Kompletnie nie czuje tego angle'a. Matt radzi sobie dobrze, ale potrzebuje wsparcia. Hernandez dalej jest postacia o niebywalych umiejetnosciach ... ktora cierpi na płytkosc swej postaci i braki za mikrofonem. Typuje, ze bez mozliwosci ucieczki dla tego drugiego... Meksykanin dokona swojej zemsty.

ULTIMATE X MATCH FOR THE X CHAMPIONSHIP

(Win by either Submission or claiming the Ultimate X)

Kendrick vs. © Douglas Williams

Kendrick wskoczyl w pierwszy ciekawy storyline z obecnym mistrzem X-Division. Status obecnego mistrza sie nie zmieni po tym PPV. Przegral z Buckiem w Ladder Matchu i w segmentach za czesto lezy pokonany, by teraz jeszcze stracic pas. Lubie cholernie TBK, ale jeszcze nie czuje, by zaslugiwal on na ten pas. Porazka niestety moze go odciagnac od jego "przeznaczenia"

TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Winners Become The New Titleholders

Beer Money vs. The Motor City Machineguns

PRZEGRALI ! PRZEGRALI na impactcie, wiec moze wreszcie zdobeda te pasy o ktore sie dobijaja od dluzszego czasu. Jedyna sluszna droga, ktora wiaze sie z kontynuacja rywalizacji tych dwoch druzyn. Jestem za.

TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP

Angelina Love vs. © Madison Rayne

Mam nieodparte wrazenie, ze w zwiazku ze stypulacja o ktorej wspomniala Angel wczoraj... Velvet przejdzie turn i odwroci sie od Madison. Wszystko wskazuje na to, ze bedziemy mieli nowa mistrzynie. Wkoncu rzucila na szale kariere, a i jak powiedziala o tej dodatkowej stypulacji to Rayne czula sie zbyt pewnie. Wroze jej porazke.

Brother Ray vs. Jesse Neal vs. Brother Devon

Interesuje to kogos w ogole? Neal'a nie trawie i w tej materii raczej sie nic nie zmieni. Zwyciezce mozna stawiac na chybil-trafil, ale sugerujac sie segmentem na ostatnim impactcie sklaniam sie ku Devonowi. To on byl najbardziej zaskoczony/niepocieszony, gdy Ray mu przekazal informacje o walce. Neal rownie dobrze moglby wygrac pinujac Devona co moglo by rozwinac historie... Ray tez nie jest bez szans. Who Cares

Styles + Kaz vs ??

Typowalbym zwyciestwo wymienionej dwojki. Tak jak pisalem potrzebuja oni stac po jednej stronie barykady, by ciagnac ich klotnie. Jesli stana na przeciw to juz nie bedzie to samo... Nie zdziwie sie jak ich przeciwnikami beda Generation Me z ktora moga stworzyc interesujacy pojedynek. W przypadku porazki z GenMe .. Flair ich chyba zabije, ale oni beda mieli kontrargument, ze sam Wrestling God nie pokonal Lethala... To tez nie jest glupi pomysl

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mam przeczucie,że walka nie będzie zbyt dobra.Nudzi mnie ten feud.

Styles and Kaz vs ?

Ciekawe,kto będzie ich przeciwnikami.Może AJ przejdzie face turn.Zobaczymy.

:-)

21413621404d57aa3f81990.jpg

Mr.Anderson vs. Jeff Hardy vs Abyss vs Rob Van Dam

Skłaniam się ku Andersonowi , gdyż sądzę że Abyss zajmie się Hardym a Mr.Anderson będzie toczył inny pojedynek z RVD i wygra. Abyss za pewne będzie niszczył Jeffa i wszystko do okoła i wd. mnie nie wygra walki o WHC :)

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs Jay Lethal

Po długich przemyśleniach sądze że wygra prawdziwy Nature Boy , nie ma innej opcji , a jak jest to mało prawdopodobna.

CONTENDERS BATTLE

Tutaj na 100% wygra Kurt , tylko szkoda Popa że po powrocie od razu jest skazany na porażke.

STEEL CAGE MATCH

Wygra Hernandez , dokona zemsty. Moje takie ciche marzenie że wkroczy Homicide wtedy kie wróci stare dobre L.A.X.

Myślę że wygra Williams nie interesowałem się X-Division ostatnio , sam nie wiem dlaczego.

Wygra MCMG należy im się ten tytuł , i mają spore szanse że wreszcie go zdobędą :D na to licze. i oczywiście dobra walka będzie jak akżda w ich wykonaniu. :)

Zgadzam się w 100% z N!KO

Myślę że wygra nie przepisowo Neal i że 3D się pogodzą , rozdzielenie ich to było by bardzo złe posunięcie, jak się stanie tak jak napisałem możemy się spodziewac niezłego feudu dwóch dobrych TAg Teamów :)

Styles + Kaz vs ??

Wygra Aj i Kaz , myśle że będą w ringu chcieli pokazac jak najwięcej żeby się podlizac Flairowi :D i szykuje się dobry ojedynek tylko z kim :> ? Gen... Me możliwe , albo mogą w tym pojedynku okazac się wresttlerzy z ECW orginals to by było dobre :D

Początek wszyscy trzech będą zapewne okładać Abyss'a. Mam nadzieje, że kiedy sędzia nie będzie patrzał Monster użyje swojej zabawki 8) Ale i tak wydaje mi się, że to za szybko na stratę pasa przez RVD.

