Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Seria druga- NXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Nie zdziwmy sie jesli Alex Riley niebawem odpadnie. Wczoraj doznal podobno dosc powaznej kontuzji, ktora wymagala medycznej pomocy i wyprowadzenia wrestlera na zaplecze w srodku walki. Moga to rozegrac na dwa sposoby, albo go wyeliminuja, albo odsuna od walk, co by znaczylo, ze pokladaja w nim nadzieje
https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-189639

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

26

• RR

16

• KACPERt

10

• Andrew

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Ja coraz wiekszy potencjal widze w Huskym Harrisie, znalazl sie moim top3 jezeli chodzi o obecnych rookies (wyrzucil stamtad Rileya :D), a obok niego oczywiscie Kaval i mlody Hennig. Zaraz po nich jest wlasnie Alex Riley, a reszta moze spierdalac :D. Fajnie, ze odpadl Titus (najslabsze ogniwo), nie kumam co mozna widziec w Percym Watsonie (jest przecieniany na tym forum jak i w rankingu na NXT - drugie miejsce???!!! WTF?), Lucky Cannon jest kolejnym, bezbarwnym przeslodzonym, typowym face'em, a Eli Cottonwood to kolejne gigantyczne drewno, a gigantow WWE moze sobie znalezc zawsze ciekawszym, zreszta juz ich ma, do niego pasuje tylko gimnick jakies niepoliczalnego psychopaty, wystarczy spojrzec na jego mimike i mowe ciala :D.

Strasznie sie balem jak wystapli Harris i Tirus, bo obawialem sie, ze odpadnie ten pierwszy. Husky to zajebisty potencjal i powinienem zostac jak najdluzej :)

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-189803

Plusy:

* - Komentarz Rileya co do jego miejsca w pierwszym rankingu. Potencjal za mikrofonem jest duzy i WWE mnie zdenerwuje jesli nie dadza chlopakowi szansy w glownym rosterze.

* - Moja ulubiona konkurencja poprzedniego NXT wrocila... tak jak i wroca te slabsze, ale trzymajac sie tego epizodu pozwole sobie na krotka ocene zoltodziobow:

- Percy Watson troche zawiodl. Temat dostal taki, ze juz o nim slyszelismy w filmiku wprowadzajacym jego osobe. ("/" - ani plus, ani minus, po prostu przecietna wypowiedz)

- Kaval dalej sie podlizuje publice. Kreuja go na drugiego Mysterio. Malego czlowieka z duzym sercem (o czym nawet wspomnial w wypowiedzi). (/)

- Eli Cottonwood ... ... ... ... najpierw mowil, ze nikt nie ma wąsów z tej grupy, a sam zapomnial sie ogolic i skonczyl tym, ze ma najladniejsze wąsy? Wiedzialem, ze bedzie zle jak drewno zlapie za mikrofon, ale zeby az tak zle? SERIO?! (-) Morrison zaslaniajacy twarz i probujacy powstrzymac sie od smiechu to najlepszy komentarz

- Mike (nazwisko zbedne, a milo patrzac na niego pomijac kleske tego ringname'u) - Juz myslalem, ze podejmie sie gadania kompletnie nie na temat, co spowoduje ocene minusowa, ale zakonczyl na medal (+)

- Husky Harris trzymal sie gimmicku, ale sie troche zestresowal i gubil slowa. Podoba mi sie jego postawa (gestykulacja, mimika), ale nad komunikatrami werbalnymi musi jeszcze popracowac (-)

- Lucky Cannon za bardzo sie podniecil, ze ma dobry pomysl, ale jesli naprawde mysli, ze WWE go potrzebuje tak jak smrod dezodorantu... to sie grubo myli (/)

- Alex Riley temat dostal cienki, ale jakos dal rade wybrnac. Wypowiedz na plus, ale bardzo minimalnie (+)

Wygral Percy Watson i jak dla mnie mocno niezasluzenie. Wypadalo docenic Mike'a. Jesli publika decyduje to prawda jest taka, ze Ci lepsi mowcy (najczesciej heelowie maja wieksze pole do popisu w tej materii) nie maja szans.

