Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Tna by Kamil12175

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Postanowiłem prowadzić TNA ponieważ jakoś lepiej mi pasuje niż WWE.Mam nadzieję że się spodoba gale postaram się dodawać regularnie.Miłego czytania.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Początek czerwca.Siedziałem w domu kiedy zadzwonił telefon.Numer był zastrzeżony ale mimo tego odebrałem i było warto ponieważ dzowniła do mnie Dixie Carter i powiedziała:

Dixie Carter:Witam czy pan Kamil Rahen?

Kamil Rahen:Tak a kto mówi:

Dixie Carter:Dixie Carter prezes TNA chciałabym zaproponować panu prace

Kamil Rahen:Chętnie ale nie wiem czy się nadam

Dixie Carter:Potrzebujemy kogoś lub czegoś co podniesie nasze ratingi i wydaje mi się że pan bedzię odpowiedni

Kamil Rahen:A więc przyjmuję tę prace

Dixie Carter:Tak więc do zobaczenia

Szybko sprawdziłem w internecie rozkład lotów i najbliższy lot do orlando jest za 3 godziny więc szybko pojechałem po bilet wróciłem do domu spakowałem się i pojechałem na lotnisko.Omal nie spóźniłem się na samolot.Lot nie był zbyt długi a kiedy doleciałem juz na miejsce szybko wziołem taxi i pojechałem do impact zone'u

Wszedłem do środka i zaskoczyłem tam wszystkich bo nie spodziewano sie mnie tak wcześnie.

Dixie Carter:Myśleliśmy że przyjedziesz jutro:

Kamil Rahen:Postanowiłem przyjechać jak najszybciej żeby przygotować się na mój debiut.Pokaże mi pani gdzie jest moje biuro?

Dixie Carter:Na końcu korytarza drzwi po lewej.

Kamil Rahen:Dziękuję.

Kiedy wszedłem do mojego biura odrazu zasiadłem za biurkiem i zaczołem przeglądać roster:

Abyss

Aj Styles

Alex Shelley

Angelina Love

Brian Kendrick

Chelsea

Chris Sabin

Christy Hemme

D'Angelo Dinero

Daffney

Desmond Wolfe

Douglas Williams

Eric Bischoff

Eric Young

Generation Me

Hamada

Hernandez

Homicide

Hulk Hogan

James Storm

Jay Lethal

Jeff Hardy

Jeff Jarett

Jesse Neal

Jimmy Hart

Kazarian

Kevin Nash

Kiyoshi

Kurt Angle

Lacey Von Erich

Madison Rayne

Magnus

Matt Morgan

Mr. Anderson

ODB

Orlando Jordan

Raven

Rhino

Ric Flair

Rob Terry

Rob Van Dam

Robert Roode

Samoa Joe

Sarita

Scott Hall

Sean Waltman

Shannon Moore

Shark Boy

SoCal Val

Sting

Suicide

Taylor Wilde

Team 3D

Tomko

Velvet Sky

Pasy

http://turnbuckle.wdfiles.com/local--files/tna-world-heavyweight-championship/TNA_World_Heavyweight_Championship.jpg

Posiadacz:Rob Van Dam

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/xtitle/xtitle.jpg

Posiadacz:Douglas Williams

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/globaltitle/global.jpg

Posiadacz:'The Freak' Rob Terry

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/tagtitle/tagtitle.jpg

Posiadacze:The Band(Kevin Nash,Scott Hall,Sean Waltman,Eric Young)

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/knockoutstitle/knockouts.jpg

Posiadacz:Madison Rayne

http://www.tnawrestling.com/images/stories/galleries/knockoutstag/knockoutstag.jpg

Posiadzaczki:The Beautifull people(Velvet Sky,Madison Rayne,Lacey Von Erich)

Świetnie mam co do heavyweight championship pewne plany ale to wyjdzie pozniej czas zaplanować jutrzejszy Impact.

Zanim jednak zaczołem planować Impact! wszedłem na strone WWE i zobaczyłem tam pewną notke.

Dzisiaj Christian odszedł z WWE ponieważ skończył mu się kontrakt a jako usprawiedliwienie nie przedłużenia kontraktu powiedzał tak

To co robi ze mną WWE to są jakieś żarty.Dawać mnie do tagu z tym krasnoludem Hornswooglem bez urazy Hornswoogle to są jakieś kpiny.Pan McMahon mści się na mnie że byłem w TNA więc postanowiłem że odejde.

Pomyślałem sobie że to świetna okazja i zaraz zadzwoniłem do Christiana.

