Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Którego byłego zawodnika WWE chciałbyś znów w federacji ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja chciałbym zobaczyć powrót : The Rocka, Golberga, Shane McMahona, Jeffa Hardy

Trochę by to przypominało stare dobre WWE jeszcze tylko Heel Turn Johna Cena

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheRockFans

3

• sebbo23

3

• rated r

2

• ArriS

2

Top użytkownicy w tym temacie

The Rock - wrestler, który błyszczał w czasie, gdy miałem kilkuletnią przerwę od wrestlingu. Nadrabiam zaległości i stwierdzam, że Rock był świetny. Idealny kandydat na terminatora. Chciałbym, żeby wrócił ale wydaje się to mało realne bo robi karierę filmową. Szkoda…

Jeff Hardy - j.w. HBK chwali jego kunszt co już powinno być wystarczającą rekomendacją dla tego wrestlera. Z zawodników, których wymieniam w tym temacie - jego powrót nadaje się najbardziej prawdopodobny. W końcu zawsze można zmienić federację. Nie pcha się do filmu, jest jeszcze młody, wrestling to jego chleb.

Shawn Michaels, Bret Hart, Razer Ramon - Wymieniam ich bardziej na zasadzie, że żałuję, że ich czas minął niż, że chciałbym ich powrotu. Dlaczego? Lata już lecą a ja nie jestem zwolennikiem powrotu staruszków na ring. Jak sobie przypomnę zwisy na ciele Rica Flaira (przy moim ogromnym szacunku dla tego zawodnika) to stwierdzam, że lepiej odejść jako legenda, w błysku fleszy (jak HBK) niż odcinać kupony od sławy, to odchodzić, to wracać… Weźmy ostatni SummerSlam i udział Hitmana w drużynie Jaśka. Wolę oglądać walki Hitmana z lat 90 niż patrzeć jak robią z niego jakiś dodatek. Nie zrozumcie mnie źle. Jestem przekonany, że nawet teraz taki HBK stoczyłby efektowniejsze walki niż nie jeden młody wrestler. Ale gdyby Vince walnąłby go - przykładowo - do takiego teamu Jaśka, żeby go zdyskwalifikować po kilku minutach to stwierdziłbym, że lepiej gdyby Shawn nie wychodził z domu. Ale gdyby HBK mógł wrócić jeszcze raz i np. wygrać Royal Rumble po raz trzeci (i tym samym wyrównać rekord Austina) to pewnie bym się nie obraził. Ale to też wynik głównie tego, że nie mogę ździerżyć, że rekordy na mojej ulubionej gali bił Austin (za którym nie przepadam) niż HBK, któremu jakiś rekord na Royal należał się jak psu buda. No i fakt, że wydaje się, że nadal jest on jeszcze w formie. Ale tak poza tym to ci zawodnicy nie powinni wracać do walki na ring tylko w jakiejś innej roli.

14453752125651e0a536c69.jpg

Chciałbym aby wrócił Jeff Hardy ponieważ jego

Swanton Bomb było perfekcyjnie wykonane :smile:

"Stone Cold" Steve Austin : świetny wrestler i jego feudy z z mcMahonem......

Edytowane przez czechu

SCSA-chciałbym jego powrotu tylko nie ta samą gale co John Cena, po prostu sobie tego nie wyobrażam...

The Rock-zdecydowanie powrót Rocka na Smackdown i feud z Stevem Austinem:)

Brock Lesnar-wiem, że to jest zdecydowanie niemożliwe ale oddałbym chyba wszystko za kilka akcji na Big Show'ie.

HBK- najbardziej jednak pragnę powrotu Shawna Michaels'a i sadzę, że jest on najbardziej realny w wymienionych tu wrestlerów:) Jeszcze raz obejrzeć Sweet Chin Music na Undertakera hmm...:))

Mr.Wrestlemania thank you for your any moments:

http://il.youtube.com/watch?v=oYkPFXmnjM4

I hope you return be soon...

15116338974c8dd474efc5b.jpg

Mi natomiast brakuje Big daddy V, za ten głupi gimmick viscery

SCSA i rock- fajnie by było raz jeszcze oglądać ich feud :!: .

Lesnara i Golberga- te akcje na big Szołku.

No i oczywiście moich dwóch ulubieńców- Micka F i Bookera T- szkoda że obydwaj w Tna :cry:

Ale i tak ich stare walki jeszcze za czasów wwf ciągle wzbudzają we mnie zachwyt :wink:

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Austin Austin .. nie jest aż taki stary, myślę że naprawdę mógłby rozegrać jeszcze jakąś dobrą walkę. widać po nim gdy wraca co jakiś czas do WWE że jako sędzia albo ktoś tam, że jego miejsce jest w ringu albo NIGDZIE indziej w WWE.

