Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fatal Four Way [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Championship Fatal 4-Way Match

John Cena vs Randy Orton vs Edge vs Sheamus

Na pewno nie wygra kontuzjowany Orton.Edge myślę że też odpada.Czyli Jaśko albo Szajbus.Walka będzie pewnie średnia.Orton o ile wystąpi będzie leżał za ringiem 90 % walki.Coś tak myślę że Edge i Sheamus najpierw poobijają Ortona,potem Jasia a i tak potem Jasiu się "odrodzi"

World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match

Jack Swagger vs Rey Mysterio vs CM Punk vs Big Show

Tutaj nie mam pojęcia kto może to wygrać.Nie zdziwi mnie jeśli Swagger jakimś kantem obroni pas.Big show raczej wątpię żeby zdobył pas.Czyli jak nie Swagger to Ryjek albo Punk i potem sobie o pas oni powalczą.

Divas Championship Fatal 4-Way Match

Eve Torres, Gail Kim, Maryse, Alicia Fox

To mnie mało interesuje.Pewnie wygra Maryse.

U.S. Champion

The Miz vs. R-Truth

Skoro zabrali pas Truthowi tak szybko,to znaczy się sie nie sprawdzał.I dlatego stawiam na Miza.

Intercontinental Championship Match

Kofi Kingston© vs Drew McItyre

I znowu to samo....nuuuda.Stawiam na Kofiego.Pewnie Drew w końcu zawalczy z Mattem na PPV a Kofi sobie pofeuduje o pas z kimś tam.

Fatal 4 Way zapowiada się słabo.Podejrzewam że znów w trakcie gali dodadzą walkę czyli znowu to samo.

[you] oceniaj moją galerię

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=25333&start

zapraszam!!

Włocłavia & ŁKS!!!

nie patrzcie na nick-stare czasy :P

13587427054c062a7d5c8ec.jpg

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• N!KO

7

• Adrian!

7

• rated r

7

Top użytkownicy w tym temacie

Szykuje się najsłabsze PPV w tym roku. Jak walka o WHC albo rookies nie uratują gali to będzie słabiutko. W obu walkach o najważniejsze pasy może wygrać każdy, wszyscy mają równe szanse u mnie. Więcej nie ma o czym pisać, bo niby o czym? 5 walk na PPV? Rookies muszą zrobić niezłą zadyme żeby zapełnić czas. Tak wiem że fatal 4 way to dłuższe walki, ale to WWE i nie będą trwać więcej niż 25 min

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Gala nie zapowiada się jakoś powalająco ale nie mam zdania że będzie gorsza od Over the Limit, np. walka o WHC zapowiada się dobrze i gdyby tylko zamiast Big Showa walczył tam Christian, Ziggler czy choćby nawet JTG to walka mogłaby być kandydatem do najlepszej walki roku w WWE. Zacznę od walki która zapowiada się najgorzej czyli walka o WWE Championship. Skład jest złożony obecnie z największych gwiazd na RAW (no może byłoby tak gdyby zamiast Sheamusa był Jericho) ale jak wiemy w WWE poziom pushu nie przekłada się na umiejętności, i co my mamy w tej walce? John Cena który pewnie będzie obrywał przez całą walkę i zrobi swoje combo, Sheamus który może tylko błysnąć bicycle kickiem albo tym niezłym backbreakerem i to by było na tyle, Edge który po kontuzji jest totalnie bez formy i na dzień dzisiejszy gdyby dostał pas z czystym sumieniem można powiedzieć że byłby przepushowany, oraz Randy Orton którego ciężko ogląda się zdrowego a co dopiero z uszkodzonym barkiem. Może Triple H zastąpi Ortona bo jednak wydaje mi się że ktoś go zastąpi bo jak nie to pewnie Orton przeleży 80% walki po za ringiem. Dobrze jakby Bourne'a dodali do tej walki, to już byłby poważny sygnał że chcą go pushować, Bourne sam z 2 drewien i jednego bez formy nic by nie wycisnął ale mógłby dodać tej walce że tak powiem, taki promyk :P Walka pewnie potrwa z 20 minut i to może być spora męka dla oczu, są tutaj 3 opcje, albo wygra Cena po combosie, albo Sheamus spinuje kogoś z dwójki Orton, Edge po wyrzuceniu z ringu Ceny który wcześniej któremuś z wyżej wymienionej dwójki wypłaci Attitude Adjustment albo wjadą rookies z NXT i przerwią walkę, zrobią porządną demolkę i będzie no contest ale skoro w ten sposób chcieliby zrobić na złość Cenie to ciut bez sensu bo w takich okolicznościach John zatrzymałby pas. Wydaje mi się że pas zdobędzie Sheamus, zwieje z ringu a potem reszta uczestników walki zostanie zlana przez "The Nexus" :P