* - Wypowiedzi Pro o Titusie, Drewniaku i Huskym. Na czele z Mizem wypowiadajacym sie o gadce O'Neilla.

Minusy:

* - Od biedy... Miz pokonuja Kavala. Only in WWE.

Inne:

* - Matt Striker prowadzacym NXT? Juz sie poznali na nowej dziewczynie? Akurat wypomnialem jej blad w zeszlym tygodniu i w tym juz jej zabraklo

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-190378

No to mieliśmy kolejną powtórkę z I edycji, czyli nawijanie. Wygrał Showtime, który mnie osobiście zawiódł na maksa. Jeżeli mamy kupować ten gimmick , to koleś musi mieć niesamowicie gadaje, błyskotliwie i śmiesznie. Zobaczymy, jak się zaprezentuje w Talkshole.

Kaval wychodzi w sumie na pierdołę, te face'owe gatki underdoga oraz opieka dziewczynek robi się żałosne, a nie śmieszne.

Eli Wielkolud- z daleka od mikrofonu, no coś żałosnego- patrz na reakcję jego pro.

Ciekawa gadka Lucky'iego, lecz i tak go nie kupuje.

Riley ma gadane, ma pewność siebie, to może byc gwiazda z nakierowaniem na rozrywkę.

Młody Hennin wygrał po raz kolejny, po średniej walce i roll upie. Bez szału, nie wiem co tu więcej napisać o jego pojedynku z Percy.

Szkoda Kavala, który zjada doświadczeniem Miza, lecz musiał mu jobbnąć w walce, którą o dziwo dobrze prowadził Mizarny.

W tagteamowym main evencie mieliśmy ciekawe zestawienie- dwóch nijakich face'ów oraz team z ciekawych, perspektywicznych heeli, którzy na szczeście wygrali.

Plusem tej tygodniówki było też zjechanie Titusa ora Olbrzyma od Morrisona przez zabawne wypowiedzi pro

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-190442

Ja myślę że z Kavalem będzie to samo co z Danielem Brayanem w pierwszym sezonie.
https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-190502

* - Wypowiedzi Pro o Titusie, Drewniaku i Huskym.

No właśnie wypowiedzi o tym ostatnim bardzo miło mnie zaskoczyły. Wszyscy pro mocno "posłodzili" młodego Rotundo że w oczach marków powinien w oczach marków urosnąć co najmniej do roli mocnego kandydata na zwycięzcę tej edycji.

Każdy kto śledzi postępy młodzików drugiego sezonu NXT zdążył już chyba wyrobić sobie zdanie o uczestnikach, przekonać lub zniechęcić się w stosunku do co poniektórych postaci , pora więc na małe podsumowanie. Więc czas zorganizować tutaj identyczny ranking jak w dyskusji o pierwszym sezonie. Czyli oceniamy w skali szkolnej osobowość, ring i mic skille oraz wygląd.

Alex Riley:

- osobowość - 4 - emanuje charyzmą, szkoda ze daje odczuć odgrywa gimmick

- ring - 3 - jest tam jakiś potencjał oprócz tego chłopak ma kapitalny selling

- mic - 6 - jest wygadany bardziej niż nie jeden main eventer

- wygląd - 5 - preferowany przez federację - wysoki, dobrze zbudowany

- suma : 18 pkt.

Kaval :

- osobowość - 3 - nie jest to żadna magnetyczna osobowość, gimmickowo powiela utarte schematy, publika jednak reaguje na niego bardzo żywo (co chyba bardziej podyktowane jest chęcią zobaczenia go w akcji ale się nie czepiam) i tylko dlatego daję 3

- ring - 6 - chyba nie trzeba uzasadniać

- mic - 3 - czasami mocno daje odczuć że wciśnięto mu mic na siłę, gdyż zazwyczaj gada bez przekonania

- wygląd - 3

- suma : 15 pkt.

Eli Cottonwood:

- osobowość - 2 - na zachętę , przynajmniej wiadomo że jest heelem

- ring - 1 - jest nieco lepszy od khaliego ale to za mało na chociażby dwóję

- mic - 1 - tragedia

- wygląd - 3 - Khali przy podobnym wzroście jest dwa razy szerszy niż były koszykarz

- suma : 7 pkt.

