Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 2010 [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.tnawrestling.com/media/k2/items/cache/9d87a069489f64950d5506595641a422_XL.jpg

Data: 11 lipca

Miejsce: Universal Studios w Orlando

Aktualna karta:

TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

TBD vs. © Rob Van Dam

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

STEEL CAGE MATCH

Matt Morgan vs. Hernandez

TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Winners Become The New Titleholders

Ink Inc or Beer Money vs. Motor City Machine Guns

TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP

Angelina Love vs. © Madison Rayne

Zapraszam do dyskusji :)

Odemnie dodam, że po wczorajszym impactcie już nie mogę się doczekać tego PPV i patrząc na karte będzie bardzo dobre.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Point

18

• Tupak

8

• Avem33

7

• wrestlemaniac

5

Top użytkownicy w tym temacie

Uwaga zawiera spoilery z następnego iMPACTA

TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP[/b]

Jeff Hardy vs Mr. Anderson Anderson vs Abyss vs RVD

Moim zdaniem pas zostanie przy RVD, ale TNA możę coś odwalić i dać pas heel Abyssowi.

Nie licze tu na jakąś dobrą walke, przecież będzie Abyss.

X Division championship

Douglas Williams vs Brian Kendrick ULTIMATE X

Stypulacja dobra ale skład troszke sie nie nadaje. Williams jako anty-flyer i Kendrick, który ostatnio nic nie pokazuje, chociaż go lubie. Licze tu na zwycięztwo Kendricka.

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

Feud Flair vs Lethal zajebiście poprowadzony. Niech wygra Flair.

STEEL CAGE MATCH

Szczerze mówiąc nie za bardzo interesuje mnie ten feud (chyba że pojawi sie Joe).

Myśle że wygra Hernandez i zakończy ten feud.

Beer Money vs. Motor City Machine Guns

Nie mam pojęcia kto tu wygra. Czekam do następnego iMPACTA może poprowadzą jakiś feud pomiędzy MCMG i Beer Money. Marzę o tym żeby Gunsi wygrali i NARESZCIE zdobyli pasy.

Ta knockouts :D. Myśle że panowanie BP w dywizji Knockouts nie skończy sie szybko.

Edytowane przez Majtas17
Sesame Street is brought you by [you].

2058179744535955aac7dbf.jpg

a ja licze na bear maney!!! ot tak wyłamuje sie z tłumu:P są poprostu świetni i im sie to należy

Ale to by było troszke głupie, żeby BM wygrali, ponieważ MCMG zdobywali titleshota chyba z 5 razy już i ja mam nadzieje, że teraz im się wkońcu uda i mogliby zacząc feud z GM. A jeśli wygrają BM to mam przeczucie, że będzie feud z Ink inc, a MCMG i GM dalej nie będą się pojawiać w TV.

Ale to by było troszke głupie, żeby BM wygrali, ponieważ MCMG zdobywali titleshota chyba z 5 razy już i ja mam nadzieje, że teraz im się wkońcu uda i mogliby zacząc feud z GM. A jeśli wygrają BM to mam przeczucie, że będzie feud z Ink inc, a MCMG i GM dalej nie będą się pojawiać w TV.

Wielkie naprawdę wielkie dzięki za spoiler! Na raz następny proszę Cię, umieszczaj taką wiadomośc w tagu :evil:

Ale to nie jest spoiler :D To są moje przypuszczenia tylko :D:D

• Urządzenie:  Linux

Wielkie naprawdę wielkie dzięki za spoiler! Na raz następny proszę Cię, umieszczaj taką wiadomośc w tagu :evil:

Wchodzisz do tematu oznaczonego napisem "SPOILER" to chyba mówi samo za siebie.

Jeny to nie jest spoiler !! To są tylko moje przypuszczenia co do tej walki. A czy będzie tak to ja nie wiem. Gdyby to był spoiler to bym od razu dał w tagu spoiler, a nie psuł wszystkim gali podając wyniki.

TBD vs. © Rob Van Dam- Myślę że będzie walczyć z Heel Abyssem a jak tak to przegra.

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal- Ric Flair wygra ale nie sam AJ mu pomoże kiedy będzie mógł.

STEEL CAGE MATCH

Matt Morgan vs. Hernandez- Tym razem Hernandez wygra mogę się nawet założyć.

Ink Inc or Beer Money vs. Motor City Machine Guns- Beer Money zapewne wygrają pasy TT i będą je, trochę trzymać.

Angelina Love vs. © Madison Rayne- Madison obroni pas.