Dobra czas ułożyć kartę na jutrzejszy Impact!

http://cdn2.ioffer.com/img/item/139/444/155/zNgqv1vnqgxAo3Z.jpg

week 1 july

Impact zaczął się od muzyki i pokazu fajerwerków.Oraz powitaniem przez komentatorów

Taz:Witamy na Impact! Dzisiaj czeka nas walka o miano pretendenta do tytułu wagi ciężkiej.

Mike Tenay:Ta walka odbędzie się już za 2 tygodnie podczas Slamiversary a także pozamy naszego nowego prezesa federacji.

Taz:Ciekawe jaki on jest nigdy o nim nie słyszałem

Mike Tenay:Ja też ale pani Dixie Carter ma nosa do ludzi więc wydaje mi się że dobrze wybrała.

Rozbrzmiewa theme The Band i już Scott Hall oraz Kevin Nash pojawiają się na rampie ale nie udali sie w strone ringu ale zasiedli obok Taza i Mike'a na stoliku komentatorskim.

Mike Tenay:Witajcie,widze że chcecie razem z nami obejrzeć walkę tag teamową.

Taz:Zwłaszcza że zwycięska drużyna zmierzy się z wami o mistrzostwo drużynowe na Slamiversary.

Kevin Nash:Masz rację Taz chcemy przyjżeć się konkurencji.

Scott Hall:A więc dajcie nam jakieś krzesła i oglądajmy walkę.

Na ring jako pierwśi weszli MotorCity Machineguns,a zaraz za nimi Beer Money Inc.

Walkę zaczeli Alex Shelley i James Storm.Zaczynają od klinczu który wygrywa Storm zakłada headlocka i próbuje położyć Alexa na ziemie ale ten szybko odpycha Storma Irish whipem.Shelley wykonuje leap froga nad biegnącym Stormem i potem wykonuje na kowboju z tenessey hip tossa.Potem sam odbija sie od lin i upada łokciem na storma.Potem dokłada parę stompów i zmienia sie z Sabinem który wskakuje na narożnik i wykonuje elbow dropa ale James szybko wstaje i Sabin trafia łokciem w mate.Piwosz pomaga wstać Chrisowi i wykonuje atomic drop potem wykręca mu rękę arm dragiem ale Sabin szybko odwraca submissiona na Storma.Podchodzi z nim do Alexa i jest zmiana.Sabin wcią trzyma rękę Storma.Shelley wchodzi na narożnik i elbow drop na rękę Storma.Potem kopie go w brzuch odbiega od lin i dropkick.Alex pomaga mu wstać i próba irish whipu ale Storm kontruję i to Shelley leci na liny.Storm czeka aż Shelley się zbliży i wykonuje inverted atomic drop,a potem powala go clotheslinem.James podchodzi do narożnika i zmienia się z Robertem.W miedzyczasie Alex już wstał ale tylko po to by znowu zostać powalony potężnym chloteslinem przez Roode'a.Robert pomaga wstać Shelley'owi wstać i irish whip na narożnik.Alex ląduje w narożniku,Roode próbował turbuckle clothesline'a ale Alex szybko się odsunął a potem wykonał przewrót do Chrisa i się z nim zmienił.Robert dalej w narożniku a Sabin wykonuje na nim dropkicka potem kładzie się na ziemi podtrzymując sie na rekach a Alex wybija sie z niego i uderza łokciem Roode'a.Storm chciał interweniować ale w pore Shelley go zobaczył i wyrzycił go z rinu Super Kickiem.Sabin wynosi Roberta na barki i mamy Cradle Shock po którym przypięcie było tylko formalnoscią.Gunsi tauntują na narożnikach ale wtedy na ring wbiega jakiś zamaskowany człowiek który zrzuca Sabina z narożnika za ring a potem sciąga Alexa który uderza twarzą w narożnik naszczęscie była na nim gombka ochronna.Ale zamaskowany człowiek nie ma dość i podnosi Shelleya na Piledrivera.Shelley nie wie gdzie teraz się znajduję.

Beer money atakują zamaskowanego człowieka ale wtedy The Band zrywają sie ze stołka komentatorskiego i szybko biegną na ring.Szybko rozprawiają sie z Beer money.Na zakonczenie Big Sexy serwuje Stormowi Jack Knife power bomb a Hall na Roodzie wykonuje razor's edge.

Sabin szybko zgarnia Shelleya z ringu i razem wychodzą na backstage a Beer Money nie dają znaku życia.The Band wychodzą na backstage zaraz za zamaskowanym.

