Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poprowadzić World Wrestling Entertainment

Która z gal najbardziej Ci się podoba? Proszę o przemyślany wybór  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która z gal najbardziej Ci się podoba? Proszę o przemyślany wybór

• Raw
      8
    • SmackDown!
      9
    • NxT
      1
    • Wszystkie są dobre
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ME wyszedł Ci świetnie, ale reszta również trzyma wysoki poziom. Wszystko czyta się bardzo fajnie. Dość dziwną dobrałeś stypulację do walki o WWE Championship, ale co tam, tylko diarry :) Mogłoby być więcej walk na PPV, zobaczymy co tam Ci wyjdzie ;)
  • Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Stamford

14

• krycha7

4

• Pinio

4

• Arato

4

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo przyjemnie czyta się twoje diary ;) 10/10.
Jedyny darmowy sposób na konto premium na rapidshare KLIKNIJ, I SIĘ ZAREJESTRUJ

Cud, Miód i Orzeszki... Wiesz sam że to na 6+...

Ciekawie zapowiada się karta na najbliższe PPV. Kozlov w walce o United States Championship... Czyżby jakaś niespodzianka? Inne pojedynki to standardowi zawodnicy. Bez względu na to kto wygra to nie będzie to zaskoczeniem. Szkoda, że tylko 5 walk i w dodatku wszystkie o pasy. Sam robiłem tak u siebie ale teraz staram się rozwijać także feudy bez żadnego pasa w tle. Dobrze Ci idzie! Czekam na PPV!

P.S. Zapraszam do mnie ;)

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Lipiec , 3 tydzień. Stors , Connecticut

Fear of The Dark PPV

http://fast1.onesite.com/fans.wwe.com/user/fans.lakers.com/pics/wwe_ppv_logo.png?v=21780

Rozbrzmiewa oficjalne theme Fear of The Dark , widzimy jak zawsze efektowny pokazj fajerwerek , czyli PPV czas zaczynać!Publiczność szaleje a my przenosimy się już do komentatorów , którzy ciekawi tego co się wydarzy rozmawiają o walkach jakie czekają nas dzisiejszego wieczora. Matt Striker , Jerry „The King” Lawler oraz Michael Cole rozmawiają w najlepsze . jednak przerywa im…

Break The Walls Down…

Chris Jericho. Publiczność od razu reaguje ogromnym heel heatem na tego zawodnika. Y2J dumnie kroczy do ringu trzymając w ręku World Heavyweight Championship. Chris wchodzi spokojnie do ringu , odbiera mikrofon i zaczyna mówić :

-To co wydarzyło się dwa dni temu na SmackDown! Nigdy nie powinno mieć miejsca. Edge skorzystał znacznie na tym że ten pojedynek był bez dyskfalifikacji i pomógł tej chodzącej kupie mięsa…Showowi. Żenujące jest to że sami nie potrafią walczyc tylko muszą atakować we dwóch. Mimo że jestem najlepszy na świecie w tym co robie nie zdołałem ich pokonać. Inna sprawa pojedynki 1vs1…Tam żaden z nich nie miałby ze mną szans co udowodniłem trzymajac pas aż od Elimination Chamber! No więc Edge? Masz mi coś do powiedzenia?...Hmm..Nie!

W tym momencie na ekranie widzimy Edge’a , który jednak chce mu coś powiedzieć :

-Wiesz co Chris? Mam głęboko w dupie to co przed chwilą powiedziałeś i dam Ci radę. Oszczędzaj siły na walkę , bo tak łatwo z tego nie wyjdziesz.

Usłyszeliśmy theme Edge’a i Chris Jericho zdenerwowany zszedł z ringu na backstage

------------------------------------------------------

Normal match for Divas Championship

Maryse © vs Gail Kim

Zaczynamy od pojedynku pań. Gail Kim naprawde pokazala na co ją stać w Fatal 4 Way matchu na Raw i została pretendentką do Divas Tittle. Pierwsza do ringu wchodzi właśnie ona a my czekamy już na posiadaczkę pasa. Po chwili do ringu przybywa Maryse i wykonuje swój taunt przy linach ^^. Można zaczynać. Od razu na początku zarysowała się przewaga mistrzyni , która uniknęła klinczu , złapała przeciwniczkę za włosy i mamy Face First Mat Slam! Maryse już chciała zakończyć ten pojedynek , lecz sędzia nie odliczył nawet do 2! Gail wstała trzymając się za twarz. W tym momencie Maryse kompletnie zlekceważyła rywalkę i zaczęła się prezentować publiczności. Gail skorzystała na tym wykonując Roll-Up : 1!..2!..Kick Out! Obie wstały, a Maryse nie była już taka pewna siebie. Mistrrzyni Div wymierzyła rywalce potęzny Slap , jednak Kim nie była jej dłużna i po chwili widzieliśmy wymianę ciosów , którą przerwał sędzia , ponieważ panie znalazły się w narożniku. Kim kopnęła rywalkę w brzuch , wzięła rozbieg i próbowała swojego zmodyfikowanego Speara , jednak Maryse odskoczyła w bok i kopnęła zgiętą w pół rywalkę w twarz czego skutkiem było wypadnięcie za ring….