Percy Watson:

- osobowość - 3 - podobnie jak w przypadku Otungi, wychodzi szydło z wora i okazuje się że zawodnik nie jest w stanie podźwignąć przypiętej mu przez zarząd łatki - "most entertaining superstar i n NXT", dobrze że takie rzeczy szybko wychodzą na jaw.

- ring - 3 - potencjał jest, szału nie ma - wszystko już w tej materii pokazał

- mic - 3 - raz powtarza się nasz "Murphy"a raz tremuje, tak czy owak ostatnimi czasy zawodzi aczkolwiek gadać umie i jest obyty z micem

- wygląd - 3

- suma : 12 pkt.

Lucky Cannon :

-osobowość - 2 - wątpię że zobaczymy coś więcej, nawet nie wiem o co chodzi z jego gimmickiem "szczęściarza" który mógłby trochę pomóc tej przeciętnej postaci

-ring - 4 - widziałem że pan Johny Prime potrafi w ringu nawet sporo

- mic - 1 - nieobyty z micem mało przekonujący a do tego zbyt się ekscytuje, ze względu na brak ocen cząstkowych np 1,5 daję całą jedynkę

- wygląd - 4

- suma : 11 pkt

Husky Harris :

- osobowość - 5 - jest charyzma, reakcja publiki i co odpowiada mi osobiście ciekawy gimmick nieprzewidywalnego świra, przy czym nie jest to tak kapitalnie odgrywane że niemal nie odczuwalne że to gimmick.

- ring - 4 - biorąc pod uwagę jego obfitą tuszę to jest bardzo energiczny i sprawny fizycznie, nadaje się do szybkich brawlowych rozpierdoli i kulania po macie

- mic - 3 - fajnie komponuje gadkę z gimmickiem czyli na plus

- wygląd - 3 - no te fałdy tłuszczu i skrzydła ala Doda to nie jest to co w WWE prezentują pushowani goście ,ale chociaż wyróżnia się z tłumu

- suma 15 pkt.

Michael McGillycuty :

- osobowość - 3 - przeciętność

- ring - 5 - tutaj jest bardzo dobrze

- mic - 3 - przeciętność

- wygląd - 3 - przeciętność

suma: 14 pkt.

1. Alex Riley - 18 pkt.

2. Kaval & Husky Harris - 15 pkt.

3. Joe Hennig - 14 pkt.

4. Percy Watson - 12 pkt.

5. Lucky Cannon -11 pkt.

6. Eli Cottonwood 7 pkt.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-190988

w tamtej serii oceniałem i wygrał u mnie Barret, tak jak całą edycje. Teraz, skoro Andrew zaproponował, to też pobawie się w ocenianie:

Alex ,,postrach nerdów" Riley:

- osobowość - 5 - kupuje kolesia, lecz z wiekiem będzie trzeba zmieniać i kombinować przy gimmicku, gdyż chłopaczek z korporacji grający futbol może się znudzić

- ring - 3 - nie jest źle

- mic - 6 - jak nie on, to kto? I własnie to gadanie może dac mu prace w głównym rosterze

- wygląd - 5 - nie widzę zastrzeżeń,

- suma : 19 pkt.

Kawał w różowym :

- osobowość - 4 - gdyby nie to odgrywanie underdoga i bawienie się w gatki o wielkim serduszku dałbym mu o wiele więcej, gdyż z tego kolesia można więcej wykrzesać. Małe plusiki za scenki z dziewczynkami.

- ring - 6 - dam najwyżej, gdyż w przeciwnym razie zapoda mi kopniaka z obrotu po odbiciu o sufik i fikołku nad moja głową :lol:

- mic - 4- może i ma gadane akurat w NXT trochę przesłodzone, lecz za wykuriwstą barwe głosu daje mu dodatkowe punkciki

- wygląd - 2- piekny nie jest, wielki też nie jest. To znaczy -piękny-, Kaval ma wygląd prawdziwego wojownika, co pozwala na zrobienie kariery w Japonii, a nie w cukierkowym WWE

- suma : 16 pkt.

