Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE: RAW, SmackDown!, NXT and PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam, są to moje ostatnie diary... Mam zamiar prowadzić federację WWE jak najdłużej. Postaram się, dodawać gale w miarę często. Będę pisał gale RAW, SmackDown!, NXT, a z Superstars będę dawał jedynie wyniki. Oczywiście będę pisał też gale PPV. Diary prowadzę na podstawie ostatnio ściągniętego EWR. Proszę o komentarze i zapraszam do czytania moich ostatnich diary !

-----------------------------------

Tuesday, 01 June 2010

Nazywam się Jeff Barker, jestem head bookerem w najpopularniejszej federacji zapasów, tzw. wrestlingu. Znam się trochę na tym sporcie, mam uratować WWE, podobno trwa wojna z TNA. Monday Night Wars - WWE RAW vs TNA iMPACT! Jest ciekawie, w ratingach wygrywamy, ale oni robią lepsze show. Vince Kennedy McMahon zrobił dobry ruch, ponieważ zatrudnił przed moim przyjściem Jeffa Hardyego, Hardy dostanie push na WWE Title. Wszedłem w zakładkę Feuds, ukazał się napis WWE Feuds i nie było nic. Zdziwiłem się, może McMahon specjalnie to zrobił, aby zaczął od początku ? Planuję takie feudy: Edge vs Orton, Jericho vs Hardy, Swagger vs Christian, Mysterio vs Punk. Dzisiaj odbędzie się gala NXT, Daniel Bryan zawalczy z Davidem Otungą o wejście do RAW. Planuję zwycięstwo Bryana i feud z The Mizem, stawką feudu będzie pas United States. Po chwili do mojego gabinetu wszedł Jeff Hardy...

Jeff: Witaj Jeff...

Ja: Witaj Jeff... - uśmiechnąłem się, mamy takie same imiona. - W czym mogę pomóc ?

Jeff: Mam złą wiadomość, chcę podwyżki, albo title shota.

Ja: Właśnie miałem ci powiedzieć, że będziesz WWE Championem. Na Over The Limit w Ladder Matchu pokonasz Chrisa Jericho.

Jeff: A to fajnie, dzięki. Czyli mam występować na RAW, tak ?

Ja: Jasne !

Hardy odszedł... Mam plany co do NXT. W przyszłej edycji NXT wystąpi Dos Caras Jr, jego mentorem będzie Rey Mysterio, będzie tam też Kaval, jego mentorem będzie MVP który przejdzie za niedługo heel turn, bo przecież nie Kofi Kingston. Planuję także Tour po Europie, aby wypromować WWE jeszcze bardziej, pojedziemy do Polski, Czech, Niemiec, Anglii oraz Hiszpanii... Na koniec touru, w Hiszpanii na pożegnanie odbędzie się 3 godzinne show, nie wiem tylko czy ma to być RAW, czy SmackDown!, ważne, że na tej gali nie będzie podziału rosteru, wystąpią wszyscy. Za chwilę gala NXT, muszę ją zabookować.

http://i45.tinypic.com/10gl9v4.png

1. Interview with Daniel Bryan...

I Came to play...

Daniel Bryan: Ostatnio na NXT zobaczyliście ranking, w rankingu jestem na samym szczycie ! Jestem najlepszym wrestlerem brandu NXT. Dzisiaj zmierzę się z Davidem Otungą, podopiecznym R-Trutha, zamierzam pokonać Davida, ponieważ od tego zależy to czy będę wrestlerem RAW. Mam zamiar przejść na RAW i wykorzystać zdobytego title shota, jak wygram z Otungą to będę na RAW i dostanę title shota na dowolny pas federacji, na gali PPV. Zamierzam zmierzyć się z The Mizem o pas United States.

What's up !?

David Otunga: Ha, ha ! Nawet o tym nie myśl Brayan... Nie masz szans na zwycięstwo w walce z najlepszym z najlepszych ! Ja udowodnię ci, że to ja jestem numerem jeden w NXT, a potem udowodnię całej reszcie wrestlerów, ale z WWE, że jestem numerem jeden w całym WWE !

Daniel Bryan: To się okaże dzisiaj wieczorem...

