Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Poprowadzić World Wrestling Entertainment

Która z gal najbardziej Ci się podoba? Proszę o przemyślany wybór  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która z gal najbardziej Ci się podoba? Proszę o przemyślany wybór

• Raw
      8
    • SmackDown!
      9
    • NxT
      1
    • Wszystkie są dobre
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ostatnio zastanawiałem się nad powrotem do mojego diary i nie wiem czy by mi się to udało w 100% ponieważ musiałbym oddzielić się od EWWC. Postanowiłem jednak ulec powszechnie panującej modzie i chcę spróbować swoich sił prowadząc WWE. Do pomocy będę miał EWR zaktualizowany na maj bierzącego roku. Tak więc przygodę czas zaczać i licze na wasze przychylne…albo w ogóle na jakieś komentarze , bo zawsze chętniej robić coś co inny komentuje. Wtedy ma się większą motywacje. Tak więc wstęp mamy już za sobą.

Nie będę prowadził SuperStars to już wiem na pewno. Będę tylko skrótowo opisywał co się tam działo , a co do NxT pomyślę , bo nie jestem zbytnio doświadczony w tych sprawach i prawie nie oglądałem NXT.

To chyba tyle i przedstawienie czas zacząć!

Środa . 30 czerwca 2010r. Miami

I tak wszystko się zaczęło…

Wszedłem do pokoju w hotelu. Byłem wykończony podróżą i jedyną rzeczą jaką chciałem teraz zrobić było położenie się do łóżka. Słońce powoli chyliło się ku zachodowi. Poczłapałem się do lodówki i wyciągnąłem z niej zimną Pepsi w puszce. Otworzyłem ją i wypiłem całość. Walnąłem się na łóżko i tępo gapiłem się w sufit. Byłem początkującym managerem szukającym pracy. Dopiero co wysłałem CV do kilku federacji wrestlingowych w USA. Najbardziej jednak zależało mi na zdobyciu posady w WWE , lecz co ja bym mógł tam robić? Nigdzie nie potrzebują general Managera , ponieważ na Raw panuje moda na Guest Host , a na SD! Władze sprawuje Teddy Long. Może jednak coś z tego będzie? Tak rozmyślając usnąłem. Obudził mnie telefon. Była godzina 20:00 lokalnego czasu. Odebrałem

„Stamford” – Tak , proszę

??? - Witam. Nazywam się Sophie i jestem pana nową asystentką?

”Stamford” – Aaale o co chodzi? – spytałem. Pomyślałem , ze ktoś sobie że mnie żartuje

Sophie – Pan Martin Blake? Został pan przyjęty do World Wrestling Entertainment , a ja mam pana we wszystko wprowadzić…

Przełknąłem slinę. Czyli jednak udało się. Rozmarzyłem się zapominając o Bożym świecie

Sophie- Halo? Jest pan tam?

”Stamford” – Tak jestem jestem. No więc? Od czego zaczynam? CO mam zrobić? Gdzie przyjechać?

Sophie-To jeszcze pan nie wie?! – wykrzyknęła do słuchawki. Niby skąd miałem wiedzieć jak dopiero dostałem telefon - Niech pan jak najszybciej rezerwuje lot do Towson w stanie Maryland! Jutro nagrywamy Superstars , a to będzie pana pierwszym zadaniem.

”Stamford” – Tak. Tak zrobie

Sophie – Spotkamy się na miejscu. Do zobaczenia

Odłożyłem słuchawkę i usiadłem na łóżku. Moja radość nie miała teraz granic. Dostałem pracę…i to jaką! Dodatkowo będę mógł zobaczyć wszystkich zawodników , których jak dotąd widziałem tylko w telewizji. No cóż. Musze być jednak profesjonalistą , albo takiego udawać. Słońce zaszło , a ja z zarezerwowanym miejscem w samolocie pędziłem na lotnisko. W końcu dotarłem na miejsce , przeszedłem kontrolę i zająłem swoje miejsce w samolocie. Lot nie był zbyt długi , jednak mogłem chwilę przysnąć i odpocząć. Mimo wszystko dalej byłem zmęczony. Gdy już wylądowaliśmy od razu udałem się do hotelu. Tam spotkałem się z Sophie. Była 22 i strasznie chciało mi się spać.

Sophie : Dobry wieczór panie Blake

Stamford : Hmm to ty jesteś Sophie tak?

Sophie : Tak to ja. W czym mogę panu pomóc?

Stamford : No przez telefon byłaś bardziej stanowcza

Zaśmialiśmy się , jednak po chwili spoważniałem

Stamford : Powiedz mi więc , co będzie moim zadaniem?

Sophie : Musi pan „poprowadzić” Superstars , czyli kto według pana powinien wystąpić na tejże gali. Wszystkiego jednak dowie się pan jutro. Teraz proszę iść spać

Stamford : Dobrze…

Udałem się po schodach do swojego pokoju w hotelu i położyłem się spać. Wstałem o godzinie 9 i od razu pojechałem na hale. Wszystko było w jak najlepszym porządku i już niedługo mogliśmy zacząć nagrywać Towson Center czyli miejsce nagrania nie było zbyt duże . Cały dzień minął bardzo szybko. Stresowałem się tym , ze wszystko może mi nie wyjść. W końcu Superstars było najsłabszym show w WWE pod względem ratingów. Z drugiej strony jednak nikt poza zarządem WWE nie będzie wiedział , ze to ja je przygotowałem. W końcu wybiła godzina nagrywania gali.

(To będzie jedyna gala Superstars którą krótko opisze)

Czwartek. 01.07.2010r Towson , Maryland

WWE Superstars

http://wwecraze.com/wp-content/uploads/2009/06/wwe-superstars-logo.jpg

Tak więc nagranie czas zacząć! Efekty pirotechniczne przywitały publiczność i po chwili byliśmy gotowi na pierwsze Superstars. Warto wspomniec , że z wielkich gwiazd które mogły wystąpić na Superstars miałem tylko Big Showa i Christiana. Przygotowałem kilka ciekawych walk. Spójrzmy jak to wyszło

Croft and Barreta vs Hart Dynasty

Walkę rozpoczęli Croft i DH Smith. Kilka razy doszło do zwarcia , jednak za każdym razem członek Hart Dynasty był górą i odpychał swojego przeciwnika W końcu Croft nadział się na dwa Shoulder Blocki. Smith podniósł go i już miał wykonac Suplexa , kiedy Caylen przeskoczył nad nim i rzucił się do swojego narożnika. Zmienił się z Barretą , który szarżował na DH Smitha , jednak szybko został zgaszony Clotheslinem. DH Smith wyniósł swojego przeciwnika w góre i mogliśmy zobaczyć ładny Vertical Suplex. Zmiana w teamie Hart Dynasty. Tyson Kidd w ringu , bierze rozbieg i próbuje Leg Drop na Barrecie , jednak ten unika ciosu i trafia wstającego Kidda Dropkickiem. Zaciąga go do swojego narożnika i przez chwile męczą go razem z Croftem. Teraz widzimy ładną wspólną akcje. Croft obija przeciwnika i posyła go Irish Whipem na Barrete który wykonuje na Tysonie Hurricanranę. Jeszcze przez chwilę to Barreta obija Tysona. Zakłada mu headlock , jednak Kidd szybko wychodzi z uchwytu i powala go Dropkickiem. Wskakuje na narożnik i częstuje go jeszcze Missile Dropkickiem! Zmiana z Dh Smithem. Ten wynosi swojego przeciwnika w górę , Kidd wskakuje na liny i mamy Hart Attack! DH Smith może w spokoju przypiąć , gdyż Tyson Kidd wyrzuca z ringu wchodzącego Crofta : 1!..2!..3! (58%)

Zwyciężaja Hart Dynasty

--------------------------------------------------------

Chris Masters vs Daniel Bryan

Niezbyt długa walka. Przez większość czasu dominował Chris Masters popisując się swoją muskulaturą , a Bryan tylko czasami powalał go Dropkickiem lub zakładał jeden ze swoich chwytów submissionowych. W końcówce walki Masters wykonał Tiger Suplex , jednak po tym uzyskał tylko 2 Count. Już miał zapiąć Full Nelsona , kiedy to Bryan sprytnie położył go na ziemie i sam założył Crossface. Po długiej walce Masters musiał uznać wyższość swojego rywala i klepnął kilka razy w matę. Publicznośc nagrodziła Bryana cheerem , a ten tauntując zszedł na backstage (58%)

Zwycięża : Daniel Bryan

Yoshi Tatsu vs Zack Ryder

Starcie dwóch byłych zawodników ECW. Odziwo z początku walka była bardzo wyrównana. Punch za punch , Kick za Kick itd. W końcu jednak Zack przejął inicjatywe i rozpoczął sekwencje ciosół zakończoną Clotheslinem. Szykował się do jeszcze jednego , jednak Japończyk uniknął ciosu i sam dołożył Dropkick. Zack trafia na sędziego , który upada pod jego ciężarem. Dalej walka przeistoczyła się w cios za cios. Jeden kontrował drugiego i tak dalej. W końcówce jednak Yoshi wykonał na swoim przeciwniku Leg Drop , lecz zdołał uzyskać 2 Count. Yoshi podniósł swojego przeciwnika , jednak ten od razu trafił go kolankiem w brzuch i mamy Scoop Slam. Ryder znów podnosi tatsu i wyrzuca go z ringu pod dolną liną. Wkrótce sam tam schodzi i zaczyna okładać Tatsu. Uderza jego głową o stół komentatorski , następnie próbuje wgniesć go w ring , jednak Tatsu szybko wskakuje na Apron , czeka aż zamroczony Ryder odejdzie i wykonuje na nim Dropkickia. Sędzia dalej liczy , a panowie nawet nie zauważyli , ze jest już 9. Sędzia zakończył pojedynek , a wściekły Zack zaczał okładać Yoshiego. Rozdzieliła ich ochrona (54%)