Eli Cottonwood:

- osobowość - 1 - miał być drugi Mankind, atu jakaś popierdółka.

- ring - 2 - nie wiem, czy nie za dużo.

- mic - 1 - a są punkty ujemne? :lol:

- wygląd - 2 - tylko wzrost go ratuje.

- suma : 6 pkt.

Percy Watson:

- osobowość - 3 - jest kopia jednego z najlepszych komików lat 80-tych, 90-tych, lecz jest kopią przeciętną. gdyby był wybitny, to byłoby z 4 lub 5.

- ring - 3 - jat to jest u czarnoskórych, jest skoczny, lecz nie wiem, czy pokaże coś porywającego, dlatego daje coś średniawego

- mic - 3 - jest coraz gorzej, powinien miec flow i nawijkę wbijająca w fotele, lecz co odcinek ejst coraz gorzej,

- wygląd - 4- zajebista rzeźba, białe ząbki, no włosków brak. Nie wiem, czy nie dałem za dużo

- suma : 13 pkt.

Lucky Cannon :

-osobowość - 2 - miałki on jest, podobnie jak jego pro, lecz jakoś na niego publiczność reaguje...chłopak ma po prostu szczęście, że został facem, inaczej dupa zbita po II sezonie i zero reakcji fanów.

-ring - 3- choć w sumie dużo w NXT nie pokazał, lecz też z drugiej strony, nic nie zjebał, więc naciągana trójczyna

- mic - 2 - słotkie gatki, chłopięcy głosik, no nie zjade go na 1.

- wygląd - 4

- suma : 11 pkt

Husky- Prosiak-Harris :

- osobowość - 5 - gurbasek jest ciekawy, jest inny i interesujący zarazem, lecz dopiero po bliższym zapoznaniu się z tą postacią można odkryć jej wartość

- ring - 4 - o ile dobrze wykorzysta tą masę!

- mic - 4 - na zachętę, dobrze łączy mikrofon ze swoją postacią

- wygląd - 2 - jest grubaśny, ma dziwne tatuaże.

- suma 15 pkt.

Michael McGillycuty :

- osobowość - 3 - nic szczególnego. w ocenie nie porównywałem do ojca, gdyż inaczej synek dostałby 1

- ring - 5 - jest dobry technicznie, ale ten ginisher dupny mnie wkurwia

- mic - 3 - niby się stara, lecz to samo co z osobowaścią. Jest jako tako.

- wygląd - 3 - nie wiem czy moją ocenę tego zawodnika można brać poważnie, gdyż non stop widzę ojca.

suma: 14 pkt.

Titus O'Neil, który odpadł, lecz można go ocenić.

-osobowość- 1- no nic, zero, marność nad marnościami

-ring-1- no wszedł do niego bez przeszkód, co można zaliczyc na plus :twisted: , lecz nieudany samoa drop mnie rozjebał

-mic-2- jedno promo mi się podobało.

-wygląd-2- za mięśnie, inaczej kolejna pała.

suma:6- i tak jestem litościwy!

Moje podsumowanie

1)Alex

2) Kaval

3)Husky

4)Micheal

5)Percy

6) Lucky

7) Titus i Eli

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-190995

Każdy kto śledzi postępy młodzików drugiego sezonu NXT zdążył już chyba wyrobić sobie zdanie o uczestnikach, przekonać lub zniechęcić się w stosunku do co poniektórych postaci , pora więc na małe podsumowanie. Więc czas zorganizować tutaj identyczny ranking jak w dyskusji o pierwszym sezonie. Czyli oceniamy w skali szkolnej osobowość, ring i mic skille oraz wygląd.

Wiekszosc znam z FCW, wiec troche sie musze podeprzec tym co widzialem w rozwojowce. Chyba, ze gimmick sie diametralnei zmienil jak w przypadku Huskyego...