…Wracamy po krótkiej przerwie gdzie widzimy jeszcze raz jak Maryse pozbyła się rywalki z ringu. Sędzia wylicza Gail , jednak ta wturgluje się na ring przy 8!. Maryse od razu ja podnosi i próbuje French Kiss , jednak Kim w porę odpycha od siebie rywalkę i powala ja Dropkickiem! Maryse wstaje i mamy Dragonranę od Gail Kim! : 1!..2!..Kick Out. Oto jedna z najlepszych walk div od kiedy Martin Blake przejął federacje. Gail podnosi swoją rywalkę i ciska nią w narożnik. Bierze rozbieg i tym razem wykonuje zmodyfikowanego Speara!.Maryse pada na ring , a Kim wchodzi już na narożnik! Maryse zaczyna się podnosić…Missile Dropkick! Chyba zbliżamy się do końca walki. Widzimy jednak , ze Gail Kim niefurtunnie upadła , gdyż również się nie podnosi. W końcu jednak to ona wstaje pierwsza i podnosi swoją rywalkę. Coś jednak jest nie tak. Maryse wykorzustuje to , kopie ją w brzuch i mamy French Kiss!!! Maryse pinuje w charakterystyczny dla siebie sposób : 1!..2!..3! I tak oto Maryse broni pas!

Przenosimy się do szatni Miza gdzie ten przygotowuje się do nadchodzącego Triple Threat matchu. Do szatni wchodzi Vladimir Kozlov. Miz nie jest zbytnio szczęsliwy z tej wizyty.

-Wyjazd z mojej szatni…

Moscow Mauler jednak milczy. Spogląda groźnie na swojego rywala. Miz po chwili dodaje

-I tak nie masz ze mną szans…Kretyn

To ostatnie Miz dodał już trochę ciszej. Wstał , przeszedł obok Kozlova i wyszedł z szatn

[REKLAMY]

Jesteśmy już z Joshem Matthewsem a jego gościem jest Divas Champion Maryse.

Josh : No więc Maryse…Jak się czujesz po dzisiejszej walce?

Maryse : Och? Jak? Tak samo jak przed nią. To logiczne , że żadna diva w WWE nie jest w stanie mi zagrozić i żadna z nich nigdy nie odbierze mi mojego pasa. A jeśli nawet tak by się stało i tak odbiorę to co moje w rewanżu.

Maryse odchodzi, ponieważ przy Matthewsie staje już Sheamus!

Josh : Tak?

Sheamus wyrywa mikrofon Matthewsowi :

Sheamus : Cena ! Wiem , ze mnie słyszyssz! Dzisiaj nie będziesz miał żadnej taryfy ulgowej ode mnie. Na raw wygrałes przez to , ze ten je*any grubas przeszedł na twoją stronę. Dość! Dzisiaj nareszcie ty i ja…Ladder match…Wszystko albo nic. I dzisiaj nie pomoże Ci Big Show czy Randy Orton!

W tym momencie za plecami Sheamusa pojawił się Big Show. Sheamus chyba wiedział co się święci więc szybko uciekł , zostawiając Big Shwoa śmiejącego się.

