Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Seria druga- NXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

dobre sobie;D chyba go szmaca, dajac mu baby pro, szczegolnie nic nie potrafiaca Layle;[
Layla dobrze tańczy :P
https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-187228

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

26

• RR

16

• KACPERt

10

• Andrew

9

Top użytkownicy w tym temacie

I fajnie wyglada :D
https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-187670

No i niestety robia z Low-Ki kolejnego Danielsona, czyli bedzie jobbował robiac przy tym niezle wrazenie, dno :???:
https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-187888

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Zgodnie z przewidywaniami polaczenie Kavala z LayCool daje nam sporo ciekawych segmentow w ktorym byly Low Ki nawet nie musi nic mowic (tak dobra jest jego mimika twarzy ... dobrze, ze WWE jest tego swiadome). Wypada tez dodac, ze Layla wygladala fajnie w bialych spodniach

* - Rookies Closing Arguments... jakkolwiek by nie wyszlo, to lubie takie rzeczy. Szybko podsumowujac ("+" to dobrze; "-" to zle; "/" posrednia ocena). Nie jest to wnikliwa analiza, ale pierwsze odczucie po krotkim promie kazdego z zoltodziobow:

Alex Riley: +

Kaval: /

Titus O'Neill: + (zaskakujaco dobrze)

McGuillicutty: /

Eli Cottonwood: -

Showtime: +

Lucky: /

Harris: +

Minusy:

* - Zrezygnowali z wypowiedzi Pro po kazdej walce. Pomysl pasowal do NXT, ale po wykonaniu z poprzedniego odcinka... jakos sie nie dziwie

* - Kaval jobbuje na rzecz giganta z ktorego juz teraz mozna powiedziec, ze nic nie bedzie

* - Nowa Pani za bardzo sie zapatrzyla na Strykera i praktycznie mowila jego regulki ( w miare mozliwosci glosowych )

Inne:

* - Za tydzien dojdzie do pierwszej eliminacji. Subiektywnie mialbym kilku pretendentow, ale obiektywnie ciezko wskazac tego co odpadnie. Titus O'Neill mi sie nasunal pierwszy, ale odnioslem wrazenie jakoby WWE mialo jakies plany w zwiazku z nim i Ryderem (Najchetniej bym sie pozbyl bawelnianego-drewna)

* - Od biedy w postaci Codyego to moglby on stworzyc Tag Team z Husky Harrisem. Nawet juz theme pasuje do obu. Dalo by rade z braku tagow to przepchnac. Choc bylby to krok w tyl mlodego Rhodesa

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-187920

No to się zaczęły się cyrki z Kavalem i dziewczynkami:) Segment z koszulka mnie rozbił na plecy. Głos i mimika wojownika zestawione z divami okazuje się oczywiście mistrzowskim zagraniem creative teamu. Niestety, lecz chłopak z Brooklynu po raz drugi jobbnął, lecz co walka pokazuje się z jak najlepszej strony. 2 porażki to jeszcze nie rekord Danielsona, poza tym, myślę że Low Ki jeszcze w NXT się odkuje i nie będzie się non stop poddawał.

W walce tag teamowej pozytywnie zaskoczyła mnie skoczność Showtime'a, lecz zdaje sobie sprawę, iż jego postać może być irytująca. Mnie osobiście się podoba, ale nie wiem, czy każdemu odpowiada taki komizm postaci itd. Riley wyrasta na poważnego kandydata na wygranie tej edycji, tak przy najmniej jest kreowany.

Krótka walka młodego Perfecta i Titusa ukazała, iż finisher McGillicuty'iego ejst beznadziejny, a były futbolowiec nadaje się do trenowania dzieciaków w amerykański sport, nie na ring.

Rhodes rozwalił Lucky'iego, wrestlera, którego typu jest tysiące, nawet w jednym stanie. Jakoś rookie Henry'iego mnie nie przekonuje.

W wypowiedziach najlepiej wypadł podopieczny Miza, o dziwo Titus, przypominający dykcją afroamerykańskiego pastora podczas niedzielnego kazania, Kawał z różowym mędził coś o swoich rozmiarach,Lucky zapodał miałką gadkę face'a, to duuuuuuuuże coś od Morrisona nie powinno dostawac mikrofona do ręki.