Walka o WHC prezentuje się lepiej, jak napisałem wcześniej gdyby był ktoś lepszy zamiast Big Showa walka mogłaby wyjść świetna ale jeżeli Big Show będzie większość walki leżał pod ringiem a prym będą wiedli CM Punk, Rey i Swagger to nie powinno być źle. Ostatnio Rey z CM Punkiem wykręcali ładne walki do tego dołączyć Swaggera i może wyjść dobra mieszanka. Mam nadzieję że w końcu zdemaskują Mercury'ego bo to trochę za długo się ciągnie. Bardzo chciałbym żeby wygrał CM Punk ponieważ obecnie to on jest twarzą Smackdown (niby Taker ale jego za często nie widujemy) robi dobre walki, ma świetny gimmick i przy mikrofonie jest jedną z najbardziej wyróżniających się postaci, mam nadzieję że po zdobyciu WHC nie przejdzie face turnu żeby feudować że Swaggerem, cały czas mam nadzieję że za atak na Takera będzie odpowiedzialny Swagger, i Kane dowie się o tym na F4W i przyczyni się do utraty pasa przez Swaggera, potem rewanżyk na SD CM Punk vs Swagger i też Kane przeszkadza Swaggerowi i tak mamy CM Punka z pasem nadal jako heela i Swaggera co prawda bez pasa ale będącego w centrum grubego storylinu, i na gali Money in the Bank i Summerslam Swagger vs Kane a potem Swagger vs Undertaker bo jeżeli znów będzie feud Undertaker vs Kane to będzie kiepsko i tu nie chodzi o poziom walk bo w takich anglach, gdzie jest taka chemia pomiędzy wrestlerami poziom walki jak dla mnie schodzi na drugi plan. Tylko że ile można oglądać to samo? Undertaker vs Kane vol 4551614 + Casket w erze 4 kids to naprawdę pomimo tego że to moi dwaj ulubieni wrestlerzy to jednak sen podczas gal miałbym gwarantowany bo również samo prowadzenie feudu co byłoby dla mnie ważniejsze od ich walki nie byłoby porywające, czegoś takiego co było między nimi w 1998 roku nie da się powtórzyć (mój ulubiony feud)

W walce o pas IC wynik jest pewny, po prostu w końcu Drewa odciągną od tytułu, w ogóle ciekawa sytuacja jest z nim bo obecnie feudował z trzema osobami naraz, z Kofim, Mattem i Longiem, mogliby dodać Matta do triple threatu ale tak naprawdę na pewno jego obecności podczas tej walki nie zabraknie.

Jeżeli chodzi o walkę o pas US to moim zdaniem pas obroni The Miz, jednak chyba zrozumieli że R-Truth z pasem US to niezbyt dobre posunięcie tylko znowu Miz? Myślę że na więcej ten wrestler nie może liczyć, spory miał pierwszy reign wokół którego mało się działo i teraz też nie widzę świetlanej przyszłości dla US Title, może face turn Miza i feud z Tedem DiBiasie jr byłby dobrym rozwiązaniem. Chyba że po 90 dniach do WWE wróci Bryan Danielson i odbierze pas US Mizowi co osobiście mnie by cieszyło.

Szkoda że nie ma walki o pasy TT, spodziewałem się 4 way tag team matchu ale się przeliczyłem, również na karcie mogła się znaleźć walka Dolph Ziggler vs Christian, na pewno ta walka mogłaby skraść show ale o to w tym wypadku nie trudno. Ogólnie nie zdziwiłbym się gdyby ta gala miała najniższy buyrate w 2010 roku bo jednak ostatnio fajne są angle z atakiem na Takera czy zadymami NXT tylko że to odsunęło w cień walki o pasy WWE i WHC na F4W, build up pod tą galę ucierpiał.