Triple Threat match for United States Championship

The Miz © vs Evan Bourne vs Vladimir Kozlov

Wszyscy trzej są już w ringu. Miz nonszalancko przechodzi przed Evanem w ręce trzyma pas i coś krzyczy do Bourne’a. Ten nie raguje. Gdy Miz podchodzi do Kozlova ten nie zastanawia się i wymierza potężnego Slapa w twarz swojego rywala. Walka się jeszcze nawet nie zaczeła. Miz wściekły , Władek tak samo. Gong! Można zaczynać. Od razu Miz rzucił się z kopnięciami na Vladimira , jednak nie wiele to dało. Otrzymał potęznego puncha , Vladimir zblokował mu ręce i widzimy teraz Trapping Headbutts! Miz po serii Headbuttów upada na ziemie. Kozlov odwraca się do Evana i z zaskoczenia otrzymuje Headscrissors Takedown! Vladmir od razu wstaje , Evan szarżuje na niego i zostaje zhgaszony potęznym Clotheslinem. Miz zdązył się podnieść i mamy Shoulder Block w nogi Moscow Maulera. Miz próbuje przypiać : 1!..Kick Out. To będzie długa walka. Kozlov podnosi się , to samo robi Bourne. Przez chwile trójka zawodników wymienia spojrzenia. Kozlov i Bourne zaczynają okładać Miza! United States Champion jednak pozbywa się Bourne’a z ringu , lecz staje teraz przed trudniejszym zadaniem. Belly to Belly Suplex od Kozlova!!! Łapie teraz za głowę Miza podnosi go i? Scoop Slam! Próba pinu : 1!..2!..Kick Out. Zdenerwowany Klozlov podnosi rywala , jednak ten wykorzystuje to że sędzia odwrócił uwage i mamy Low Blow! Moscow Mauler pada po ciosie… Miz chce przypiąć : 1!..2!..Evan Bourne wraca do ringu i na wszelki wypadek przerywa pin. Zdenerwowany Miz wstaje i zaczyna coś krzyczeć do Evana, ten jednak atakuje go Jumping High Knee!!! Miz łapie się za brodę i odwraca się. School Boy! : 1!..2!..Kick Out! Miz ucieka z ringu widząc , ze Kozlov zdążył już wstać. Na nieszczęście Bourne’a ten tego nie zauwazył i mamy Inverted Fallaway Slam!!! Evan zarył twarzą o matę! Wyturlał się poza ring a Vladimir nie mógł się zdecydować na to do którego przeciwnika ma iść. Wybrał jednak Miza , który odpoczywał przy stole komentatorskim. Cisnął nim przez cały stół przez co komentatorzy musieli uciekać ze swoich miejsc. Wyciagnął go i mamy Irish Whip na barierki! Miz sponiewierany stara się uciec przed Kozlovem , jednak na nic się to zdaje. Vladimir dopada go i wrzuca do ringu. Wchodzi do środka , a Miz zaczyna się podnosić. Władek łapie go pod Suplex i wynosi go! A jednak! Miz przeskakuje mu za plecy a następnie wskakuje na nie! Sleeper Hold od Miza założony! Kozlov przez pierwszą chwilę niemiłosiernie się rzuca jednak w kolejnych sekundach zaczyna tracić siły i już niedużo brakuje a zabraknie mu tlenu i Miz będzie mógł świętować obronę. Jednak to Triple Threar match i od czego jest Bourne? High Flyer wpada do ringu i mamy Dropkick na Kozlovie , który wpada do narożnika przygniatając Miza. Mistrz US puszcza chwyt a Vladimir pada na matę . Evan podbiega do niego i przypina : 1!..2!..Miz jakimś cudem przerywa pin!!! Evan zdenerwowany wstaje i podnosi ledwo żywego Miza. Mamy teraz serię Leg Kicków w prawe i lewe udo Miza. Savate Kick! Miz mimo wszystko zaczyna powoli wstawać. Bourne bierze rozbieg i trafia Running Hurricanraną! United States Champion przeleciał kawałek po ringu i zatrzymał się przy linach. Vladimir Kozlov zaczął się podnosić tak samo jak Miz! Zaczęli powolną wymianę ciosów , w której to jednak ten pierwszy okazał się silniejszy i mamy wyniesienie pod Powerslam! Jednak Miz ucieka przeciwnikowi po plecach i mamy Backbreaker & Neckbreaker Combo! Evan chce wykorzystać to że Miz jest odwrócony do niego plecami. Bierze rozbieg , jednak US Champion zauważa go , przechwytuje i mamy Spinning Sidewalk Slam! Pin : 1!..2!..Kick Out! Zdenerwowany przypina Kozlova : 1!..2!..Kick Out! Miz łapie się za głowę i wstaje. Podnosi Evana i mamy Snap Suplex! Arm Pull Camel Clutch zapięty! Bourne nie może się ruszyć , jednak nie poddaje się. Męczarnie teraz przeżywa nasz High Flyer a Kozlov nie może mu pomóc , bo sam ledwo się podnosi. Miz nie wiedzieć czemu puszcza uchwyt , podnosi Miza i mamy Full Nelson Slam!!! : 1!..2!..Shoulder Up!!! Ależ emocje. Miz podnosi rywala i ciska nim w narożnik. Chyba będziemy mieli standardową akcje Miza. Biegnie! Jednak w trakcie biegu zostaje powalony Shoulder Blockiem od Kozlova!!! Uderzenie Lokomotywy powala Mistrza US. Vladimir sam bierze rozbieg i biegnie na Evana. Ten jednak w ostatniej chwili wystawia nogi w góre i to na nie nadziewa się Moscow Mauler! Odchodzi troche i odwraca się tyłem. Bourne wykorzystuje to i mamy Standing Sea Fire!!! Kozlov ustawiony!!! Bourne wskakuje na narożnik! Air Bourne!!! Wystarczy przypiąć! : 1!..2!..Niemożliwe! Miz wypycha Evana z ringu i sam przypina : 1!..2!..3! Tak jest ! Miz broniUnited States Championship!!! To jednak nie wszystko! Wszyscy troje są już zmęczeni. Zdenerwowany Bourne wskakuje z powrotem na ring a dokładniej na narożnik i mamy Diving Double Knee dla wstającego Miza! Na tym Evan kończy swoją przygodę z Fear of The Dark. Kozlov i Miz leżą w ringu. Zaczynają wstawać…Podpierają się o liny. Miz biegnie!!! Big Boot!!! Vladimir zachował się bardzo przytomnie i powalił swojego rywala Big Bootem. Podnosi go…Iron Curtain!!!

Mimo to Vladimir zabiera mikrofon od spikera , staje nad lezacym Mizem i mówi

-To dopiero początek twojej męki Miz…Ja nie odpuszczam…Wierz mi że już niedługo poznasz prawdziwą siłę Moscow Maulera! Dzisiaj był to tylko przedsmak!

Rozbrzmiewa Theme Kozlova i tenże zawodnik odchodzi na Backstage

Miz leżał jeszcze przez chwilę w ringu. Podniósł się w końcu i wzniósł w górę swój pas. Trzymał się za głowę. Zapiął sobie pas na brzuchu i począł mówić przez mikrofon :

-Chcesz wojny Kozlov? Jesteś tego pewny? Uważaj bo już niedługo zaczniesz tego żałować. Nie będzie żadnej męki ponieważ to ja wygrałem walkę…to ja jestem mistrzem Stanów Zjednoczonych! Wiesz dlaczego?...Because I’am The Miz…And I’m….Awesome!!!

Publiczność wtórowała Mizowi , lecz gdy skończył nagrodziła go…heel heatem. Miz odszedł na backstage

Przenosimy się do biure Teddy’ego Longa gdzie jest już Chris Jericho.Teddy siedzi odwrócony tyłem do Chrisa w fotelu

-Teddy wiem , ze możesz to zrobić i…wiem , ze źle zrobiłem na SmackDown! Wciąż jednak możesz anulować tę walkę wyrzucając z niej Edge’a. Nie wiem dlaczego on tutaj trafił, przecież przegrał z Punkiem. Teraz musze walczyć z nimi dwoma…Odezwij się do jasnej cholery!!!