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

Lethal miał dostać spory push, co właśnie się dzieje, jednak nie sądzę, żeby wygrał z Rickiem. Na 99% zainterweniuje ktoś z nowej stajni Flaira "Fortune". Po walce się nie spodziewam sporo, bo wiadomo Rick ma już swoje lata i nie powinien występować już jako czynny wrestler (niech przynajmniej ubierze koszulkę). Do Lethala nic nie mam, gość jest bardzo zabawny i dobry w ringu, więc tak naprawdę ma wszystko co potrzeba u ME. Szkoda tylko, że podłożyli mu AJ'a.

STEEL CAGE MATCH

Wiedziałem, że dojdzie do tej walki, jednak ja osobiście wciągnąłbym w ten Feud również Kurta, który nazywany przez Morgana "Little Bald Kid" nie powinien puścić tego płazem. W tej walce głosuje na Morgana.

Ink Inc or Beer Money vs. Motor City Machine Guns

W walce Ink Inc z Piwo Kasa wygrają za pewne ci drudzy. Natomiast w meczu na PPV na pewno obejrzymy bardzo dobrą walkę, bo mecz w którym jest Sabin i Shelley nie może być po prostu słaby. Głosuje na MMG, bo jak wiadomo nie wygrali jeszcze pasa Tag Teamowego w TNA, a z całą pewnością im się to należy. Z drugiej strony również lubię Beer Money, jednak będę markował Shelleyowi i Sabinowi.

Nie oglądam.

X Division Championships

Ultimate X Match

Doug Williams vs TBK

Bardzo lubię Williams'a, za jego styl, gimmick i mic skille (które jak dla mnie są dobre). Kendrick kompletnie nie zasługuje na ten pas, obecnie w TNA nie pokazuje praktycznie nic, nie widziałem wiele złożonych akcji z jego strony w obecnym czasie, głównie opiera się na punchowaniu i kickowaniu, żadnych DDT i innych ciosów charakterystycznych dla Dywizji X... Doug co prawda jest technikiem, ale Tornado DDT wychodzi mu całkiem dobrze i spokojnie mógłby wykonywać akcje np. Kazariana.

Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

Na stronie głównej TNA tylko te pojedynki są zatwierdzone, więc o nich się wypowiem, a resztę pozwolę sobie skomentować później.

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/vr2010/image2.jpg

Walka może być ciekawa ze względu na fakt, że jest w niej czterech zawodników i dzięki temu walka będzie mogła być toczona w szybkim tempie. Potencjał walki duży bo i RVD i Abyss potrafią skleić b. dobrą walkę, Anderson i Jeff w obecnej formie moim zdaniem spokojnie będą wstanie dotrzymać tempa. Jak dla mnie trochę za wcześnie na zmianę właściciela pasa.

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/vr2010/image3.jpg

Jestem wręcz na 100% pewien, że w tą walkę wplątany zostanie Mohammed, AJ oraz Kaz. Nie wiadomo, może już nawet na tym ppv dojdzie do turn'u Stylesa, bardzo bym chciał. Pojedynek raczej bez dobrego bookingu nie zaciekawiłby ani trochę, ze względu na formę Rica. Mam jednak nadzieję, że ta walka zostanie bardzo dobrze zabookowana i bardziej w nią wmieszają AJ'a, aniżeli Flaira.

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/vr2010/image4.jpg

Ciekawa stypulacja, która daję nadzieję na dobry pojedynek. Jeżeli jednak to ma być pół godzinne wychodzenie z klatki, które w ostatnim momencie przerywa przeciwnik to ja dziękuje. Oczekuje pomocy ze strony Homicide'a i powrotu LAX.

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/vr2010/image5.jpg

Szczerze powiedziawszy nie interesuje się zbytnio tą dywizją i jest mi raczej obojętne kto wyjdzie z gali zwycięsko.

7614081404f146f966c931.jpg

Co do walki o główny pas, to powiem tak:

-Anderson - nie powinien jeszcze dostawać pasa, jest dla mnie osobą, która powinna zdobyć najpierw Global Championships i w jakiś sposób wypromować ten pas. Na pewno nie wygra tej walki, jednak z tej czwórki najbardziej go lubię.

-Hardy - to samo co wyżej, Jeff nie ma formy i na razie nie powinien sięgać po najważniejszy pas. Dodam, że jego zbytnio nie lubię, więc absolutnie nie pasowałoby mi, jakby zdobył tytuł.

-RVD - średnio lubię, jak dla mnie nieporozumienie, że w pierwszej walce o pas już wygrywa z AJ Styles'em, który tworzy historie TNA... Jak już mu dali ten "zaszczyt" to niech chociaż potrzyma go trochę dłużej lub straci na rzecz przykładowo Joe, Stylesa, Lethala, Desmonda (marzenie).

