Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

UNDERTAKER 18-0 czy ktos pobije

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A zauważyliście że John Cena ma już streak 6:0 :D?

Edit: Mój błąd przegrał na WM 24

14195629615519c4906401d.gif

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• piotrzek123

4

• RR

3

• rated r

3

• DJO

2

Top użytkownicy w tym temacie

A zauważyliście że John Cena ma już streak 6:0 :D?

Edit: Mój błąd przegrał na WM 24

Ale miał streak 4-0 po WM 23 i nikt tego nie zauważył. Jakby ten streak do teraz pociągneli to by mało kto się skapnął. I tak z nikąd Cena by miał streak nagle około 10-0 i walka z Takerem Streak vs mini Streak.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Hmm, uważam że Undertakera może pokonac jedynie Randy Orton , lub Cena .

2205442584c2382eae8f43.jpg

Hmm, uważam że Undertakera może pokonac jedynie Randy Orton , lub Cena .

Zaraz dostane ku***** ...Co za koleś.Takera może pokonać każdy, aż mnie oczy bolą od pisania takich bzdur...Wszystko w rękach Creative Teamu i spółki a tak w ogóle to nie sądze by streak został przerwany, może lepiej zamknąć ten temat?

O ile dobrze pamietam to sam Mark kiedys powiedzial ze jedyna osoba ktora moglaby go pokonac na WM jest Kane i nikomu innemu sie nie podlozy. Jesli nie wiecie to najwieksze gwiazdy WWE maja wplyw na to jak bedzie kierowana ich "kariera" dlaczego? bo sie dobrze sprzedaja i moga w jakims stopniu decydowac o sobie

• Reputacja:   270
  • Urządzenie:  Windows

O ile dobrze pamietam to sam Mark kiedys powiedzial ze jedyna osoba ktora moglaby go pokonac na WM jest Kane i nikomu innemu sie nie podlozy.

Taker powiedział, że nie ma żadnego problemu z tym, żeby zajobował na WrestleManii. Jako przykład osoby zasługującej na taki zaszczyt - wymienił Kanea (nie powiedział, że nie podłoży się nikomu innemu).

Powiedzmy sobie szczerze - to my fani przejmujemy się straszliwie tym streakiem a Calaway ma do tego bardzo pragmatyczne podejście.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Streak przerwie Hornswoggle :lol: :lol:

Nie no, tak na poważnie - myślę że Marek pociągnie do 20tu, a streak przerwie jakiś młody utalentowany wrestler (tu nie wymienię) przy czym chciałbym, by był to ktoś z podobnym gimmickiem (może jakiś storyline z "uczniem-następcą" Takera ? ;) ). Kane ma już swoje lata.

Coś sie wresście odieni i Taker zacznie przegrywać czuję to

Ale trzeba przyznać że jest niesamowity mimo że nigdy nie byłem jego fanem

My time is now

Jeżeli Cena pokona Takera na WM to chyba zrobie coś, za co potem pójde do więzienia...

a streak przerwie jakiś młody utalentowany wrestler (tu nie wymienię) przy czym chciałbym, by był to ktoś z podobnym gimmickiem (może jakiś storyline z "uczniem-następcą" Takera ? ).

Tylko że w przyszłym roku będzie już 19-0, gdyż zapewnie kogoś mało znaczącego mu podłożą, przeciez nie każda walka na Wrestlemanii Undertakera była main eventem o pasy. Za dwa lata dojdziemy do tej ,,magicznej" dwudziestki i czy Calaway będzie nadal walczył? Przy rekordzie 20-0 MArk będzie miał 47 lat, oczywiście o ile do takiej granicy w ogóle dojedzie. Wynika, iż za trzy lata ktoś będzie musiał rozkurwić legendę, lecz nie będzie miał kto, kto zasługuje na taki push. Chyba że taka wybitna jednostka się pojawi, w co wątpie.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Ja uważam że ta wygrana na Wrestlemani 26 jest jego ostatnią wygraną na tej gali.Ten streak może przerwać prawie każdy.Nie tylko jakiś młody zawodnik.To może zrobić nawet Triple H.Ale ja największe szanse daje Reyowi Mysterio.Jest wyjątkowo doświadczonym zawodnikiem.I jak dla mnie on zasłużył na pokonanie Undtertakera na Wrestlemani 27.

Zanim ktoś będzie miał zamiar krytykować mój post niech ma świadomość że każdy ma swoje zdanie!

Ja uważam że ta wygrana na Wrestlemani 26 jest jego ostatnią wygraną na tej gali.Ten streak może przerwać prawie każdy.Nie tylko jakiś młody zawodnik.To może zrobić nawet Triple H.Ale ja największe szanse daje Reyowi Mysterio.Jest wyjątkowo doświadczonym zawodnikiem.I jak dla mnie on zasłużył na pokonanie Undtertakera na Wrestlemani 27.

Zanim ktoś będzie miał zamiar krytykować mój post niech ma świadomość że każdy ma swoje zdanie!

1. Triple H miał swoją szansę na WM w walce z Takerem.

2. Rey pokonujący Undertakera? w dodatku na WM?

Możliwe, że Kane znowu zmierzy się z Takerem na Wrestlemanii w formule do 3 razy sztuka, ale dojdzie to no contestu :D

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Rey pokonujący Undertakera? w dodatku na WM?

Powiem więcej, ja czegoś takiego sobie nie mogę wyobrazić. W ostatnich pojedynkach Undertaker przypinał małego po the Last Ride, które już dawno straciło miano finishera, a tutaj ma Phenom jobbnąć Reyowi. Awykonalne, nierealne, za stary jestem na takie fantacje. No chyba że wymyślą układ Streak vs Mask- wówczas....wówczas będę niedowierzał i zastanawiał sie nad zdrowiem psychicznym władz WWE. Ale to i tak gdybanie nie do urzeczywistnienia

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Nikt nie pokona Undertakera i tak by zostało najlepiej tak legenda WWE do której nikt nigdy nie osiągnie, albo ja bym stawiał na Dosa Carasa Jr. aka (jak on tam miał? :???: )

Stawiam za jezeli juz ktos ma przerwac Streak to tylko zawodcy:

John Cena-Nigdy nie walczyl na WM z Takerem a dla federacji zrobi wszystko co tylko sie da.(Zasloguje na wygrana)

GOLDBERG-Niegdys niszczyciel dzis martwa w polowie legenda.Mial podpisac kontrakt z WWE na 10 miesiecy i stoczyc ostatnia walke na WM.

Tak wiec wymienilem 2 zawodnikow ktorzy moga tego dokonac(wedlug mnie).Cena ma miano CENAMINATORA a Goldberg ROZPIERDALATORA wszystkiego co stanie mu na drodze.Prosze mi tylko nie mowic o 4 ciosach Johna czy drewnowatosci tych zawodnikow bo wiadomo ze WWE ogranicza duzo gwiazd.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...