Mike Tenay:Ciekawe kto to mógł być.

Taz:Nie wiesz?? To napewno był Eric Young.

Mike Tenay:Nie wydaje mi się ponieważ EY odwałał swoją walkę ponieważ jest kontuzjowany i odpoczywa w domu.

Kamera przenośi się na backstage widzimy tam Christy Hemme i Mr. Andersona.

Christy:Anderson ciesze się że teraz należysz do tych "Dobrych".

Anderson:Po walce z Jeffem na Sacrefice zrozumiałem że tak będzie dla mnie lepiej.

Kiedy ludzie skandowali let's go Hardy pomyślałem sobie że fajnie by było gdyby tak skandowali dla mnie.

Christy:Och jak miło to słyszeć.

Anderson:Dzięki nawet nie wiesz jak sie cieszę z tego ponieważ jestem MYSTER!!!!!!!

Publiczność dokończyła za niego.

Anderson:Dziękuje wam.ANDERSON!!!

Kamera przenośi sie na ring.

Na środku ringu czeka już Jeff Hardy.Bierze mikrofon i mówi:

Przyszedłem do TNA żeby wygrywać mistrzostwa.Niestety najważniejszy tytuł jest w rękach mojego przyjaciela a ja nie mam zamiaru mu go odbierać a więc pozostały mi tylko dwa tytuły.Global i X Division ale bardziej interesuje mnie Global.Więc wyzywam cię Robie Terry na pojedynek o pas.

Nagle rozbrzmiewa theme 3 doors down: Kryptonite który należy do nowego prezesa federacji.

Kamil Rahen:Jeff,Jeff,Jeff to jest TNA nie WWE więc nie masz co marzyć o darmowym title shotcie więc jeśli chcesz dostać szanse walki o pas musisz wygrac thriple treat który odbędzie się teraz.

Na ring wchodzi Orlando Jordan wzbudza wsród publiczności mieszane odczucia.Dzieci zamykają oczy a niektórzy mężczyzni wręcz przeciwnie.Chyba coś z nimi nie teges.

Słychać już ANDERSON!!!!!!!!!!!!.I Ken Anderson zmierza na ring.

Walka się rozpoczeła Jeff i Ken odrazu rzucili się na Jordana.Najpierw okładali go punchami potem irish whip w narożnik i Kenedy uderza turnbuckle clotheslinem i Jordan pada pod narożnik.Ale to nie koniec biegnie do niego Jeff i wykonuje swojego charakterystycznego turnbuckle dropkicka.Obydwaj pomagają mu wstać i irish whip na liny czekają aż Orlando przybiegnie do nich i próbują wykonać Hip tossa ale Jordan kontruje i wykonuje double clothesline.Anderson i Hardy padają na ziemie.Jordan dokłada kilka stompów dla Andersona i potem leg drop na Jeffa.Jordan dalej pastwi się nad Hardym dokładając kolejne elbow dropy.W tym całym zamieszaniu nie zauważył że Ken już stoi.Anderson odwraca go i wykonuje green bay plunge prosto na leżącego Jeffa.Pomaga wstać Jeffowi i potem podnoszą Orlando i Ken powala go chloteslinem i potem podnosi Jeffa do góry i rzuca go leg dropem na Jordana.Jeff wchodzi na narożnik ściąga koszulke i wykonuje swanton bomb ale Jordan szybko się odsunął i Hardy walną z impetem w matę.Jordan szybko wstaje i zaczyna okładać Andersona punchami.Orlando doznał nagłego przypływu sił.Wykonuje irish whip i potem over head belly to belly suplex na Kenie.Potem wchodzi na narożnik i wykonuje elbow drop na Jeffie.Zaczyna tautować pomaga wstać Andersonowi i wyrzuca go za ring.Potem podchodzi do Jeffa i również pomaga mu wstać ale Hardy szybko kopie go w brzuch i dokłada Twist of Fate.Szybko wchodzi na narożnik i przymierża sie do swanton bomb ale Ken który był już na apronie zepchnął Jeffa z narożnika wszedł do na ring i dołożył Jeffowi Mic Check a potem połozył go na Jordanie poczym wszedł na narożnik i wykonał Kenton Bomb.Sciągnoł Hardiego z Jordana i przypioł Orlando 1...2...3

Anderson staje na środku ringu i prosi o mikrofon.

Anderson:Zwycięscą meczu poraz kolejny zostaje MYSTERRR ANDERSON!!

ANDERSON!

