Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mój idol czy wzór ze świata wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Pamiętam jak kiedyś, około dwa lata temu kiedy pierwszy raz zobaczyłem WWE ("wychowałem" sie na TNA) i 619 tak się podnieciłem, że na spodenkach do WFu napisałem 619. Później był Cena i jego spodnie. Przerobiłem nawet swoje jeansy. Teraz czasami tauntuje tak jak Orton przed RKO.

[you] you're the nexus, or against us?

http://iwf.laa.pl

Sygna i avek by Filipoo666

15075152664c3ae7f0ee952.jpg

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

4

• Paul

4

• -Raven-

3

• LegendKiller

3

Top użytkownicy w tym temacie

A ja akurat mam taki odruch że jak ktoś stoi w szkole to zawsze mam ochotę wykonać mu Speara... oczywiście dla żartu jednak kiedyś mi to nie wyszło i.... Drzwi od sekretariatu nie wytrzymały obciążenia i wpadliśmy z kumplem do środka z gracją żelbetonowego kloca. A do dzisiaj został mi gest wykonywany przez Edga kiedy mam zamiar na stoku pozamiatać na snowboardzie :)

Jak każdy kto napisał w tym temacie ma takie czasem "odpały" , że sobie poudaje jakiegoś wrestlera . Ja z moim kumplem z klasy interesujemy się wrestlingiem (tylko my 2 bo inni uważają to za "g**no) i czasami się u mnie bijemy , ja ze względu na moje nabite bary na Batista Bomb podnoszę go z łatwością , a podniesienie go na Dream Streak jest strasznie łatwe . Raz się biliśmy i sprzedałem mu BB na łóżko , ale spadł na tą twardszą część z brzegu łóżka . Musiałem go do domu prowadzić , bo coś mu się z plecami stało a na drugi dzień nie było go w szkole . Czułem się strasznie :oops: , ale kumpel mi na luzie wybaczył nawet wysilać się nie musiałem :smile: . Jednak kara mnie nie omineła . . . , tydzień później się znowu biliśmy i dostałem Codebraker'a . Cała warga rozwalona i 2 szwy .

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Wiadomo że każdy ma odpały jak to kolega wyżej napisał. Jak jestem bardzo zdenerwowany to mam podobne miny do Randy'ego Ortona przed RKO itp. Czesto mam ochore wykonac Punt Kick komus w szkole jak sie pochyla, ale nigdy tej akcji nie zrobiłem i mam nadzieje że nie zrobie. Lubie czasami wykonywać ten taunt Ortona z rozłożonymi rękoma. Mimo wszystko nigdy nie starałem się jakoś naśladować danego wrestlera i nie wykonywałem żadnych akcji bo wiem jak to się może skończyć - no chyba że dla żartu, ale też nie za często i zreguły jakieś dźwignie.

Przyglądałem się tematowi i nie bardzo mogłem rozkminić co takiego naśladowałem, do chwili aż kolega Niko wspomniał o:

ale najbardziej mnei boli (o ile mozna tutaj uzyc takiego slowa) fakt, ze nie umialem podnosic brwi jak The Rock.

Pamiętam jak markowałem Rockowi (jednak nie miałem styczności z galami, a z... grami na psx) i zachwycałem się jego postacią. Jakiś czas później trenując przed lustrem udało mi się opanować to jego słynne przymykanie oka i do dziś- jeżeli mogę tak powiedzieć- używam "tego" w różnych sytuacjach.

Wykonywanie różnorakich tauntów też przechodziłem, jednak nic szczególnego mi w pamięć nie zapadło.

Co innego powiedzonka. "If you smell" również Rocka potrafiłem za młody wykrzykiwać przy każdej okazji :)

15192108424405e31546cee.jpg

U mnie właściwie również nic specjalnego: w związku z moimi sympatiami, zdarza mi się wykonać taunt Edge'a, który Rated R wykonuje w momencie wejścia na ring, czy czasem, gdy kumple otwierają alkohol, wyskakuję z tekstem "Straight Edge means I'm better than you", co oczywiście jest żartem, ale jednocześnie zgodne z moimi przekonaniami, bo po prostu czy to alkoholu czy papierosów nie lubię, wcale w tym momencie nie piszę tego, by wyszło "oho, zaczął oglądać CM Punka i już się robi na straight edge". Po prostu dla mnie to śmierdzi, wolę inne napoje :) (mimo, że przynajmniej "legalnie" mógłbym je już spożywać ;))

Na dodatek również nie będę wyjątkowy i powiem, że niejednokrotnie próbowałem tę akcję z uniesieniem brwi. Nie wychodzi mi to kompletnie, świetnie za to idzie to mojemu koledze, przez co wielu z nas mówi na niego właśnie Rock. Zdarza mi się również nucić sobie wejściówki Shawna, Punka czy Edge'a.

Zdeccydowanie Jeff Hardy.Przez tydzień chodziłem w wymalowanych paznokciach.Potem był jasiek i jego You Cant See Me.Teraz Straight Edge i ciągłe robienie RKO nauczycielom :)

Tak jest! Czekałem na taki temat, w którym będę mógł się pochwalić jak to po strzelonym rzucie karnym i wygranym międzynarodowym turnieju, pojechawszy na kolanach rozłożyłem ręce przed publiką i wykonałem to czym HBK urzekał wszystkich widzów. Mam nadzieje, że wszyscy wiedzą o czym mówię, gdyby nie to łapcie http://www.wwe.com/shows/wrestlemania/matchphotos/undertakervsmichaels/ 2 zdjęcie :)

I jak wiadomo czasem z kolegami coś w stylu DX do nauczycieli. Wiele wiele innych tekstów i zabaw :twisted:

ciągłe robienie RKO nauczycielom :)

Boże, widzisz, a nie grzmisz.