Double Count Out

Eve Torres vs Maryse

Panie poraz kolejny nie zachwyciły , ale coś musiały pokazać. Eve zaczęła jak zawsze swoją serią Dropkicków. Następnie podniosła Maryse , wykonała kilka punchy i cisnęła nią w narożnik. Dobiła ją Splashem. Próbowała zaatakowac ponownie , jednak Maryse była czujna i odsunęła się w ostatniej chwili i dołożyła od siebie Dropkicka. Chwila przestoju i znów widzieliśmy zwarcie , po którym Maryse kopnęła przeciwniczkę w brzuch i wykonała French Kiss. Przypięła ją do trzech i mogła cieszyć się ze zwycięstwa. Odeszła na Backstage. Starcie jednak nie podobało się ani publiczności , ani mi (54%)

Zwycięża : Maryse

Chavo Guerrero vs Ezekiel Jackson

Przedostatnia walka tego wieczoru. Powracający Dominator zmierzy się z Chavo Guerrero. Ezekiel niszczył Chavo przez większość walki. Serie potężnych Clothesline’ów i innych tego typu akcji osłabiły Guerrero. Jackson jednak nie przestawał i szarżował dalej. Chciał się pokazac z jak najlepszej strony po powrocie. W ruch poszedł Powerslam , Scoop Slam , Big Boot a na końcu Headlock. Wszystko jak zawsze wskakuje na to że zawodnik uwolni się z tego uchwytu i z Chavo było tak samo. Wyszedł z Headlocka i zaczał obijać prawą nogę swojego przeciwnika. Powalił go na ziemie , a nastepnie trafił wstającego Ezekiela Springboard Dropkickiem. Dalszcza cześć walki to nudna i żmudna chęć kontuzjowania Jacksona. W końcu Jackson był tak zmęczony , że Guerrero z łatwością wykonał na nim Frog Splash : 1!..2!..3! Jednak Ezekiel nie wygrywa po powrocie. (48%)

Zwycięża : Chavo Guerrero

Big Show vs Christian

Najlepsza walka na całym dzisiejszym Superstars. Zaczał Big Show. Kilka punchy i Headbutt powaliło Christiana , lecz ten nie poddawał się i szybko się podniósł. Minął CLothesline od Showa i trafił go Dropkickiem. Olbrzym jednak stał na nogach. Złapał swojego przeciwnika za głowę i rzucił jak kukiełką w drugą cześć ringu. TO było prawdziwe starcie Dawida z Goliatem> Big Show podszedł do swojego przeciwnika i wykonał na nim Full Nelson Slam : 1!..2!..Kick Out. Christian nie poddawał się i wkrótce sam przejął inickatywe. Wykonał na olbrzymie Inverted DDT oraz Missile Dropkick. Już miał wykonać Tornado DDT , lecz Big Show opamiętał się i odrzucił go na sporą odległość. Christian wylądował na nogach , wziął rozbieg , jednak został powalony potężnym Clotheslinem. Big Show chciał podnieść Christiana , jednak ten Low Dropkickiem trafił w jego nogę i Największy Atleta Świata trafił na drugą linę. Middle Rope Choke od Christiana , który puścił dopiero przy 4. Już zbierał się do Killswitcha , jednak miał problemy z przełożeniem rąk Big Showa. Ten jednak szybko odepchnął go od siebie , złapał za szyje i wykonał dewastujący Chokeslam. : 1!..2!..3! Koniec walki (71%)

Zwycięża : Big Show

Po tym wydarzeniu WWE Superstars zeszlo z anteny

Prosze o komentarze , ponieważ troche czasu zabrało mi zrobienie tej gali , a nie będę nic robił jeśli komuś się to nie podoba :) Mam jednak nadzieje , ze znajdzie się ktoś komu moje diary przypadnie do gustu. Wiem , ze narazie nie ma co oceniać bo to zwykłe Superstars ale jakoś musiałem zaczać prowadzenie federacji

Edytowane przez Stamford
  • Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Stamford

14

• krycha7

4

• Pinio

4

• Arato

4

Top użytkownicy w tym temacie

Szczerze powiedziawszy podoba mi się nawet ten "pamiętnik". Oceniam go na 7/10, gdyż moim zdaniem mogłeś bardziej rozwinąć te walki mimo tego, iż jest to tylko gala Superstars. Myślę, że jak dalej będziesz tworzyć Twoje dzieło to zbierzesz sobie większą rzesze fanów;). Pisz dalej.

Pozdrawiam Eae.

Walki fajne, niezbyt długie - jak na Superstars spoko. Tylko, jak już mówiłem za dużo walk... Może jescze nie dam noty - po Smackdown to zrobię :)

8407598924ba0fe619b015.jpg

No, SS wyszło Ci bardzo dobrze. Póki co nie mogę nic więcej powiedzieć bo nie wiem jakie będą feudy. Mam tylko nadzieję, że ciekawe.

Zapraszam do mnie ;)

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Podoba mi się :D Mógłbyś dawać też jaki rating uzyskałeś itp. Czekam na więcej

Podoba mi się, ale zamiast Hart Dynasty mogłeś dać inny tag team, tak samo w ME, bo tych panów ostatnio często widujemy w TV, ale tak to moim zdaniem w porządku. Nie zapomnij następnym razem opisać jednego ważnego szczegółu (autor diary wie o co chodzi) :D

P.S. Zapomniałeś dodać rating ostatniej walki.

czytaj moje Diary

A mi się podooba ;D i to bardzo :D poza...malutkimi niedociągnięciami....dam 9/10 :D

Oby tak dalej ;P

Ciesze się , ze wszystko się podoba tak więc jak najszybciej zabrałem się do roboty i już możecie oglądać kolejny odcinek mojego diary.

@Damiannn – spokojnie z tym ratingiem. Wszystko pod kontrolą

NXT jednak będzie miało miejsce , a będę je tworzył wspólnie z krycha7 za co mu dziękuje

Jak już wspominałem wczesniej moje walki nie będą zbyt długie , bo nie chce się niepotrzebnie rozpisywać a jak wszyscy wiedzą nie tylko walki ciągną feud do przodu. Tak więc bez zbędnego owijania w bawełnę…Jedziemy dalej!!!

Piątek. 2 lipca 2010r. Detroit , Michigan

Od razu po wczorajszym nagraniu Superstars cała „delegacja” wraz ze mną poleciała do Detroit gdzie dzisiaj mialo zostać nagrane SmackDown! Nie wiedziałem w jakim celu tutaj przybyłem ja , lecz na razie nic nie mówiłem i czekałem na rozwój wydarzeń. W końcu wylądowaliśmy na lotnisku i pojechaliśmy wszyscy do hotelu. Był wczesny ranek , więc było jeszcze dużo czasu do rozpoczęcia gali. Zostałem zaproszony na rozmowę przez samego Vinca McMahona. Gdy wszedłem do jego gabinetu zobaczyłem tam już Teddy’ego Longa i Breta Harta. Vince od razu zaczął :

Vince McMahon : Czy ty wiesz co wczoraj zrobiłeś?

Lekko zbity z tropu odparłem

Martin Blake : Nie…

Vince : No więc powiem Ci. Nie wiem jak to zrobiłeś , ale Superstars osiągnęło świetny wynik…Ba! Może nawet najlepszy w swojej historii!

W tym pośpiechu nawet nie zdążyłem zobaczyć czy spytać kogoś o rating ostatniej gali.

Martin Blake : A jak wysoki on był?

Spytałem. Vince spojrzał na mnie i pokręcił przecząco głową.

Vince : Rating Superstars wyniósł 2.79. Gratuluje

Teddy i Bret na razie siedzieli cicho i patrzeli się raz na mnie , a raz na Chairmana federacji.

Martin Blake : Dziękuje… Ale co ja teraz będę miał robić?

Vince : Wlaśnie po to Cie wezwałem. Po tym co zrobiłeś na Superstars postanowiłem zatrudnić Cię na dłuższy czas. Obejmiesz więc funkcje Generalnego Managera brandu Raw, ale… Bret będzie Ci pomagał. Będziesz mógł się do niego zwrócić w każdej sprawie i razem będziecie ustalać karty na najbliższe gale. Co do SmackDown… Sądzę , że też sobie poradzisz. Teddy zostanie General Managerem , a ty będziesz mu pomagał. Pasuje Ci taki układ?

Słuchałem wypowiedzi Vinca z zapartym tchem i w każdej sekundzie czułem narastającą radość. GM Raw to naprawde coś.

Martin Blake : Bardzo Panu dziękuje… A co zrobimy z Special Guest Hosts?

Vince : Po prostu już ich nie będzie.

Chairman powiedział , że już mogę iść. Wyszedłem z biura , zamknąłem drzwi i zacząłem się cieszyć jak małe dziecko , któremu mama powiedziała , że nie musi dzisiaj iść do szkoły. Opanowałem się jednak gdy zobaczyłem , ze korytarzam idzie Sophie – moja asystentka. Dopiero teraz mogłem jej się przyjrzeć. Była trochę niższą ode mnie brunetką o niebieskich oczach. Miała dosyć długie włosy do ramion, Ubrana była w białą koszule z kołnierzykiem i spódniczkę. Na nogach miała szpilki. Gdy wyrwałem się z zamyśleń stała już przede mną. Jeszcze raz zlustrowałem ją wzrokiem i zatrzymałem się oczami na… Ekhm.