-Abyss - to samo co u RVD, jako heel jest oczywiście lepszy niż cukierkowy potwór z pierścieniem. Jest dobry w hardcorowych stypulacjach, ale w normal matchach kompletnie nie nadąża. Monster jak dla mnie również nie powinien sięgać po pas, jednak to druga możliwa opcja (pierwsza to przytrzymanie pasa przez RVD) rozstrzygnięcia tej walki.

Sygna wykonana przez Filipoo666.

9274642904c272ba7bb672.jpg

taki main event to moim zdaniem overkill. Za duzo na raz. Za duzo za szybko. Z duzej chmury maly deszcz. Chociaz ja spodziewam sie ze dojdzie do turnu The Whole Fn Show. Aczkolwiek wizytacje gwiazd bylych gwiazd ECW i ich uwidocznianie nie podczas starc Main Eventerow moga temu przeczyc.

Swoja droga ECW Invasion jako wiodacy angle w TNA, jakos tego nie widze. To tak troche iles tam lat za pozno. I potencjal nie ten. Nowy wiodocy angle musi miec powiew swiezosci. Wiele osob twierdzi ze powodzenie Wrestlingu jest kwestia

przerobek tego co bylo co jakies 10-15 lat to jednak w dobie internetu(i zabicia statusu gwiazd, lub chociaz potencjalnego realnego zagrozenia Isidabowiczow) ten czas sie wydluzy conajmniej dwukrotnie.

Oczekuje pomocy ze strony Homicide'a i powrotu LAX.

tez na to licze, ale jeszcze nie teraz, a to z tego powodu ze akcja jaka wykonal Morgan powinna byc teoretycznie tak samo grozna dla Homicide`a jak byla dla Hernandeza, wiec musza teraz dac odpoczac Nelsonowi. Chociaz zawsze moga wkrecic ze Homicide mial duzo szczescia ze nie doznal takiej kontuzji jak Shawn.

Takze ja bym sie spodziewal kolejnego walka ze strony Morgana. Niby to jest 4 sides of steel :P ale znajac Blueprinta cos na pewno wymysli.

Angelina - Madison.

Walka jak walka, bardziej mnie interesuje storyline. I tez fakt ze nie ma dywizji tag juz praktycznie w TNA to po co pasy tag(to w gestii pozostalej dwojki TBP).

Flair - Lethal

Mam nadzieje ze nie zrobia z tego pojedynku smiertelnie powaznego starcia a cos pod comedy match, z moze powaznym zakonczeniem jedynie, bo wg mnie tylko tak mozna cos z tego wyciagnac. Np poprzez przedrzeznianie sie w ringu Lethala i Rica, a raczej tylko tego ze bedzie Lethal parodiowal Rica.

Tag Team Championship

hmm zeby Fortune mialo chociaz cos w rekawie, wypadaloby ze Beer Money zdobylo pasy. Zeby TNA nie robilo wiecznie jeleni z MCMG wypadaloby zeby oni zdobyli tytulu. (czyzby wkrecono jeszcze w to Ink Inc? Bo Widzac popularnosc Neala wypadaloby zeby Ink Inc zdobylo pasy...) Ciekawie to sie zapowiada.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Mr. Anderson vs. Jeff Hardy vs. Abyss vs. © Rob Van Dam

Do dziś byłem przekonany, że wygra Abyss lub wtrącą się panowie z ECW. Jeżeli Abyss zdobędzie pas to tragedii nie ma gdyż zdecydowanie w tej postaci jest wyjątkowo ciekawy. Plotki na temat pasa dla Hogana to chyba przesada! Przecież ten człowiek nie jest wstanie walczyć. Ja rozumie jedna walka... ale pas? O pas trzeba walczyć i go utrzymać. Ma to sens jeżeli bardzo szybko go straci. Ogólnie jednak nie wierze w takie bzdury.

Pojedynek wygra... zgodnie z tym co widziałem na impakcie, zgodnie z swoim gimmickiem Pan As... Anderson! Jeżeli tak się stanie to będzie to dobra decyzja. O dziwo nie koniecznie musi się on stać od razu Heelem... Znając go to albo się wywinie, albo zostanie Tweenerem. Zdecydowanie lepiej do niego pasuje to niż Face i stawiam na tą opcje.

RVD niech straci pas, ostatnio jakoś nie jestem do niego przekonany. Jest świetny ale coś mu brakuje, to coś to charakter.