• Urządzenie:  Windows

Dzisiaj została dodana nowa walka do karty PPV, walka o pasy UTTC.

Aktualna karta:

Fatal 4 Way Match for the WWE Title

Sheamus vs. Edge vs. Randy Orton vs. John Cena

Fatal 4 Way Match for the World Heavyweight Title

CM Punk vs. Rey Mysterio vs. Big Show vs. Jack Swagger

WWE United States Title Match

R-Truth vs. The Miz

WWE Intercontinental Title Match

Drew McIntyre vs. Kofi Kingston

Fatal 4 Way Match for the WWE Divas Title

Alicia Fox vs. Maryse vs. Gail Kim vs. Eve Torres

WWE Unified Tag Team Title Match

The Usos vs. The Hart Dynasty

Strasznie słabo wypromowana gala. Na 6 walk mamy aż 3 które WWE musiało wymyśleć "z dupy" na ostatnią chwilę. Większość fanów, bardziej skupiła się na inwazji rookies, zwolnieniu Danielsona niż na ewentualnych przewidywaniach i oczekiwaniach dotyczących PPV. Mam nadzieje, że grupa Barreta będzie miała swoje 5 minut. Oprócz ewentualnego udziału rookies na Fatal4way nie spodziewam się niczego ciekawego, będzie wiało nudą :(

nowy WHC to Rey.

idę się powiesić .......

Punx Not Dead

ANTIFA is HERE

18643344134c3ac127e2e96.jpg

nowy WHC to Rey.

idę się powiesić .......

Idę z tobą. :sad:

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

up nooby rey good champion :P sie nie znacie

Akurat ta kwestia,czy rey jet dobrym championem to sprawa innego,bo każdy ma inny poglad na to.

Ja zacznę od tego iż gale oglądałem Live (Stream jak zawsze od Extreme Rules doskonały).

Opener :

Kofi© vs Drew - Myslałem,że tak walka to będzie zwykły zapychacz,a okazało się,że nawet ładnie im to wszystko wyszło,końcówka z Teddym dobra,już myślałem że nie zobaczymy matta ale cóż myliłem się :)

Wynik jak dla mnie dobry,więc z tej walki jestem zadowolony.

Divas Fatal 4 Way.

Nie interesowała mnie ta walka,więc o niej nie będe sie znacznie wypowiadał.Oczekiwałem innego wyniku,wygrała ta,co ją najbardziej nie lubie,ale cóż.

Chris Jericho vs Evan Bourne - Gdy Y2J weszedł na ring,myślałem że będzie mówił,ze zostaje przywódcą NXT Rookie,ale sie myliłem,i domagał sie rewanżu z Evanem,do którego doszło,walka bardzo dobra,evan myśle że sprawdził się w tej walce,Y2J dobrze prowadził tą walke,wynik był mi obojętny,bo oby dwóch zawodników lubie :D,walka stała na wysokim poziomie (Evan fajne SSP na nogi zrobił),więc jedna z lepszych walk wieczoru.

World Heavyweight Champioship Match

Więc tak,walka mimo iz zbyt długa nie była,była toczona w nawet szybkim tępie,myślałem że Kane zrobi większą rozrube,ale cóz,Bardzo bardzo sie ucieszyłem z wyniku,poniewaz jestem fajnem Reyka (tak wiem,możecie powiedziec że jestem dzieckiem,bo lubie reya,ale bardzo go lubie).Po wyniku na GG pisałem do osoby która też gale ogląda REY REY itd.Przez 5min chyba xD,bo bardzo sie ucieszyłem.

R-Truh vs The Miz

Przed walką wiedziałem,że ta walka będzie porażką,i sie nie myliłem,zdecydowanie najgorsza walka tego PPV.

Wynik według mnie łatwy był do zgadnięcia,choć postawiłem w typerze na Trutha.

