Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fatal Four Way [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

A co do feudu Sina-Szimus, to mogą feudować bez pasa na linii.

No właśnie nie mogą. Sheamus mówi o pasie od draftu, więc nie będzie feudował z Cena bez pasa. Poza tym feud(i ewentualne zdobycie pasa) z Johnem miałby służyć scementowaniu Sheamusa w roli main eventera.

Opportunist napisał/a:

Swaggera (chociaż title run już ciut za długi)

No i tak, szybkie i bezsensowne zmiany posiadaczy w WWE przystosobiają co po niektórych, że run 2 - miesięczny jest za długi. Pas powinien mieć długo i powinien być dominujący, a nie cipko - heel

W przypadku Jacka taki run jest już wystarczający. Walizke dostał z dupy, jego run już nie jest tak dobry jak na początku, ale swojej pozycji nie straci, i podobnie jak Sheamus za kilka miechów znów zakręci się koło pasa. Co do robienia z Swaggera cipko-heela, niech już taki będzie ale to niech on wygrywa kantem, a nie przegrywa z byle kim.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• N!KO

7

• Adrian!

7

• rated r

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Gdy Undertaker zakwalifikował się do walki o pas WHC to stałem się niemal pewny że go wygra. W końcu nie wracał by po to żeby przegrać, chyba że jakimś kantem ze Swaggerem i będa mieć wtedy powód żeby pofeudować już do Summerslam. Najmniejsze szanse dla Big Showa, który pewnie wkrótce zostanie upchnięty z kimś do Tag Teamu albo będzie miał feud np. z S.E.S.

Undertaker ma raczej tylko podnieść atrakcyjność obsady tej walki. Fatal 4 Way to idealna walka, by Swagger zatrzymał pas, zapewne kantem. Undertakerowi pas nie jest potrzebny, a Swaggerowi przyda się, jak jeszcze tytuł potrzyma.

A ja bym Big Showa nie skreślał. Ma być największym babyfacem na Smackdown, dlatego jest dla mnie drugim faworytem tej walki(pierwszym jest CM Punk). Jack może jakoś obwiniać Takera za porażke, i ich program na Summerslam gotowy.

"Ku wojnie wychowany ma być mąż, niewiasta zaś ku wytchnieniu wojownika."

Fryderyk Nietzsche

Fatal 4 Way to idealna walka, by Swagger zatrzymał pas, zapewne kantem. Undertakerowi pas nie jest potrzebny, a Swaggerowi przyda się, jak jeszcze tytuł potrzyma.

F4W to idealna walka, by Swagger zatrzymał pas kantem. I jak sam napisałeś Undertakerowi pas nie jest potrzebny - bo to jest... no, już żywa legenda WWE. A zatem: nie przydałby się Jackowi feud z Phenomem? Ja jestem jak najbardziej za. Jeżeli już robimy z midcardera main eventera to musimy uwiarygodnić jego pozycję dając mu za rywala najbardziej szanowaną osobę w tej federacji - w tym wypadku zmarłego. Niestety, w tej chwili nie widzę jakiegoś innego sensownego powodu do rozpoczęcia takiego feudu niżeli wygrana Takera na F4W. Jeżeli jednak rozstanie się Szwagiera z pasem miałoby trwać nie więcej niż jeden miesiąc, to czemu nie? Pamiętam jeszcze HiaC gdzie Punk feudował z Undertakerem o pas WHC. Tak jak już napisałem, nie mam nic przeciwko powtórce z rozrywki tyle, że ze Swaggerem :) .

Co do pasa WWE. Jestem na 90% przekonany, że Orton jeszcze - niestety - wyleci z tej walki. Nie wierzę, by początkowe prognozy 3 miesięcy przerwy mogły się zniwelować do niecałego jednego. A nawet jeżeli jakimś cudem Viper wystąpiłby na owej gali, to i tak nie ma najmniejszych szans na zdobycie pasa. Niedawno zaczęto przecież promować Randy'ego na face'a, więc jak mógłby walczyć o pas z naszym superherosem, Jaśkiem Ceną? Najbardziej prawdopodobny scenariusz to wygrana Sheamusa, no chyba że wygrałby Edge i wplątanoby do feudu Rated R'a z Ortonem jeszcze Cenę, czego jestem osobiście gorącym zwolennikiem.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

Swagger, Punk, Big Slow i Taker - zdecydowanie wygrana Jacusia i prawdopodobny feud z Takerem na Summerslam.

