Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

UNDERTAKER 18-0 czy ktos pobije

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jeśli już miałby ktoś pokonać Takera to żadna z obecnych gwiazd WWE...
Gdybym już miał uwierzyć w przegraną Deadmena musiałby by być to ktoś typu : Rock,Austin itp.

Poprawa, Takera już pokonano, z tego co ja wiem to zrobil to CM Punk oraz Chris Jericho. Lecz na WM'ce jest niepokonany. Ale mysle, ze to sie niedlugo zmieni, poniewaz taki obrot akcji mi sie nie podoba, a wrecz obrzydza :)

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• piotrzek123

4

• RR

3

• rated r

3

• DJO

2

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli zobacze na Wm'ce walke :

The Undertaker vs Jasio bede przekonany o końcu tej pasji.

Obstawiam że WWE nie pozwoli zakończyć Takerowi kariery, zapewne zakończy kariere przegraną na Wrestlemani tak jak HBK, wynik 20-1 był by czymś wspanialym ;)

The Undertaker vs Jasio bede przekonany o końcu tej pasji.

Naprawde, naprawde ? Czy kazdy mysli, ze jak walczy sina to musi od razu wygrac ? (moze i ma racje..)

Lecz ja mysle, ze john cena juz sie nawalczyl na wm'kach :D i chcialbym aby na tej wm'ce sie nie pojawil :) napewno kazdy by tak chcial ...

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

A ja bardzo bym chciał żeby się Cena pojawił na WM'ce, najlepiej w walce z The Rockiem (aj te ploty).

Ja wiem ze taker mial wielkie problemy jak shawn odskoczyl po tombstone na 25 a juz o 26 to niewspomne.Gdy ogladalem 25 wrestlemanie i zobaczylem ze shawn odzskoczyl po finisherze to mi galy na wierzch wyszly.A co do pokonania go to sheamus jesli przegral z HHH to z phenomem niema szans.obstawial bym khaliego i kena ale tylko wtedy jesli kane bylby tak dobry jak nosil maske
IT JUST THE MAN BUT THE ROCK IS .........COOKIN

Taker może dorobi sie wyniku 20-0 i zakończy kariere. Wątpie by ktoś go na WMce miał pokonać.

OMG, jaka dyskusja brak mi slow:/

wiecie, ze jakby bookerzy tak zdecydowali to Taker przegral by i z HHH i z Cena i nawet z Zackiem Ryderem;[

Aha i mam nadzieje, ze jeszcze ze 2x zawalczy Taker na WM i odejdzie w chwale bez przegranej;]

Wydaję się mi i mam też taką nadzieję, że Undertaker dociągnie do 20-0 na WM'ce i zakończy karierę(nawet może to zrobić zaraz po zakończeniu 20 zwycięskiej walce na WrestleManii). Wątpię też i nie wyobrażam sobie żeby Dead Man przegrał na WrestleManii. Chyba nawet Vince McMahon i Creative Team WWE nie wpadnie na pomysł aby zakończyć tą serię. Jeśli już jednak miałby to ktoś zrobić to tylko i wyłącznie Mr. WrestleMania - Shawn Michaels.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Raczej wątpliwe że ktoś zakończy streak Takera , on i tak bardzo rzadko przegrywa w uczciwej walce i tym bardziej wątpliwe że przegra na tak ważnej gali jaką jest Wrestlemania.

OMG, jaka dyskusja brak mi slow:/

wiecie, ze jakby bookerzy tak zdecydowali to Taker przegral by i z HHH i z Cena i nawet z Zackiem Ryderem;[

co ty się Zacka czepiasz , on jest całkiem niezłym wrestlerem to nie jego wina że jobbuje. Oczywiści mam nadzieje że nie dojdzie nigdy do jego starcia z Undertakerem na wmce, a tym bardziej wygranej w takim pojedynku Zacka bo to było by niedorzeczne .

21141536044eac5162deaab.gif

• Reputacja:   270
  • Urządzenie:  Windows

Jedyną opcją był by powrót DDP. Tak, wiem to jest marzenie :roll: Spójrzmy na ich feud kilka lat temu, jak było ? Ich walki oglądałem z otwartą mordą, po prostu są świetne !

Walki Takera z DDP świetne??? :shock: Kiedy??? Jak Page musiał się podłożyć żonie Calaway'a, czy kiedy Grabarz wycierał sobie Dallasem buty w ringu? Feud, jak i walki Takera z DDP były tak żenująco słabe i debilnie zabookowane, że czuję wkurwienie za każdym razem, kiedy sobie to przypominam :evil:

Szanse na pokonanie Takera przez Page'a na WrestleManii są takie same jak to, że Grabarza pojedzie na WM'ce np. Finlay :lol: Już prędzej spodziewałbym się, że DDP obecnie musiałby zajobować Michelle McCool (żeby tradycji stało się zadość) :twisted:

Co do streaku, to jeżeli Vince ponownie straci dla jakiegoś wrestlera głowę i będzie w nim widział przyszłość federacji (tak jak miało to miejsce w przypadku np. Lesnara), to streak pęknie jak bańka mydlana. Tym bardziej, że Taker nie jest jakoś za specjalnie do niego przywiązany emocjonalnie :D

Jobowanie Takera Cenie na WM'ce nie ma sensu. Janusza nie da się już bardziej wypromować, tak więc byłaby to tylko sztuka dla sztuki.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja powiem tak:Moim zdaniem nikt nie pokona Undertakera na WM do końca jego kariery.

Ja powiem tak:Moim zdaniem nikt nie pokona Undertakera na WM do końca jego kariery.

Podbijam .Nie ma szans żeby Vince dał komuś pokonać Undertakera .

10248323974c22fdae58aa9.jpg

ja też jestem zdania że Takera nikt nie pokona Skoro drgi "dinozaur" WWE czyli HBK nie dał rady to nikt nie da xdd

Vince nie pozwoli zniszczyć streaku na WM ! Lecz powrót The Rocka lub SCSA i wygrana lecz to marzenia !

Feud, jak i walki Takera z DDP były tak żenująco słabe i debilnie zabookowane, że czuję wkurwienie za każdym razem, kiedy sobie to przypominam

Ja również chciałbym dodać swoje żażenowanie wspomnianą kwestią- KURWA, TEN FEUD ZNISZCZYŁ KARIERĘ DDP!!!! Gwiazdor WCW, po upadku tejże federacji został sprowadzony do pozycji popychła i gówna.

A czy w ogóle Taker ma jakieś dobre kontakty z młodzieżą w szatni w WWE? Oczywiście, takie na poziomie- Ej, ja się podkładam, ale młody ciągniesz dalej ten wózek w twarzą Smackdown, czy coś w podobie. Wróc, nie byłoby komu czegoś takiego powiedzieć, nie ma nikogo, w kogo fani mogliby uwierzyć, że pojechał MArka, nie ma nikogo, komu by sie to przydało i by to w pełni wykorzystał. A ciekawe, jakie byłyby reakcje w szatni- No temu się kurwa podłożył!!? No kpina!

no może w promocji brata Kane'a, gdyby był o 20 lat młodszy :twisted:

Chociaż, zaraz.wpadłem na pomysł..........mam wizje- Danielson mści swojego trenera na wrestlemanii mhhh 35, gdy w końcu dostaje się w pełni do WWE :twisted:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...