W tym momencie fotel się odwraca. To Edge!

-Niespodzianka Chris! Przyszedłeś się wyżalić do General Managera bo żal Ci dupsko ściska? Popełniasz wielkie błędy…Boisz się nas…Boisz się mnie…Boisz się Speara!

Edge gwałtownie wstał , a w tym czasie Chris wystraszył się i wybiegł z gabinetu General Managera

Wizytujemy teraz szatne Straight Edge Society , gdzie CM Punk wydaje komendy swoim podopiecznym.

- Cała wasza trójka ma stać przy ringu…Wiecie co macie robić gdy sędzia odwróci wzrok. Musze mieć 100%...nie…200% pewnosci , ze zwycięże nad tymi alkoholikami i ćpunami , a wy mi w tym pomożecie. Może chociaż w małym stopniu odwzdzięczycie mi się za to co ja zrobiłem przez ten cały czas dla was. Rozumiemy się?

Wszyscy troje zgodnie odpowiedzieli „Tak” i kamera opuściła szatnie

Triple Threat match for World Heavyweight Championship

Chris Jericho © vs Edge vs CM Punk (w/SES)

Trzej panowie w ringu. Chris Jericho z początku bardzo niepewny. Gong i zaczynamy! CM Punk i Edge od razu rzucili się z wściekłością na Chrisa. Zaczęli go okładać razem w narożniku , aż sędzia kazał im odejść. Edge nieprzygotowany na odparcie ciosu otrzymał kopnięcie w brzuch od CM Punka , a następnie Suplex! Punk wrócił do Jericho i zaczął go niemiłosiernie kopać. Chris nie mógł nic na to poradzić. Lider SES już chciał wrócić do Edge’a , lecz gdy się odwrócił od razu nadział się na Spinning Wheel Kick. Publiczność nieco się ożywiła , a członkowie SES dopingowali CM Punka. Edge już go podniósł i mamy Irish Whip na liny. Punk odbija się i obrywa Flapjackiem! Jericho powróciły siły! Biegnie na Edge’a , lecz on też otrzymuje Flapjack! Rated R Superstar rozdaje karty w tej walce. Podnosi Chrisa. W tym czasie CM Punk wypada z ringu do swojej grupy. Edge próbuje Suplexu , jednak Chris przeskakuje mu za plecy i mamy Belly to Back Suplex! Jericho podnosi rywala i rozpoczyna brawl. Kilka ciosów spada na głowę Edge’a , lecz on nie pozostaje dłużny i mamy teraz wymianę punch za punch. Po chwili jednak to Jericho zyskuje przewagę. Enzuigiri powala Rated R Superstara! Chris chce przypiąć : 1!..2!..Kick Out. Edge nie daje się tak łatwo CM Punk już wskakuje na Apron , jednak Chris jest w gotowości i mamy Springboard Dropkick po którym Punk z powrotem ląduje poza ringiem. W tym czasie Edge zdążył się już podnieść. Chris biegnie na niego ale obrywa Shoulder Blockiem. Edge spogląda na niego i już idzie do narożnika. Wskakuje na niego , Chris wstaje…Diving Clothesline! Edge próbuje przypiąć : 1!..2!..Kick Out! Rated R Superstar już podnosi swojego rywala i trzyma go pod DDT. Przed chwilą jednak do ringu wszedł CM Punk. Przeskakuje nad Crisem i powala Edge’a Running Calf Kickiem , przez co Rated R Superstar ciągnie Chrisa na dół. DDT! CM Punk próbuje pinu na Edgeu : 1!..2!..Kick Out. To samo z Chrisem i też 2 Count. Wszyscy zaczynają powoli wstawać. CM Punk ma jednak najwięcej sił z nich. Edge rusza na Cm Punka , jednak ten odskakuje i unika Clothesline’u , przez co nadziewa się na Northen Lights Suplex od Jericho! :1!..2!..Kick Out! Edge odwraca się , Chris wstaje…Big Boot od Edge’a! Chris wypada przez to z ringu , a Edge może zająć się CM Punkiem. Podnosi go , jednak ten wyrywa mu się i próbuje Clothesline’u! Edge unika go i mamy Half Nelson Bulldog!!! Camel Clutch zapięty na środku ringu! Z tego będzie bardzo ciężko wyjść CM Punkowi. Teraz nawet SES nie może mu pomóc ponieważ uwaga sędziego jest w 100% skoncentrowana na tej dwójce. CM Punk słabnie , lecz się nie poddaje. Chris Jericho wchodzi do ringu! Edge od razu puszcza Punka i szykuje się na atak na Jericho , jednak ten podcina jego nogi i mamy Walls of Jericho! Teraz to Edge niesamowicie cierpi , a do lin bardzo daleko. CM Punk też nie może mu pomóc , ponieważ jest za bardzo obolały po CC. Edge mimo wszystko podnosi się na rękach i powoli zaczyna iść w kierunku lin! Jest już prawie przy nich , jednak Chris przesuwa go z powrotem na środek! CM Punk jednak zdążył już wstać i mamy Step-Up Enzuigiri po którym Chris składa się puszczając Edge’a. CM Punk chce go przypiąć : 1!..2!..Shoulder Up! Co się dzieje! Edge powoli wstaje mimo ogromnego bólu. CM Punk już wychodzi z Clotheslinem , jednak Rated R Superstar naciąga linę i lider SES wylada za ring! Edge i Chris niemiłosiernie zmęczeni. Edge stoi przytrzymujac się lin. Chris zaczyna powoli wstawać. Edge wykorzystuje sytuacje , podchodzi do niego i mamy Edgecution! Próba pinu : 1!..2!..CM Punk przerywa pin! Podnosi Edge’a i wyrzuca go z ringu. Ten jednak w miarę szybko się podnosi. CM Punk podnosi Chrisa Jericho , wynisienie…Go to Sleep!!! Edge chce wejść z powrotem aby przerwać pin , jednak gdy sedzia składa się do liczenia Luke Gallows wymierza Rated R Superstarowi potężnego Lariata!!! Cm Punk przypina Chrisa : 1!..2!..3! Mamy nowego Mistrza Świata Wagi Ciężkiej!!!