Moimi idolami sa ;John Cena(moze to dziwnie brzmi ale poprostu podoba mi sie styl bycia jego i dystans jaki ma do siebie)CM PUNK (bo jest jak ja Straight Edge)John Morisson (facet jest niesamowity poprostu).Co do szkoly to lecialy seryjne akcje ala Tombstone, Elbow Drop ze stolu,Sharpshooter i wiele innych .Wiekszosc mysli ze WWE i caly wrestling jest udawany nawet jak im tlumaczysz co i jak to dalej swoje wiec szkoda czasu.

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Przez WWE (może dzięki) od pół roku jestem straight edge.

Pamiętam taką sytuację gdy nauczyciel kazał robić mi 30 pompek po trafieniu go piłą od siatki, mi się nie chciało więc zrobiłem taut DX. Okazało się, że nauczyciel ogląda WWE.

Dostałem uwagę w stylu "pokazuje obelżywe gesty nauczycielowi". A zamiast 30 musiałem robić 100 pompek.

Często także nucę sobie pod nosem różne themy.

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

Nasuwa się jedno stwierdzenie, za które z góry muszę przeprosić. Czy wy wszyscy młodzi jesteście aż tak po***ani, że myślicie iż ktokolwiek uwierzy w wasze niby przechwałki. Tak widzę wasze RKO na nauczycielu, widzę wasze wszystkie akcje na kolegą co się niczego nie spodziewają. Geez... co za świat, gdzie pokolenie bóg wie czego oczekuje od innych, pokazując swoją maksymalną głupotę. Czy mądrość już naprawdę jest wstydem ?

Do tematu, z wrestlingu mam jeden tylko nawyk. Zawsze jak muszę się rozprostować, wykonuje stary taunt Jericho. Idealny na rozciągnięcie.

Dwa razy się zastanów, zanim poczęstujesz się miodem podanym na ostrym nożu.

2349695364ab77fee2b70b.jpg

Lakil bracie, wyjąłeś mi to z ust.

Co do moich tauntów to na siłowni baaardzo często mi zdarzało się robić tzw. "rzut ręcznikiem za plecami" Mr. Perfecta :)

edit:

oraz najlepszy taunt w historii wrestlingu - klepanie się po plecach - Barry'ego Horowitza. :lol:

Edytowane przez Euz

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android

Przez WWE (może dzięki) od pół roku jestem straight edge.

W wieku 14 lat trzeba być Straight Edge czy tego chcesz czy nie:)

zaczynając moją przygodę z wrestlingiem rozpoczął się okres od kiedy słucham rock'a. (...) Dzisiaj kiedy słyszę jakąś zwykłą popową piosenkę, to aż czasami mnie denerwuje, gdyż do takiego stopnia bycia fanem rock'a doprowadził mnie tylko i wyłącznie wrestling

Pozwoliłem sobie zacytować Chrystiana, gdyż na moją "orientacje muzyczą" wrestling wpłynął identycznie. Wrestling miał (ma? :) ) również drobny wpływ np na moje krótkie odzywki (DAAMN ! by Ron Simmons :) ), mimike (wszystkie cwane minki Edge'a, a w chwili skupienia kamienne analizowanie otoczenia niczym Undertaker przyswoiłem sobie chyba na stałe) i różne pozy (do foty grupowej, przy fajnym widoczku czy samochodzie, ortonowskie rozłożenie rąk obowiązkowe). Co do szarpanin z kolegami - wszystko na co sobie pozwalaliśmy to krótkie submission matche :)

20502835285345d49c46e75.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Czy chodzi o to, że Homelander po dowiedzeniu się, że A-Train jest kretem, po prostu rozpłakał się z powodu jego zdrady?
    • PTW
      DNI OTWARTE JUŻ W TEN WEEKEND! Za nami fenomenalny weekend treningowy, hektolitry wylanego potu i progres, którego będziecie mogli sami doświadczyć na gali 31 maja :) Ale zanim to nastąpi zapraszamy już w ten weekend na nasze DNI OTWARTE! Zarówno w sobotę jak i niedzielę od godziny 10:00 jesteśmy do Waszej dyspozycji w naszej regularnie dopieszczanej bazie w Kozłowie i zaplanowaliśmy wiele atrakcji! Wpadaj zarówno jeśli chcesz TRENOWAĆ, ale też jeśli chcesz ZOBACZYĆ jak taki trening wygląda! Marzysz o byciu częścią świata pro wrestlingu, ale nie jako zawodnik? SUPER! U nas nauczysz się jak być wrestlerem czy wrestlerką, ale też sędzią, menedżerem komentatorem, konferansjerem, poznasz też tajniki organizacyjne pracy na zapleczu. Nie zwlekaj, wpadaj na Dni Otwarte już w ten weekend i wejdź do naszego szalonego, ekscytującego świata - oczywiście za FREE! :) PS: Od jutra lecimy z tematami galowymi! Szykuje się boskie wydarzenie wypełnione po brzegi mocnymi wrażeniami, więc zapnijcie pasy i zapraszamy na szalony rollercoaster emocji! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Serial The Boys. Sezon 4. Odcinek 8. W finałowym odcinku czwartego sezonu wydarzyło się coś wyjątkowego. Pewna postać pozwoliła się nam poznać od innej strony (Zrobiła coś, czego wcześniej nie robiła). Pytanie dookoła, ale myślę, że ci, co oglądali raczej skojarzą, o jaką scenę dokładnie chodzi.  Co takiego się stało?
    • MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
  • Dodaj nową pozycję...