Otunga rzucił się na Daniela Bryana, ten jednak podciął go, seria ciosów w parterze, w końcu na ring weszli sędziowie i odciągnęli ich od siebie. Bryan jednak pokazał charakter zwierza, prawdziwego wojownika... Uwolnił się z uchwytu sędziów po czym rzucił się na Otungę i seria ciosów w parterze.

Matt Striker wchodzi na rampie...

Bryan, puszczaj go albo zostaniesz zawieszony i automatycznie zostaniesz przesunięty na ostatnią pozycję w tabeli NXT. Bryan popatrzał się na rampę, po chwili dalej okładał Otunge. To moje ostatnie ostrzeżenie Danielson ! Po chwil Daniel puścił Otungę i odszedł na backstage Grzeczny piesek... Bryan od tyłu atakuje Matta Strikera ! Wykonuje mu Back Suplexa i odchodzi

2. Michael Tarver vs Darren Young

Walka bardzo krótka, Tarver na początku walki wykonał na Darrenie Spinning Neckbreaker. Później parę stompów i, gdy szykował się już do zakończenia walki akcją T-Bone Suplex, Darren Young go skontrował na Roll Up'a. Tarver przy dwóch odkopał, Young powoli wstał, pomógł wstać Tarverowi, po chwili Darren otrzymał irish whip na liny, ale wykonał Springboard Crossbody po którym uzyskał two count. Darren powoli wstał, pomógł wstać Tarverowi, wyrzucił go za ring, Tarver jednak nie dał tak łatwo się wyrzucić i wyleciał maksymalnie za liny. Stał po zewnętrznej stronie ringu, Young zaatakował go potężnym ciosem, a następnie Jawbreaker na liny. Tarver wyleciał za ring, po chwili otrzymał Slingshot Crossbody. Darren Young wrócił na ring, a Michael Tarver został odliczony.

3. Video involving Bryan, Otunga

Na titnatronie pojawiło się krótkie wideo o Bryanie, o jego historii w NXT i federacjach indy, po chwili był identyczny filmik o Otundze, aż w końcu promo dzisiejszej walki wieczoru. Daniel Bryan vs David Otunga - zwycięzca przechodzi na dowolny brand, na PPV walczy o dowolny tytuł i nie jest już żółtodziobem, ale jest Pro Wrestlerem. WWE NXT - Daniel Bryan vs David Otunga - TONIGHT !

4. Justin Gabriel vs Wade Barret

Walka taka jak Tarver vs Darren, typowy zapychacz... Wade Barret trochę czasu znęcał się nad swoim rywalem, aż w końcu Gabriel i Wade wykonali na sobie clothesline i przez jakiś czas leżeli na macie ringu. Pierwszy podniósł się Barret, pomógł wstać Gabrielowi, irish whip do narożnika ale jest kontra na Springboard Moonsault. Justin przez chwilę patrzał na publiczność aż w końcu wykonał Springboard Splash, 1...2... Wade Barret odkopuje. Gabriel powoli wstał, pomógł wstać Barretowi, kopnął go, ale ten złapał jego nogę, Gabriel wykonał świetne Enziguri, później wszedł na "tope rope" i wykonał 450 Splash po czym uzyskał pinfall i kolejne punkty do tabeli NXT.

5. David Otunga vs Daniel Bryan - Walka o wejście do rosteru RAW bądź SmackDown!

Zaczęli od klinczu, który wygrał Otunga, po chwili headlock, Bryan wypycha Otungę do narożnika i tam wykonuje Corner Dropkick. Otunga jeszcze bardziej wbija się w narożnik, Snap Marry from Bryan on Otunga, następnie niski dropkick w wykonaniu Bryana. Bryan siada na Otungę i okłada go serią ciosów, aż w końcu schodzi z niego i mamy Submisson Hold ! Bryan zakłada dźwignię na nogę Otungi, ten jednak łapie liny i Bryan przerywa. Daniel po chwili wstaje i zaczyna ponownie okładać Otunge. Bryan wstaje, pomaga wstać Otundze i świetny Jawbreaker, następnie pomaga mu wstać i Spinning Neckbreaker. 1...2... kickout by David Otunga ! Bryan pomaga mu wstać ale otrzymuje irish whip na liny i Belly-to-Belly Suplex. Otunga przypina, ale mamy tylko two count. David pomaga wstać przeciwnikowi, ale otrzymuje serię kopnięć i Bridging dragon suplex. Bryan przypina, 1...2...3... Daniel Bryan przechodzi na RAW !

