Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler maja

Kto zasługuje na ten tytuł ?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasługuje na ten tytuł ?

• R-Truth
      3
    • Edge
      3
    • Kofi Kingston
      9
    • CM Punk
      53
    • Jeff Hardy
      1
    • Jay Lethal
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW:

- R-Truth

- Edge

SmackDown!:

- Kofi Kingston

- CM Punk

TNA:

- Jeff Hardy

- Jay Lethal

Ankieta trwa 5 dni.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kulman

2

• wisi_mi

1

• misiek082

1

• Suchy

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie Punk za poziom, który trzymał oraz za fakt, że pozwolił się obciąć. Dobry miesiąc ze strony Saviora. Lehal ? Oprócz parodii Flair'a jak dla mnie niczym się nie wykazał. Hardy? Też nie zbyt dużo pokazał, no bynajmniej nie tyle aby zasłużyć na ten tytuł. Kingston? Zdobył pas IC i to wszystko, choć trzeba przyznać, że walka z Christianem powalała ( o ile ona była w maju, bo nie pamiętam ). Edge? Nic ciekawego co zasługiwałoby na uwagę nie zrobił i do tego walka na PPV nie wyszła zbyt dobrze, już nie licząc kontuzji, bo ona zmieniła tylko końcowy skrypt walki. R-Truth? Podobnie jak Kofi, zdobył pas i nic więcej ciekawego nie pokazał. W związku z tymi faktami głosik wędruje do CM Punk'a

7614081404f146f966c931.jpg

• Reputacja:   1

Miałem dylemat między Punkiem a Black'em Machizmo...

Jednak po długim namyśle zdecydowałem się oddać głos na CM'a...

Jak zawsze wysoki poziom prom, dobre matche no i najważniejsze- zdecydował się poświęcić własne włosy...

McMahon może być dumny z takiego pracownika :D

Teraz przydałby się jeszcze tylko Punkowi face turn (bo jako heel się przejadł) i porządny feud o pas WHC zwieńczony złotem....

A ja swój głos oddaje na Lethal'a za to ,że potrafił rozbawić i jak zwykle dobrze spisywał się w ringu( mam nadzieję ,że TNA szykuje dla Niego jakiś większy push)

Na moje wrestlerem maja jest Big Show, który świetnie spisuje się w roli face. FALCON PUNCH! Z podanych w ankiecie głos leci na CM Punka, za to co zrobił z Regalem na NXT (umierałem ze śmiechu), ciągle świetnie odgrywa gimmick W masce jest zajebisty, wygląda jak Leonidas z 300.

swój głos oddaje na CM Punka oczywiście. W tym miesiącu spisywał się świetnie i jeszcze ta maska :D

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

No głos oddaje na Mesjasza Czystości ducha i watroby!- CM Punk prowadź! No raz tylko zjebal gts na Kane'ie, lecz co piatek lub na PPv dawał radę. Dobrze wygląda w masce, dobrze prowadzi swoją stajnie.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Z racji, że pewnie i tak wygra Punk, to ja uhonoruje Lethala za to, że wreszcie coś się dzieje z jego osobą. Pamiętajmy, że uznałem Jaya za najbardziej niedocenianą osobę 2009 roku, a teraz jestem rad, że mogę oglądać go na iMPACTach. Tylko odrobinę szkoda, że era Black Machismo się kończy...

Głos na Punk'a, zasłużył na ten tytuł, świetne walki, założenie maski. Co więcej mówić, tak trzymać.

Zagłosowałem również na Punk`a, dobre walki, świetne proma, poświęcił nawet swoje włosy. Więc zasłużenie otrzymuje mój skromny głos :)

Jak że TNA nie oglądam oddam głos na CM'a. Nie lubię go ale na PPV dał dobrą walkę o włosy i za to że ma maskę, lepiej mu :P.

Kofi najwięcej zrobił

Zdecydowanie głos na CM Punka. Rzeczywiście od pewnego czasu Mysterio bez problemu bawi się w dziada z nim i całym S.E.S., ale jego zachowanie, przeróżne segmenty sprawiają, że zjada rywali na śniadanie - zachowanie z Regalem w NXT, czy ta akcja z maską. Poza tym świetne speeche, które wychodzą mu po prostu perfekcyjnie.

Głos oczywiście na Punka. Poświęcenie włosów, maska, mistrzowskie speeche oraz dobre walki w tym miesiącu przekonują mnie, aby głos oddać na niego. Z resztą pozostali w tej ankiecie jakoś dużo nie narobili...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...