Anderson wychodzi na Backstage.

Nagle rozbrzmiewa theme The Band i Nash wraz z Hallem wchodzą na ring i atakują Hardy'ego.

Nash wykonuje na nim Jackknife powerbomb.

Rozbrzmiewa theme Abyssa który pędzi na ring żeby pomuc Jeffowi.

Na początku dawał sobie rade ale wkońcu przewaga liczebna The Band dała o sobie znać.

Nagle na rampie pojawia sie nie kto inny niż sam Hulk Hogan.

Abyss bardzo się ucieszył na jego widok.

The Band odsuneli się,Hogan popatrzył na nich potem na Abyssa.Hulk zaczął pokazywać pięść co wywołało radośc u Abyssa i strach u The Band.

Na nieszczęście Abyssa to była przedwczesna radośc ponieważ pięść Hogana trafiła prosto w twarz potwora który upadł na ziemie.

The Band zrobili wilczka z Hoganem który zaczął tauntować i dobił Abyssa swoim specjalnym Leg Dropem.Potym the Band i Hogan wyszli na zaplecze.

Kamera przenośi się na zaplecze gdzie widzimy The Band z Hoganem i ku zdziwieniu publiczności zamaskowanego człowieka który wcześniej zaatakował Motorcity Machine Guns i Beer Money inc.

Hogan:Widzieliście mine tego grubasa Abyssa kiedy moja pięść przemeblowała mu pysk?

Nash:Ciężko było zauważyć ponieważ twoja ręka zakryła mu twarz.

Hall:Ty też dobrze sie spisałeś...

Zamaskowany:Cicho ktoś nas obserwóje

W tym momencie zamaskowany podzszedł do drzwi i zobaczył JB który uciekał stamtąd jak poparzony.

W drodze na ring jest już Sting przy swoim themie.Wszedł na ring wziął mica od SoCal Val i zaczął mowić:

Jakim prawem została ustalona walka o pretendenta do pasa wagi ciężkiej??!! Przecież to ja nim jestem do ciężkiej cholery!!.

Zostałem wybrany numerem 1 w Top ten contenders więc to ja jestem pierwszy w kolejce po pas.Chce tutaj tego nowego prezesa niech mi się wytłumaczy.

Rozbrzmiewa theme nowego prezesa.

A więc Sting mam poważniejsze plany co do tego pasa.Ale masz rację należy ci się title shot więc bedziesz go miał ale zmieniam liczbe zawodników w walce.

I co oni dostaną title shota za darmo!!!??

Oczywiście że nie,bedą musieli sobie to wywalczyć.

A więc dobrze.

Sting wyszedł na backstage a przed nami walka kwalifikacyja do main eventu slamiversary.

Na ring wchodzi Rhino i zniecierpliwością oczekuje swojego rywala.Nagle rozbrzmiewa theme Christiana Cage,publiczność jest zachwycona kiedy Instant Classic wraca do Tna.Wchodzi na narożnik i tauntuje do publiczności.

Staje naprzeciw Rhino i robrzmiewa gong.Rhino próbuje klinczu ale Cage uderza go kolanem w brzuch,dokłada kilka punchy i chopów.Wysyła rywala irish whipem w narożnik i próba turnbuckle clotheslinu ale War Machine ucieka z drogi.Instant Classic uderza w narożnik a Rhino udzerza go shoulder blockiem o narożnik.Wykonuje irish whip na liny,przygotowuje sie do backdody dropu ale Christian wykonuje sunset flipa ale sedzia odliczył tylko do 2.Cage wykonuje irish whipa ale Rhino kontruje i to Instant Classic odbija sie od lin.Rhino tym razem wykonuje power slama i przypina przeciwnika ale Cage sie nie daje i odkopał po dwóch klepnięciach w matę.Rhino pomaga mu wstać wykonuje inverted atomic drop potem biegnie na liny i próbuje chloteslinu ale Cage się uchylił i Rhino nie trafił.War Machine odwrócił się ale za nim stał juz Christian który powala go dropkickiem.Potem wchodzi na narożnik i czeka aż Rhino wstaje.Kiedy już to nastąpiło Instant Classic wykonał missle dropkicka i Rhino znowu leży na macie.Pomaga wstać Rhino i wysyła go irish whipem w narożnik ale War Machine kontruje i to cage jest w narożniku.Rhino się rozpędza i wykonuje shoulder blocka.Instant Classic opiera się o linki,wykorzustuje to Rhino który staje naprzeciw jego i próbuje wykonać GORE ale Cage unika i Rhino ląduje za ringiem.