Punk wznosi swój pas i przez chwile celebruje zwycięstwo wraz z SES. Po chwili schodzą razem na backstage ciesząc się z tytułu

W chwilę po tej ładnej walce przenosimy się na backstage , gdzie już widzimy idącego po Backstage’u Christiana , który już za chwile będzie walczył o pas Intercontinental. Drew McIntyre atakuje go pasem w tył głowy!!! Capitan Charisma pada na posadzkę , a McIntyre przewiesza sobie pas przez ramie i dumnie kroczy dalej

Jesteśmy już w szatni Johna Ceny , gdzie ten przygotowuje się do nadchodzącego Ladder matchu. WWE Champion chce wyjść , jednak zatrzymuje się i spogląda na ekran

First Blood match for Intercontinental Championship

Drew McIntyre © vs Christian

Zapraszam na kolejną walkę. Tym razem na szali mamy Intercontinental Championship! Obaj panowie w ringu i zaczynamy. Od razu obaj przeszli do klinczu , z którego zwycięsko wyszedł Drew , który kopnął swojego przeciwnika w brzuch. Christian zgiął się w pół , a Drew złpał go za głowę i cisnął w tył na matę. Dołożył kilka potęznych Stompów. Na razie akcja rozkręca się powoli. Podniósł Christiana , jednak ten szybko znalazł się za nim i mamy Back Suplex! Christian już zachęca swojego rywala do szybkiego podniesienia się , jednak Drew wykonuje Low Blow , jednak Christian wykonuje rzut przez ramie i nie daje się tak łatwo zaskoczyć. Obaj wstają. Znowu mamy klincz. Tym razem Drew zaprowadza swojego rywala do narożnika i tam zaczyna go obijać. Serie kopnięć i punchy robią swoje. McIntyre odchodzi kawałek i bierze rozbieg. Biegnie , lecz Christian sprytnie mija i mamy Rope Hung Pendulum Kick! Capitan Charisma już na narożniku…Missile Dropkick! Tak szybko ten pojedynek się nie zakończy. Christian już podnosi swojego przeciwnika i próbuje wykonać Suplex , jednak Drew z łatwością kontruje to na własną tego typu akcje i Christian już lezy. Kolejna seria Stompów od posiadacza Intercontinental Tittle. Wrzuca to teraz na dolną linę i zaczyna go nią podduszać. W końcu to walka bez DQ. . Gdy widzi , ze już wystarczy wciska jego głowę pod tę właśnie linę i mamy Catapult Backbreaker! Christian leży na Apronie i bardzo powoli zbiera się do podnoszenia. Drew próbuje mu pomóc , jednak ten szybko naciąga jego głowę na liny! Christian nie wchodzi do ringu , tylko odpoczywa przy stole komentatorskim. Widzi jak Drew podnosi się , więc rusza do ringu i wyjmuje spod niego krzesło! McIntyre tego nie widzi gdyż wychodzi z ringu drugą stroną. Nadziewa się na cios krzesłem w brzuch! A do tego potężny Chairshoot w głowę. Christian odrzuca krzesło i wrzuca przeciwnika do ringu. Sam wyciaga Kendo Stick. Próbuje wejśc , jednak Drew wiedząc co się dzieje szybko rzuca się na liny przez co Christian spada za ring! McIntyre po tym ciosie jednak nie ma siły tak szybko wstac i pomaga sobie w narożniku. Mimo wszystko Christian wraca do ringu. Jest mniej zmęczony od swojego rywala. Drew bierze rozbieg. Christian uskakuje w prawo i mamy potęzny cios Kendo Stickiem w plecy. McIntyre zgina się i upada , a Christian dodaje jeszcze kilka uderzeń. Kij łamie się! Drew umyślnie wypada za ring aby chwile odpocząć. CC już do niego schodzi. Podnosi go i? Drew podcina swojego rywala tak , ze ten wpada na metalowe schodki. Na szczeście dla niego nie pojawiła się krew , a McIntyre od razu dodaje Neckbreaker! Obaj teraz leżą poza ringiem. McIntyre jednak jest bardziej zmęczony od swojego przeciwnika. Powoli zaczynają się podnosić. Jeden pomaga sobie barierkami a drugi ringiem. Drew grzebie pod nim i wyjmuje Młot! Christian podchodzi do niego i otrzymuje potęzby cios w brzuch a nasępnie w plecy. Drew wrzuca go do ringu i sam do niego wchodzi. Lekki rozbieg i potęzny Big Boot w głowę Christiana w czasie gdy ten lekko ją uniósł. To go nieco przymroczyło. McIntyre czeka jednak jeszcze chwile. Podnosi go…Full Nelson na plecach zapięty…Future Shock DDT!!! Capitan Charisma zniszczony w ringu , lecz nie mamy krwi więc pojedynek nie może się zakończyć. Drew musi szybko coś wymyślić. Schodzi za ring i bierze małe pudełeczko. Pinezki! Oraz Kij owiniety drutem kolczastym! Wraca do ringu wrzucając wcześniej wszystkie rzeczy. Chwilę czasu zajęlo mu wynajdowanie przedmiotów pod ringuem , więc Christian zdążył chwilę odpocząć. Nie jest jeszcze jednak w pełni „sprawny”. Drew rozsypuje pinezki i podnosi Capitana Charisme! Zapina nelsona na jego plecach i chyba będzie Future Schock na pinezki. Musi jednak uważać żeby te nie powbijały się również w jego ciało. Ułożył je specjalnie aby trafił w nie tylko Christian. Nelson zapięty i? Back Body Drop od Christiana…Ale? Na Kij owiniety drutem kolczastym! Niemożliwe! Widzimy strugę krwi płynącą po plecach Drew. Mamy nowego mistrza Interkontynentalnego!!!