Alex Riley

osobowość - 5 - Jest bardzo dobrze, choc przyznac musze Andrew, ze czuc odgrywanie gimmicku przez Alexa. W ostatnim segmencie przed wypowiedzia o swojej pozycji w Pros Poll bylo to widoczne.

ring - 3 - Nie przeszkadza mi, ale nie zachwyca. Mysle, ze jak na standardy WWE to nie bedzie nikt nim zawiedziony

mic - 6 - BAJKA. Odkad wlaczylem rozwojowke po raz pierwszy i zobaczylem Rileya to pisalem i na forum i jeszcze poszczegolnym ludziom na gg, ze to jest moj faworyt i licze, ze w takim samym gimmicku trafi do glownego rosteru. Wszystko jest na dobrej drodze

wygląd - 6 - Strzal w 10 patrzac pod katem gabarytow i przyjaznej twarzy

suma : 20 pkt

Kaval

osobowosc - 5 - Stoi na bardzo dobrym poziomie i federacja moglaby na wiele roznych sposobow z niego skorzystac.

ring - 6 - Patrzac pod katem WWE bedzie to absolutna czolowka. Ktos kogo ciezko bedzie przewijac jesli rozwinie skrzydla (o ile do tego czasu nie zablokuja miliona innych ciosow)

mic - 3 - Jest ... przecietnie. Ratuje go nietypowy ton glosu. Gdyby tylko potrafil slowami oddawac emocje tak jak to robi za pomoca komunikatow niewerbalnych

wyglad - 3 - Jest to problem, ale tylko ze wzrostem

Suma: 17

Eli Cottonwood

osobowosc - 1 - Tragedia. Mimo, ze wyraznie go chcieli wyciagnac z gimmicku typowego psychopaty nad ktorym pracowal po przyjsciu do FCW to on ciagle w nim tkwi. Akurat jego obserwuje od debiutu i bylo zle, a jest gorzej

ring - 1 - druga czesc nazwiska adekwatna

mic - 1 - to co zrobil ostatnio podczas konkurencji i gadce o wasach ... WWE powinno go odeslac "do domu" jako kolejnego

wyglad - 2 - Wzrost jest, ale wyglada jakby byl cholernie chudy

suma: 5

Percy Watson

osobowosc - 3 - Jest cos na rzeczy, ale doszlo do zdecydowanego przereklamowania. Plus jest taki, ze nie irytuje mnie tak jak to bylo u boku Darrena Younga w tagu rozwojowki

ring - 4 - Podoba mi sie ten czlowiek. Zaimponowal skocznoscia i widac, ze mozna cos z niego wycisnac

mic - 4

wyglad - 5

Suma: 16 (zaskoczony jestem, ze po analizie wypadl tak dobrze)

Lucky Cannon

osobowosc - 1 - raczej kompletny jej brak

ring - 3 - Nie zachwycil mnie... ale i nie zawiodl

mic - 1 - ... ... ...

wyglad - 5 - Tutaj ratuje go to troche, ale wyglad malo daje jesli nei ma sie osobowosci, bo konczy sie jako "kolejny koles w gaciach", ktory nie ma nic do zaoferowania federacji

Suma: 10

Husky Harris

osobowosc - 5 - Doszlo do kompletnej zmiany wzgledem rozwojowki i wyszla ona bardzo dobrze. Ringname mnie martwil, ale szybko sie do niego przyzwyczailem (gorzej z nastepnym delikwentem). Cholernie mi sie podoba jego zachowanie wzgledem Strikera i typowe nastewienie z haslem "Mam wyje*ane" wypisanym na czole

ring - 4 - Czolg z silnikiem Ferrari? Ja to kupuje. Zwinny i ciekawy moveset z tego co zdazylem zobaczyc

mic - 3 - Szalu nie ma, ale z czasem na bank sie wyrobi. Ma to we krwi

wyglad - 4 - Moze i jest gruby, ale WWE obecnie nie ma kogos takiego jak on. Niechlujna bestia, ale tatuaze na plecach ma spoko

Suma - 16

Mike Mc...

