Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fatal Four Way [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Póki co z oficjalną wypowiedzią na temat gali wstrzymam się do piątku po obejrzeniu SmackDown. Na ten czas uważam, że lepszym posunięciem byłoby zorganizowanie F4W Matchu o pas Stanów Zjedonczonych na PPV a nie na RAW. Na pewno lepiej by było skoro nawet Divy będą miały walkę w tej stypulacji, a o USC może powalczyć jeszcze kilka zawodników(Morrison, Bourne, DiBiase i chociażby Ryder). Może wprowadzi Bret jakąś zmianę na samej gali. Zapewne zobaczymy też walkę o pas Interkontynentalny. Najbardziej prawdopodobny skład to Kofi-Christian-Ziggler-McIntyre.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• N!KO

7

• Adrian!

7

• rated r

7

Top użytkownicy w tym temacie

Chince mimo wszystko daje najmniejsze procentowo szanse

Taka z niej Chinka, jak ze mnie japoński książę. ;)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Taka z niej Chinka, jak ze mnie japoński książę.

Oj sie czepiasz ;) Kazdy wie, ze chodzi o skośnooką. To, ze jest Kanadyjka schodzi na drugi plan :smile:

50608915156a3743c1fa34.jpg

Oj sie czepiasz Kazdy wie, ze chodzi o skośnooką. To, ze jest Kanadyjka schodzi na drugi plan

Haha właśnie kwestia kanadyjska schodzi na drugi plan, chodzi o azjatyckie pochodzenie, no cóż do Chinki jej daleko. ;)

Haha właśnie kwestia kanadyjska schodzi na drugi plan, chodzi o azjatyckie pochodzenie, no cóż do Chinki jej daleko

A daj Ty mi spokoj :grin: To jest cos pokroju jak powiesz Koreanczykowi, ze jest Chinczykiem czy Japonczykiem, a ten wpada w wielka furie. Ja nie moge nosic przy sobie podrecznego miernika wąskich szpar ocznych, zeby stwierdzic czyjes pochodzenie :smile:

Ale wy macie problemy...Kogo obchodzi,jakiej ona jest narodowości?Ważne,że ma drugie obok Eve szanse na zdobycie tytułu.Ja już nie mogę wytrzymać,że ona jest tak szmacona.Ma chyba najlepsze skille(obok Natalyi,która też jest szmacona) wśród div,a niemal zawsze musi jobbować na rzecz Maryśki czy tam kogo innego.Jak nie wygra,niech pozwolą jej odejść,bo moim zdaniem dłuższe jej trzymanie nie wyjdzie ani jej ani WWE na dobre

• Reputacja:   396

A daj Ty mi spokoj :grin: To jest cos pokroju jak powiesz Koreanczykowi, ze jest Chinczykiem czy Japonczykiem, a ten wpada w wielka furie. Ja nie moge nosic przy sobie podrecznego miernika wąskich szpar ocznych, zeby stwierdzic czyjes pochodzenie :smile:

To zupełnie jak Polak, którego jakiś skośnooki jegomość nazwałby Ruskiem, czy innym Ukraińcem (bo dla niego wszyscy biali wyglądają tak samo) mógłby się lekko zagotować :D Miernika nosić przy sobie nie trzeba, wystarczy google i odrobina dociekliwości :wink:

Ale wy macie problemy...Kogo obchodzi,jakiej ona jest narodowości?

Pewnie np. ją by mogło obchodzić to czy ktoś przypadkiem nie kaleczy jej korzeni...

Taka z niej Chinka, jak ze mnie japoński książę. ;)

Damn! A więc jednak Chinka... :twisted:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Miernika nosić przy sobie nie trzeba, wystarczy google i odrobina dociekliwości

ale.. ale.. tam zacytowales przyklad w ktorym spotykasz skośnookiego na ulicy i musisz zgadywac jakiej jest narodowosci. Nie masz google ;) Pot leci Ci po czole, lzy po policzkach.. mocz po nogach, a mały Chinczyk/Koreanczyk/Japonczyk (niepotrzebne skreslic) stoi przed Toba i sie gotuje :grin: ... Ta dyskusja ogolnie jest ciekawsza niz walki na F4W

• Reputacja:   396

ale.. ale.. tam zacytowales przyklad w ktorym spotykasz skośnookiego na ulicy i musisz zgadywac jakiej jest narodowosci. Nie masz google ;) Pot leci Ci po czole, lzy po policzkach.. mocz po nogach, a mały Chinczyk/Koreanczyk/Japonczyk (niepotrzebne skreslic) stoi przed Toba i sie gotuje :grin: ... Ta dyskusja ogolnie jest ciekawsza niz walki na F4W