PS.Jedyne fajne było to,jak Miz Rapuje :)

The Hart Dynasty vs The Uso's

Fajnie że Natalke i tą drugą wkręcili,i był 3 vs 3,wygrali hartowie,ale nawet nieźle spisali się The Uso's.Specjalnie nikomu nie kibicowałem,ale fajnie że wygrali ci pierwsi.

WWE Championship Match

Poziomem walki,ta walka była średnia,dobrze że wystąpil Viper,Szkoda że inwazja NXT tak krótko trwała,fajne było,jak Sheamus uwolnił sie spinować Jasia,troche szkoda że to on wygrał,ale jakoś przeżyje.Fajne też było,jak rookies ruszyli za Sheamusem,po walce ^ ^

Ogółem gala średnia którą oceniam na 4.5/10

Teraz czekamy na Money in The Bank,na której myśle,że beda walki z ciekawszymi feudami.Co do tej gali,to pewnie takich walk jak :

1.Evan Bourne vs Y2J

2.Rey vs Swagger

3.The Hart Dynasty vs The Uso's

Nie zabraknie ;)

Dlaczego dali pas sheamusowi john przegral :cry: a jakis maly kazel typu rey wygral pasa WHC to jest nie do uwiezenia teraz czekam tylko na feud rey vs big show :evil: i john vs sheamus :D
IT JUST THE MAN BUT THE ROCK IS .........COOKIN

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zaczelismy od wypowiedzi McMahona, ktory zapowiedzial brak Breta. Mogli sobie to darowac, ale nie trwalo dlugo, wiec nie ma sie co czepiac. Po promie przeszlismy odrazu do walki Drew vs Kofi. Dobry motyw z Longiem jako sedzia, ktory praktycznie zabral pas McIntyre'owi. Wtargniecie Matta Hardyego to juz mniej przyjemny motyw bo od paru lat juz mam go na swojej liscie zbednych wrestlerow. Kingston zgodnie z przewidywaniami broni tytul.

Divas Title - Alicia Fox nowa mistrzynia. Ten krok WWE w przeciwienstwie do innych (o ktorych pozniej) wyczulem. W Alicii jest potencjal wiekszy niz w dotychczasowej mistrzyni. Zobaczymy gdzie z tym dalej pojdzie federacja. O ile w przewidywaniach nie mialem sprecyzowane czemu mam wrazenie, ze to Fox siegnie po tytul .. tak w trakcie trwania walki moim jedynym punktem zaczepnym byl... ... kolor skory i to jak WWE otwarcie mowilo o promocji dla czarnoskorych zawodnikow (patrz Kofi - IC i do niedawna R-Truth - US)

Chris Jericho vs Evan Bourne - Idiotyzm WWE. Maja tyle czasu w trakcie tygodnia i nie potrafia zapelnic karty PPV. Zapychaja ja na ostatnia chwile. Bourne dostaje push kosztem Y2J. Ten drugi poszedl prowadzic program i teraz za to pokutuje. Wypada sie cieszyc, ze Evan wskakuje coraz wyzej w hierarchii

World Heavyweight Title - Czarne dni wracaja. Rey Mysterio mistrzem wagi ciezkiej. Brak slow. Kiepska decyzja z odebraniem tytulu na rzecz Swaggera, a jesli juz...to mogli go spokojnie wcisnac Big Showowi...

Miz vs Truth - Przyznam szczerze, ze podlamany poprzednim wynikiem zaczalem olewac ta gale. Miz wygrywa... i dobrze. Nie widzialem walki i do niej prawdopodobnie nie wroce bo i tak pewnie nie pokazali nic, czego juz bym nie widzial u tej dwojki, ktora mimo ciagnacej sie rywalizacji nie miala nawet czasu na sprawienie by kogos to interesowalo.

Hart Dynasty vs Usos - Whatever

WWE Title - To jak okreslilem wygranie tytulu przez Reya, czyli "czarne dni" ... dotycza obu brandow. Mimo, ze na Mysterio na szczycie SD z miejsca wieszam psy, tak rudemu jestem w stanie jeszcze "dac szanse". Na swoj pierwszy run nie byl przygotowany i teraz moze byc tylko lepiej. ("To samo bedzie... aaaalbo lepiej") Pojawienie sie NXT znowu bylo najciekawszym punktem gali i nie sadze, by WWE wymyslilo cos lepszego w najblizszych latach. Cena moze teraz smialo sie skupic na programie z zoltodziobami. Przyjemne zakonczenie (nie mowie o nowym mistrzu) slabej gali.

