Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja

Kto zasługuje na ten tytuł ?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł ?

• R-Truth
      3
    • Edge
      3
    • Kofi Kingston
      9
    • CM Punk
      53
    • Jeff Hardy
      1
    • Jay Lethal
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos na CM Punk'a, choć rywalizacja była wyrównana. Zastanawiałem się jeszcze nad Lethal'em, ale doszedłem do wniosku, że wszystko co obecnie kręci się na Smackdown, kręci się wokół niego...

8407598924ba0fe619b015.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kulman

2

• RR

1

• Pinio

1

• camil.castrol

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   405
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Punka, chociaż dla mnie wrestlerem miesiąca jest Mr Anderson za to jak potrafił ostatnio masakrować i owijać sobie dookoła palca publikę w Orlando (ostatnio coś takiego widziałem w wykonaniu Rocka i Austina). Punk za poświęcenie (ogolił się na glacę dla dobra feudu, chociaż w realu zawsze mówił, że nie chciałby tracić włosów, do których jest bardzo przywiązany) i trzymanie fasonu podczas angle'a z Rey'em, w którym jest permanentnie szmacony. Poza tym, na uwagę zasługują jego klasowe speeche i to, że jest jednym z najciekawszych pro's pojawiających się na galach NXT.

Tak na marginesie, to to, jak bardzo Vince nie wykorzystuje możliwości drzemiących w Punku, woła o pomstę do nieba! (facet ma predyspozycje by być jednym z czołowych heeli w WWE a nie jobującą popierdółką) :evil:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Moim typem jest CM Punk. Jak już wspomniano min. za poświęcenie. Dał sobie ogolić włosy po dobrej i równej walce. Wygłasza dobre proma na prawie każdym SD. Świetnie odgrywa rolę "Zbawiciela". Ogólnie dobry miesiąc Punk'a.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Odaje głos na Kofiego ponieważ wygrał 2 razy pac IC :twisted:

Mój głos poleciał na CM Punka, lecz zastanawia mnie czemu w głosowanie nie było Andersona (Zamiast Hardy'ego) i Ortona (Zamiast Trutha)

Moim zdaniem powinien wygrać Orton za świetną walkę z Edgem na Over The Limit, no ale no cóż nie ma go w głosowaniu więc pozostaje wybierać z tych co są...

I ja na Punka głosuję.

15192108424405e31546cee.jpg

Głos na Punka.

Ładny Feud z Ryjkiem, fajnie dowodzi SES, i wgl za całokształt.

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" - św. Augustyn

"Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy" - Bruce Lee

10861356394f75dafac0290.jpg

Głos leci na R-Trutha.Ponieważ ma talent i może wkońcu WWE to wykorzysta

13080816484c7d0e1ff2003.jpg

Głos na lidera SES , lubię gości potrafiących poświęcić się dla dobra sprawy a to właśnie robi Cm Punk w czasie trwania całego feudu z Reyem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kejrol
      1. Ricochet (c) 2. Willow Nightingale (c) 3. Boom & Doom ("Big Boom!" A.J. and Q. T. Marshall) 4. MJF  5. FTR (Cash Wheeler and Dax Harwood) (c)  6. Konosuke Takeshita 7. Andrade El Ídolo 8. Swerve Strickland 9. Thekla (c) 10. The Don Callis Family (Kazuchika Okada, Kyle Fletcher, and Mark Davis) (c)  11. "Timeless" Toni Storm  12. Megan Bayne and Lena Kross 13. Darby Allin, Orange Cassidy, and Roderick Strong  
    • IIL
      1. Ricochet (c) vs. Tommaso Ciampa vs. Trent Beretta vs. Rocky Romero vs. Dralístico vs. Rush vs. Scorpio Sky vs. Daniel Garcia vs. Anthony Bowens vs. Hook vs. Katsuyori Shibata vs. Juice Robinson vs. Austin Gunn vs. Ace Austin vs. "Jungle" Jack Perry vs. 6 - TBA21-man Blackjack Battle Royal for the AEW National Championship   2. Willow Nightingale (c) vs. Lena Kross - Singles match for the AEW TBS Championship   3. Boom & Doom ("Big Boom!" A.J. and Q. T. Marshall) (with
    • Grins
      1. Ricochet (c) vs. Tommaso Ciampa vs. Trent Beretta vs. Rocky Romero vs. Dralístico vs. Rush vs. Scorpio Sky vs. Daniel Garcia vs. Anthony Bowens vs. Hook vs. Katsuyori Shibata vs. Juice Robinson vs. Austin Gunn vs. Ace Austin vs. "Jungle" Jack Perry vs. 6 - TBA21-man Blackjack Battle Royal for the AEW National Championship 2. Willow Nightingale (c) vs. Lena Kross - Singles match for the AEW TBS Championship 3. Boom & Doom ("Big Boom!" A.J. and Q. T. Marshall) (with Big Justice) v
    • GGGGG9707
      Rzeczywiście HHH wziął się do roboty bo bardzo dobrze się ostatnio oglada SmackDown (już od początku stycznia w sumie jest dobrze choć teraz jest lepiej) ale i RAW wreszcie dobrze się ogląda. Dużo się dzieje i wreszcie czuć klimat WM.  Heel turn świetny, heel Randy zawsze się sprawdza i feud teraz ruszy. Cieszę się że turn akurat teraz bo : - był element zaskoczenia  - feud będzie mocniejszy  - na RAW mamy już feud face vs face więc tu fajnie że nie będzie tego samego Ci
    • -Raven-
      WWE wszystko potrafi spierdolić. Po co poczekać z turnem (któregokolwiek) do WrestleManii, machnąć mocno rozpisaną walkę face vs face (co akurat tam im wychodzi) i "zaskoczyć" w finale kantem (i turnem)? Po co, skoro można było machnąć turn Randala na zwykłej tygodniówce i później już jechać po sztampie, gdzie zły Orton będzie chciał zniszczyć biednego Kodeka? Ja pierdolę, nie chce mi się oglądać tej walki przy obecnej formie Ortona, bo bookingiem nie będą mu mogli tak pomóc, jakby to zrobili, g
  • Dodaj nową pozycję...