osobowosc - 4 - Ruthless Aggression to taka bezpieczna wersja dla tego czlowieka. Pasuje, ale jest to tylko minimalnie powyzej przecietnej

ring - 4 - Ma to we krwi. Nie widze w nim takiego talentu jakim byl tata, ale jest dobrze. Szkoda, ze zabrali mu Perfect Plex jako finishera.. nikomu by to nie przeszkadzalo (zabrali mu nazwisko to przynajmniej akcje konczaca by mu po ojcu zostawili)

mic - 4 - Ostatnio mi zaimponowal. Klepie jak narazie te same regulki, ale jak najbardziej sie da tego sluchac

wyglad - 3 - Wszystko oprocz twarzy upowaznia go do innej oceny, ale musi cos zrobic z ta fryzura...

Suma - 15

1. Alex Riley 20

2. Kaval 17

3. Husky Harris / Percy Watson 16

5. Mike McGuillicutty 15

6. Lucky Cannon 10

7. Eli Cottonwood 5

Titusa mozna by w ciemno wpisac nad Eli'a, ale pewnie bylaby rywalizacja o miejsce 6. ze szczesciarzem, ktory na razie nie ma szczescia :???: Podoba mi sie przepasc pomiedzy piatka na czele, a reszta. Powinno to swiadczyc o kolejnosci odpadania.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-191001

Plusy:

* - Sam fakt pojawienie sie ekipy Nexus

* - Postawa Rileya w pierwszym starciu

* - Tradycyjne wypowiedzi Pro o zoltodziobach

* - Fani reaguje na Percyego. Poradzil sobie niezle w swoim show i WWE najpewniej da mu szanse w glownym rosterze tylko po to, by z czasem sie zorientowac, ze jest to postac na kilka miesiecy max. po czym juz pomysly sie skoncza i szukajac dla niego zlotego srodka zorientuja sie, ze pozory myla i ktos wcale nie jest tym za kogo go postrzegali

* - Sporych rozmiarow Battle Royal. Brawo! ... Juz pomine fakt, ze bylo 6 zwyciezcow... ... ... ... ... Lepsze wrazenie, by zrobili jakby piatka pozostalych sie wyeliminowala na wlasna reke i Wade wygralby walke.

Minusy:

* - Lucky Cannon zwycieza w Tag Team Matchu, co mnie nie cieszy ze wzgledu na fakt, ze jest on jednym z czolowych kandydatow do odpadniecia w moim odczuciu

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-191805

Z tej niby potencjalnie kiepskiej i krótkiej tygodniówki można było zrobić coś naprawdę ciekawego.

Plusem walki tag teamowej były emocje, napięcia pomiędzy przeciwnikami oraz widoczny, świerzy antagonizm na linii Henry- Miz. Mistrz US poświęca podopiecznego, by ratować własna skórę, jakież to znane i dobre zarazem :lol:

Talk show był znośny, lecz i tak napór nowych wydarzeń, z uczestnictwem pros, rookies i Nexusa. Pomysł dobry, gorzej z wykonaniem

W BAttle Royal na plus pokazał się sprytny Miz, ale już Rhodes matał się jak dziecko we mgle, sędziowe musieli na niego krzyczeć, by się ruszał z narożnika do narożnika. I młoda szóstka wygrała, o dziwo wspólnie, solidarnie, kontunułując rzeź, czyli standart

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-191861

Ładne zrobiliście tabelki panowie , po zestawieniu jasno wynika że przebojowy podopieczny Miza kasuje konkurencję i u każdego z nas wyprzedza o 3 punkty następnego w rankingu Kavala.

Odnośnie osobowości tego drugiego nie jestem przekonany że należałoby go wycenić tak jak wy na 4 czy 5, ja osobiście wahałem się między 2 a 3

Małe plusiki za scenki z dziewczynkami.
i za to dałem małe minusiki, sam powinien zaprezentować swoją osobę a nie polegać jedynie na LayCool.
Alex Riley

osobowość - 5 - Jest bardzo dobrze, choc przyznac musze Andrew, ze czuc odgrywanie gimmicku przez Alexa. W ostatnim segmencie przed wypowiedzia o swojej pozycji w Pros Poll bylo to widoczne.