Christian rozpędza sie od lin i wykonuje suicide dive na ledwo stojącego Rhino.Wrzuca go za ring w ale jego głowa wystaje poza ring.Cage staje na apronie i wykonuje leg dropa.War Machine wtacza się z bólu na ring.Cage ponownie wchodzi na apron i wykonuje tope atomico.Przypięcie i mamy near fall.Instant Classic staje nad Rhino i zaczyna klaskać.War Machine wstaje ale Christian wykonuje na nim unpriterra(Christian powrócił do starej nazwy finiszera po powrocie do TNA)i mamy przypięcie i 3 count.Christian kwalifikuje się do walki o pas na Slammiversary.Christian po walce ściska rękę z Rhino i razem opuszczają halę.

Kamera przenosi się na backstage i widzimy tam Flaira rozmawiającego z AJ Stylesem.

AJ:Obiecuje ci że wygram dzisiaj

Flair:Wiem ale nie lekceważ przeciwnika przecież nie wiesz kim on jest.

AJ:Mam to gdzieś,gdyby przyszło mi walczyć z samym Stone Coldem bym wygrał

Wtedy do szatni wpada Prezes TNA

Flair:Czego tu chcesz?!

Kamil Rahen:Wpadłem tylko powiedzieć że twój przeciwnik już przyjechał więc ruszaj dupę na ring.

AJ:Osz ty..

W tej chwili przerwał mu Flair

Flair:Zamknij się już i skup na walce.

Przyszła pora na Main Event dzisiejszego Impactu.

Na ring wchdzi AJ Styles,jego przeciwnik jest dotąd nieznany.Wszyscy zniecierpliwieniem czekają na przeciwnika AJ,nagle słychać SEXY BOY.

Taz:O tak The Heart Break Kid Shawn Michaels przybył do TNA

Mike Tenay:O mój Boże Main Event,Showstopper,Headliner

Taz:Mike uważaj bo serce ci siądzie.

HBK jest już w ringu i rozbrzmiewa gong.AJ wyraźnie chciał rozpocząć od klinczu ale dostał z kolana od Shawna.HBK atakuje kilkoma punchami i dokłada Inverted atomic dropa.Potem irish whip w narożnik i Styles już tam jest.Michaels podchodzi do niego,wkłada go na narożnik i próbuje superplexa ale Phenomenal one zrzuca go z niego.Showstopper udzerza o matę a Styles wykonuje 450 splasha.Przypina ale HBK odkopał po jednym klepnięciu.Styles pomaga mu wstać ale Shawn zaczyna atakować go Chopami.Potem dokłada kilka punchy i wykonuje irish whipa ale Styles kontruje i to Headliner leci na liny.HBK odbija się od lin i wykonuje flyining shoulder tackle.Obydwaj leżą na ziemi.Michaels wstaje w swoim stylu i wchodzi na narożnik.Wykonuje swojego specjalnego elbow dropa i potem podchodzi do narożnika i zaczyna tupać.Publiczność już wie o co chodzi i niektórzy zaczynają odliczać jego tupnięcia.Styles wstaje a Shawn wymierza mu Sweet Chin Music ale AJ się uchylił i kopie HBK w brzuch,przygotowuje się do Styles Clasha ale Michaels przerzuca go nad głową ale Phenomenal one błyskawicznie.SWEET CHIN MUSIC SWEET CHIN MUSIC.Styles pada na ziemie a HBK przypina.AJ złapał się lin i sędzia musiał przerwać liczenie.Shawn pomaga wstac Stylesowi ale ten dostaje nagłego przypływu sił i kopie w brzuch Shawna i wykonuje Style Clash.Przypina,HBK jakims cudze odkopał w ostatniej chwili.Styles jest już bardzo sfrustrowany,wchodzi na narożnik i wykonuje 450 splasha ale Showstopper kip upuje i AJ trafia w matę tuż obok niego.Shawn czołga się do lin i przy ich pomocy wstaje odwraca się ale AJ jest już na apronie i wykonuje springboard foream smash ale co to Shawn Michaels kontruje Sweet Chin Music.Styles leży nieprzytomny na środku ringu.Wtedy na rampie pojawia sie Ric Flair.Jednak kiedy chciał wejść na ring otrzymał Sweet Chin Music od Heart Break kida.Shawn przypina Stylesa i wygrywa.HBK zakwalifikował się do main eventu Slammiversary.

Po tej walce Impact schodzi z anteny

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kamil12175

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...