Sophie : Wszystko w porządku?

Martin Blake : Jak najlepszym…

Sophie : Mogę w czymś panu pomóc?

Już miałem odpowiedzieć , kiedy to z gabinetu Chairmana federacji wyszedł theodore Long i powiedział, że muszę udać się wraz z nim na halę w której odbędzie się dzisiejsze SmackDown. Zjechaliśmy windą na dół , gdzie zobaczyłem gwiazdy niebieskiego brandu , które tłoczyły się przy drzwiach do stołówki… Przemilczałem to i spojrzałem w drugą stronę. Zauważyłem tam Christiana próbującego wejść do swojego pokoju, lecz klucze chyba mu nie pasowały. Chciałem z nimi wszystkimi porozmawiać , jednak Teddy ciągnął mnie za sobą. W końcu wyszliśmy z hotelu i wsiedliśmy do limuzyny. Dopiero teraz mogłem porozmawiać z Teddym. Okazalo się , ze był bardzo sympatycznym i miłym człowiekiem. Powiedział mi, że cieszy się z tego iż będziemy razem pracować. Dodał, że musimy udać się jako pierwsi na hale i zawczasu rozplanować dzisiejsze Show. Zajechaliśmy pod Calihan Hall – miejsce dzisiejszego nagrania. Była to średnia hala. Weszliśmy do środka , a tam prace przygotowawcze już trwały. Od razu poszliśmy do gabinetu GM’a Smackdown i rozpoczęliśmy wspólne planowanie dzisiejszej Nocy ze SmackDown!. Podałem Longowi kilka pomysłów na które przystał i po jakieś godzinie byliśmy pewni , że dzisiejsze SD! Spodoba się publiczności. Zostałem jednak jeszcze w gabinecie, aby po raz kolejny obejrzeć roster. Wyglądał on tak :

http://www.seeklogo.com/images/W/WWE_RAW-logo-F0D59EC107-seeklogo.com.gif

Raw :

Zawodnicy :

Big Show

Carlito

Chavo Guerrero

Chris Masters

Cody Rhodes

Curt Hawkins

Evan Bourne

Hornswoggle

Jack Swagger

Jamie Noble

John Cena

Kofi Kingston

Mark Henry

MVP

Primo

Randy Orton

Santino Marella

Shawn Michaels

Sheamus

Ted DiBiase

Triple H

The Miz

William Regal

Vladimir Kozlov

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

Divy :

Alicia Fox

Brie Bella

Eve Torres

Gail Kim

Jillian Hall

Katie Lea Burchill

Maryse

Melina

Nikki Bella

Rosa Mendes

http://www.seeklogo.com/images/S/SmackDown_-logo-24DA2AF993-seeklogo.com.gif

SmackDown! :

Zawodnicy :

Caylen Croft

Chris Jericho

Christian

CM Punk

DH Smith

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Edge

Ezekiel Jackson

Finlay

Goldust

Jimmy Wang Yang

John Morrison

JTG

Kane

Kung Fu Naki

Luke Gallows

Matt Hardy

Mike Knox

Rey Mysterio

R-Truth

Shad

Shelton Benjamin

Slam Master J

Great Khali

Trent Barreta

Tyson Kidd

Undertaker

Divy :

Beth Phoenix

Kelly Kelly

Natalya

Tiffany

Layla

Michelle McCool

Serena

(Roster NXT podam później)

Posiadacze pasów w WWE :

World Heawyweight Championship

http://i48.tinypic.com/23k68u8.jpg%20

Obecny posiadacz : CM Punk

Były posiadacz : Chris Jericho

Brand : SmackDown!

Intercontinental Championship

http://i50.tinypic.com/11ajy3k.jpg

Obecny posiadacz : Christian

Ostatni posiadacz : Drew McIntyre

WWE Championship

http://i47.tinypic.com/10cmf6a.jpg

Obecny posiadacz : John Cena (1)

Ostatni posiadacz : Batista

Brand : Raw

United States Championship

http://i50.tinypic.com/afehb5.jpg

Obecny posiadacz : The Miz (2)

Ostatni posiadacz : Kofi Kingston

Divas Championship

http://i47.tinypic.com/4griav.jpg

Obecny posiadacz : Maryse (1)

Poprzedni posiadacz : Gail Kim

Womens Championship

http://i47.tinypic.com/dgjxqp.jpg

Obecny posiadacz : Layla

Poprzedni posiadacz : Beth Phoenix

Unified Tag Team Championships

http://i50.tinypic.com/32zt9q0.jpg

Obecny posiadacz : Hart Dynasty

Poprzedni posiadacz : ShoMiz

Terminarz gal PPV jest jak najbardziej znany wiec nie trzeba go przedstawiać. Popołudnie zleciało mi bardzo szybko i nie obejrzałem się a powoli nadchodziła godzina emisji pierwszego „mojego” SmackDown! Coraz więcej zawodników zaczęło zjeżdżać się do hali i przed emisją gali poznałem się jeszcze z Dolphem Zigglerem i Reyem Mysterio. Wkrótce jednak nastąpiła ta godzina : Godzina SmackDown!

Friday Night SmackDown!

http://pwtorch.com/artman2/uploads/1/smackdown_2.jpg

Friday Night SmackDown rozpoczęte! Jak zwykle na początku byliśmy swiadkami popisów pirotechnicznych , a w tle słychać było oficjalny theme SmackDown! „Let it Roll”. Kamerzysta kilka razy pokazał nam publiczność z transparentami, którym będą dzisiaj dopingować swoich ulubieńców. Przenosimy się do komentatorów, którzy rozmawiają o wczorajszym Superstars, ratingu jaki uzyskało , ale także o dzisiejszym SmackDown! , ponieważ z WWE nie wypłynęła żadna informacja o karcie na dzisiejsza gale. Wszyscy czekają na to co się dzisiaj wydarzy, a z pewnością będzie co oglądać.

Break the Walls Down!

Rozmowę komentatorom przerywa znany wszystkim Theme aktualnego World Heavyweight Championa Chrisa Jericho, który dumnie kroczy do ringu prezentując swój pas, na co publiczność odpowiada mu głośnym Heel Heatem. Jericho wchodzi do ringu , zabiera mikrofon od spikera i zaczyna swoją przemowę tradycyjnie od tego , że to on jest twarzą SmackDown i że on jest najlepszy w świecie w tym co robi i nikt nie może mu się równać. Zaczął opowiadać o tym jak na ostatniej gali obronil swój pas (jeszcze wtedy nie prowadziłem diary) i , że na SmackDown nikt nie jest w stanie mu zagrozić , więc lepiej będzie jeśli GM od razu pozwoli mu nie bronić pasa, ponieważ i tak nikt mu nie odbierze

You Think you know me

Monolog przerwał mu nikt inny jak Rated R Superstar, który już od dłuższego czasu ma chrapke na World Heavyweight Championship, lecz wciąż nie może go zdobyć. Przemowę zaczął politowaniem dla Jericho. Ironicznie chwalił Chrisa jaki jest dobry, że pokonuje każdego przeciwnika, ale nadal boi się Speara! Tak Spear to jedyne lekarstwo na Y2J’a i doktorem który je zaaplikuje będzie własnie Edge. Jeśli będzie trzeba zaaplikuje je po kilka razy, a zapłatą jaką za to weźmie będzie Mistrzostwo Wagi Ciężkiej

This Fire Burns

Chyba nikt nie spodziewał się tutaj CM Punka wraz z SES. Punk wyszedł tylko na rampę i powiedział, że ma dość Edga i Jericho. Żaden z nich nie nadaje się na bycie mistrzem, a jedyną osobą mogącą ich pogodzić jest on Straight Edge Superstar. Punk mówił , że jest od nich silniejszy, ponieważ jest czysty i że to on jako pierwszy zakwalifikuje się do Money In the Bank matchu na najbliższej gali PPV na której stawką będzie World heavyweight Championship i to on go zdobędzie. Raz na zawsze zakończy spór Chrisa Jericho i Edge’a

W tym momencie rozbrzmiewa Theme Teddy’ego Longa , który tylko na chwile wyszedł na ring. Powiedział, że docenia wkład ich wszystkich, lecz samym gadaniem nic nie wskórają. Teddy powiedział też, że w Main Evencie dzisiejszej gali zobaczymy Triple Threat match między Chrisem Jericho, Edgem i CM Punkiem. Będzie to starcie kwalifikacyjne to MiTB. Jeśli jednak wygra Y2J to żaden z zawodników nie przechodzi do walki na PPV. Teddy zszedł z ringu, CM Punk wraz z SES też.