Blady, Cena, RKO ( a raczej ktoś inny), Edge - na 100% wygrana Bladego i feud z Tryplem na Summerslam.

Krótko i zwięźle.

1195284124b4f75e5f366c.jpg

Oto moja skrócona ocena:

Szajbus, Psina, Rendi, Edge - Myśle, że wygra Rendy, lecz jak to wiemy napewno będzie to Psina.. Z tego jacy wrestlerzy walczą w tym pojedynku można wywnioskować, że ta walka nie będzie mocno drewniasta :D Teraz nie jestem pewien kto wygra :/ Chciałbym aby to był Orton, najwięcej szans ma Cena(wiemy czemu..) Co do Edga to nie mam zdania :twisted: A Szajbus coś może zdziałać(ale nigdy nie wiadomo co sobie ten Vince wymyśli :twisted: )

Szwagier, Ćpun, Byk Szoł, Tejker - Tutaj za urozmaiconego zdania to nie mam. Myślę, żę wygra Byk Szoł i zacznie ostro feudować z Szwagierem(ale to tylko marzenia) :wink:

Zapraszam!

Wrestling World Center

by Filipoo666

1971926294c2af3f2757db.jpg

Według mnie WHC wygra CM Punk - jeszcze kilka miesięcy bez pasa i nikt nie uwierzy w niego jako ME. Stracił pas w najbardziej głupi sposób - w squashu, bo wkurzył Undertakera docinkami na Cenę. Feud Takera i Swaggera można łatwo zacząć, wystarczy, że w momencie, gdy Swagger pinuje wykończonego przeciwnika, a wszyscy leżą, nagle wbija Taker i sam pinuje. Przecież feud Matta i Drew zaczął się od obwiniania o porażkę w MiTB, choć ci panowie prawie się w tej walce nie dotykali :)

Co do pasa WWE - ten pas znany jest z krótkich runów, trzy miesiące z rzędu Cenie spokojnie wystarczają, teraz pas powinien pójść do Rated R, który od roku nie miał żadnego pasa singles.

Nadchodzi najbardziej dupna nazwą gala, a jej main event (?) jest najbardziej tajemniczy od dłuższego czasu.

WWE Championship:

- Każdy z uczestników walki ma jakis powód do zdobycia pasa.

JCena- Feud z Shejmusem

Sheamus - Feud z Tryplem

Edge & RKO - wprowadzenie pasa do feudu

Jednak mam baaardzo duże wątpliwości co do Rendjego. Wydaje mi się, że za niego wejdzie Jericho, ale tylko jako statysta leżący na poboczu, gdyż on nie ma żadnego powodu do zdobycia pasa. Ja jestem jak najbardziej za zwycięstwem Johna i feudem z Sheamusem do SS.

WHC:

- Tu już sytuacja jest mniej rozbita, lecz niektórzy zawodnicy mają powody co do zdobycia pasa.

-CM Punk - za ścięcie włosów

-Szwagier - feud z Takerem do SS, wieksze promowanie

Ja tu widzę tylko i wyłącznie zwycięstwo Szwagra po tym jak on przeleży większość pojedynku z boku, a reszta się tam pozabija. Później wbije Jacko i walnie coś Takerowi, który będzie już na fali i będzie przygotowany pod wykonanie tombstone'a na Punku.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

WWE Championship:

Wolałbym tutaj jericho niż sheamusa ale ostatnio czytałem że są plany zeby blady zdobył pas i trzymał go to summerslam co mi się nie podoba bo za wcześnie dla niego na drugi title run już wolę żeby to cena utrzymał pas niz zdobył go sheamus chciałbym jako champa edga ale on nie ma za dużych szans

WHC

ciekawe co z rzekomą kontuzją takera mam nadzieje ze to nie jest prawda i wystąpi on na tej gali co do walki to najlepiej żeby swagger utrzymał jeszcze pas w punk ma spore szanse taker i big show już mniejsze

Co do walki o pas WWE to albo wygra Cena albo Sheamus, ale tak czy siak bedzie jakis krotki feud miedzy nimi po czym wroci HHH. Orton pewnie albo zostanie zastapiony Y2J albo przelezy 90% walki.

Jesli chodzi o pas WHC to ponoc Taker moze nie wystapic ;[

oby Swagger stracil pas, bo kompletnie nie pasuje na mistrza, niech straci pas i feuduje sobie dalej z Bigslowem w midcardzie a nie w ME.

3mam kciuki za zwyciestwo CM Punka, chyba nie na darmo dal sie owalic na lyso;]

Co do tej walki o pasy TT to w sumie na chwile obecna ciezko znalezc 1 team, ktory mogly walczyc z Hart Dynasty a co dopiero 3 (szczegolnie jak wrzuca Y2J do walki o pas WWE)

Ja to widzę tak:

Pas WWE mogą dla mnie zdobyć tylko dwoje:Edge albo Sheamus.Z powodów prostych,dobre feudy.Jak Edge miałby wygrać,to zapewne albo na Ortonie(jeżeli dotrwa biedak) albo na Cenie(czyżby feud),bo Edge już nie miał pasa hohoho od dawna.Sheamus wygrywa,jest pin na Cenie i jest 200% feud przez parę miesięcy o pas.Jakby Orton nie dotrwał do walki,to widzę miejsce dla Y2J,bo chyba tylko on ma skill z rezerwy.

Jeżeli chodzi o drugą walkę,to możliwości są aż 4,z czego podam w kolejności od najbardziej do najmniej prawdopodobnych:

Taker:wrócił po przerwie,dano mu walkę,raczej nie wróciłby,gdyby nie daliby mu szansy na pas.Pin byłby raczej na Swaggerze,bo gościa trzeba promować,a Taker ma idealny wiek na jego promowanie i byłby dobry feud.

CM Punk:Zgolili mu głowę,wdziali go w maskę,to teraz powinni mu w nagrodę pas dać i pokazać,jak mocne jest obecnie SES,bo w to już mało kto wierzy.I tu jest problem,bo nie widzę dla niego feudu z nikim,ewentualnie z Big Showem,ale to naprawdę,tylko w ewentualności.Może dobiorą kogoś innego.

Swagger:Ma pas trochę czasu,Orton trochę go wypromował,Big Showowi się nie udało,Over the Limit było w ich wykonaniu prawdziwą masakrą,dlatego trzeba by mu jeszcze ten run trochę przedłużyć,najlepiej jakby zchetował na Takerze i byłby zajebisty feud.

Big Show:bardzo minimalne szanse.Jeżeli chodzi o mnie to nie dawałbym mu walki o pas WHC,tylko do Tagów go wrzucił znowu,bo tam się moim zdaniem spełniał,tutaj już nie pokazuje tego co kiedyś.Możecie się nie zgadzać,ja tak to widzę.Ale gdyby wygrał,to feud ze Swaggerem raczej odpada,bo byłoby bez sensu kontynuować taką porażkę,może przywaliłby się do niego Punk?Zobaczymy,czas pokaże.

dobrym rozwiązaniem wg mnie byłoby pojawienie się w miejsce Ortona Jericho i jego zwycięstwo.

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Jeśli wygra Cena to kończę oglądać RAW. A ze Smackdown to myślę że Swagger obroni tytuł. Mam nadzieję że po wygranej Swaggera Christian dostanie title shoot. Bardzo się mu to należy jest on jednym z najlepszych materiałów na mistrza jest on najbardziej nie docenionym wrestlerem w historii WWE według mnie. A reszta mnie wogóle nie interesuje . Moim zdaniem w dzisiejszych czasach w WWE niema ciekawych walko poza tymi o pas Heavyweight. Oczywiście zdarzają wyjątki od reguły takie jak Undertaker vs. HBK
“To be the man, you've gotta beat the man...”

• Reputacja:   2

Mam nadzieję że po wygranej Swaggera Christian dostanie title shoot.

Wątpie niestety bo niedawno (około rok temu) mieli jeszcze feud o pas mistrzowski ECW, więc wątpie żeby to "odgrzali". Do F4W ze Smackdown za Takera dodany został Rey Mysterio, troche szkoda, ale w sumie uważam że to tylko powiększyło szanse Swaggera i CM Punka na pas wagi ciężkiej z czego się bardzo ciesze, bo uważam że Big Show i Mysterio nie wygrają.