Christian cieszy się wznosząc w górę pas , jednak nie ma zbyt dużo siły. Drew atakuje go kijem z drutem kolczastym w plecy!!! Zaczyna go nim teraz porządnie okładać. Christian nie ma szans na jakikolwiek cios. Jest sponiewierany lecz jest mistrzem. Drew jednak wrzuca go na narożnik…Superplex na pinezki!!! McIntyre zabiera pas Intercontinental i ucieka na backstage. Służby sanitarne zajmują się Crhristianem.

Zostają wyświetlone najważniejsze momenty dzisiejszego wieczoru czyli to co już się działo. Za chwile zobaczymy Ladder match…

Ladder match for WWE Championship

John Cena © vs Sheamus

I już rozpoczęli! Dla przypomnienia. Mamy 3 drabiny poza ringiem. Dodatkowo znajdują się jakieś pod nim , więc zawodnicy mogą śmiało je niszczyć. Na początek zwarcie , które wygrywa Sheamus po kopniaku w brzuch dla Ceny. Mamy Irish Whip w narożnik. Sheamsu biegnie na niego , jednak Cena od razu się odsuwa i mamy Release Belly to Belly Suplex.Celtic Warrior powalony na ziemię od razu jednak się podnosi. Dwaj rywale stają naprzeciw siebie. Niespodziewanie Sheamus rusza na Cenę i widzimy soczysty Lariat , który spada na głowę WWE Championa. John od razu zostaje podniesiony przez Sheamusa…Wyniesienie. Vertical Suplex! Celtic Warrior schodzi z ringu i już zabiera drabinę! Wchodzi z nią go ringu , jednak Cena szybko ją podnosi. Sheamus szybko ucieka pod dolną liną…

…Wracamy do ringu gdzie Sheamus zapiął Cenie Chinlock. Drabina wcześniej użyta została oparta o narożnik. Cena nie poddaje się i już zaczyna wstawać . Kilka uderzeń w brzuch Sheamusa robi swoje przez co ten zmuszony jest puścić chwyt. Cena od razu wykonuje Fisherman Suplex! Sheamus zaczyna się podnosić , jednak John dopiero zaczął swoją serie…Jumping Shoulder Block x2 i Protoplex. „You Can’t See Me” oraz Five Knuckle Shuffle udane i już oczekuje aż jego przeciwnik się podniesie. Sheamus nie jest w najlepszej sytuacji. Podnosi się a John Cena wynosi go do Samoan Clutchu aby wykonać AA. Celtic Warrior jednak zadaje kilka uderzeń z kolana swojemu rywalowi i zeskakuje mu po plecach. Cena odwraca się i nadziewa się na Pump Kick. Sheamus jednak podnosi WWE Championa i mamy Irish Whip na rozstawioną w narożniku drabine! Cena wpada na nią , lecz dla Sheamusa to wciąż mało. Podnosi swojego rywala i mamy Front Powerslam! Nie! Cena uciekł swojemu rywalowi i mamy Clothesline. John odpoczywa przy linach , natomiast Sheamus już się podnosi. Cena biegnie na niego , jednak ten wykonuje Back Body Drop poza ring. Sheamus już zchodzi do Ceny i podnosi go. Kilka razy uderza jego twarzą o stół komentatorski i ciska nim w jedną z dwóch rozstawionych poza ringiem drabin! Ta składa się i John pada na nią z całym ciężarem. Sheamus podchodzi do niego i zadaje kilka Stompów. Podnosi Johna , lecz ten przytomnie wbija go barkiem prosto w słupek podtrzymujacy ring! Akcja kompletnie oddaliła się od celu matchu. Sheamus poza ringiem jeszcze inkasuje Suplex! Obaj jednak są już wycieńczeni i nie mają zbyt wiele siły na dalszą walkę. Mimo wszystko jednak wstają. Sheamus z zaskoczenia próbuje jeszcze jednego Pump Kicka i udaje mu się to poraz kolejny!!! Cena obsuwa się na ziemie przy bandach , a Celtic Warrior już jest w ringu! Zabiera drabinę opartą o narożnik i ustawia ją na środku ringu. Powoli na nią wchodzi i zaczyna odczepiać pas. Chyba już nic ani nikt mu nie przeszkodzi z wyjątkiem…Johna Ceny! Aktualny WWE Chempion z trudem ale wraca do ringu. Powoli wchodzi po drabinie z drugiej strony. Sheamus już jest bardzo blisko. Pas ledwo się trzyma! John wyprowadza kilka punchy w twarz rywala przez co ten musi skupić się na nim. Próbuje go zdzielić mocnym prawym , jednak Cena unika ciosu i układa sobie Sheamusa na barkach! Attitude Adjustment z drabiny! Sheamus z łoskotem pada na ring a Cenie już nikt nie przeszkodzi. Odpina do końca pas i może się cieszyć z tego , że obronił go w tak cięzkim matchu. John Cena tryumfuje na drabinie wznosząc pas do góry