Chris Jericho ciągle patrzył się na rampę, odwrócił się i miał coś powiedzieć… SPEAR!!! Edge nie czekał i od razu chciał przejść do działania. Zostawił WH Championa na środku ringu (98%)

Normal match

Dolph Ziggler vs Finlay

Początek należał do Finlaya , który siłą i doświadczeniem przewyższył Zigglera. Irlandczyk rozpoczął kilkoma Uppercut’ami. Cisnął przeciwnika w narożnik i próbował dobić go Splashem , jednak ten oskoczył w bok, a następnie rozpoczał okładanie Finlaya w narożniku. Bezradny Irlandczyk osunął się na ziemie a sędzia kazał Zigglerowi przestać. Dolph puścił przeciwnika dopiero przy czterech tylko po to aby po chwili zaczać go dusić linami. Znów puścił przy czterech. Podnosił Finlaya , jednak ten wykorzystał to i z kolanka kopnął Zigglera w Bruch. Szybki Irish Whip i Back Body Drop. Finlay próbował leg Dropu , jednak Ziggler uniknął ciosu i rozpoczał swoje popisy. Powalił swojego przeciwnika poprzez Enzuigiri. Doprawił Low Dropkickiem i swoją flagową akcją : serią Elbow Dropów. Podniósł swojego przeciwnika , jednak ten znów skontrował, tym razem Low Blowem. Wyniósł swojego przeciwnika do Celtic Cross , jednak Ziggler przytomnie zdążył zeskoczyć mu z pleców. Wskoczył na nie ponownie , lecz tym razem zapiął Sleeper Hold , który w końcówce przeistoczył w Zig Zag. Przypiął Finlaya i mógł świętować swoje zwycięstwo (74%)

Zwycięża : Dolph Ziggler

Ziggler jednak pozostał na ringu i rozpoczął swój speech. Mówił o tym, że ma już dość słabych walk z jakimiś karłami lub niedołęgami. Chce wspiąć się na sam szczyt i swoją drogę rozpoczał dzisiaj pokonując Finlaya. Za tydzień pokona następnego przeciwnika, aż ktoś to zauważy i w końcu da mu szanse na zdobycie pasa. Tej szansy na pewno nie zmarnuje. Po tym przemówieniu Ziggler odszedł na backstage (70%)

Przenosimy się do gabinetu GM’a SmackDown! Theodore’a Longa, który rozmawia z pewną osobą , a jest nią Batista. Publiczność zareagowała heel heatem. Dave mówił , że ma dość tego, że nikt go tutaj nie docenia. Chce walki o World heavyweight Championship, albo opuści SmackDown raz na zawsze. Być może na Raw bardziej go zrozumieją. Powiedział również , że chce aby Main Event przeistoczyć w Fatal 4 Way match i dodać go do tej walki. Long jednak spokojnie powiedział , że nie ma na to szans , a jak mu się nie podoba niech pisze skarge do VInce’a McMahona. Wściekły Batista opuścił gabinet (76%)

Normal match

Tiffany vs Layla (w/Michelle McCool)

Walka div to już chyba tradycja , więc nie mogło jej zabraknąć i teraz. Niestety walka jak zawsze zaniżyła poziom gali. Tiffany walczyła dzielnie z jedną półowką LayCool. Była bliska wykonania finiszera , kiedy do akcji wkroczyła mistrzyni kobiet , która ją rozproszyła i dała czas Layli na chwilę odpoczynku. Gdy Tiffany chciała powrócić do walki nadziała się na Neckbreaker i została przypięta do trzech. Po walce Michelle McCool weszła na ring aby świętować wraz z Laylą. Niestety nie zostawiły Tiffany w spokoju. Mistrzyni kobiet wykonała na niej Faith Breaker. LayCool odeszły na backstage przy heel heacie (54%)

Broken Dreams

W drodze na ring aktualny Intercontinental Champion Drew McIntyre. Drew wszedł do ringu I od razu zaczął mówić, że jest jedną z najjaśniej świecących gwiazd tej organizacji i nikt nie jest w stanie zabrać pasa. Dlatego przyszedł tu dzisiaj, ponieważ nudził się i chce sprawdzić kto jest na tyle odważny aby stanąć z nim twarzą w twarz w ringu i zmierzyć się. Jeśli ten ktoś go pokona, będzie mógł walczyć o jego pas. Przez chwile Drew jeszcze zachęcał zawodników do przyjścia jednak nikt nie odpowiadał. Zrezygnowany odłożył mikrofon i już miał udać się do wyjścia…

Just You Close your eyes

Capitan Charisma na SmackDown! Drew mina zrzedła I chciał coś powiedzieć, jednak Christian nie dał mu dojść do głosu. Głośny cheer rozległ się po hali jeszcze zanim Christian przemówił. W końcu powiedział, że jeśli nikt ze SmackDown nie przyjmuje wyzwania to zrobi to on. Jeśli jednak McIntyre’owi się to nie podoba niech idzie popłakać w kąt, ponieważ sam chciał z kimś walczyć. Niestety trafił źle i już może obawiać się tego co stanie się na Money In the Bank. Drew przypomniał jednak , że aby walczyć na MiTB o jego pas będzie musiał go pokonać , a do takiej walki wcale nie dojdzie. Christian chwilę zastanowił się, powiedział że nie będzie teraz przeszkadzał…ponieważ Drew czeka teraz pojedynek… i bardzo szybko wymierzył punch Drew’owi. Poszło jeszcze kilka ciosów które zakończył Killswitch! Christian przy głośnym chederze fanów odszedł na Backstage. A kto będzie przeciwnikiem mistrza IC? Wybuchają ognie i już wszyscy wiemy. To Kane!(76%)

Normal match

Drew McIntyre vs Kane (no tittle match)

Kane bardzo szybko przeszedł do ofensywy kilka ciosów sprawiło , że Drew już leżał w narożniku. Big Red Monstar podniósł go i cisnął nim w drugi narożnik tak mocno , że ten odbił się od niego i podbiegł w kierunku Kane’a. Ten jednak zgasił go potężnym Big Bootem , jednak uzyskał tylko 2 count. Podniósł swojego przeciwnika , jednak ten kopnął go w brzuch, a następnie dołożył pare ciosów w twarz. W końcu powalił olbrzyma po DDT. Próbował przypiąć , jednak sędzia doliczył do jednego i Drew wyskoczył z Kane’a jak z procy. Big Red Machine powoli się podnosił , a Drew wziął robieg i trafił wstającego Kane’a Big Bootem. Tylko 2 count. Złapał się za głowę i wstał. Zaczął Stompami wściekle obijać Kane’a , lecz ten mimo wszystko począł powoli się podnosić. Drew założył Kane’owi headlock , który po krótkiej walce Big Red Machine skontrował na Back Suplex. Kane wszedł na narożnik i szykował się na Diving Clothesline. Drew jednak zerwał się i umyślnie uderzył w liny. Kane spadł na ring. McIntyre podniósł go i szykował się do swojego finishera , jednak Kane skontrował to w back Body Drop. Drew podniósł się , jednak Kane szybko złapał go za szyje i wymierzył Chokeslam : 1!..2!..3! (74%)

Zwycięża : Kane

Nie zwalniamy tempa i jesteśmy świadkami kolejnej walki

Normal match

John Morrison vs Rey Mysterio

Dwaj świetni technicy i high flyerzy w ringu. Mieliśmy kilka zwarć , które to raz wygrywał jeden raz drugi. Mysterio często kopał swojego przeciwnika po nogach. Morrison powalał niższego przeciwnika Dropkickiem i bardzo podobnie było prawie przez połowe walki. W końcu jednak Morrison przejął inicjatywe i powalił Reya Suplexem. Dołożył Dancing Leg Drop lecz uzyskał tylko 2 count Posłał Reya na liny , lecz ten wracając skontrował to poprzez Crossbody. Znów mieliśmy tylko 2 count. Obaj wstali i znów Rey zaczał okopywać przeciwnika. Wziął rozbieg , jednak został ścięty poprzez Clothesline od Morrisona. John ostawił się przy linach i czekał aż jego przeciwnik się podniesie. Rey wstal i otrzymał Springboard Roundhouse Kick :1!..2!..Kick Out. Mysterio się nie dawał , lecz Morrison podniósł go tylko po to aby powalić na ziemie poprzez DDT. Wstał i przeciągnął rywala do narożnika. Stanął przy nim i spróbował Starship Pain , jednak Rey przeturlał się do narożnika i John ostro zarył w matę. W dalszym etapie walk to Mysterio przejął inicjatywę. Dragonrana po której uzyskał 2 count nie wystarczyła. Dołożył jeszcze jedno Crossbody i w końcu podciąl swojego przeciwnika tak że ten padł między liny. 619 i Splash załatwiły sprawę. Mysterio odliczył Morrisona do 3 (78%)

Zwycięża : Rey Mysterio

Poraz drugi dzisiaj przenosimy się do gabinetu Theodore Longa. Tym razem w środku widzimy Drew McIntyre’a , który trzyma się za głowę. Widać , że jest zmęczony po ostatniej walce. Long mówi , ze przykro mu z tego powodu , ale sam powiedział , ze kto chce z nim walczyć dostanie dzisiaj walkę. Wiedział też dobrze , ze będzie musiał walczyć z Kanem. Sam wydał na siebie ten wyrok i to nie jego wina , że będzie musiał walczyć w 2 pojedynkach naraz. Drew powiedział , że ten pojedynek nie jest jeszcze zaakceptowany. Long odpowiedział , ze właśnie to zrobił (zaakceptował) i że walka rozpocznie się za chwile. Wściekły Drew odszedł. (63%)

Normal match

Drew McIntyre vs Christian (no tittle)

Zmęczony już wcześniejszą walką Drew nie miał szans z wypoczętym Christianem. Na każdy atak Capitana Charismy publiczność odpowiadała ogromnym cheerem. Końcówka walki przebiegla bardzo płynnie, niemalże perfekcyjnie Christian własnie wykonał na stoim przeciwniku Tornado DDT i rzucił go między liny. Middle Rope Choke , a potem przeskok nad linami i potężny Slap w twarz mistrza IC. Christian jednak wolno wchodził na ring i Drew wykorzystał to kopiąc go a następnie uderzając jego głową o narożnik. Zrzucił Chrisitana za ring i sam wyszedł z niego drugą stroną. Podszedł do CC i zaczał go okładać przy schodkach. Docisnął jego głowę butem do schodków. Następnie podniósł go i poczał uderzać jego głową o te właśnie schodki. W końcu dał sobie spokój i wrzucił przeciwnika do ringu. Zmęczony poszedł do stołu komentatorskiego i wziął krzesło!!! Wszedł na ring z krzesłem , jednak Chrisitan już tam na niego czekał. Kilka kopnięć i Dropkick zrobiły swoje. Chrisitan podniósł przeciwnika i próbował wykonać Killswitch , jednak Drew mocno odepchnął go od siebie, złapał krzeslo i zobaczyliśmy potężnego chairshoota. Dyskfalifikacja , jednak Christian tym sposobem zapewnia sobie udzial w walce o pas Interkontynentalny na Money In The Bank. Drew jeszcze obijał swojego przeciwnika. W końcu postanowił odpuścić i odszedł (76%)