Ale Gail nie jest przecież dla Ciebie anonimową Azjatką (z resztą azjatyckie, to ona ma wyłącznie korzenie :wink:), a wokół niej się kręci cała ta rozmowa :D

Poza tym, nie sądzę żeby jakiś Azjata przy spotkaniu z "białym" z biegu zadawał mu podchwytliwe pytanie: "jakiej jestem narodowości?". To raczej biali lubią improwizować w tej kwestii (pomimo, że nikt ich o to nie pyta), waląc babole :roll:

Swoją drogą Vince powinien dać Kim spory push, skoro sama jej narodowość wywołuje dyskusje na forach, bo jak widać babka jest zajebiście over z internetowymi smartami :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Pot leci Ci po czole, lzy po policzkach.. mocz po nogach, a mały Chinczyk/Koreanczyk/Japonczyk (niepotrzebne skreslic) stoi przed Toba i sie gotuje

Google :lol:

No cóż, moim skromnym zdaniem rozróżnienie takich zestawień etnicznych jest proste, ale to tylko z powodu zainteresowań. :oops: Na koniec dodam tylko jedno, Gail jako "Koreanka" średnio się prezentuje w porównaniu z innymi gwiazdami pochodzącymi z tamtego kraju. ;)

Schodzac z tematu skosnookiej Kanadyjko-Koreanki... Do F4W doszla walka Drew vs Kofi... ZNOWU. To PPV cierpi na cholernie slaba promocje i olane historie. 5 walk to malo, ale z tego co pamietam Barrett cos wspominal o Niedzieli na RAW, wiec grupa NXT sie napewno pojawi w jakims segmencie i bedzie to najciekawsza czesc PPV. Robiac PPV z taka stypulacja powinni sie pokusic by goscila ona w kazdej walce. Niestety walki o US i Intercontinental ... beda odrzewanymi kotletami

Fatalnie, fatalnie i jeszcze raz fatalnie ! Tak sie teraz czuje widząc aktualną karte na F4W ! Ile razy można oglądać Miza z pasem US walczącego z R-trutem, co już nie wspomne o walce o IC, Drew vs Kofi ... powtórka z rozrywki. Zamiast w wale o np IC dać szanse pokazania sie takim zawodnikom jak np. Dolph Ziggler, Kane czy Christian ci powtarzają walke która odbyła sie kilkakrotnie i wątpie by tym razem coś specjalnego wymyślili. To samo tyczy sie US, chociaż tutaj wydaje i sie całkiem chore to, że na RAW mamy walke w stypulacji Fatal 4 Way a na PPV o tej nazwie walke Singlową, parodia ! Podobno chcą kiedyś coś zrobić z MVP, czemu by nie miał walczyć ? Evan Bourne, tak na rozgrzewke przed walkami o wyższe cele, John Morrison który napewno dodał by kolorów walce. Moim zdaniem WWE samo zepsuło sobie całkiem nieźle zapowiadające sie na początku PPV ...

WWE Championship Fatal 4-Way Match

John Cena vs Randy Orton vs Edge vs Sheamus

Walka o pas WWE nie zapowiada się zbyt ciekawie.

Jedyni którzy mogą rozkręcić tą walkę to Edge i Sheamus.

Ja jednak stwiam na jaskia,bo ma mieć fued z Barretem,a poza tym fajnie by mogło być tak,pewien zamaskowany człowiek zdobywa na Money In the Bank walizkę,

a tymczasem Kaval wygrywa Nxt.

Na SummerSlam Barret zdobywa pas WWE,ale pojawia się zamaskowany mężczyzna (którym okazuję się być,.........................B.....R...Y.....A.....N Danielson)

wykorzystuje walizkę na Barrecie,

i zdobywa pas,gdy nagle pojawia się Kaval i mówi, że na Night of Champions chę walczyć z nim,o pas WWE.

Dlatego typuję na zwycięzce John Cene.

World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match

Jack Swagger vs Rey Mysterio vs CM Punk vs Big Show

Tutaj nie mam zbytnio nic do powiedzenia,

ale wygra Swagger.

Divas Championship Fatal 4-Way Match

Eve Torres, Gail Kim, Maryse, Alicia Fox

Divy pewnie zassają,ale stawiam na Gail Kim.