Tym obrazkiem kończymy Fear of The Dark PPV

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oto jak przedstawiło się PPV :

http://i35.tinypic.com/333lau0.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Czas na kilka newsów :

- The Amazing Red w WWE! Na oficjalnej stronie federacji mozna znalesc już profil bylej gwiazdy TNA.

-WWE planuje dolaczenie nowego pasa! O pas ten zawodnicy będą walczyc już na SummerSlam! Prawdopodobnie odzyje dywizja Cruiserweight a zakontraktowanie Amazing Reda jest z tym zwiazane

-Batista odchodzi z WWE! Informacje te potwierdzil sam zawodnik. Nie znamy dokladnej przyczyny odejscia tego zawodnika

-Shelton Benjamin , Mike Knox oraz Carlito otrzymali nowe kontrakty , które podpisali.

Edytowane przez Stamford

Z meczu o tytuł interkontynentalny wynika, że wygrać powinien Drew, bo:

Widzimy strugę krwi płynącą po plecach Christiana.

Dałeś nie tego zawodnika co trzeba.

Jeszcze przy jednej wypowiedzi Punka jest błąd ortograficzny - alkocholikami, powinno być oczywiście przez samo H.

To tyle błędów jakie wyłapałem. Gala świetna, brawo.

Bardzo ciekawe PPV, miło mi się je czytało. Walki były na dobrym poziomie i ciekawie zostały napisane. Troszkę dziwne, że Mein Event wyszedł krótszy od walki o pas US, ale nie bede sie czepiał. Ogółem pojedynki mi się podobały i jako najbardziej ciekawy wybieram Chris Jericho © vs. Edge vs. CM Punk - WHC. Brawo i czekam na następne odcinki!

Mao- jesli byłbyś łaskaw oceń galę jakoś a nie szukasz literówek :) Takie błędy zawsze sie zdarzają a mi zalezy na tym czy wam sie to podobało

bardzo fajne PPV ;) Czekam na następne
Jedyny darmowy sposób na konto premium na rapidshare KLIKNIJ, I SIĘ ZAREJESTRUJ

Okazuje się, że piszesz krótko, ale gdy przyjdzie potrzeba, potrafisz napisać ciekawą, długą walkę. Dobra robota. Co do Mao to tylko zwrócił uwagę na błędy, nie stresuj się tym. Poza tym, choć krótko, stwierdził, że gala mu się podobała, więc ocenę też zawarł w tym komentarzu. W mojej opinii 10/10 - świetna robota, jak zwykle :D

8407598924ba0fe619b015.jpg

No co raz to lepiej wygląda tylko jedna mała uwaga... CZEMU TEN PI&^*NY DREWNIAK CENA NADAL MA PAS?? xD

Nie no żartuje. Cała gala wypadła bardzo dobrze na tle tygodniówek i pomyśl nad feudami bez pasów.

czytaj moje Diary

Rozkręcasz się :P Oby tak dalej. Walki są b. ciekawe :D

10987452954c9f13205297d.jpg

• 2 tygodnie później...

Witam po małej przerwie

:) Nie myślcie , ze zakończyłem pisanie diary...nie nie. Poprostu musze przemyślec to i to a w końcówce wakacji nie chce siedzieć ciągle przed kompem to logiczne :) Jak znajduje czas to coś tam robie ale gale nie sa jeszcze gotowe. Postanowiłem raz na jakiś czas pisać gazetkę WWE , którą co odcinek będę usprawniał poprawiając jej grafikę. Na sam początek kilka "stron" w słabej obróbe graficznej. Najważniejsze jest to czy to wam się spodoba

http://i33.tinypic.com/2vt1d1d.jpg

http://i35.tinypic.com/2cf8coh.jpg

http://i37.tinypic.com/bdv4uo.jpg

http://i35.tinypic.com/20sx8cj.jpg

http://i34.tinypic.com/2h34whc.jpg

I jak? :) Bede musiał troche zmniejszyć rozmiar :P

Nie musisz zmniejszać rozmiaru, jest idealnie. Pomysł z gazetką bardzo dobry. Wygląda dobre, jest czytelne i widoczne. Obrazki otaczaj jakąś ramką żeby je bardziej wyróżnić a tak jest wszystko ok.

P.S. Zapraszam do mnie. Aktualnie pracuję nad przedostatnim SmackDown przed WrestleManią. Powoli zaczynam też pisać już pojedyncze walki na najważniejszą galę.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• 2 miesiące temu...

Ja skomentuje od gali PPV po kolei walki ;)

Walka o pas Div: Dobra walka w wykonaniu pań, a jedyne co mi się rzucił w oczy to, że zamiast Roll Up'u powinien być School Boy/Girl, bo Roll Up to kontra pinu, a tak to wporzo :)

Walka o pas US: No myślałem, że Bourne wygra pas, a Miz wskoczy do Main Eventu, no ale masz na niego inne plany. Ciekawi mnie jak to możliwe, że sędzia odwraca swoją uwagę? xD Mały błąd, ale to każdemu może się zdarzyć.

