Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja

Kto zasługuje na ten tytuł ?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł ?

• R-Truth
      3
    • Edge
      3
    • Kofi Kingston
      9
    • CM Punk
      53
    • Jeff Hardy
      1
    • Jay Lethal
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos na CM Punk'a, choć rywalizacja była wyrównana. Zastanawiałem się jeszcze nad Lethal'em, ale doszedłem do wniosku, że wszystko co obecnie kręci się na Smackdown, kręci się wokół niego...

8407598924ba0fe619b015.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kulman

2

• wisi_mi

1

• misiek082

1

• Suchy

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Punka, chociaż dla mnie wrestlerem miesiąca jest Mr Anderson za to jak potrafił ostatnio masakrować i owijać sobie dookoła palca publikę w Orlando (ostatnio coś takiego widziałem w wykonaniu Rocka i Austina). Punk za poświęcenie (ogolił się na glacę dla dobra feudu, chociaż w realu zawsze mówił, że nie chciałby tracić włosów, do których jest bardzo przywiązany) i trzymanie fasonu podczas angle'a z Rey'em, w którym jest permanentnie szmacony. Poza tym, na uwagę zasługują jego klasowe speeche i to, że jest jednym z najciekawszych pro's pojawiających się na galach NXT.

Tak na marginesie, to to, jak bardzo Vince nie wykorzystuje możliwości drzemiących w Punku, woła o pomstę do nieba! (facet ma predyspozycje by być jednym z czołowych heeli w WWE a nie jobującą popierdółką) :evil:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Moim typem jest CM Punk. Jak już wspomniano min. za poświęcenie. Dał sobie ogolić włosy po dobrej i równej walce. Wygłasza dobre proma na prawie każdym SD. Świetnie odgrywa rolę "Zbawiciela". Ogólnie dobry miesiąc Punk'a.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Odaje głos na Kofiego ponieważ wygrał 2 razy pac IC :twisted:

Mój głos poleciał na CM Punka, lecz zastanawia mnie czemu w głosowanie nie było Andersona (Zamiast Hardy'ego) i Ortona (Zamiast Trutha)

Moim zdaniem powinien wygrać Orton za świetną walkę z Edgem na Over The Limit, no ale no cóż nie ma go w głosowaniu więc pozostaje wybierać z tych co są...

I ja na Punka głosuję.

15192108424405e31546cee.jpg

Głos na Punka.

Ładny Feud z Ryjkiem, fajnie dowodzi SES, i wgl za całokształt.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Głos leci na R-Trutha.Ponieważ ma talent i może wkońcu WWE to wykorzysta

13080816484c7d0e1ff2003.jpg

Głos na lidera SES , lubię gości potrafiących poświęcić się dla dobra sprawy a to właśnie robi Cm Punk w czasie trwania całego feudu z Reyem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...