Zaskoczył mnie świniak, który zaatakował Strikera, stając się mocnym sojusznikiem swojego pro.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-187949

Od kiedy to Zack Ryder czy Cody Rohdes są PRO?Niektórzy nauczyciele są nawet

mniej doświadczeni od ich podopiecznych.PRO powinni być tacy wrestlerzy, którzy są doświadzeni a nie mają co robić np.Finlay,Regal,Goldust.Lay Cool nauczycielami Kavala?Mam co

do tego sezonu złe przeczucia.Myśle że Kavala zeszmacą i dadzą jakieś drewno

albo będzie tak samo jak z Bryanem przegra ale dadzą go do rosteru.

A teraz plusy ogólnie pary są dobrze dobrane oprócz Kavala.Morrison,Kingston :) oraz

znowu Miz z czego się cieszę.Zawodnicy wydają się lepsi niż ci z poprzedniego sezonu.

Mogli by również dać do tego nowego dwóch gości ze starego czyli Gabriela i Slatera bo to naprawdę dobrzy zawodnicy.Jak wypadnie to NXT zobaczymy we wtorek.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-188258

Cóż, Kaval jak na razie nie zawodzi - mimo dwóch porażek kompletnie prowadził walkę z Riley'em, a i w walce z Eli'ejem pokazał kilka ładnych kopnięc. Jako pierwszy wyleci zapewne Cottonwood, którego wsadzili tam chyba żeby była kompletna ósemka :D

Finał typuje na trójke - McGuillicutty - Riley - Kaval

Jak na razie ta Michael jak i Low Ki pokazują że potrafią zrobić dobrą walkę (czekam na ich starcie 1 na 1) a Riley zapewne dojdzie do finału, co wnioskuje na podstawie tego iż zdobył FCW Heavyweight Title jakiś czas temu, i może to oznaczać że WWE chce go wypromować

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-188292

• Urządzenie:  Windows

Plusy:

* - Od biedy napisze, ze Showtime Percy Watson coraz mniej mnie irytuje.

* - Myslalem, ze cos planuja dla Titusa z Zackiem, ale mimo wszystko pozegnali sie z tym Panem. Dobrze sie stalo.. nikt narzekac nie powinien

Minusy:

* - Ladies and G... ... Ladies and Getnlemen, czyli wpadka Ashley Valance z poczatku gali. Niby nic, ale ona bedzie rozliczana z takich spraw. Szybko może podpaść i wyleciec

* - Wypowiedz McGuilicuttyego po Rookie Challenge. Straszne to bylo...

Inne:

* - Znowu tarzgali beczke... Za grosz kratywnosci. Olewaja NXT. Immunitet wygrala osoba, ktora byla moim powaznym pretendentem do odpadniecia... Zwazywszy na to, ze Eli wygrywa na razie wszystko

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-189218

Zawodnicy wydają się lepsi niż ci z poprzedniego sezonu.

Chyba jednak nie są lepsi(oprócz Kavala,oczywiście,on bije na głowę wszystkich).Ale za to potrafią się wypowiadać,czego w większości nie było w poprzednim sezonie.

Co do I eliminacji,nie wiem czy akurat dobrze zrobili,wyrzucając właśnie Titusa.Może i był drewnem,ale gadkę miał solidną,idealną na typowego face'a.Wg mnie to on powinien wygrać konkurs,a nie Lucky i zamiast niego to on powinien odpaść,ale cóż,stało się jak stało.

Husky też mnie nie przekonuje.Jego rodzina jeszcze walczyła za czasów Old School,ale w porównaniu z nim to oni walczyli na poziomie dzisiejszych czasów.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-189221

MVP zrobił z młodym Rotundo takiego sleepera że głowa boli, zawsze uważałem że Montel ssie ale teraz przesadził z tym oszczędzaniem samego siebie. Nie dziwota że Husky (imo jeden z najciekawszych zawodników tej edycji) wylądował na #7 pozycji.

Rhodes rozwalił Lucky'iego, wrestlera, którego typu jest tysiące, nawet w jednym stanie. Jakoś rookie Henry'iego mnie nie przekonuje.

No faktycznie coś nie tak jest z tym chłopakiem, żadnym "breakout

superstar" nie będzie co najwyżej ze względu na ring slille podporą midcardu lub też gościem który będzie wykorzystywany do walczenia w dark matchach czy innych "Superstars".

Kaval nie tylko nie jobbnął ale też przyniósł zwycięstwo swojej drużynie i co również cieszy odpadł Titus "najsłabsze ogniwo" O'neil.

Ranking rookies nie napawa optymizmem Showtime #2 podczas gdy Riley jest 4 a Husky 7.

W walce tag teamowej pozytywnie zaskoczyła mnie skoczność Showtime'a, lecz zdaje sobie sprawę, iż jego postać może być irytująca. Mnie osobiście się podoba, ale nie wiem, czy każdemu odpowiada taki komizm postaci itd.

