Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fatal Four Way [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Moja opcja jest taka,ze na gali,Blady (czyt.Sheamus) Atakuje The Vipera,i za niego wskakuje Triple H :)
  • Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• N!KO

7

• Adrian!

7

• rated r

7

Top użytkownicy w tym temacie

Co jak co ale jak ma być zmieniony Viper to tylko za Jericho kiedy wejdzie Trypel to już nie będzie dosyć dobra walka na jaką się zapowiada. Najlepiej żeby miejsce Sheamusa zastąpił Jericho:D

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

Mi Sheamus pasuję do tej walki. Już od dawna kręci się koło Johna Ceny. Teraz jest dobry moment aby dać mu walkę, która nie musi być tragiczna. Mamy w niej Ortona i Edga. Jeśli za tego pierwszego wskoczy Jericho w co wątpię to też będzie dobrze. Po FFW powstanie feud Sheamus - John Cena i zakończy się Edge - Orton. Bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że nie Sheamus a Edge atakuje Vipera.

I co do walki o WHC:

Nie wydaje mi się aby wygrał Big Show czy CM Punk. Jack obroni tytuł lub straci go na korzyść Undertakera w co wątpię. Tak czy owak zapoczątkuje to feud pomiędzy nimi. Po walce nie spodziewam się czegoś ekstra.

10771641474c446763479cb.jpg

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Pasuje mi teoria poprzednika. Uważam że Cena z Sheamusem mogą pociągnąć program do Money in the Bank albo i do Summerslam, tam wygra Sheamus i mocno pobije Cene, który pójdzie na odpoczynek, a później powróci Triple H, który dalej będzie feudował z Sheamusem o pas WWE i w końcu go wygra i pobije rekord Flaira.

Co do tematu napewno będzie to super gala .A co do tej walki to eydaje mi się ,że wygra Orton albo Sheamus.Napewno nie chcę żeby wygrał ją Cena.

że wygra Orton

Nie ma takiej opcji ^^. (o ile w ogole bedzie walczyl)

14195629615519c4906401d.gif

Fatal 4-Way Match o pas WWE... No nie wiem co zrobią z Orton'em. Miał tyle pauzować a tutaj tak szybko walczy. Może już na najbliższych galach RAW się to rozstrzygnie. Bardzo prawdopodobne, że jeśli już ten pojedynek będzie bez udziału Randy'ego to jego miejsce zajmie Triple H lub Chris Jericho. Jednak sądzę, że i tak wszystko będzie przedłużane do samej gali.

F4W o WHC. Ekipa ciekawa... Stawiam na Undertaker'a i na jakiś ciekawy feud między nim a kimś z pary Show-Swagger. Drugą opcją na ten pojedynek jest zwycięstwo Punk'a ale ten z kolei ma feud z Kane'em a Big Red Monster nie może przecież kręcić się wokół pasa.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

że wygra Orton

Nie ma takiej opcji ^^. (o ile w ogole bedzie walczyl)

No jak by kontuzja go nie puściła to nie będzie walczył ale ja bym chciał żeby walczył i wygrał.

Przez chwile pomyślałem nad atakiem przed walka na Ortona i zajęcie przez atakującego miejsca w walce. Problem w tym że nie widać nikogo, mógłby to zrobić. Inny pomysł to taki że skoro robią z Teda jr Milion Dolar Mana, to niech odkupi miejsce w F4W :D

Wygra Cena lub Sheamus, i panowie mają gotowy program na Summerslam.

Jeśli chodzi o WHC to może to wygrać CM Punk. W końcu w F4W matchach nie ma DQ? A jak nie ma DQ to widzę S.E.S, robiące zadyme i zwycięstwo zbawiciela.

Zastanawia mnie tylko czy na F4W wszystkie walki będą w tej stypulacji.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Jeśli chodzi o WHC to może to wygrać CM Punk.

Zwycięstwo Punka jest bardzo prawdopodobne, bo prawdopodobnie WWE oferowało mu sporty push za pozbawienie go włosów.