Widząc jak surowym okiem krytyka oceniasz filmy sądziłem że dasz mu max 3, przecież one ten gimmick wałkuje już bardzo długo.

Ja z kolei nie rozumiem fascynacji Huskym przez niektórych, ale to musze chyba zacząć sie lepiej przyglądać tej kuleczce.
Husky- Prosiak-Harris :

- osobowość - 5 - gurbasek jest ciekawy, jest inny i interesujący zarazem, lecz dopiero po bliższym zapoznaniu się z tą postacią można odkryć jej wartość

A widzisz jednak coś w nim jest.

Michael McGillycuty :

- osobowość - 3 - nic szczególnego. w ocenie nie porównywałem do ojca, gdyż inaczej synek dostałby 1

Mike Mc...

osobowosc - 4 - Ruthless Aggression to taka bezpieczna wersja dla tego czlowieka. Pasuje, ale jest to tylko minimalnie powyzej przecietnej

W tym przypadku ewidentnie i mocno odczuwalnie nie trafiono z gimmickiem, ale od razu do głowy przychodzi Curt a tego jednak jego potomek niestety nie podźwignie.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-191891

Plusy:

* - Maly plus, ale zawsze. Milo zobaczyc VIP Louge, ale szkoda, ze ten "talk-show" spadl w hierarchii wraz z prowadzacym tak drastycznie, ze mozemy go zobaczyc tylko w NXT

* - Wypowiedz MVP o Luckym przypominala moje zdanie.. He's tall, good looking, can move.. but.. they're a lot of guys that are tall, good looking and can move. Do tego samego plusa zalicza sie tez wypowiedz Codyego o McGuillicuttym i jego Ruthless Aggression.

* - Husky wygrywa (jego pozycja grozila odpadnieciem, ale tak sie nie stanie) ... Lucky przegrywa (moze odpasc, choc lepiej by bylo pozbyc sie Cottonwooda)

* - Eli prawie sie wywalil przy drugim skoku na torze przeszkod, a przy trzecim padl na podloge. Plus, bo mnie to rozbawilo. Pierwszy raz Cottonwood znalazl sie w plusach. Brawa dla drewna

Minusy:

* - Husky znowu sie pogubil dostajac mikrofon i zaczelo mnie to martwic. WWE moze to zauwazyc i miec obawy przed wpuszczeniem go na gleboka wode

* - Nie mam pojecia co za pompki wszyscy robili podczas konkurencji

Inne:

* - Niech Eli sie pozegna za tydzien. Juz wystarczy tej komedii. Khali potrafil wzbudzac respekt poza jego drewnianymi umiejetnosciami w ringu, a Eli ? .......

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-193116

Powiedzcie mi gdzie mogę zagłosowac w tym sezonie NXT , wiem że na WWE ale ktoś mógłby byc tak dobry i podał dokładnie z góry dzięki !
https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-193125

Nawet dobra walka tagów na początek. Podobała mi się.Druga to już nic specjalnego.Fajny ten test sprawności.Husky rozpieprzył przeszkodę.Niektórzy trochę dziwnie robili te pompki.Dość dobry odcinek NXT :-)
https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-193142

w walce tag teamowej jakos nijako wyszedł Percy, nie przewywając między innymi wyliczanie swojego pro. Z kolei walka była za krótka i chyba ten występ może nie uratować Lucky'iego. W prawdzie Eli jest tragiczny czy nawet komiczny, lecz to Cannon może w przyszłym tygodniu odpaść. No wiem, sympatyczny młody chłopak z buzią idealnego face'a, ale to może mu nie pomóc za tydzień.

W samym konkursie myślałem, że jakże to pewny Kaval (zmiana gimmicku w stronę bardziej wygadanego? ) z jego umiejętnościami rozjebie te zawody, lecz wózeczek okazał się za poważną przeszkodą.

Ogólnie, całe NXT nie wywowąło u mnie jakiś super emocji i było klasycznie- Miz dobrze mówil, Husky się pomylił za mikrofonem, Laycool się śmiałya MCGullicuty udowodnił po raz kolejny, że nie ma charyzmy ojca.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/5/#findComment-193237