The Rock - Rocky nie jest jeszcze taki stary, wydaje mi się tylko że on odcina się od wrestlingu, myślę nawet że nie chce mu się wracać, a szkoda. on naprawdę mógłby powalczyć jeszcze długo długo

Hulk Hogan już raczej nie jako wrestler, po prostu jako Hulkster. odpowiadało mi jego pojawianie się co jakiś czas na RAW, wtedy publika szalała, publika która naprawdę go kocha. jego występy w TNA .. lekka żenada. to naprawdę nie wygląda autentycznie że on tam pobije jakiegoś młodziaka czy wyskoczy nagle spod ringu i uderzy krzesłem Stinga. on po prostu tam nie pasuje. marzy mi się jego walka przeciwko Flairowi na Wrestlemanii, i DEFINITYWNY koniec kariery obydwu, i ew. pojawiania się w późniejszym czasie na RAW jako goście specjalni

Hardyz Boyz mam ciekawy scenariusz. Matt ląduje w TNA, razem z Jeffem niszczą wszystkich, WWE znów wystawia im rękę i pasy Tag Teamów należy do nich. pewnie tylko marzenia

długa długa moja lista

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Austina powrót raczej nie jest realny z powodu problemów ze zdrowiem,wiek też swój ma.

Ale jednak The Rock mógłby sie pojawić:) Były pogłoski ale nic z tego nie wychodzi,bedąc jego fanem zawsze mam jakąś iskierke nadziei ,ze znów zobacze go na ringu;]

Co do Hogana to racja ,ten zawodnik w WWE był dużo lepszy niż w tym TNA... Moim zdaniem jest szmacony w TNA,on powinien pozostać do końca zawodnikiem WWE,tak jak osoba wyżej,chciałbym jego walke z Rickiem na WM bo to dobry pomysł no ale to tylko marzenia,które raczej sie nie spełnią.

Bill Goldberg również powinien zawitać do federacji chociaż na rok;] Przecież go stać na taki wysiłek i dał by rade wytoczyć porządne walki.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja bym chciał żeby powrócili: The Rock, Jeff Hardy, Rikishi, Shane McMahon, Boogeyman, JBL i Big Daddy V. Chciałbym też Umagę, ale nie żyje :cry:

!!!FIRE DAMIAN PRIEST!!!
!!!FIRE SETH ROLLINS!!!
!!!FIRE UGLI-EST BELAIR!!!

19206047157224d1ceee4a.jpg

Ja zdecydowanie najbardziej chciałbym w WWE znowu zobaczyć Stone Colda Steve'a Austina. Według mnie jest to najlepszy wrestler w historii, bardzo podobał mi się też jego finisher, czyli Stunner...

Chciałbym również, aby powrócił Shawn Michaels. Szkoda, że zakończył karierę... :(

Edytowane przez Heib

Nie będę oryginalny ja napisze że chce Jeffa i Shawna Michaelsa ale zdziwię was bo chce Batiste ,ale tego jako heela był świetny w ringu nie rewelacyjny ale bardzo dobra walka na WM pokazała że i on umie tworzyć ciekawe walki

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

1.Brock Lesnar

Jak poprzednicy wiem że jest to nie możliwe, lecz zobaczyć z powrotem Brocka wykonującego

F5 na Big Showie, lejącego Psinę, lub jedyny (według mi znanych), który potrafi wykonać h-f

move: SSP to coś wspaniałego.

2.Steve Austin

A tego pana z dwóch powodów:

1.Stunner :D

2.Proma (nie ma lepszego gościa niż on)

1.Team 3D chcialbym jeszcze raz zobaczyc walke tlc czy podobna w ich wykonaniu moze juz nie tak efektowna ale jedank :smile:

2.Jeffa z tego samego powodu co team 3d

3.Foleya ale musial by to byc hardcormatch chociaz teraz w wwe to niemozliwe. 8-)

10437871984cb99e308daf1.jpg

1. Goldberg - jeden z moich ulubionych i moim skromnym zdaniem jeden z najlepszych wrestlerów, bardzo żałuję, że odszedł...

2. Stone Cold - chyba nie ma takiego fana wrestlingu, który nie chciałby jego powrotu

3. The Rock - również świetny zawodnik, styl, charyzma etc

Goldberg,bo jego walki były jak dla mnie bardzo ekscytujące ,a także JBL'a bo dziwna jest dla mnie ta federacja bez jego postaci.

28054889252fa02dfba372.jpg

Moim zdaniem do WWE powinien wrócić

*The Hurricane-Nie wiem czy jest to Helms i już mnie to zbytnio nie obchodzi.Miał gimmick bohatera i był o wiele lepszy niż obecny Ceny.Stać go na ciekawe feudy.Dobrze pokazał się w feudzie z Paulem Burchillem

*Farooq i Bradshaw-Tak wiem są starzy,ale gimmicki mieli ciekawe.Gimmicki lepsze od Dudebusters,Archer i Hawkins i ogólnie lepsze od tych obecnych w WWE.

Stój tu bank teraz Huragan za karę cię zmiecie.