U.S. Champion The Miz vs. R-Truth

Ja stawiam że wygra The Miz , ipotem fued z Otungą o pas

tutaj jestem skłonny do dwóch opcji albo Cena broni tytuł i rozpoczyna feud z Berretem albo pas zdobywa Edge i trzyma go do SS gdzie ma rozpocząć feud z HHH. Walka może wyjść dobrze jeśli nie będzie przede wszystkim obijania Jaśka.

World Heavyweight Championship Fatal 4-Way Match

Jack Swagger vs Rey Mysterio vs CM Punk vs Big Show

ta walka zapowiada się najlepiej na całej gali. Skład bardzo dobry i uważam ,że jeśli zostanie dobrze zabookowana to może wyjść świetnie. Big Show - raczej pasa nie zdobędzie bo jego program z Swaggerem już się chyba na dobre zakończył a feud z Takerem to odgrzewany kotlet. CM Punk - hmm jak najbardziej gdyby nie stracone włosy. Jest wśród publiki traktowany jako looser więc ciężko uwierzyć w takiego mistrza poza tym rzadko w WWE zdarza się aby pas wędrował od heela do heela. Dla mnie wchodzą dwie opcje: Mysterio i Swagger, ostatnio karzełek dostaje mocny push , obija Swaggera poza tym wygrał feud z Punkiem i dawno nie feudował z nikim tak mocno 1vs1 o pas WHC. Sam Swagger stwierdził w wywiadzie ,że marzy mu się rozpoczęcie programu z 619 a na WM z Takerem walka.

Jeśli chodzi o rozwiązanie tej zagadki "śmierci Takera" to albo jest to CM Punk ,który ostatnio ostro śmiał na tapingu z Deadmena albo jest nim Kane. Jeśli chodzi o zapowiadaną wielką niespodzianke na 4way to uważam ,że będzie nią powrót Takera ,który zaatakuje sprawcę.

Divas Championship Fatal 4-Way Match

Eve Torres, Gail Kim, Maryse, Alicia Fox

eee mało interesujące ale pewnie Maryse.

yyy Miz znowu US ? Kurde myślałem ,że WWE będzie pushowało i rozwijało jakoś jego postać tak jak było to zapowiadane a tu mamy powrót do przeszłości. WWE musi wykorzystać umiejętności przy mikrofonie Miza i niezłe umiejętności ringowe. Sam Vince mówił ,że w jego oczach Miz to nowy The Rock. Pas obroni Miz ale po walce widzę interwencje Morrisona lub ...Danielsona i nowy program

Walka o pas WWE nie zapowiada się zbyt ciekawie.

Jedyni którzy mogą rozkręcić tą walkę to Edge i Sheamus.

Ja jednak stwiam na jaskia,bo ma mieć fued z Barretem,a poza tym fajnie by mogło być tak,pewien zamaskowany człowiek zdobywa na Money In the Bank walizkę,

a tymczasem Kaval wygrywa Nxt.

Na SummerSlam Barret zdobywa pas WWE,ale pojawia się zamaskowany mężczyzna (którym okazuję się być,.........................B.....R...Y.....A.....N Danielson)

wykorzystuje walizkę na Barrecie,

i zdobywa pas,gdy nagle pojawia się Kaval i mówi, że na Night of Champions chę walczyć z nim,o pas WWE.

Dlatego typuję na zwycięzce John Cene.

Ja stawiam że wygra The Miz , ipotem fued z Otungą o pas

Ty booker za dyche idź pisać na booking zone...

World Heavyweight Championship Fatal Four Way Match

Jack Swagger© vs Big Show vs CM Punk vs Rey Mysterio

To tak Jack Swagger nie obroni pasa na pewno. Big Show... Duży,silny więc zajmą się nim na początku. Zostaje Punk albo Rey. Widziałem jak Rey radzi sobie w walce F4W i nie najlepiej ale CM Punk również był z nim w tym F4W na Bregging Rights(?).

Typuję: CM Punk

United States Championship Match

The Miz© vs R-Truth

Gdy w grę wchodzi pas Miza to Mr Awesome nigdy się nie poddaje i to właśnie on może wygrać. Jest również R-Truth który jest dobrze wygimnastykowany i też może wygrać. Wydaje mi się że pierwszy(?) raz zdobędzie jakiś pas.

Typuję: The Miz

Divas Championship Fatal Four Way Match

Eve© vs Gail Kim vs Maryse vs Alicia Fox

Eve jest dla mnie najlepsza ale wątpię żeby wygrała. Gail Kim i Maryse mają dla mnie największe szanse na wygraną.

Typuję: Maryse

18743890924d41ae26e8e9c.jpg