Dla mnie błazenada ringowa jest nie wybaczalna, poza ringiem może pajacować do woli a gdy przychodzi mu wejść do ringu powinien walczyć tak aby wyglądało to jak najbardziej realistycznie jak dawny Angle, Jericho czy Michaels. Na tej zasadzie właśnie nie lubiłem błaznującego The Rocka nie wspominając już o dennych plastikowych Hoganach czy Worriorach.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-189232

Kaval nie tylko nie jobbnął ale też przyniósł zwycięstwo swojej drużynie i co również cieszy odpadł Titus "najsłabsze ogniwo" O'neil

No przecież KAval po ,,poważnej rozmowie" z dziewczynkami musiał coś ugrać i pokazac się z jak najlepszej strony, by jego właścicielki były zadowolone :lol:

Titusa zapomnę po tygodniu, postac bez ikry, nawet nie miał jakiegos wsparcia czy spięcia ze swoim pro, przez co jakoś by zaistniał na ekranie. A tak? Wątpie by wrócił chociażby do FCW.

Zabawki z beczką- proszę....błagam trochę powagi. Śmierdzący, odgrzewany kotlecik od którego robi się niedobrze. Kaval do tego nie potrzedł logicznie się tłumacząc....jedyne urozmaicenie.

Ja z kolei nie rozumiem fascynacji Huskym przez niektórych, ale to musze chyba zacząć sie lepiej przyglądać tej kuleczce.

Showtime na drugim miejscu, mówiłem, on się może ludziom podobać, dlategojeszcze na jego wygłupy sobie popatrzymy, gdyż czegoś takiego naprawde może wymagać publiczność.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-189265

Walka MVP z Harrisem była straszna. Co to w ogóle było? Nie spodziewam się po NXT jakiś niesamowitych walk, no ale bez przesady. To już walka Breta Harta z Vincem na WM była prowadzona w szybszym tempie, bez przerw co każdy klincz. Straszna słabizna.

Fajnie, że Kaval wygrał w końcu, bo już zaczynałem wierzyć, że WWE chce zrobić z nim to samo, co spotkało Danielsona. Ranking również w miarę strawny, chociaż miejsce Watsona jest znacznie zawyżone i to minus. O'Neil natomiast był moim faworytem do odpadnięcia i dobrze się stało. Kolejnym powinien być olbrzym Morrisona lub Lucky Cannon.

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-189268

Kaval i Riley wybijają się tak mocno ponad resztę, że tak naprawdę to powinni być zaangażowani do rosterów RAW lub SD od razu, tak jak choćby Usos. Gra NXT II toczy się tak naprawdę o nagrodę pocieszenia, czyli trzecie miejsce i szansę dla niektórych do dalszej pracy w WWE - chociażby na jakiś czas w rozwojówce, z których przyszli. Chętnych zapraszam na blog, gdzie szerzej rozwinąłem swoje zdanie.
https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-189269

Rywalizacja z beczką naprawdę potrafi być śmieszna :D W szczególności jak ktoś się wywróci tak jak Titus ,no ale na szczęście odpadł :D

Walka Huskyego i M.V.P nudna jak flaki z olejem,najlepiej o niej jak najszybciej zapomnieć :roll:

Walka 3 vs 3 tag team match też była słaba,ale nie tak jak walka MVP,do tej pory zastanawiam się jak zawodnik przyjmuje finisher Kavala :shock: Jak ktoś wie to niech pisze na PW ;)

Bardzo się ciesze ,że Kaval wygrał pierwsze głosowanie,ale to jeszcze nie musi oznaczać ,że zmarnują go tak jak Dragona ;)

Ogólnie gale uznaje na 3-/6 ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-189278

Dla mnie plusem tego odcinka było to, że Kaval wygrał. Kurcze jak ja uwielbiam się patrzeć na reakcje LayCool one są idealnie dopasowane do Kavala naprawdę śmieszna z nich para.

Tak naprawdę to z tego grona wybijają się trzy postacie:

Alex Riley- dobry za mikrofonem, no i w końcu jest FCW WHC champem

"Showtime" Parcy Wattson- ja lubię tego kolesia będę uważnie się mu przyglądał, jest najbardziej wyróżniający się pod względem postaci jaką przedstawia i przez to trudno go nie zapamietać

Kaval- w ringu jest niesamowity i za mikrofonem nie kuleje. Chciałbym, aby po sezonie zosatł na troche z LayCool :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/20702-seria-druga-nxt/page/4/#findComment-189311