6. Interview with The Miz

I came to play...

The Miz: Widzicie to !? Ja go tak wytrenowałem, ja sprawiłem, że jest najlepszy w NXT, a za tydzień na RAW oraz na gali PPV, ja sprawię, że będzie on lokalnym jobberem ! Już na gali PPV wykonam na tobie Skull-Crushing Finale i odliczę ciebie do trzech ! Because I'm The Miz and I'm... AWSOME !!!

Miz wbiega na ring, walka w parterze z Danielem Bryanem, następnie Miz pomaga mu wstać, unika clothesline i wykonuje Skull-Crushing Finale ! Tak kończy się dzisiejsze NXT, a za tydzień odbędzie się walka 3 i 4 wrestlera NXT o wejście na SmackDown...

WYNIKI CZWARTKOWEGO SUPERSTARS !!! PISAŁEM NA SAMEJ GÓRZE IŻ GAL SUPERSTARS NIE BĘDĘ PISAŁ, BĘDĘ DODAWAŁ TYLKO WYNIKI !!!

http://i46.tinypic.com/2m5f5hw.png

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• HardyZzZ

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Friday, 21 May 2010

Świeżo wypoczęty, ponieważ spałem, wszedłem do swojego gabinetu. Na biurko rzuciłem klucze od biura oraz od samochodu, powiesiłem na wieszak kurtkę oraz parasol. Cholerna pogoda ! Czerwiec, a tu leje jak nie wiadomo co i burza jak cholera, jak piorun walnie w moje biuro to będzie koniec. Myślę, że gala NXT oraz Superstars wypadły naprawdę dobrze... Na tej drugiej Jeff Hardy się pokazał parę razy atakując Chrisa Jericho oraz rozmawiając z nim na ringu. Jericho na Superstars stał się nowym mistrzem WWE, niektórzy uważają, że to jakaś kpina iż na tak słabej gali jest zmiana posiadacza najważniejszego tytułu mistrzowskiego, ja jednak twierdzę inaczej, rozpocząłem feud Chrisa z Jeffem Hardym, feud ma wysokie oceny, a więc musi o coś być. Potrzebna była szybka zmiana posiadacza WWE title, a ja chciałem poczekać z debiutem Hardyego w formie walki do RAW, czyli do gali na której on wystąpi. Dostałem parę e-maili, większość wrestlerów cieszyła się z powrotu Jeffa Hardyego do WWE, chodzi mi o m.in Christiana, Chrisa Jericho, Triple H'a i innych, nie pamiętam wszystkich. Najbardziej cieszył się Matt Hardy który wysyłając do mnie wiadomość napisał, że nie jest w stanie opisać swojej radości. Dostałem jeszcze dwa inne e-maile, rating NXT wyniósł 2.80, a rating Superstars 2.45. Bardzo słabo ! Jednak zobaczymy jak mi pójdzie w Monday Night Wars, rating RAW musi wynieść spokojnie ponad 3.5... Wtedy będę bardzo zadowolony, dużo osób będzie oglądało RAW, ponieważ wiedzą iż zadebiutuje na gali Jeff Hardy i Daniel Bryan. Po chwili do mojego gabinetu ktoś zapukał, powiedziałem grzecznie - proszę - weszła piękna kobieta, zapytałem jak ma na imię.. Odpowiedziała, że nazywa się Sophie i jest moją asystentką. - A więc panno Sophie, w jakiej sprawie pani przychodzi do mojego biura ? - odpowiedziałem, staram się być miły, nie mam żony, ani dziewczyny, a więc może z nią spróbuję ? - Widzi pan, że pogoda jest jaka jest, jeżeli dalej tak będzie to będziemy musieli odwołać naszą podróż po Europie. - Udawałem, że jestem zawiedziony, czemu udawałem ? Nie mam zamiaru się nigdzie wybierać... - Aha, rozumiem. Coś jeszcze ? - Sophie rzuciła na moje biurko informacje dotyczące rosteru WWE oraz pasów mistrzowskich i gal PPV i różnych eventów. - To chyba wszystko, wie pan o ratingach tak ? Wysłałam je do pana e-mailem, Vince McMahon powiedział, że jest zadowolony z zatrudnienia pana do federacji. - ucieszyłem się, McMahon jest zadowolony z tego, że pracuję u niego ! - A to fajnie... - Po chwili Sophie chciała coś powiedzieć, ale przerwał jej błysk i potężny grzmot, nagle zgasło światło - Co się dzieje ? - zapytała Sophie... - Chyba piorun walnął w siedzibę... Nie mamy wyjścia, musimy lecieć do Europy bo tutaj raczej będą trwały prace naprawcze, niech pani zatrudni jakąś dobrą firmę, oraz sponsorów, najlepiej Nike i KFC. - powiedziałem jej to, a po chwili chciała wyjść z mojego biura, ale nie znalazła drzwi i walnęła głową w ścianę - Nic pani nie jest ? - zapytałem się jej, szansa, że ją poderwę :) - Głowa mnie boli, myślałam, że od razu za mną są drzwi... - W myślach zacząłem się śmiać, po chwili jednak wziąłem latarkę która leżała na moim biurku i włączyłem ją - Nic pani nie jest ? Uuuu... Będzie siniak, ale nie ma się co martwić, będzie dobrze. - Po chwili dopiero zauważyłem iż jest ona nieprzytomna, wziąłem ją na ręce i szedłem z nią do McMahona który szybko sprowadził pomoc. Po paru godzinach w szpitalu powiedziała, że jest mi bardzo wdzięczna, już prawie się pocałowaliśmy, ale wszedł McMahon i dupa.

