Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaka jest twoja ulubiona federacja wrestlingowa

Jaka jest twoja ulubiona federacja?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest twoja ulubiona federacja?

• WWE
      22
    • TNA
      16
    • ROH
      2
    • CMLL
      0
    • AAA
      1
    • DDW
      0
    • NJPW
      2
    • Dragon Gate
      1
    • DDT
      2
    • Inne(napisz jakie w poście)
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witam postanowiłem stworzyć ankietę która z federacji jest najlepsza według użytkowników tego forum.Proszę się wypowiadać i nie usuwać tematu bo troche głupio stwierdzić ale to jest moje zadanie na matmę więc zagłosujcię w ankiecie
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamil12175

2

• Euz

1

• Pinio

1

• Nature Boy

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Głos na NJPW.

Tak swoją drogą... Uboga ta ankieta. Brak fedów indy z USA, brak BJW, AJPW, czy też kilku indy z Japonii... Biednie :roll:

No i jeszcze dałbym możliwość wielokrotnego wyboru. Bo jak miałbym wybierać to pewnie bym jeszcze dobra PWG i Dragon Gate ;)

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jaka jest twoja ulubiona federacja wrestlingowa

Witam postanowiłem stworzyć ankietę która z federacji jest najlepsza według użytkowników tego forum

To w końcu pytanie jest o to, która z federacji jest najlepsza, czy która jest ulubiona? Bo jak dla mnie - to ogromna różnica.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Zdecydowanie TNA! Jak dla mnie jest tam dużo akcji i właśnie to mi sie podoba :) Wrestling wygląda dosyć prawdziwo itd. Show mają też całkiem niezłe. Pewny głos na TNA :wink:

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Od paru ładnych lat BJW. Choć przyznam, ze w końcówce ubiegłego roku mocno zainteresowało mnie DDT i jak poziom ciągle będzie tak zajebisty to wkrótce wyprze BJW.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Głos na WWE. Tylko federacje McMahona śledzę na bieżąco. Raz jestem zadowolony z produktu raz nie. Może i TNA i wiele innych jest lepszych ale ja zostanę przy Dablju Dablju I.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

WCW
“To be the man, you've gotta beat the man...”

DDW !!! :twisted:

A tak serio to WWE i TNA jak wiadomo królują pod względem marki. Niestety nie mam czasu na federacje typu BJW czy DDT bo teraz to oglądam tylko skróty gal na WWE.com albo sklejki na jutubie ..

Podsumowując.. głos na WWE.

Głos na NJPW.

Tak swoją drogą... Uboga ta ankieta. Brak fedów indy z USA, brak BJW, AJPW, czy też kilku indy z Japonii... Biednie :roll:

Ankieta uboga ponieważ wrestlingiem interesuje się krótko a do niedawna znałem tylko TNA i WWE więc wypisałem wszystkie które pamiętam

moja ulubiona to zdecydowanie TNA, ale ciezko powiedziec czy jest najlepsza bo oprocz niej sledze tylko WWE i od wielkiego swieta ROH ;P

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

DDT - aktualnie zdecydowanie najbardziej dopracowany entertainment na świecie, zaś pod względem pure wrestlingu konkurować z nimi może ino BJW. Ponadto ciężko nie lubić federacji zrzeszającej takich zawodników jak Kota Ibushi, Daisuke Sekimoto... i oczywiście Danshoku Dino :)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Ostatnimi czasy, DG USA. W życiu nie widziałem tak wyrównanych i tak zajebistych pod względem poziomu walk. Pomimo tego, że ostatnia gala nieco possała, to i tak main event zjadł wszystko inne, co widziałem w innych fedach. :)

Autor nie wie czego chce. Zaklada temat "ulubiona federacja" a w pierwszym poscie pisze o "zaglosowanie na najlepsza federacje".

Do tego ankieta uboga. Dlatego zamykam jak inny mod postanowi otworzyc bo uzna ten temat za ciekawy to prosze bardzo.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
    • KPWrestling
      KPW ARENA 32 SPRAWIEDLIWOŚĆ I PRAWO 13.03.2026 Wstęp 17:00, Start 18:00 KLUB NOWY HAREM 81-342 Gdynia, 3 Maja 28 Sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie! https://www.youtube.com/watch?v=faPFQq8Od4INajlepsi polscy zawodnicy, goście z zagranicy, wielkie emocje, duża doza szaleństwa – rozrywka na najwyższym pozio
    • MattDevitto
      Już chyba wiem kto otworzy show w ringu
    • Kaczy316
      Triple H i niespodzianki, więc jak to jest w jego zwyczaju szykujmy się na najzwyklejsze show na świecie i mega przewidywalne, więc Gunther kończy karierę AJ'a, Drew broni tytułu z Samim w czystej walce, Pianek powraca i wygrywa RR Match, a Roman wbija z nr. 30 i też wygrywa RR Match  
    • MattDevitto
      To mnie uspokoił
  • Dodaj nową pozycję...