Zwycięża : Christian przez DQ

Triple Threat match

CM Punk (w/Serena & Luke Gallows) vs Edge vs Chris Jericho (no tittle)

Nadszedł czas na Main Event dzisiejszego SmackDown! Wszyscy trzej rozpoczęli spokojnie chcąc wybadać przeciwnika i nie chcąc popełnić ządnego błędu na początku. Po chwili jednak Edge rzucił się z szaleńczym atakiem atakiem na World Heavyweight Championa. Zaczął go kopać i atakować pięściami aż nie znaleźli się w narożniku. Tam Jericho był dalej okładany. W końcu CM Punk zbudził się jak ze snu. Gdy Jerycho już leżal w narożniku ten podbiegł do Edge’a i wykonał Roll-Up : 1!..2!..Kick Out. Rated R Superstar i Straight Edge Superstar stanęli naprzeciw siebie i rozpoczęli brawl , który trwał naprawdę długą chwile. W narożniku podnosił się już Chris Jericho. W końcu Edge przejął inicjatywe i kilkoma mocniejszymi punchami ogłuszył przeciwnika. Udał mu się też Suplex. Podniósł CM Punka i wykonał irish Whip do narożnika w którym siedzial Chris. Punk wpadł do narożnika , jednak Y2J chwile wcześniej z niego wyskoczył. Nie długo się cieszył , ponieważ Edge podbiegł do niego i przeżucił go ponad linami Clotheslinem. Odwrócił się i otrzymał kilka kicków od CM Punka , a zakończeniem był Roundhouse Kick. Punk spróbował go przypiąć , jednak edge złapał się lin i sędzia musiał przerwać liczenie. Po dłuższej chwili cała trójka była już w ringu. Zmęczeni walką już nie rwali się do częstych ataków. W końcu jednak CM punk podszedł do Chrisa i rozpoczął wolny atak. Irish Whip , jednak skontrowany i Cm Punk biegnie wprost na Edge’a a ten dokłada Flapjack! Stoi plecami do Chrisa , a ten bierze rozbieg i egzekwuje na nim One Hand Bulldog’a! Podnosi CM Punka i powala go przez Step-Up Enzuigiri. Chris Jericho podnosi rekę w górę na co publicznośc odpowiada ogromnym heel heatem. Chwilę później było już prawie pozamiatane. Cm Punk leżał poza ringiem , a Edge i Chris walczyli na środku ringu. Edge kopnął swojego przeciwnika w brzuch odbił się od lin i wykonał Big Boota. Zmęczony Punk powoli wszedł do ringu. Edge podniósł Chrisa. Ten szybko chciał go powalić Clotheslinem , jednak ten go wyminął i wykonał na nim Edgecution! Tak jest! Edge już zajął miejsce w narożniku. Jerycho wstaje…SPEAR!!! Drugi dzisiaj!! Pozostaje przypiąć i zapewnić sobie miejsce na MiTB. Przypina : 1!..2!..Niemożliwe! CM Punk podbiega, poie Edge’a podnosi go w górę i wynosi na swoje barki! GTS! Przypięcie : 1!...2!..3! CM Punk gwarantuje sobie miejsce na Money In The Bank! Całe SES świętuje awans Punka i ten obrazek kończy dzisiejsze SmackDown! (86%)

Zwycieża : CM Punk

Sa wszystkie błędy jeżykowe od razu przepraszam. Wszystko pisałem w Wordzie a on poprawia troche źle ;/

Dziękuje wszystkim za przychylne komentarze i mam nadzieje , że coraz więcej ludzi będzie odwiedzać , czytać i komentować moje diary. Licze na kolejne komentarze. Tym razem możecie już więcej powiedzieć 

Edytowane przez Stamford

Druga gala w twoim wykonaniu i lepsza od SuperStars! Walki były ciekawe, ale nie podoba mi się, że Drew dwa razy walczył tego samego wieczoru, bo to trochę zniżyło galę, ale jest okej. Zrobiłeś to o co Cię poprosiłem w poprzednim poście, więc masz u mnie dużego plusa :D Czekam teraz z niecierpliwością na RAW!
czytaj moje Diary

Super jest :D

o Wiele lepsze od Superstars :D Jeśli każdy będzie lepszy od poprzedniego...to ja aż się boje co będzie następne :D

noo i wielki + za wygraną moich ulubionych zawodników (CM PUNK, Christian)

P.S Na seriooo pomyśl o "TYM"

• 3 tygodnie później...

Trochę czasu minęło od ostatniego odcinka , ale to dlatego , ze dużo czasu spędziłem nad obmyślaniem całego bookingu. Teraz wracam  Możecie przeczytać pierwsze Raw!

Sobota. 3 lpca 2010r. Detroit , Michigan

*Rating wczorajszego SmackDown! Wyniósł 5.14 , z czego władze WWE są bardzo zadowolone.

Obudziłem się rankiem w swoim pokoju w jednym z hoteli w Detroit. Byłem po pierwszym moim SmackDown! w historii i czułem się świetnie z myślą , że już niedługo wszyscy dowiedzą się o tym, że to ja zajmę miejsce GM’a RAW. Wstałem i ubrałem się. Po wykonaniu wszystkich porannych czynności usiadłem spokojnie przy biurku popijając gorącą kawę. Włączyłem laptopa aby dowiedzieć się co tam słychać w wielkim świecie. Po obejrzeniu paru ciekawostek wszedłem na wwe.com. Na stronie tej pojawiła się już wiadomość , że federacja rezygnuje z gości specjalnych i ze na następnym RAW zostanie wybrany nowy General Manager czerwonego brandu.

„ Z pewnością każdy liczył na Breta Harta , lecz CI którzy tak myślą na pewno się rozczarują „ – pomyślałem. Wyłączyłem sprzęt. Wstałem , ubrałem się i wyszedłem z hotelu w celu pozwiedzania miasta…[/b]

Poniedziałek 5 lipca 2010r. Washington D.C

Właśnie wraz z zawodnikami RAW wylądowaliśmy na lokalnym lotnisku w Waszyngtonie. Od razu zostaliśmy odwiezieni do hotelu. Ja jednak zamiast do hotelu pojechałem już do D.C. Armory czyli hali gdzie miała się odbyć dzisiejsza gala. Prace już trwały , czyli wszystko było ok. Szedłem korytarzem , aż w końcu znalazłem swój gabinet na którym była gwiazdka z napisem „General Manager Raw”. Wszedłem do środka. Było to nawet spore biuro i całkiem nieźle urządzone. Kanapa , dwa fotele , barek , biurko , szafki , jakieś obrazy na ścianach itd. Usiadłem na fotelu przy biurku i odetchnąłem. Wtedy ku mojemu zdziwieniu do gabinetu weszła Sophie. Przywitałem się z nią. Spytała czy jest mi potrzebna. Powiedziałem jedynie , że uratowałaby mnie mocna kawa. Sophie wyszła i po chwili przyniosła mi kawę. Zostałem sam. Wiedziałem , że Bret przyjdzie tutaj dużo później więc miałem trochę czasu na to aby rozplanować sobie wstępnie show i przemyśleć kilka innych spraw. Spojrzałem na papiery i jakieś listy. Wszystko przeczytałem, lecz nie było tam nic porywającego. Zacząłem rozmyślać o tym jak dobrze przygotować nadchodzącą galę PPV i wtedy do głowy wpadł mi pewien pomysł. Od razu zadzwoniłem do Vince’a McMahona i przedstawiłem mu całą sytuację. Zgodził się na mój pomysł, a ja zadowolony pomyślałem, że dobrze by było jakbym to ja osobiście powiedział to wszystkim podczas dzisiejszego Raw. Czekając na Breta wpadałem na raz dobre raz debilne pomysły. W końcu nadeszła 14:00 i Hart zjawił się w biurze. Porozmawialiśmy chwilę, a później przeszliśmy do planowania Raw. Przedstawiłem mu wszystko p czym dzisiaj myślałem i zadowolony zgodził się. Wkrótce pozostały już tylko godziny do rozpoczęcia dzisiejszej gali….

Poniedziałek 5 lipca 2010r. Washington D.C

Monday Night Raw

http://i402.photobucket.com/albums/pp108/WrestleByte803/Show%20Logos/RAW-HD2.png

Czas zacząć dzisiejsze Raw! Jesteśmy już po wejściówce. Wita nas pokaz pirotechniczny, a w tle słychać oficjalne Theme Raw : Nickleback – „Burn it to the Ground” . Kamerzysta kilka razy pokazuje publiczność , która trzyma już w górze gotowe transparenty z własnymi hasłami. Przenosimy się do komentatorów, którzy witają się i zaczynają rozmawiać o tym kto zostanie nowym General Managerem dzisiejszego Raw. Zaciekawieni są też tym co może się dziać na dzisiejszej gali oprócz poznania osoby General Managera. Rozmowę przerywa im :

No Chances..