Oto informacje o WWE:

http://i45.tinypic.com/2wn1w8x.png

http://i45.tinypic.com/20l0yeq.png

Parę godzin przed galą. Hala sportowa na Florydzie...

Jakimś cudem udało nam się dotrzeć na Florydę, w tym czasie w Stamford w naszej siedzibie trwają różnego rodzaju naprawy itd. Gala we Florydzie była zaplanowana, ale ciężko było dotrzeć całej ekipie jednym samolotem i to jeszcze w takiej burzy. W końcu w samolocie Sophie pocałowała mnie za to, że zaniosłem ją do McMahona skąd odwiozłem ją swoim samochodem do szpitala. McMahon nawet nie kiwnął palcem tylko zapytał się jej czy dobrze się czuje, frajer ! W samolocie w drodze do hali FCW na Florydzie siedziałem obok Sophie, to duży krok dla związku z nią który mam zamiar rozpocząć. Dobra, czas zabookować galę, nie zostało nam dużo czasu. Postaram się zatrudnić do federacji The Rocka i Steva Austina, nie... Raczej tylko jednego z nich bo oni będą chcieli dużo kasy, a co do wrestlerów z FCW... Bret DiBiase, Joe Henning i Curt Hawkins powiadomieni zostali o dołączeniu do WWE jak cała ekipa WWE leciała do Florydy, zadzwoniłem do nich i dobrze się składa, ponieważ są oni na Florydzie w hali FCW, ponieważ występują w rozwojówce. Pewnie zastanawiacie się czemu SmackDown! odbędzie się w takiej hali, a to dlatego, że nie mam zamiaru wydawać dużo kasy na jakieś luksusowe hale, teraz kasa będzie potrzebna, ponieważ mniej osób będzie chodziło na moje gale bo będę odstraszał dzieci hardkorowymi walkami. Kasa jest teraz potrzebna. KFC i Nike są moimi sponsorami, kasa będzie, hala FCW tylko na dzisiaj, a tak poza tym to będą gale w czymś bardziej luksusowym, ale rzadziej bo muszę oszczędzać. McMahon się lekko wkurzył jak dowiedział się o hardkorowych walkach i akcjach, ale trudno, nie oszukujmy się, na tym polega wrestling. Dobra, idę zanieść raport writterą aby ustalali już akcje itd. na walki na RAW, bo na SD już gotowe wszystko.

WWE SmackDown!, Floryda - FCW Arena

http://i50.tinypic.com/2vrtkxc.png

Galę otworzyło intro wyświetlane na titantronie, muzyka oraz pokazy pirotechniczne. Po chwili komentatorzy zabrali głos, przywitali się i powiedzieli o tym, że piorun walnął w siedzibę WWE która znajduje się w Stamford. Po chwili na ring wszedł Matt Hardy !