Walka o pas WHC: Straight Edge Society rządzi jednym słowem xD Uwielbiam Punka, a jako Lider SES i mistrz Wagi Ciężkiej będzie prawdziwym liderem SD, a pomiędzy Y2J'em i Edge'm można jeszcze pociągnąć feud :D

Wlka o pas IC: W końcu posłuchałeś się mojej rady, a raczej zrobiłeś to o czym trułem Ci z miesiąc temu xD Co do tej walki to Mao wytknął Ci błąd, ale przecież Christian mógł wytrzeć krew o ring czy coś innego i już nie ma krwi xD

Main Event, Walka o pas WWE: Czemu Cena do cholery ma pas WWE? ;/ wolałbym już Sheamusa na tym miejscu, no ale to twoje diary i może ktoś inny ma odebrać pas Cenie.

Gala ogółem: Bardzo dobra gala, tylko szkoda, że były tu tylko walki o pasy, a na samym PPV zabrakło takich gwiazd jak Orton, Mysterio, Taker i jeszcze paru innych.

Ocena news'ów: Skrót z PPV no i wiadomości o "wymianie" zawodników oraz spoiler z pasem Wagi Lekkiej.

To chyba tyle co można tu powiedzieć. Będę tu wpadał częściej bo na pewno jest po co. Pozdrawiam i zapraszam do mnie ;)

czytaj moje Diary
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1671 Data: 02.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Tulsa, Oklahoma, USA Arena: BOK Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee, Kofi Kingston & Xavier Woods Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: PTW Dzien Dziecka Data: 31.05.2025 Federacja: Prime Time Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Koslow, Górnośląskie, Polska Arena: PTW Performance Center Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • -Raven-
      Ładnie pompują Jakuba Wędrowycza. Nawet face'owie (pokroju Klechy) wypowiadają się o nim z szacunkiem, stawiając w opozycji do reszty ekipy Sikawy. Face turn Tłuszczaka zbliża się co raz większymi krokami i widać, że WWE ma co do niego spore plany. Szkoda jednak, że Jacobs nie zakwalifikował się do MITB, bo tam spierdolenie mu szansy na wygraną przez Solistę jeszcze lepiej podbudowałoby ich konflikt i wręcz naturalnie ustawiło walkę na Summer Slam.
    • PTW
      TO. BYŁO. NIESAMOWITE! Za nami sobotnia gala PTW: Dzień Dziecka i nie możemy się otrząsnąć! Dziękujemy wspaniałej publiczności za tak cudny doping i pełne zaangażowanie i podrzucamy wyniki! Zanim gala rozpoczęła się na dobre do ringu wyszedł Łukasz Okoński i ku zdziwieniu wszystkich wykonał następujące ruchy - najpierw anulował zawieszenie i przywrócił Spartana do roli aktywnego zawodnika w rosterze PTW, a potem... pożegnał się z publicznością i odszedł z federacji?! Spartan PTW pokonał Conte Arkadiusz Pan Pawłowski oficjalnie ogłosił powstanie swojej stajni, której członkami są Puncher, Caravaggio i Brave od dziś znani kolektywnie jako NIETYKALNI SigmaBoy PTW pokonał Emanuel El G Wrestling Page Royal Rebels (Alex Brave & Vincent Caravaggio PTW) pokonali w niezwykle kontrowersyjnych okolicznościach L'Ordę (Rust & Luca Bjorn) oraz Starboy Nano Lopez & Daniel Razor PTW i zostali NOWYMI mistrzami drużynowymi PTW! Max Speed pokonał Gulyasa Öcsi i utrzymał pas mistrzowski PTW Underground "The Enygma" Serg Sullivan pokonał Miyagi Shida w Falls Count Anywhere NO DQ Matchu po szalonym Elbow Dropie z wysokiej drabiny na stół VIPów! Diana Strong pokonała Kiara - Wrestler i utrzymała pas mistrzowski GLAM! Dawid Puncher Seńko pokonał Bena Rodgersa i utrzymał pas mistrzowski PTW Po walce wieczoru Pan Pawłowski wyszedł do ringu by wyrzucić z PTW Sędzia Herno i Sędzia Klaudiusz, którzy w jego mniemaniu nie sprawdzają się w tej roli. Nie zdążył tego zrobić, ponieważ został brutalnie zaatakowany kamerą przez powracającego Łukasza Okońskiego! Wywiązała się z tego większa afera z udziałem Vincenta, Alexa i Spartana, a po wszystkim powracający Prezes nakazał sędziom zakryć podobiznę Pawłowskiego, a w jego miejscu zawisł plakat z wizerunkiem jego samego! Ciężko opisać słowami to co się działo, więc zachęcamy do zostania wspierającymi na naszym kanale YT i obejrzenia gali. Tych którzy byli, żeby odświeżyć piękne wspomienia, a tych którzy nie zaszczycili nas swoją obecnością by nadrobić stracone widowisko nie z tej ziemi! Kolejne spotkanie w Kozłowie już 28 czerwca w ramach gali PTW: Złoto dla Zuchwałych i po tym co się wydarzyło... NIE MOŻNA TEGO PRZEGAPIĆ! /fot. Jacek Zawora Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Monday Magic Prime Time Season #2 Data: 02.06.2025 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...