Vincent Kennedy McMahon kieruje się do ringu. Staje na środku i czeka aż publiczność ucichnie. Rozpoczyna speech od powitania i gadki o tym że stolica USA to naprawde piękne miasto. Po chwili przechodzi do rzeczy. Publiczność chciała nowego General Managera to go dostanie. A będzie nim?

Ready for War

Martin Blake! Blake w garniturze wszedł na ring i uścisnął rękę Chairmanowi WWE. Powiedział , ze to nowa era dla WWE. Dość z marnotrastwem talentów jak to było wcześniej. Postara się prowadzić Raw tak , aby każdy był z tego zadowolony i publiczność i zarząd. Zaproponował prezesowi skończenie WWE 4Kids , ponieważ starsi widzowie czują się zniesmaczeni tym , że już dawno nie widzieliśmy porządnego First Blood matchu czy innych tego typu stypulacji. To jest wrestling , a nie program dla dzieci. Więcek jest starszych odbiorców , a pewnie nie chcą ich stracić na rzecz TNA czy RoH. McMahon odpowiedział , że musi to przemyśleć. Martin podziękował mu i dodał tylko że następna gala PPV Money in The Bank zmienia nazwę na Fear of the Dark! Wystarczy , że walka MiTB jest na Wrestlemanii , a więcej tego typu walk w WWE nie potrzeba! Tym zakończył przemówienie i razem z Vincem odeszli na backstage przy No Chances… (82%)

--------------------------------------

I Came to Play

Na ring zmierza już aktualny mistrz Stanów Zjednoczonych. Wchodzi spokojnie do kwadratowego pierścienia i zaczyna mówić , że WWE już go nudzi. Nieprawdopodobnym jest to , że właśnie on jest zarówno posiadaczem pasa US i współposiadaczem pasów Tag Team. Co poradzić…On jest skazany na sukces. Ani w Tag Teamach ani wśród zwykłych zawodników nie ma nikogo kto mógłby zagrozić Jemu , albo Big Showowi. Powiedział również , że życie gwiazdy takiej jak on jest męczące, ale i pełne blasku i chwały. Napięty harmonogram , ale nic nie zrówna się radości takiej jak obrona swoich pasów…

Wypowiedź przerwał mu Evan Bourne, który powiedział , że w każdej chwili jest w stanie dodać Mizowi troche wolnego czasu poprzez odebranie mu pasa United States. Miz powiedział mu że ma siedzieć cicho i odejść na backstage to może będzie na tyle wyrozumiały i zapomni o tym , ze Bourne w ogóle tutaj przyszedł. Evan powiedział , że Miza najwyraźniej obleciał strach przed walką z mniejszym przeciwnikem od siebie. Mistrz Stanów Zjednoczonych wściekły kazał mu wejść na ring… (74%)

Normal match for United States Championship

The Miz © vs Evan Bourne

Początek walki nie zachwycił. Miz próbował dojść do zwarcia , jednak Evan trzymał go na dystans swoimi kopnięciami. Po chwili jednak Miz skontrował uderzenie i sam trafił kolanem w brzuch Bourne’a dokładając do tego Snap DDT. Próbował przypiąć jednak uzyskał tylko 2 Count. Podniósł Evana i chciał wyprowadzić cios , jednak ten serią kicków powalił go na ziemie. On również próbował przypiąć jednak udało mu się uzyskać jedynie dwa uderzenia ręki sedziego. Evan spróbował Irish Whipu , który momentalnie został skontrowany, lecz Bourne wracając powalił przeciwnika poprzez Headscrissors Takedown. Miz podniósł się. Evan wziął rozbieg jednak nadział się na potęzny Clothesline. Miz podniósł pretendenta i wykonał na nim Suplexa. Podniósł go i wykonał drugi traz tę samą akcje. Evan wstawał jednak został szybko wyrzucony z ringu. Miz zszedł do swojego przeciwnika i uderzył kilka razy jego twarzą o stół komentatorski , a następnie cisnął nim w metalowe schodki. Wrzucił go do ringu i spróbował pinu : 1!..2!..Kick Out! Evan niemiłosiernie zmęczony zdołał odkopać. Miz podniósł go i cisnął Irish Whipem na liny. Evan jednak skontrował akcje pięknym Spinning Back Kickiem. Miz leżał w narożniku. Evan wziął rozbieg i dobił rywala Corner Dropkickiem. Miz osunął się na ziemie. Evan podniósł rywala , jednak ten wykorzystał moment nieuwagi Bourne’a , kopnął go w brzuch , a następnie wykonał swoje combo Backbreaker & Neckbreaker. Pin : 1!..2!..Shoulder Up! Miz podniósł go i wrzucił na narożnik. Wziął rozbieg i próbował swojej flagowej akcji : Modified Corner Clothesline’u , jednak Bourne schylił się i Miz rąbnął w narożnik. Bourne wrzucił go do ringu i miał idealną okazje na swojego finishera. Wspiął się na narożnik…Air Bourne! Nie! Miz podnosi nogi w górę i to na nie nadziewa się High Flyer. Mr.Awesome momentalnie podniósł się i podszedł do Bourne’a. Podniósł go i wykonał Skull Crushing Finale po którym wystarczyło przypiać : 1!..2!..3! Tak jest!

Miz zwycieża i broni pasa United States (78%)

Widzimy szatnie Teda Dibiase, a w niej tego właśnie zawodnika , który ogląda swój pas Million $. Wtem podchodzi do niego Cody Rhodes i rozpoczyna monolog :

-Słuchaj Ted. Dobrze wiesz , że byliśmy świetnym Tag Teamem i nikt nie mógł nam się równać. Raz nawet zdobyliśmy zunifikowane pasy Tag Team. Przez Ortona się rozdzieliliśmy , lecz teraz nic nie stanie nam na przeszkodzie i znów możemy zawojować WWE. Zgódź się tylko na powrót Legacy a na pewno tego nie pożałujesz. Pokonamy te marne ShoMiz i zgarniemy nagrodę…

Ted chwilę myśli po czym odpowiada

-Niech będzie…W sumie od dawna czekam na jakiś pas

Uścisnęli sobie ręce , po czym Cody wyszedł z szatni (71%)

Normal match

MVP vs William Regal

Niezbyt długa walka. Z początku przeważał Regal po wykonaniu serii European Uppercutów . MVP czasami odpowiadał serią punchy , jednak szybko był gaszony. Regal kilka razy wykonał różnego rodzaju Suplexy , lecz popełnił błąd przy Irish Whipie , który MVP skontrował na Facebreaker Knee Smash. Później był Ballin Elbow , a dzieło skończył 3-0-5 po którym MVP odliczył swojego rywala i wygrał walkę.

Zwycieża : MVP (78%)

Widzimy Sheamusa , który idzie po Backstage. Po chwili skręca do biura Martina Blake’a. Wchodzi bez pukania i od progu rozpoczyna mowę :

-Słuchaj. Cena to nie jest dobry mistrz. Słyszałem jak mówiłeś , że era WWE 4Kids się skończyła , więc możemy odebrać pas Johnowi. Daj mi dzisiaj walkę o WWE Championship a ja na pewno ją wykorzystam! Razem możemy zawojować tą federację…

Martin chwile myśli :

-Tak…Słuchaj Sheamus. To że nie lubisz Ceny to nie znaczy że mam mu od razu zabierać mistrzostwo, ale wiesz…Jak już przychodzisz tutaj i tak ładnie prosisz to dostaniesz tą szansę. W Main Evencie dzisiejszej gali..John Cena vs Sheamus o WWE Tittle!

Celtic Warrior zadowolony wychodzi z pomieszczenia (83%)

Jeszcze raz widzimy wideo promujące dzisiejszy Main Event. Sheamus vs John Cena (85%)

Normal match

Alicia Fox vs Nikki Bella

Panie pokazały się z przyzwoitej strony. Część walki przeważała Nikki , która wciąż sprowadzała swoją rywalke do defensywy. W końcu po udanej seri Arm Dragów od Alicii to rozpoczęła atak. Powaliła swoją rywalkę dobijając ją Elbow Dropem. Następnie dodała DDT , lecz uzyskała tylko 2 Count. Nikki podnosiła się , jednak Alicia była szybsza i wykonała na rywalce Facebustera. Bella leżała chwilę , a gdy wstawała nadziała się na Axe Kick! 1!..2!..3! i po zabawie

Zwycięża : Alicia Fox (52%)

Kamera ukazuje nam Teda Dibiasego idącego po korytarzu. W tle slychać theme Raw. Po chwili do Teda podchodzi Cody , mówi coś do niego i poklepuje po ramieniu. Razem odchodzą (70%)