My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

Zwycięstwo Punka jest bardzo prawdopodobne, bo prawdopodobnie WWE oferowało mu sporty push za pozbawienie go włosów.

nie tylko za to, chłop był niesamowity co wtorek oraz piątek przez miesiące, więc jeżeli nie Swagger, to Punk powinien dostać pas a SES chwała na wieki! :twisted: Tylko czy Jack już teraz straci ten pas? Ma go z 2 miesiące, jednakże według mnie powinien go utrzymać przynajmniej do takiej dużej imprezy jak SummerSlamm? Inaczej, ta cała historyjka ze zdobyciem walizeczki, pasa i push dla sepleniącego będzie stracony.

Ogólnie, sama gala powinna być z założenia fascynująca. Co walka 4 przeciwników (lub 8), na najwyższym poziomie gdyż należy się każdemu teoretycznie pas....cuda powinni się dziać w ringu! Jednakże jak to WWE, będzię źle rozpisane natężenie akcji, dużo leżenia poza ringiem, niewykorzystanie potencjału zawodników.

W samej walce o WWE powiniśmy zobaczyć- Spear-rko-noga rudego i AA od Ceny w zabójczym tempie. Inaczej...będzie jakies nieporozumienie

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Inny pomysł to taki że skoro robią z Teda jr Milion Dolar Mana, to niech odkupi miejsce w F4W :D

Niegłupi pomysł, tyle, że jest raczej mało prawdopodobne, że któraś z największych gwiazd WWE zgodzi się pozbawić szansy na tytuł, nawet jeśli dostanie w zamian pieniądze. Prędzej takie coś mogłoby przejść w ewentualnej walce o US. Title.

Jak dla mnie największym minusem walk Fatal 4 Way był czas ich trwania, który rzadko kiedy przekraczał 10 minut. Wydawało się, że walka właśnie się rozkręca po czym nagle następował jej koniec. Ostatni dłuższy pojedynek tego typu mieliśmy w WWE na Backlash 2007, więc mam nadzieję, że WWE weźmie sobie do serca, że walki z udziałem 4 zawodników to w tym wypadku główna atrakcja oraz nazwa gali i przygotuje nam choćby 20-min walki. MOżliwości są naprawdę spore i liczę, że skoro Creative Team wymyślił taką galę, to będzie miał również na nią pomysł.

Jak dla mnie to Edge wygra. Pomyślmy... Jasiu ma długiego już title runa, i ma zamiar wziąść wolne. Orton jest kontuzjowany.Ruda kreda miał ładnego run'a, ale czy nie za wczesnie na na robienie go dwukrotnym world championem po roku od jego debiutu? A co do feudu Sina-Szimus, to mogą feudować bez pasa na linii. a poza tym

A poza tym

Edge ma na SummerSlamie z Tryplakiem walczyć.

A co do WHC, to stawiam na albo Swaggera (chociaż title run już ciut za długi), albo na Punka ( jak bym se dał włosy uciąć za 20 tysięcy $, albo title runa :D), chociaż

są plany na Swagger vs Undertaker na SS

1822912563511427a3754ee.jpg

• Styl:  Jasny

Myśle że walke o pas WWE wygra Edge i będzie feud z ortonem o pas,który ostatecznie wygra Edge i zacznie feudować z HHH po czym HHH z Sheamusem.A cena i sheamus będą mieli feud po którym jasiek zrobi sobie przerwę.

Walkę o WHC pewnie wygra Punk albo Taker.Jeśli Punk to licze na feud z Kanem albo Showem.Jeśli Taker to z Swaggerrem.

Swaggera (chociaż title run już ciut za długi)

No i tak, szybkie i bezsensowne zmiany posiadaczy w WWE przystosobiają co po niektórych, że run 2 - miesięczny jest za długi. Pas powinien mieć długo i powinien być dominujący, a nie cipko - heel

7614081404f146f966c931.jpg