Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mój idol czy wzór ze świata wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja nie mam jakiegoś wzoru ze świata wrestlingu ,ale jak już kogoś miał bym wybrać to byłby to Randy Orton.
  • Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RR

4

• Paul

4

• -Raven-

3

• LegendKiller

3

Top użytkownicy w tym temacie

Hoho, widzę, że tu się wspomina! A to i ja panockowie się zapisze na tą podróż w beztroskie czasy dzieciństwa...

Jak wszem i wobec wiadomo w "tamtych" czasach znało się wyłącznie WCW (dzięki zajebistości CN i TNT) a WWF stanowiło wyjątek który widziało się raz na ruski rok na jakimś ruskim kanale.

Idole tamtych czasów? Było ich wielu...

Był Sting który pokazywał, że szlachetność zawsze się opłaca, nawet po zamianie w sobowtóra Kruka, i umrocznieniu dawał przykład słusznej zemsty. Akurat Borden był jednym z tych osób którym bycie heelem nie jest do twarzy...Do dzisiaj mark mode mi się załacza i dałbym sporo za maskę Stingera. :D

Był Randy Savage, który miał tyle charyzmy i testosteronu, że reszte roosteru zjadał swojim machowskim OH YEAH! Zarówno w WWF jak i WCW oraz Japonii dawał pokaz kunsztu i porządny warsztat wrestlerski krojąc dobre walki z Jushin Ligerem, Flairem i wieloma innymi (God dammit! Randy potrafił sprawić by NAWET Warrior wypadł dobrze- patrza WM 91). Dzisiaj jego okularki, kapelusiki, spodnie z furkocącymi frędzelkami dziś moga wydawać się śmieszne (czy ja wiem?) Ale on stanowił doskonałe połaczenie mic skillsów+ umiejętności ringowe+ flying elbow. Oh YEAAH!

Byli i znakomici gladiatory wagi średniej. Luchadorzy jak Ray i Psicosis, japończycy jak Ultimo Dragon i Kaz Hayashi czy najbardziej utalentowany z narodów; kanadyjczycy. Jericho, Hart, Benoit. Musze wymieniać więcej? Każda z tych postaci (no dobra może poza Psi) wzbudzała emocji więcej niż cały dzisiejszy rooster WWE (a nawet niż większość rosteru TNA) W oczach dziecka byli niemal jak nadludze fruwając dosłownie po ringu wykonując karkołomne, niemożliwe wręcz akrobacje.

No i nie można nie wspomnieć o Deanie Malenko. Choć nigdy nie byłem zwolennikiem technicznego wrestlingu pełnego dźwigni (jakoś przypomina mi zwykłe zapasy) to walki Icemana zawsze wzbudzały mój podziw. To był człowiek kóry za każdym razem dawał z siebie wszystko, pracując na macie za dwóch. Synonim słowa COOL, a i jak ostatnio dowiedziałem się z dzieła Y2J'a całkiem rozrywkowy koleś za kulisami.

Na zakonczenie muszę nadmienić DDP. Faktem jest, że nie ubóstwiam jego całej kariery (zwłaszcza wszesne heelostwo do 96, ani to co robił po WCW) ale Page jako Peoples Champion był niezrównany. Jeden z idoli dobrych dla dziecka, który broni honoru kobiet, nigdy się nie podaje i walczy z przeważającymi zastępami przeciwników (vide nWo). Dammit, człowiek któy omalże nie zakończył streaku Goldberga! I to czysto (cicho mi tam o uderzeniu w narożnik! :P ). Typowy amerykański role-model.

WHOA! Widzę, że troszkę się rozpisałem, i chyba zboczyłem lekko z tematu, ale łapiecie o co chodzi. To były wzory do naśladowania i nasi idole z dzieciństwa. Jakoś tak chwytając wspomnienia przez te kilka chwil zrobiło mi się cieplej na sercu.

O to w sumie w wrestlingu chodzi, nie? :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Ja trenowałem dziś ciosy na swojej dziewczynie xp Niezbyt się jej to podoba ;d xd Udało mi się założyć kilka submissionów np walls of jericho czy figure 4 leg lock

ciężko jest jak się ktoś broni :(

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów,bez podawania przyczyny.