Tag Team match

Legacy vs The Colons

Wszyscy są już w ringu. Gong! Zaczynają Primo i Cody Rhodes. Zwarcie , jednak Primo leg Kickiem osłabia swojego rywala , a na dodatek dokłada Dropkick! Przypina , lecz Cody momentalnie wybija. Colón podnosi go , jednak Cody odpycha go na liny , a gdy ten wraca od razu otrzymuje Running Back Elbow. Cody podnosi go i mamy Suplex! Zaprowadza Primo do swojego narożnika i mamy zmianę z Dibiasem. Cody wykonuje Irish Whip. Następnie Ted kładzie się na ziemie. Wracający Primo przeskakuje nad Tedem , jednak momentalnie ścina go z nóg potężny Dropkick w wykonaniu Rhodesa. Cody wychodzi z ringu , a Ted może zająć się swoim rywalem. Zakłada swojemu rywalowi Headlock , jednak Primo wstając kilka razy uderza go w brzuch i uwalnia się z submissionu. Próbuje zmienić się z Carlito , jednak Ted skutecznie go odciąga i mamy Back Suplex dla Primo! Ted próbuje przypiąć : 1!..2! Kick Oout! Dibiase podnosi swojego rywala , jednak ten wykorzystuje sytuacje i wykonuje Roll Up! 1!..2!..Kick Out! Primo rzuca się do narożnika , gdzie jest już Carlito! Ted wstaje i od razu nadziewa się na Hurricanranę! Wstaje , a Carlito już odbija się od lin…Springboard Back Elbow! Próba pinu : 1!..2!..Kick Out. Cody bezradny patrzy na swojego partnera gdy Carlito jest na fali. Colon przechodzi za liny , jednak Rhodes próbuje go zaatakować. Rzuca się na niego , jednak Catlito mądrze pocina go i Rhodes uderza twarzą o kant ringu! Carlito wskakuje na liny i mamy Diving Crossbody na Dibiase!!! Publiczność szaleje , a Carlito tauntuje. Ted wstaje…Niemożliwe! Backstabber!!! Carlito przypina : 1!..2!..Rope Break! Cody wrócił już na swoje miejsce jednak chyba nie jest w najlepszej formie. Carlito zły próbuje odciągnąć Dibiasego , jednak ten kurczowo trzyma się lin. W końcu Carlito zmienia się z Primo , który momentalnie podbiega do wstającego Dibiasego. Ten korzystając z okazji „oślepia go” i rzuca się do narożnika. Cody wbiega do ringu i bez ogródek wykonuje na przymroczonym Colonie Cross Rhodes! Carlito wbiega do ringu , jednak Cody jest na posterunku i wyrzuca go poprzez Clothesline. Wraca do Prima i pinuje : 1!..2!..3! Tak! Cody podchodzi do Teda i unosi jego rękę w górę. Carlito i Primo schodzą na backstage

Zwyciężają : The Legacy (80%)

Normal match for WWE Championship

John Cena © vs Sheamus

John Cena i Sheamus są już w ringu. Gong i mamy poczatek walki. John rzuca się z atakiem na Celtic Warriora , jednak ten unika Clotheslineu i kopie swojego przciwnika w brzuch. Mamy Irish Whip , a następnie Back Body Drop! Sheamus podnosi swojego przeciwnika i mamy wyniesienie do Powerslamu. John jednak zeskakuje mu za plecy i wpycha go na narożnik. Sam bierze rozbieg odbija się od lin. Shamus cofa się i dostaje potężnego Bulldoga. Sheamus podnosi się i dostaje Belly to Belly Suplex od Ceny. Próba pinu : 1!..2!..Kick Out. Cena podnosi swojego rywala , jednak ten wpycha go barkiem do narożnika. Teraz seria ciosów barkiem , a następnie mamy kilka punchy i kopnięć. Sędzia liczy , jednak Sheamus przestaje dopiero przy 4! Cena osuwa się w rogu. Sheamus podnosi go i mamy Irish Whip do następnego narożnika. Rozbieg i Corner Clothesline. Cena upadł na ring. Sheamus odciąga go na środek…Podnosi…Wyniesienie i Front Powerslam : 1!..2!..Kick Out. Celtic Warrior już czeka na swojego rywala . Cena podnosi się..Sheamus wykonuje Bicycle Kick! Nie! Cena unika ciosu i mamy Fisherman Suplex! Podnosi teraz swojego rywala , kopie go w brzuch , odbija się od lin i mamy Running Neck Snap! Próba pinu : 1!..2!..Kick Out. Sheamus powoli się podnosi , jednak Cena jest szybszy. Szarpie go za włosy , jednak ten odpycha go i próbuje Clotheslineu. Cena unika ciosu i mamy Protoplex!!! You Can’t See Me.. rozległo się po hali , a następnie jesteśmi swiadkami Five Knuckle Shuffle! Cena już czeka na to aby móc wykonać AA , jednak Sheamus wstaje i momentalnie powraca do wczesniejszej pozycji. Wychodzi pod dolną liną za ring. Spogląda na Cenę i schyla się. John schodzi drugą stroną i już idzie do swojego rywala. Nie widzi jednak , ze Sheamus…Uderzenie metalową rurkę! Krew poleciała z czoła mistrza WWE , a sędzia jest zmuszony zdyskfalifikować Sheamusa! Celtic Warriot jest zły , lecz jeszcze zaczyna niszczyć swojego przeciwnika Wrzuca go do ringu…I do tego wyciaga spod ringu stół! Wkłada go do kwadratowego pierściania i ustawia w narożniku. Cena podnosi się , lecz momentalnie zostaje powalony przez Bicycle Kick! Nastepnie widzimy Side Slam Backbreaker! Sheamus wynosi Cenę , wykonuje znak krzyża…Crucifix Powerbomb na stół oparty w narożniku! Stół łamie się , a Sheamus dwa razy uderza się w klatkę piersiową i unosi ręce do góry.

Zwycięża : John Cena by DQ (88%)

Raw schodzi z anteny

Edytowane przez Stamford

This is so fucking great xD. Moi poprzednicy mają stuprocentową rację - każda gala coraz lepsza. Czekam na nasze wspólne NXT - może też się spodoba :DD

8407598924ba0fe619b015.jpg

Kilka newsów na początek :

* Rating ostatniego Raw wyniósł 6.64 co jest bardzo satysfakcjonujące

* Debiut General Managera Raw przebiegł w miarę płynnie. Publika bardzo dobrze go odebrała

* Vince McMahon wciąż nie podjął decyzji co dalej z WWE 4Kids

* Jak wiadomo Martin Blake wciąż nie ma długoterminowego kontraktu, więc nigdy nic nie wiadomo

*WWE planuje push dla Evana Bourne’a co widać było na ostatnim Raw.

* Co do pasa United States : Martin Blake zapowiedział, że publiczność może się troche zdziwić tym co przyjdzie im za niedługo zobaczyć

* Narazie nie ma planów co do Undertakera. Najprawdopodobniej powróci on po Fear of the Dark

* WWE planuje również push dla Dolpha Zigglera , jednak federacja narazie nie chce powieżać mu żadnego pasa

Wtorek 6 lipca 2010r Washington D.C

Dzisiaj nie miałem za wiele do roboty. SmackDown! Dopiero w piątek, a ja nie jestem powiązany aż tak bardzo w NxT więc postanowiłem jeszcze odpocząć. Dzień szybko minął. Gala NxT odbywała się w Detroit , więc wszystko musiałem oglądać w TV. Wkrótce nadszedł czas emisji gali :

Wtorek 6 lipca 2010r Detroit

WWE NXT

http://3.bp.blogspot.com/_XGOPIThXpjI/S2xtwcmXorI/AAAAAAAABtg/SD7bv09CjXM/s1600/wwe_nxt_logo_cutbypassi.png

Rookies I ich Pro’s

Daniel Bryan - The Miz

David Otunga - R-Truth

Wade Barett - Chris Jericho

Heath Slather - Christian

Darren Young - CM Punk

Justin Gabriel - Matt Hardy

Michel Tarver - Ezekiel Jackson

Skip Sheffield - Batista

Josh Matthews: Witamy państwa na gali WWE NXT!

Michael Cole: Mamy dla państwa niezwykle ważną informacje! Zgodnie z rozporządzeniem Vince’a McMahon’a po konsultacji z Generalnym Menedżerem Raw Martin’em Blake’m program WWE NXT powraca do pierwotnego posteru.

Josh Matthews: Jest to więc jakby restart tego show. Zawodnicy od nowa będą musieli się starać aby wygrać pierwszy sezon i dostać się do któregoś z głównych rosterów WWE.

M. C.: Oprócz tej zmiany dwóch żółtodziobów zmieni swoich mentorów.

J.M.: Nowym mentorem Michel’a Tarver’a jest Ezekiel Jackson, a mentorem Skip’a Sheffield’a Batista.

M. C.: Tak nie przesłyszeliście się! Batista na WWE NXT! Oprócz tego wszystko pozostaje bez zmian. Niech zacznie się show!

----------------------------------------------

Batista: A więc stało się! Batista zaszczyci was swoją obecnością na gali NXT. Zaszczyci również Skip’a Sheffield’a czymś ważniejszym – będę jego mentorem! Skip możesz osiągnąć wszystko, jeśli tylko będziesz uważnie słuchał co do ciebie mówię i wypełniał moje polecenia. Będziesz zwycięzcą tego programu, lecz musisz podążać za mną. Skip, czy zrozumiałeś co mówiłem?

Skip Sheffield: Tak, zrozumiałem Dave.

Batista: Dobrze, więc. Możemy opuścić ten ring…

Matt Hardy: Może osiągnąć wszystko co chce z twoją pomocą Batista? Tak? Dobrze – zobaczmy więc kto jest lepszym mentorem. Chce dziś w Main Evencie Tag Team Match’u – ja i Justin, kontra ty i… jak było temu… a tak! Ty i Skip Sheffield.

Batista: Chcesz mojej zgody? Chcesz abym wszedł z tobą do ringu i walczył przeciwko tobie? Sama moja obecność w tym ringu jest już śmieszna, bo WWE NXT to zdecydowanie nie mój poziom. Jednak zmierzę się dziś z tobą i Justin’em w zespole z moim podopiecznym. Tylko zarówno ty Matt, jak i ty Justin nie liczcie na litość z mojej strony, bo udowodnię wam dziś jak potężny jest Animal Batista!

Batista rzuca mikrofon podchodzi do lin i wykonuje swój taunt (62%)

[REKLAMY]

Savannah: Przed nami walka Pro vs Rookie!