1. Interviev with Matt Hardy

Matt Hardy: Witajcie na Florydzie, jak wiecie nazywam się Matt Hardy ! Jak wiecie, nie lubię gdy ktoś przychodzi do WWE i zgarnia wszystko, kiedy to ja siedzę tutaj już dosyć długo i na swoje pasy mistrzowskie musiałem zapracować. Obecnie nie posiadam żadnego tytułu mistrzowskiego, jednak dzisiaj stanę się mistrzem interkontynentalnym ! Dzisiaj pokonam Drew'a McIntyre'a !

Drew McIntyre: Hardy, odkąd nadepnąłem na twoją głowę to zachowujesz się dziwnie, to pewnie dlatego, że cie kopnąłem w ten pusty łeb... Jesteś także zazdrosny bo jesteś zerem w tej federacji, a ja ? Ja jestem mistrzem interkontynentalnym ! Nie ważne gdzie dzisiaj zawalczymy, o co i kto będzie sędziował, wa...

Matt Hardy: Co ty powiedziałeś ? Nie ważne kto będzie sędziował ? To dobrze, specjalnym sędziom naszego pojedynku będzie ta osoba ! Na rampie pojawia się Jeff Hardy który tauntuje i odchodzi. Tymczasem Matt Hardy wykonuje Twist of Fate na swoim dzisiejszym rywalu.

2. Debut angle involving Masters, Gallows

Na backstage Chris Masters zaczepił całe społeczeństwo Straight Edge... Powiedział, że dzisiaj zadebiutuje na SmacDown! i pokona kogoś ze Straight Edge Society. CM Punk powiedział, że zmierzy się on z Lukiem Gallowsem. Gallows powiedział, że nie ma zamiaru nadal być kukiełką Punka, CM zgarnia tylko pochwały, ma włosy, a on i Serena muszą być bez włosów i muszą dawać ubaw ludziom. Punk powiedział żeby Luke się nie stawiał bo zostanie wydalony ze Straight Edge Society, a jego miejsce zastąpi kto inny.

3. Luke Gallows vs Chris Masters and 4. Debut angle involving Dos Caras, Gallows, Young

Walka bardzo krótka, miała ona na celu jedną rzecz o której się zaraz dowiecie. Masters dawał się okładać Gallowsowi, ale w końcu skontrował irish whip i powalił Gallowsa Shoulder Blockiem. Następnie pomógł mu wstać, otrzymał jednak serię ciosów i próba Gallows Pole, ale Masters się ratuje. Irish Whip na liny dla Luke'a, Masters unika clothesline i zakłada Master Lock ! Gallows się natychmiastowo poddaje... Na ring wchodzi Punk, Serena oraz Darren Young ! Young rzuca się na Gallowsa, seria ciosów i to chyba oznacza, że Luke Gallows żegna się ze Straight Edge Society, a jego miejsce zajmuje Darren Young. Po chwili na ring wszedł debiutujący w WWE Dos Caras ! Dos Caras uniósł rękę do góry tak jak to robią członkowie SES. Po chwili wraz z Youngiem podnieśli Gallowsa i dali go na barki Punka, aby ten zadał ostateczny cios, gdy Punk miał wykonać GTS na rampie pojawił się Rey Mysterio, Dos Caras popatrzał się na rampę, po czym kopnął Punka w brzuch, Gallows zleciał z jego barków, a Dos Caras wykonał na CM Punku potężne DDT ! Następnie dropkick dla Darrena Younga ! Od tyłu chciał go zaatakować zamaskowany Straight Edge Society Member, ale Dos Caras nie dał sie zaskoczyć, uniknął, a następnie wykonał Enziguri dla Masked Mana. Face turn Luke Gallowsa... Przyłączenie Darrena do SES, debiut Mastersa i Dos Carasa, rozwinięcie feudu Punk - Mysterio...