15526227894b75c90031222.gif

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Ja trenowałem dziś ciosy na swojej dziewczynie xp Niezbyt się jej to podoba ;d xd Udało mi się założyć kilka submissionów np walls of jericho czy figure 4 leg lock

Sprzedaj jej Tombstone'a, najlepiej na beton. Powinno jej to bardziej przypaść do gustu :roll: Niektórzy powinni bez picu dostać dożywotniego bana na oglądanie wrestlingu, a najbardziej przeraża mnie to, że przecież Ty Czester masz już 19 lat, a więc teoretycznie nie jesteś smarkiem, który nie kuma o co chodzi w ostrzeżeniach "dont try this at home" :?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Urządzenie:  Windows

Raven ja mam lepszy pomysl :D

Czester kup tak z 10 jarzeniowek i zwoj drutu kolczastego - jak zrobisz swojej dziewczynie randke w stylu CZW ..... zobaczysz tak Cie pokocha , ze bedziesz wniebiowziety :)

Scorpion Death Lock

Czester kup tak z 10 jarzeniowek i zwoj drutu kolczastego - jak zrobisz swojej dziewczynie randke w stylu CZW ..... zobaczysz tak Cie pokocha , ze bedziesz wniebiowziety

Jedni lubią pomarańcze, inni lubią na misjonarza, a część lubi hardcore, więc wiecie...w zależności kto jakie ma preferencje :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Czester, po tych fotkach z transwestytą w ogóle jestem zdziwiony że masz dziewczynę :D no chyba że to ot taka baja żeby widzieli "jaki ze mnie kozak" :D

No jak już napisałem posta to się wypowiem dłużej. Mój idol z świata wrestlingu? Takiego idola jakiegoś nie mam, aczkolwiek jest wrestler któremu markuje jak pojebany. Thumbtack Jack. A dlaczego jemu? Sprawa prosta. Jestem z pochodzenia Niemcem, a Polska nie ma obecnie wrestlera który zabłysnął w świecie. Więc został Niemiec, TJ (de facto, z pochodzenia Polak :D). Wiem że ring skillsów jakiś jebitnych nie ma (ale jak na death matchowca jest na prawdę dobrze...), mic skillsów też nie, ale jego spoty powodują opadanie szczeny do samej ziemi. To w zasadzie taki jedyny "idol" z świata wrestlingu. "Idol" a nie Idol, bo nie zamierzam się kierować tym co robi, lub też wyznaje (straight edge, Niko pewnie by go polubił gdyby oglądał indy :D).

Tak.... tu mi przypomniał ktoś o zakładaniu submissionów ( czy jak to się pisze) otóż przy okazji różnych potyczek na materacach z kolegami postanowiłem wypróbować parę. I mogę powiedzieć że tak gogoplata/Hell's Gate trzeba rzeczywiście umieć założyć i jest trudno. Wall's of Jericho już łatwiej i z dobrze zapiętego cholernie trudno wyjść. Ale figure 4 leg lock to masakra, niemożliwe, ale jak już się zapnie... jest zabawa :P A i dość fajnie sie Angle Locka zakłada :P Tak.... jako wariacje z wrestlingiem to sabmissiony dają mnóstwo frajdy :)

Hahaha.. Jak dla mnie jedyny wzór do naśladowania to Nature Boy Stylin' Profilin' Ric Flair.

Zawsze naśladuję jego mowę ,ruchy , nawet to jak jest zdenerwowany.

WOOOOOOOOOO !

http://www.youtube.com/watch?v=3J8HC-sxiaY

“To be the man, you've gotta beat the man...”

STING, DDP - jak bylem mlody

obecnie STING, STONE COLD ( bo zawsze z browarkiem), ale idol to zaduzo powiedziane, a poza tym sympatia darze Punka i AJa.

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

Moim idolem był, jest i będzie Shawn Michaels.Staram się powtarzać jego ruchy,mowę i styl.A tak w ogóle moi koledzy w sprawie wrestlingu są tacy sami jak twoi ujko :D

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

• 1 miesiąc temu...

pamiętam jak kiedyś w szatni po w-fie zostaliśmy z 3 kolegami oglądającymi wrestling w mire regularnie ich 3 rzuciła się na siebie i się szarpali a ja WSZEDŁEM na ławke(nie na taką niską tylko taką z 1 metrową) i z robiłem na nich body press .potem wszyscy mówili że jestem "Hardcorem" 8) 8) hehehehe

[ Komentarz dodany przez: SixKiller: 2010-07-25, 23:54 ]

W-S-Z-E-D-Ł-E-M!!!

Edytowane przez Wrstler
DX!