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

Tu są prawdopodobne dwa scenariusze. Mam nadzieje że niezależnie kto wygra to Jay Lethal porzuci parodiowanie i stanie się indywidualistą:) Patrząc na jego ostatnie walki... to raczej przegra, jednak... stawiam na wygraną i na "pokonałem legendę teraz powinienem sam stać się legendą" Lethala:) i... niech przegra parę walk wreszcie:D

CONTENDERS BATTLE

#10 Kurt Angle VS #8 "The Pope" D'Angelo Dinero

I tu zaskocze wszystkich!! Wygra mym zdaniem POPE!!!! ale nie będzie to czysta wygrana.

Ktoś się wtrąci i nie wiem kto...

Jeżeli ECW nie pojawią się przy walce wieczoru, to pojawią się tutaj. Walka albo wygrana przez Popa albo przerwana.

Może to głupie, jednak nie chce wygranej Kurta. Jest to jeden z moich ulubieńców, jednak wygrana Pope'a zdecydowanie będzie ciekawsza, a taka nieczysta spowoduje że Kurt nie odejdzie bo nie przegrał w uczciwej walce i... doprowadzi to do rozstrzygnięcia na PPV:) i tak wygra kurt....

Może herezja... a może będe mieć racjeD

STEEL CAGE MATCH

Szczerze to nie wiem kto wygra:D obstawiam Hernandeza i zakończenie tej historii. Matt pewnie zniknie na dwa tygodnie, a potem niech zacznie się ubiegać o jakiś pas np: wreszcie odbierze globala...

A Hernandez niech zacznie walczyć o Champa:) może nie wygra, ale jako pretendent jest doskonały.

ULTIMATE X MATCH FOR THE X CHAMPIONSHIP

(Win by either Submission or claiming the Ultimate X)

Kendrick vs. © Douglas Williams

X... ostatnio ta dywizja wieeele straciła. Muszą nadejść zmiany i chociaż Douglas jest dobry w tym co robi to musi nadejść kres, niech wracają latacze, niech zacznie interesować się pasem Hardy... Kendrick nie jest dobrym mistrzem jednak, może ten pas szybko stracić na rzecz kogoś ciekawszego.

Beer Money vs. The Motor City Machineguns

Ja wiem że The Motor City Machineguns są naprawdę nieźli w ringu, ale nie chce ich jako mistrzów. Są dobrzy i to tyle co można o nich powiedzieć, zdecydowanie ciekawsi są piwosze! Szczerze to uwielbiam ich oglądać, dają niezłe walki, i są świetni w odgrywaniu swoich ról. Beer Money będą zdecydowanie ciekawszymi mistrzami. No i chce dodać że nie ważne która ekipa wygra i tak będzie to dobra decyzja:)

Walka zapowiada się jako jedna z najciekawszych.

Dość dla pasa dla Angeliny Love, laska chociaż jest świetna i uwielbiam jak się wkurza(te skaczące piersi i piskliwy głos druga wiedźma TNA pierwsza to Daffney)... w ringu mnie nudzi:D Czas na odświeżenie tej dywizji, czas na zmiany!

Mr. Anderson vs. Jeff Hardy vs. Abyss vs. © Rob Van Dam

Myślę,że bedzie dobra walka.Coś czuje, że pas otrzyma Monster, co mnie nie cieszy.Wolałbym jakby mistrzem pozostał RVD.

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

Ric będzie krwawił prze całą walkę.W pojedynek pewnie się wmieszają Kaz i AJ Styles,licze na face turn tego drugiego.

CONTENDERS BATTLE

#10 Kurt Angle VS #8 "The Pope" D'Angelo Dinero

To będzie świetna walka.Wygra Kurt,pójdzie w góre rankingu u niedługo dostanie title shota.

STEEL CAGE MATCH

Mam nadzieję,że powróci LAX i skończy się feud między tymi wrestlerami.

ULTIMATE X MATCH FOR THE X CHAMPIONSHIP

(Win by either Submission or claiming the Ultimate X)

Kendrick vs. © Douglas Williams

Nie podoba mi się przesadzona stypulacja tego pojedynku.Liczę,że Brytyjczyk pas zachowa.

Beer Money vs. The Motor City Machineguns

Gunsi zasługują na pas,pewnie jednak mistrzami zostaną Piwosze,którzy ostatnio otrzymują duży push.

Oby Love dostała mistrza,Madison jest słąba jako mistrzyni.

Nie wiem gdzie TNA wepcha innych wrestlerów.Zostali jeszcze AJ,Desmond,Joe,Kazarian.

Czekam na Impact .

21413621404d57aa3f81990.jpg