5. Hart Dynasty vs Dudebusters - Unified WWE Tag Team titles Match

Zwykły zapychacz. Hartowie walczą z Dudebusters, bo nie ma innych dobrych tag teamów. David Hart Smitch okładał Trenta Barettę, ten jednak po udanym dropkicku i paru innych akcjach zyskał sobie przewagę. Zmiana z Caylenem Croftem który wciska Smitha do narożnika, atakuje go kolanem, następnie Low Dropkick przy narożniku. Croft pomaga wstać DH Smithowi, irish whip na liny, Smith kontruje i przerzuca Crofta Back Body Dropem. DH Smith zmienia się z Tysonem Kiddem, a Croft z Barettą. Springboard Dropkick dla Baretty od Tysona Kidda. Następnie seria ciosów w parterze, Tyson Kidd wchodzi na trzecią linę, Baretta wstaje i otrzymuje Crossbody. Tyson Kidd wstaje i zmienia się z DH Smithem. Smith rzuca się na Barette, seria ciosów w parterze, następnie Vertical Suplex, Belly to Belly Suplex. Później już tylko Hart Attack i koniec. Gdy Hart Dynasty świętowali zwycięstwo, zaatakowali ich Vance Archer i Curt Hawkins...

6. Interview with Rey Mysterio

Booyaka ! Booyaka ! Six one nine...

Rey Mysterio: Witajcie fani WWE. Po Over The Limit robię sobie małą przerwę. Jak wiecie, Over The Limit jest za dwa dni czyli w niedziele. Na tej gali na pewno wygram ze swoim przeciwnikiem CM Punkiem, ponieważ nie mam zamiaru dołączyć do jego żałosnej stajni, ale mam zamiar ją zniszczyć ! Jeżeli na Over The Limit przegram, to dołączę do Straight Edge Society. Jeżeli wygram, to Luke Gallows odejdzie z SES.

Luke Gallows theme song

Luke Gallows: Tak, to prawda. Mam zamiar postawić na szali swoje członkostwo w SES. Nie pasuje mi to, że Darren Young przychodzi sobie tutaj i mnie atakuje. Jeżeli Rey wygra, to odejdę z SES, ale Punk. Wiedz, że już nie będę ci pomagał, wręcz przeciwnie, będę ci przeszkadzał, będę powodował twoje przegrane !

Od tyłu Reya Mysterio i Luke'a Gallowsa zaatakował zamaskowany człowiek Straight Edge Society. Następnie Punk wykonał GTS na Reyu Mysterio, zamaskowany człowiek uniósł rękę do góry, to samo Serena i Punk, CM Punk drugą ręką trzymał w górze rękę nieprzytomnego Reya.

7. Matt Hardy vs Drew McIntyre - intercontinental championship match

Na ring najpierw weszli Hardy Boyz, następnie Drew McInytre. Gdy Jeff Hardy krzyknął Ring The Bell, zabrzmiał gong. Matt Hardy i Drew McIntyre zaczęli od klinczu, następnie headlock w wykonaniu McInytre'a, Matt wypycha rywala na liny i powala Shoulder Blockiem. Parę zwykłych kopnięć i punchów po czym Matt Hardy zaczął poważniej atakować. Wykonał Side Effect, następnie Leg Drop z drugiej liny, i nieudane Twist of Fate. Hardy wylądował w narożniku, McIntyre biegł w jego kierunku, ale Hardy uniknął, następnie Corner Clothesline, Bulldog i próba przypięcia. Mimo szybkiego klepania w matę przez Jeffa Hardyego, Drew McIntyre odkopał. Chwilę później McIntyre dusił trzymającego się lin Matta Hardyego. Specjalny sędzia kazał puścić uchwyt, ale McIntyre nic sobie z tego nie zrobił. Jeffowi puściły nerwy, odepchnął go po czym wykonał Twist of Fate, Matt Hardy podziękował bratu, wykonał Moonsault i stał się nowym mistrzem interkontynentalnym.

9. Stable angle involving Young, Straight Edge Society

CM Punk: Luke, zastanów się czy nadal chcesz być czysty, zbawiony i lepszy od większości osób w WWE. Czy masz zamiar nadal być członkiem Straight Edge Society ? Wieszasz na szali swoją karierę w SES...

Luke Gallows: Słuchaj Punk... Wkurza mnie to wszystko, jestem Straight Edge Society memberem od początku, byłem pierwszym członkiem SES, a teraz jakiś żółtodziób NXT, atakuje mnie, a ty nic sobie z tego nie robisz ? Young, jesteś nikim, masz włosy...

