Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE All Stars 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Janko Muzykant

14

• MrDeathrun

10

• SHarK242

8

• 1909

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Wg mnie będzie to typowa gierka dla amerykańskich dzieciaków :) Wrestlerzy wyglądający jak mitologiczni bogowie, wykonujący "Marvelowskie" ewolucje i kombosy - bardziej arcade game niż "symulator" wrestlingu. W grach wrestlingowych zależy mi na realiźmie, a to będzie zwykła rąbanka, tyle że ze znanymi licencjonowanymi nazwiskami. Gra raczej nie przykuje mojej uwagi, którą zdecydowanie bardziej skupię na nowym SvRze :)

20502835285345d49c46e75.jpg

Może być fajne tylko dziwnie te postacie wyglądają :P Rozumiem że przerośnięci ale aż tak ?:P mogli zrobić po prostu większe wersje normalnych zawodników ale bez karykaturalnego wyglądu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

Mi karykatura, jak najbardziej odpowiada. Szczerze powiedziawszy świetny pomysł, jednak na pewno nie wydam na to 200 zł. Jak by była na PS Network lub Xbox Live Marketplace, to może, może. Za to mi nie odpowiada cała rozgrywka. Dla mnie za szybka... Totalny Arcade i według mnie będzie to totalny nie wypał. Jak napisałem,jak na razie tylko mi się podoba wygląd postaci. Fajnie wygląda Cena (niczym biały Hulk :D) . Ciekawi mnie wygląd Big Szoła. Pewnie zrobią z niego totalnego grubasa.
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Mi w tej grze podoba się jedynie płynne przechodzenie z jednego ciosu do drugiego. Reszta to jakieś nieporozumienie. Rozgrywka Arcede'a, karykaturalne postacie, spowolnienie czasu, nie które ataki to finshery innych zawodników(Backstabber Cena'y). Kopia LoWM tylko w innej oprawie. Tym razem będę mądrzejszy i tego nie dotknę.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Jak dla mnie to gra będzie świetną alternatywą dla SvR'a.Fajnie będzie powalczyć naładowanymi gwiazdami z kombosami niczym z Tekkena.Potwierdzono już konsole na jakie gra ma wyjść:

PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360 oraz Nintendo Wii. Posiadacze PS2 pewnie wyrywają sobie włosy...;DD

7714662984d3ae78685a4c.jpg

PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360 oraz Nintendo Wii. Posiadacze PS2 pewnie wyrywają sobie włosy...;DD

No pewnie że wyrywamy włosy, z tak żałosnej produkcji. Nie miałbym zamiaru kupować tej gry, nie wiem do czego to ma nawiązywać i jaki to ma sens, ale wszystko wygląda naprawdę idiotycznie.

Zgadzam sie z Beaver ta gra to dno chcieli zrobic z wrestlerow god of war :mad:
IT JUST THE MAN BUT THE ROCK IS .........COOKIN

Ale finisher you can't see me koksi i jest najlepszy !!! :D :lol: :lol:

Przynajmniej będzie można zobaczyć jak sie będzie wyglądało po przedawkowaniu koksu!

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

WWE ALL stars bedzie 100 razy ciekawsze niz SVr 2011:( w svr 2011 to samo co w 2010 silnik ten sam wszystko prawie to samo i zas 200zl w plecy:( All stars przynajmniej bedzie przjemne w uzytkowaniu bo jak kupuje gre to nie chce widziec tego co w poprzedniej czesci

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Odezwali się widzę hejterzy nawalanek... :lol:

SvR zaczyna się powoli robić nudny. Wprowadzają jakieś tam minimalne innowacje co roku i tyle. Grafika rok temu była jeszcze do przełknięcia. W tym roku postacie to jakiś lipny plastik. "Wygląda realistyczniej"?! Chyba jak się ktoś się lubi bawić lalkami. Widziałem na trailerach - bugi są zajebiste cały czas. Jeśli tego nie naprawią to będzie klapa. Przenikanie połamanego stołu w ring jest wielce realistyczne, doprawdy.

Dlatego moim zdaniem przyda się jakaś spora zmiana w grach wrestlingowych. WWE All Stars nie będzie żadną klapą, będzie hitem wśród fanów wrestlingu i fanów bijatyk typu właśnie wyżej wymienionego Tekkena. Lubie takie kreskówkowe klimaty. Jak się to komuś nie podoba, to nie musi grać, seria SvR będzie najprawdopodobniej wydawana co roku.

Ja czekam na All-Stars ;) Poczekam aż cena spadnie i kupuje na PS3 :)

Gra warta uwagi :) Coś w stylu Tekkena-Soul Calibur :)

Pozdro

12596334724cb9a0400309b.jpg

Według mnie to taka FIFA Street 3(tam też były karykatury) :P o wrestlingu :twisted:

4250802214b015ac14a41a.jpg

Dobrze, że powstaje coś innowacyjnego i innego od zwykłych wrestlingowych nawalanek. SvR jest w tym roku strasznie słaby, postacie wyglądają jak z plastiku, do tego bardzo się błyszczą tak jakby były naoliwione 300 razy. All Stars pozwoli nam się trochę wyluzować, robić jakieś combosy typu 3x Powerbomb, RKO i FU. Dość fajna alternatywa dla dzisiejszych gier wrestlingowych. Szkoda, że nie gra nie będzie dostępna na lekko przestarzałą już konsolę, PS2, ale liczę, że w następnym roku zakupie sobię konsolę next-genową, prawdopodobnie - XboX.

Jak dla mnie ALL Stars nie zapowiada sie zbyt dobrze. Jak uszłyszałem o tej grze to przed oczami ukazał mi sie Justin Bieber :twisted: http://www.thomas-galvin.com/blog/wp-content/uploads/2010/fuuuuuuu.png

Bardzo nie podobają mi sie takie przekoksione postacie. Myślę, że ta gra to bedzie jeden bardzo wielki niewypał i szczątki po naboju :twisted:

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg