Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Fatal Four Way [Dyskusje,Spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/34/Fatal_4_Way_%282010%29.jpg

Data : 20 Czerwca 2010

Miejsce : Uniondale, New York

Obiekt : Nassau Veterans Memorial Coliseum Nassau Veterans Memorial Coliseum

WWE Fatal Four Way - kolejne po Over The Limit PPV.Jak narazie została zapowiedziana jedna walka,więć stworzyłem temat.Co do gali,to oczekuje,iż gala będzie lepsza niż ostania Over The Limit.Sądząc po pierwszej,zapowiedzianej walce,myśle że gala będzie stała na wysokim poziomie.

Zapraszam do dyskusji.

Obecna Lista na gale :

WWE Championship Fatal Four Way Match

John Cena© vs Edge vs Sheamus vs Randy Orton

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14558866

World Heavyweight Championship Fatal Four Way Match

Jack Swagger© vs Big Show vs CM Punk vs Rey Mysterio

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14670168

United States Championship Match

The Miz© vs R-Truth

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14746068

Divas Championship Fatal Four Way Match

Eve© vs Gail Kim vs Maryse vs Alicia Fox

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/14746212

Edytowane przez Weed
  • Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

7

• N!KO

7

• Adrian!

7

• rated r

7

Top użytkownicy w tym temacie

w pojedynku o pas WWE mógłby zwyciężyć Edge bo Cena ciągle wygrywa, Orton jakiś czas temu miał pas tak jak Sheamus więc ja na zwycięzce typuje Edga, ale pewnie Cena wygra jak zawsze bo jak widać Vincowi zależy tylko na $.

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

No to tak

Za dużo nie ma co powiedzieć ponieważ jest tylko jedna walka, ale wypowiem się.

Walka będzie dobra jak ją prawidłowo zabookują też nie będzie szału lecz raczej się nie zawiodę.Dla mnie zwyciężyć mogą tylko 2 osoby, którymi są Cena i Edge. Gdy wygra Cena dalszy feud o pas będzie pomiędzy im a Sheamus'em, a gdy wygra Edge o pas z nim na następnej gali będzie walczył Orton. Oczywiście to tylko moje zdanie.

9026147804b6c2f2fcb752.jpg

• Urządzenie:  Android

Zamiast bladego zdecydowanie bardziej pasowałby tam Jericho. Mimo to skład wygląda nieźle, aczkolwiek (nie żebym podchodził do gali sceptycznie gdybając o jednej walce) nie przewiduję jakichś fajerwerków, gdyż wiemy jak WWE partoli walki gdzie naraz mamy więcej niż 3 zawodników w ringu (3 vs 3 Tagi, MitB, EC itd). Ostatni poważniejszy Fatal 4 Way Match o mistrzostwo bodajże z PPV Bragging Rights też zapowiadał sie na show stealer. W rezultacie Punk był ciągle wyrzucany za ring, Dave odpoczywał a Taker z Reyem kręcili jako taką walke, w międzyczasie odpierając najazdy Dave'a czy wpadającego na ring CMa.

20502835285345d49c46e75.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Hmm, walka może być miła dla oka, o ile w ringu długo będzie przebywał Edge. Według mnie wygrać może właśnie on, Cena albo Sheamus. Dlaczego Sheamus ? Myśle że niedługo powróci Triple H i mogą o pas WWE pofeudować. Najmniejsze szanse na wygraną pasa daje Randy'emu Ortonowi. Jaka szkoda że nie ma w tej walce Chrisa Jericho, który powrócił do jobbowania.

Według mnie Cena za dużo razy wygrywał więc tego pana już wykluczam bo da rade sam z 2 ale nie z 3. Edge... przegrałby z Ortonem na Over The Limit ale był podwójny countout i myślę, że teraz też można go wykluczyć, ale może ta 3 dostanie po spearze? 8-) Sheamus wygra z Ceną i z Ortonem z Edge'm nie wiem jak by to wyglądało ale ja stawiam na niego :grin: I nareszcie Orton to samo co Edge tyle, że RKO jest nieco silniejsze.

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Nie będe wypowiadał sie na temat moich faworytów w tej walce bo jest na to zdecydowanie za wcześnie. Ale tak patrząc na tą sytuacje jest tu 1 face, 2 heel no i Orton ( nie wiem jako kogo go uznac bo ostatnio z WWE ogladam tylko PPV). I według mnie właśnie w tej walce jest realna szansa na to że Cena straci swój tytuł. Byc może po tej walce wziął by sobie wolne bo ma kłopoty z plecami, chociaż z tym nie wierze za bardzo.Ale odbiegając już od samej walki to to całe PPV jest ładną szansą do tego aby rozpocząć jakieś feudy lub podgrzać te już trwające ;)

Ps. Już teraz wiem że w typerze się ładnie po tym PPV zakeci :D

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Ja się wypowiem :

Co do walki o pas WWE.to jak ja któryś poprzednik mówił,najmniejsze szanse ma randy orton dlaczego ?,bo ma kontuzje.Jeszcze nie wiadomo czy ta kontuzja czy cos poważnego ale szanse ma małe.Chciałbym bardzo aby w walce zamiast bladego (czyt.Sheamus) był Y2J.Chciałbym również aby wygrał Edge,i miał jakiś ciekawy feud.

Jeśli kontuzja ortona będzie poważna,to pewnie na PPV nie wystąpi,i możliwe iż jego miejsce zajoł by Y2J.

Czytałem też iż ma się odbyć Fatal Four Way Tag Team Match.Jeśli się odbędzie to z kim ?

Hart Dynasty vs Kozlov & Regal vs Miz & Y2J vs Nieznany Tag Team z RAW ? najprawdopodobniej mogło by tak być.

Mam nadzieje iż wszystkie walki mogą byc Fatal four way wtedy napewno gala była by ciekawa.

I IC np.mogło by był Kofi vs Christian vs Drew vs Zigler.

Ale to tylko marzenia xD.

Jeśli w tym tygodniu na RAW I SD są Qualifing Matche do pasów WWE I WHC to za tydzień mogły by być do US i IC.

• Reputacja:   2

Na tapingu Smackdown do karty Fatal 4-Way doszła nowa walka:

Fatal 4-Way for World Heavyweight Championship

Jack Swagger © vs CM Punk vs Big Show vs The Undertaker.

Musze przyznać że zdziwiłem się gdy przeczytałem że Taker zakwalifikował się do walki, jednak stwierdziłem że ma duże szanse by wygrać, gdyż ponoć planowano feud Swagger vs Taker na Summerslam i utrata pasa przez Jacka na F4W może prowadzić to ich pojedynku na SS. Duże szanse ma też łysy Punk, w końcu za darmo się nie ostrzygł:) Najmniej szans daje Big Show'owi.

No to do przewidzenia byl ten sklad walki o pas HW ;P

Ciekawe czy Orton sie wykuruje, bo jak nie to co? powrot HHH?

Dojdzie jeszcze moze walka o pasy TT

Hart Dynasty vs Miz&Jericho vs synowie Rikishiego vs ktos tam

Walki zapowiadaja sie calkiem spoko, ale wiadomo jak jest w WWE, walka 4 osob to znaczy ze 2 walczy a 2 lezy :[

Ja takie zadam trochę głupie pytanie . Te F4W mecze są w klatce ?

Jak coś to stawiam na Cenę. Sheamus już nie dostanie pewnie pasa, bo już na niego nie zasłużył. Edge ? Może. Randy? Też jakby był to byłoby fajnie, ale jak wygra Edge, albo Randy to Cena zdobędzie znów na Money in the Bank.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Te F4W mecze są w klatce ?

A z jakiej racji miałyby być ? :?

Ja scenariuszy przewiduję kilka na walkę o WWE Champ.:

1. Cena wygrywa i ciągnie feud z Sheamusem do SS, potem przegrywa i robi sobie przerwę.

2. Randy lub Edge wygrywa i ciągną dalszy feud między sobą, ale z przystawką.

3. Wygrywa Celtik Łorjor, wraca Tryplak i ich feud powraca (Oby nie)

Ja najbardziej przewiduję propozycję nr 1, gdyż już dłuższy czas Sheamus dobija sie do Ceny, a feud z Ceną bez pasa to jak samochód bez kół.

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

EE.. pierwszy raz ciężko wytypować mi zwycięzce. Dlatego powiem inaczej chciałbym aby zdobył pas Sheamus. Jest on moim ulubionym zawodnikiem mimo iż dużo osób powie, że jest drewnem. (Nie chcę drążyć tej dyskusji) Sheamus ma fajny gimmick i do tego jest taki "inny" w porównaniu do pozostałych wrestlerów. Tym bardziej, że już dawno kręcił się koło feudu John Cena - Batista. Myślę, że ma szansę zdobyć tytuł, poprowadził by feud z Jaśkiem który zrobił by sobie przerwę bo i tak narzeka na ból pleców. W tym momencie wróci Triple H który zacznie feud z Celtyckim Wojownikiem.

10771641474c446763479cb.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Wedlug informacji z NoDQ.com w przypadku gdy kontuzja Ortona okaze sie zbyt powazna by mial on wystapic w Main Evencie mozemy sie spodziewac, ze Sheamus zaatakuje Vipera na RAW przed PPV lub przed sama walka. Miejsce Randyego zajmie wtedy inny wrestler, a po powrocie z kontuzji dojdzie do programu Bladego z bylym Legend Killerem

50608915156a3743c1fa34.jpg