Nie podoba mi sie takie wrzucanie walk na ostatnia chwile, bo na czas antenowy w trakcie tygodnia narzekac nie maja prawa. Nie podobaja mi sie nowi najwazniejsi mistrzowie, bo ich poprzednie title-runy nie napawaja optymizmem. Nie podobalo mi sie to, ze te walki, ktore oglosili wczesniej rowniez kulały pod wzgledem promocji ... w prostych slowach gala byla stracona w moich oczach zanim sie odbyla

Edytowane przez N!KO

50608915156a3743c1fa34.jpg

Dajcie mi spokuj Rey wygral to gorsze od odejcia HBK z WWE :x
IT JUST THE MAN BUT THE ROCK IS .........COOKIN

Kofi© vs Drew - Walk na dobrym poziomie, myślałem że będzie gorzej, a jednak nie było tak źle.Storyline z Teddym i Mattem dobre.

Divas Fatal 4 Way - Przewinąłem na sam koniec walki.Jestem zaskoczony tym, że pas zdobyła Alicia Fox :o

Chris Jericho vs Evan Bourne - Gdy zobaczyłem Y2J'a z mic'em to pomyslalem tak jak ktoś wyzej napisal, ze poinformuje, iz stal sie nowym przywodca Rookies, a tu rewanż z Bournem.Wiedziałem, że znowu Y2J zajobbuje na rzecz Evana.Kolejny jego push.Jednak moim zdaniem wystarczy to co napisze o walce ponizej.

World Heavyweight Champioship Match - Wszystko ładnie, pięknie tylko dlaczego Rey?! :? To nie jest szok, to jest dla mnie porazka tak jak dla innych, ktorzy komentowali przede mną.Wolałbym z pasem Showa lub dalej Swaggera...Gdy Big Red Machine wszedł z trumną do hali to juz myslalem, ze tam będzie Taker :D Potem Gallows i Punk dali noge, a Kane za nimi :D

R-Truh vs The Miz - Przewinalem.Zwyciezce znam i nie jestem zaskoczony bo nie ma czym ;P

The Hart Dynasty vs The Uso's - Fajna walka.Uso's dawali radę no i koniec Diva vs Diva :) Zwycięzcy oczywiscie znani byli przed walka

WWE Championship Match - Spodziewałem się zwycięstwa kogoś z dwójki Orton, Edge.Myliłem się...Na całe szczęście dobrze, że pas strasił Jasiek "Nigdy się nie poddaje i nie mówie I Quit" Cena.Uff, gdy założył STF myślałem, że to będzie ten nieszczęsny moment i jego Theme na koniec.W pewnym momencie myslalem, ze wygra Viper po wykonaniu RKO, jednak dobrze wiemy co stało się po tym.Inwazja Rookies w szczegolnosci na Cene udana, mam nadzieje ze Jasiek teraz odejdzie od pasa na troche i zacznie program na rzecz NXT Rookies z sezonu 1 :grin: Coś czuję, że jednak Trypel zostanie ich przywodca.Oczywiscie heel turn HHH'a... To byłoby na tyle.Ogólnie jestem rozczarowany tymi walkami "zapchaj dziurę" bo to bez sensu.

A mi się bardzo podobało to PPV. W porównaniu z OTL było naprawdę o wiele, wiele lepiej.

Kofi vs Drew - walka bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Nie spodziewałem się, że Drew stoczy tak dobry pojedynek. Potem jeszcze fajna sytuacja z Teddym i wejście Matt'a (tutaj trochę gorzej, no ale feud Matt vs Drew trwa, więc musiało do tego dojść). Podsumowując dobry opener, duże zaskoczenie.

Divy - nie interesuje mnie to, ale Alicia jako mistrzyni to dla mnie duże zdziwienie.