9380032524c72b5f82dd9e.png

Wrstler jesteś moim idolem też w przyszłości chciałbym robić to co ty :roll: . Czy wy naprawdę nie wiecie, że zabawy w wrestling są niebezpieczne ?

10771641474c446763479cb.jpg

Moimi idolami sa (nie sposob wymienic jednego)

-John Cena mimo ze ma taki gimmick to bardzo go szanuje jako czlowieka(cos soba reprezetuje+nieprzecietna sila)

-John Morrison-za styl i budowe (ktora mi imponuje)+ring skillsy

Co do postow wyzej to jak juz chcecie "wykonywac" wrestling to najpierw zapoznajcie sie z podstawowymi ruchami a nie odrazu Tombstone.Do tego takze przyda sie jakas mata miekka a nie beton.Pozdrawiam i DONT TRY THIS AT HOME

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

Mhh ja raczej nie mam swojego autorytetu w wrestlingu jednaj zawsze ustawiam sobie fryzurę tak jak ma Jericho. Czy do szkoły czy do wypadu z kumplami czy w domu taka fryzura stoi mi na głowie bez przerwy.

Z czasu do czasu jak kumple wyprowadzą mnie z równowagi pokazuje im gest ,,suck it".

Zapraszam na serwer Cs Pif-Paf HostVision.pl

91.203.133.221:27216

http://cache.www.gametracker.com/server_info/91.203.133.221:27216/b_560_95_1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Zelina i tak pójdzie dalej i za pewnie zdobędzie jako pierwsza meksykanka główne mistrzostwo, chociaż nie wiem zdobyła już jakaś babka z Meksyku głównego mistrzostwo kobiet w WWE? Jak nie, to pewnie ona będzie pierwsza ale dajmy jej czas dopiero co zdobyła swój pierwszy tytuł  nie ma co od razu pchać ją w główny obrazek to i tak dużo że rok temu podajże walczyła o główny pas czy tam dwa lata temu. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Dramatic Dream Takashimaya Vol. 3 Data: 31.05.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Takashimaya 1st Floor JR Exit Special Venue Format: Taped Data emisji: 03.06.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
    • Giero
      Za nami kolejny epizod WWE Friday Night SmackDown w drodze do Money in the Bank 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. SmackDown otworzyła Bianca Belair, która przyznała, że nie jest jeszcze gotowa do akcji. Show odbywało się jednak w jej rodzinnym Knoxville w Tennessee, stąd się pojawiła. Szybko przerwała jej Naomi. Zdradziła, że była w domu rodziców Bianki i widziała album zdjęć. Przypomniało jej to czasy, gdy były szczęśliwe jako tag team. Belair jeszcze raz zaznaczyła, iż to koniec między nimi. Zdenerwowana Naomi skwitowała, iż chciałaby, by Bianca była na wózku inwalidzkim, tak samo jak jej matka. Wtrąciła się wreszcie Jade Cargill, która zaatakowała Naomi. Z tego zwinnie przeszliśmy do walki kwalifikacyjnej do Money in the Bank Ladder Matchu. Naomi pokonała Nię Jax i Jade Cargill. JC Mateo łatwo rozprawił się z R-Truthem. Po pojedynku z Solo kontynuowali atak, aż pojawił się Jimmy Uso. Wyatt Sicks ponownie zaatakowali tag teamy ze SmackDown – #DIY, Motor City Machine Guns, Fraxiom i Street Profits. Los Garza pokonali zespół Je’Vona Evansa i Reya Fenixa, jako przedsmak Worlds Collide. Przy stanowisku komentatorskim był NXT North American Champion Ethan Page, który zaingerował w pojedynek. Zelina Vega pokonała Albę Fyre. Duże zamieszanie wywołała Chelsea Green. Damian Priest ostrzegł mistrza US Jacoba Fatu. W kolejnej walce kwalifikacyjnej do MITB Matchu Andrade pokonał Jacoba Fatu i Carmelo Hayesa. Ponownie doszło do spięcia na linii Fatu – Solo Sikoa i JC Mateo. SmackDown kończyła konfrontacja Cody’ego Rhodesa i Jeya Uso z Johnem Ceną i Loganem Paulem. Skrót gali:
    • MissApril
      Zelina powinna już iść dalej jako mistrzyni US, trochę słabo to wygląda, a kręcenie się w kółko przy Albie, Piper i Chelsea jest po prostu nudne. Przydałoby się odświeżenie jej runu z inną zawodniczką na tym etapie posiadania pasa. 
  • Dodaj nową pozycję...