Pro vs Rookie - Normal match

Daniel Bryan vs Zack Ryder

Ryder zaczął od pyskówki. Krzyczał w stronę Bryan’a i po jakimś czasie spoliczkował go. Daniel złapał się za twarz i odpowiedział Ryder’owi tym samym. Ryder również złapał się za policzek, pokiwał głową i poczęstował rywala Dropkick’iem. Bryan wstał, a Zack wykonał na nim Rough Ryder. 1… 2… Kick Out. Ryder już chciał zakończyć walkę. Pinuje ponownie, lecz tym razem sędzia nawet nie zdążył doliczyć do dwóch. Podnosi rywala, lecz ten odpycha go i wykonuje Standing Dropkick. Bryan jest w swoim żywiole. Rolling Elbow, następnie Running Chest Kick. Pin: 1… 2… Kick Out. Tym razem Daniel był blisko. Bryan Tauntuje i wykonuje Crossface Chikenwing! To może być koniec. Czy Ryder odklepie? Nie! Ryder po jakimś czasie wychodzi z tej akcji i wstaje, Daniel próbuje wykonać Clothesline, lecz Ryder kontruje Leapfrog Leg Drop Bulldog’iem. 1… 2… Kick Out! To znów za mało na Daniel’a. Wykonuje Irish Whip, lecz Bryan przytrzymuje się lin i gdy rywal biegnie w jego stronę sprytnie naciąga je i w ten sposób Ryder wypada poza ring. Daniel wychodzi za drugą stronę lin i wykonuje Diving European Uppercut! Po jakimś czasie zbiera się i wrzuca rywala do ringu, lecz gdy sam do niego wchodzi Ryder kopie go w brzuch. Daniel na kolanach, co wykorzystuje Ryder i wykonuje Zack Attack… nie! Bryan wstaje i odpowiada Dragon Suplex’em, a następnie Catle Mutilation. Ryder poddaje się!

Zwicięża : Daniel Bryan (72%)

Micheal Cole: Wow! Nie spodziewałem się, że Bryan ma jakiekolwiek szanse w starciu z Ryder’em!

Josh Matthews: Racja! Daniel świetnie się spisał choć faworytem nie był!

Micheal Cole: Chodziło mi o to, że Bryan musiał mieć wiele szczęścia, że pokonał takiego rywala jak Zack Ryder!

Josh Matthews: Tak… w każdym razie… w Locker Room’ie jest już Matt Striker, a jego gościem jest niedoszła gwiazda WWE Wade Barett.

Matt Striker: Dziękuję Josh jest ze mną Wade Barett. Wade, za chwile zmierzysz się z Heath’em Slather’em…

Wade Barett: Matt, pozwól, że wypowiem się w pewnej sprawie. Chciałem wyrazić swoją dezaprobatę względem decyzji właściciela WWE Vince’a McMahon’a. Uważam, że to wielki błąd i domagam się tego, abym mógł znaleźć się w głównym rosterze WWE i walczyć z ludźmi na moimi poziomie. W programie NXT pokazałem już, że to nie mój poziom i że prezentuje o wiele, wiele wyższy. Jestem w stanie pokonać każdego, kto się temu sprzeciwi. Dziś zmierzę się ze Slather’em… No cóż. Pokonując go będę mógł udowodnić, że NXT to nie miejsce dla talentu mojego wymiaru.

Matt Striker: Co zamierzasz zrobić Wade?

Wade Barett: Zamierzam w tej sprawie udać się do samego Vince’a McMahon’a, by przekonać go do swoich racji.

M. S.: Dziękuję ci Wade za wywiad. Rozmawiał ze mną Wade Barett. (55%)

Savannah: Przed nami walka Rookie vs Rookie!

Rookie vs Rookie - Normal match

Heath Slather vs Wade Barett

Walkę zaczęli od klinczu, który wygrał Barett i wrzucił rywala do narożniku. Napiął mięśnie i spojrzał na zaskoczonego Slather’a. Pomachał do niego zachęcająco ręką i Heath przeszedł jak chciał rywal do klinczu, lecz znów to samo – Slather w narożniku. Heath jeszcze raz przechodzi do klinczu, lecz… przechodzi pod ręką rywala i chwyta go w pasie. Barett po chwili serią uderzeń łokciem przerywa uchwyt i zaczyna atak. Seria Cheap Shot’ów, a następnie Clothesline, drugi, trzeci, i Back Body Drop. 1… 2.. Kick Out. Barett z powrotem atakuje. Scoop Slam i następnie Irish Whip w narożnik. Podbiega do niego, lecz nadziewa się na nogę rywala. Slather wykonuje Bulldog i pinuje: 1… 2… Kick Out. Slather podnosi rywala, lecz ten przewraca Heath’a i sam przechodzi do ataku. Kopnięcie siedzącego rywala w głowę i pin: 1… 2… Kick Out. Tym razem Wade zdenerwował się. Podnosi rywala i wykonuje Gorilla Press Slam. Taunt, a następnie wynosi rywala i wykonuje Forward Fireman's Carry Slam! 1… 2… 3… wygrywa!

Zwycięża : Wade Barret (54%)

Wade Barett „otrzepał” ręce niczym John Cena i wyszedł z ringu

Micheal Cole: Ładne zwycięstwo Barret’a. W zasadzie nie miał żadnych problemów ze swoim rywalem.

Josh Matthews: Dzisiejszy program jest bardzo ciekawy, a to jeszcze nie koniec – przed nami Main Event…

[REKLAMY]

Savannah: Przed nami Rookie & Pro vs Rookie & Pro Match!

Tag Team match

Matt Hardy & Justin Gabriel vs Batista & Skipp Sheffield

Walkę zaczyna Justin Gabriel i Skip Sheffield. Skip zaczyna od pyskówki, a następnie napina mięśnie jak Batista i spogląda uśmiechnięty w jego stronę. Justin nie zamierza się temu przyglądać i rusza do ataku – seria Cheap Shot’ów, Clothesline i Atomic Drop, a następnie Standing Dropkick: 1… 2… Kick Out. Gabriel podnosi rywala, lecz ten kopie go kolanem w brzuch i wykonuje boczny Headlock. Dochodzi w ten sposób do narożnika by wykonać tam zmianę i puszcza uchwyt, lecz wykonuje Irish Whip i kładzie się pod nogami Gabriel’a i ten przeskakuje nad nim, lecz nadziewa się na potężny Clothesline. Batista podnosi podopiecznego Hardy’ego i wykonuje Irish Whip w narożnik. Batista wykonuje Multiple Turnbuckle Thrusts i Suplex. 1… 2… Kick Out. Gabriel nie poddaje się. Batista wykonuje Elbow Drop, następnie drugi i trzeci… nie. Gabriel mija, wstaje i przechodzi do ataku. Seria uderzeń w twarz odbija się od lin za plecami rywala i wykonuje Bulldog. Dochodzi do narożnika i wykonuje zmianę. Matt Hardy rusza do ataku na Batistę. Clothesline, drugi, następnie trzeci. Taunt i Elbow Smash z drugiej liny! 1… 2… Kick Out! Batista dość szybko wstaje i podbiega do rywala, lecz nadziewa się na Hip Toss. Znów wstaje i próbuje wykonać Clothesline, lecz Matt Hardy kontruje poprzez Side Effect! Matt Hardy jest już gotowy by zakończyć tą walkę. Szykuje już dla rywala akcje kończącą, lecz… jego uwagę zwraca Skip Sheffield który po chwili schodzi z ringu i zdejmuje z niego Justin’a Gabriel’a i powala go Clothesline’m już po zanim. Matt Hardy zdezorientowany i nagle… Spear od Batisty! Batista wykonuje swój taunt, a następnie Batista Bomb! 1… 2… 3…

Zwyciężają : Batista i Skipp Sheffield (66%)

Batista udziela jeszcze jakiś porad Skip’owi Sheffield’owi i Rookie schodzi z areny. Współpraca dobrze im się układa. Batista jednak zostaje, ponieważ zabiera mikrofon i zaczyna mówić :

-Dziś w zespole z moim podopiecznym pokonaliśmy Matt’a i Justin’a. Skip będzie najbardziej dominującym Rookie spośród całego posteru NXT, jeśli dalej będzie postępował tak, jak ja. Tydzień po tygodniu Skip Sheffield będzie robił postępy, ponieważ ma najwspanialszego nauczyciela w WWE!

Nagle za plecami Batisty zjawił się Matt Hardy. Batista rzucił mikrofon i obrócił się, lecz… Twist of Fate! Na narożnik wpada jak poparzony Justin Gabriel i wykonuje 450 splash! Gabriel i Hardy unoszą swoje ręce do góry i pokazują, że również coś znaczą w NXT.

Skipp Sheffield wraca aby pomóc swojemu mentorowi , jednak Matt i Jutsin w porę uciekają w trybuny… (66%)

Matt Striker: Dziś Rookies pokazali zawodnikom z głównych rosterów WWE jak Batista, czy Zack Ryder, że w programie WWE NXT ma być miejsce przede wszystkim dla nich. I z taką myślą zakończymy dzisiejszą galę. Dziękuję, że byliście z nami!

NxT schodzi z anteny

Proszę o komentarze , bo nie po to się wspólnie męczymy zeby nikt tego nie skomentował :)

Szczególne podziękowania dla krycha7 , ponieważ on napisał całe to NxT. Mój jest tylko wstęp i newsy

Edytowane przez Stamford

Moim zdaniem wszystko jest odpowiednie.Długość walk, estetyka oraz same walki :)

Czekam na kolejną galę z niecierpliwością

Świetna robota...

Oby tak dalej. Co jeden to lepszy :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...