Y2J vs Evan - wchodzi Y2J, by coś ogłosić, ale na ringu jest sędzia, więc pewnie dostanie walkę. Okazuje się, że walczyć będzie z Evanem. Co by nie mówić walka bardzo fajna (jak nie najlepsza na tym PPV). Widac, że Jericho dobrze prowadzi walki z mniejszymi osobami, bo wcześniej miał świetny feud z Reyem, a teraz szykuje się feud z Bournem. Na pewno push dla Bourne'a cieszy. Można by się zastanawiać, czy dobrze, że jest to robione kosztem Y2J'a, ale ja uważam, że tak. Jericho myśli o przerwie w występach, nie jest najmłodszym zawodnikiem, więc każde promowanie młodego odebrane będzie przeze mnie pozytywnie (a zwłaszcza, jak będą nam dawać jeszcze tak fajne walki).

WHC - przed walką można było być pewnym wejścia Kane'a. Zaatakował on tylko Punka, co chyba doprowadzi do feudu między tymi zawodnikami. Trochę szkoda, bo liczyłem na demolkę i jakiś niespodziewany Gutwrench Powerbomb i wygraną Swaggera. Co do samej walki, to podobała mi się. Cały czas coś działo się w ringu, nie było sytuacji znanych z takich walk w WWE, czyli dwóch walczy, reszta leży, ogólnie fajna walka. Co do wygranej Rey'a, to jest mi to obojętne. Nie wiem dlaczego ludzie tak psioczą na ten wynik i chcą się wieszać. Rey od długiego czasu pokazuje fajne walki i super formę, więc zasłużył. A to, że jest to pas Heavyweight? Who cares?

US Title - najsłabsza walka gali, czego w sumie się spodziewałem. Jedyne co mi się podobało, to Miz przerobionym theme Truth :D

The Hart Dynasty vs The Uso's - walka fajna, ale w sumie nic poza tym. Nie pociągła mnie jakoś, ale Uso's bardzo mi się podobają i liczę, że feud się rozwinie.

WWE Title - Tak jak w walce o najważniejszy pas SD! można było być pewnym ataku Kane'a, tak tutaj pewny był atak NXT. Przed tym musieliśmy jednak przez chwilę oglądać walkę na ringu, która była dość przyzwoita, choć był tu obecny ten element "dwóch walczy reszta leży". Zmiany przewag były jednak dość szybkie, więc aż tak mi to nie przeszkadzało.

W końcu nastąpił atak NXT. Oczywiście był on bardzo fajny, ale bardziej podobało mi się to jak Sheamus skradł wręcz wygraną :P Świetnie było to złożone, kamera pokazała nam tylko przez chwilę atak Rudego, potem pin i jego ucieczka z ringu. Super to było.

Ogólnie PPV bardzo mi się podobało. Nie zapowiadało się to jakoś specjalnie, niby walki słabo promowane, niezapowiadane wcześniej, ale jakoś mnie to nie przejęło, bo noc poświęconą na oglądanie uważam za bardzo udaną i nie żałuję.

Gala obejrzana. W porównaniu do OTL była dobra.

Zdobycie pasa WHC przez Reya to normalnie szok. Nie spodziewałem się tego w ogóle. Nie wiem skąd taki pomysł ale przecież to WWE... I co teraz feud Rey-Swagger? A co z BS? Ajj nie wiem jak to będzie ale i tak SD po drafcie przestałem oglądać więc luzik.

Walka o pas WWE nawet niezła. Oderwali się trochę od stereotypu 2 walczy 2 leży,gdyż często było 3 walczących 1 leżący hehe Spodziewałem się wygranej Sheamusa po jego szumnych zapowiedziach zdobycia pasa na tygodniówkach. Atak rookies najciekawszym momentem gali. Miła dla oka jest taka rozpierducha :D Jeżeli Cena powiedział że co tydzień będzie walczył z jednym rookie to do feudu z Celticem odpada. Więc kto? Na next PPV Triple threat match Sheamus-Edge-Orton? Ciekawe jak to rozwiążą.

Reszta walk to nic szczególnego. Jedynie końcówka walki o pas IC ciekawa.

I hear voices in my head

They council me

They understand

They talk to me

291490854c7c1467c308c.gif