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs Jay Lethal

Nie wiem dlaczego ale zwycięzca w tej walce jest mi obojętny.

CONTENDERS BATTLE

Też jestem pewny, że Kurt Angle wygra tą walkę. Jest to najbardziej prawdopodobna opcja.

STEEL CAGE MATCH

Matt Morgan nie będzie miał dokąd uciec dlatego wydaje mi się że Hermandez dokona zemsty. Jestem tego pewien na 99,9%

Jak ja nie cierpię Kendricka. Sam nie wiem dlaczego. Po prostu kiedy widzę go w ringu odechciewa mi się żyć :lol:. Niestety coś czuje, że to właśnie on wygra tą walkę.

MCMG raczej wygra tą walkę. Liczę na świetną walkę i porażkę Beer Money.

Nie ma innej opcji wątpię aby TNA zwolniło kolejną Knockouts. Tym bardziej, że Angelina czymś sobą reprezentuję.

Wydaje mi się, że Neal przypnie nie Ray'a a Devona. I to doprowadzi, że bracia się pogodzą i będziemy mieli feud na lini - Ink - Team 3D.

Styles + Kaz vs ??

Ciężko powiedzieć kto wygra nie znając przeciwników. Jednak stawiam na Stylesa i Kaza. Będą mogli wspomnąć Rickowi jego porażkę z Lethalem.

Mam nadzieje, że zacznie się coś dziać w kierunku inwazji ECW.

10771641474c446763479cb.jpg

wrestlemaniac też mam takie odczucia co do Kendricka nie wiem dlaczego , ale nie trawie tego Wrestlera. Chłopak ma potenciał zapał , ale nie potrafie poweidziec dlaczego go nie lubie 8)

Dobra dopiero się zacząłem wkręcać, ale na możliwe że zobaczę tą galę na żywo ;)

Tu będzie dominował Abyss i widzę tu 2 możliwości. Pierwsza to że Anderson, Hardy i RVD będą współpracować i zajmą się Monsterem po czym ktoś się poświęci(Hardy bo zbyt duży Face lub Anderson który chce pokazać że się zmienił) i zajmie Abyssa a w tym czasie ktoś z dwójki Hardy - Anderson pokona RVD. Druga możliwość to taka że ECW orginals się wtrąci.

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs Jay Lethal

Mam nadzieję że wygra Lethal, choć sam nie wiem o co chodzi, bo jak wcześniej mówiłem, dopiero się wkręcam.

CONTENDERS BATTLE

Mam nadzieję że wygra Dinero ale nie skreślam Kurta. A i mam pytanie. O co chodzi z tymi Contenderami?

STEEL CAGE MATCH

Hernandez wygra, chyba że Blueprint coś wymyśli...

Nie cierpię Kendricka ale Doug Williams trochę za długo trzyma ten pas.

Tu modlę się o to by wygrali MCMG. Jeszcze nie interesowałem się TNA gdy oglądałem ich walki i zawsze dobry poziom.

Angelina wygra na 100%..Ale i tak przewijam takie walki ;P

Tu sam nie wiem co myśleć, ale coś mi się wydaje że wrestlemaniac ma rację.

Styles + Kaz vs ??

AJ wraz z Kazem będą walczyli ze sobą by być jak najdłużej na ringu i tu wykorzystają to przeciwnicy.

Ogólnie będzie ciekawie jak na pierwszą galę TNA którą zobaczę.

fin de siècle

Tak wrestlemaniac ma racje , w 75% będzie tak że to Neal przypnie Deavona i będzie feud 3D vs -Ink- w 35% będzie tak że Ray przypnie Neal'a a Deavon uzna racje Ray'a :) ( to tylko moja teoria 8) )

Gala zapowiada sie bardzo fajnie i dlatego chcilbym spytac, czy ktos planuje ogladac live? Jezeli tak to na #wcwfans wpadajcie. :-)

ja bym obejrzał tylko jak ? Longer wytłumaczysz ?

Tak VR jak nigdy wszystkich zaciekawiło ^^ zapowiada się miazga :D oby tak dalej

Gala zapowiada sie bardzo fajnie i dlatego chcilbym spytac, czy ktos planuje ogladac live? Jezeli tak to na #wcwfans wpadajcie. :-)

Tylko jak wpaść na WCW fans skoro nawet w tym dziale jest napisane że serwer upadł i nic nie działa ? :)

No właśnie wczoraj próbowałem ale , nie mam połączenia... Dziś Victory Road !! 8) ciekawy jestem ile wyniesie oglądalnąśc ;) mam nadzieje że będzie duża ;D

Ja mam dwie wątpliwości do oglądania live. Pierwsza czy na mojej TP 512 będzie normalnie chodziło ? I jak z tym kanałem skoro jest wyłączony? (A jeśli jest jakiś sposób to proszę wytłumacz nam longer) :)

10771641474c446763479cb.jpg