CM Punk: Włosy ma, ale nie na długo. Po Over The Limit, Darren Young dołączy do Straight Edge Society, a jeżeli przegram, to ty z niego odejdziesz. Czemu powiesiłeś na szali swoją karierę w SES ?

Luke Gallows: Bo wieżę w ciebie, jesteś najlepszy i najczystszy, pokonasz Reya Mysterio.

Darren Young: Punk, on cie robi w hu*a...

Luke Gallows: Przymknij się żółtodziobie !

CM Punk: Obaj się zamknijcie ! Kłótnia do niczego dobrego nie doprowadzi. Muszę to wszystko przemyśleć...

9. Chris Jericho vs Jack Swagger - World Heavyweight Championship Match

Nie miałem pomysłu na Main Event. Swagger okładał Jericho, jednak gdy ten zyskał sobie minimalną przewagę, stopniowo ją zaczął powiększać. Jericho mógł zostać zwycięzcą walki, wykonał na Swaggerze Enziguri jednak ten przy odliczaniu złapał się lin. Jericho wykonał jeszcze swoją standardową akcję czyli irish whip do narożnika, corner clothesline i bulldog. Chris Jericho lekceważył rywala i to było błędem, przechwalał się, aż w końcu otrzymał potężnego big boota od All American Americana... Swagger pomógł mu wstać, ale został powalony Codebreakerem ! Następnie otrzymał Lionsault i już prawie wygrał jednak rozbrzmiała muzyka Jeffa Hardyego. Hardy pojawił się na rampie, zszokowany Jericho popatrzał na rampę, odwrócił się i otrzymał Guntwrech Powerbomb, a nastepnie został odliczony. World Heavyweight Champion pokonał WWE Championa. Po chwili na ring wszedł Hardy który wykonał Jumping Back Kicka, Twist of Fate i przypieczętował to wszystko pięknym Swanton Bomb'em.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny epizod NXT, który w głównej mierze skupił się na podbudowie nadchodzącego Vengeance Day. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Stephanie Vaquer pokonała Jacy Jayne, mimo próby ingerencji Fatal Influence. Link do filmu Na zapleczu doszło do spięcia na linii Zaria i Sol Ruca - Lash Legend i Jakara Jackson - Tatum Paxley, Tatum, Gigi Dolin i Shotzi. W ringu pojawił się Lexis King, który stwierdził, iż wreszcie zrozumiał, kim jest. Przekazał także, że ma plany na zmiany wobec Heritage Cup i kończy z bronieniem tytułu na zasadzie rund, czy pomocy narożników. Wypowiedź mistrza przerwał... powracający Fandango! Który przedstawił się jako JDC reprezentujący "The System" w TNA. Przekazał, iż rozmawiał z Avą i zawalczy o Heritage Cup. Link do filmu Ridge Holland pokonał Stacksa, a ponownie doszło do zamieszania z udziałem Izzi Dame. Link do filmu Zaria i Sol Ruca pokonały Gigi Dolin i Tatum Paxley. Doszło do zapowiadanego Vengeance Day Summit z udziałem mistrzyni NXT Giulii oraz pretendentek - Bayley i Roxanne Perez. Jednak nie tylko one miały swoje plany wobec mistrzostwa kobiet, bowiem... pojawiła się także zwyciężczyni kobiecego Royal Rumble Matchu - Charlotte Flair. A wszystko skwitowała... Cora Jade, atakując Giulię i Bayley kijem do baseballa. A blisko było, by oberwało się również i Perez. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Choć Kelani Jordan pokonała Karmen Petrovic, to sędzia zmienił decyzję po przesadnym ataku Kelani na przeciwniczce po walce. W walce wieczoru A-Town Down Under pokonali mistrza NXT Oba Femiego i Tricka Williamsa. Jednak nie odbyło się bez ingerencji Eddy'ego Thorpe'a, który zaatakował Williamsa. Eddy okładał jeszcze Tricka po starciu. Link do filmu Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      John Cena: Czyli jedna tygodniówka w styczniu i zapewne ani jedna w lutym. Mam nadzieję, że później jakoś nabierze to rozpędu. Jade Cargill:
    • Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  • Dodaj nową pozycję...