Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

GM na RAW - prawdopodobne nazwisko, zadowolony HBK, początko

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WWE planuje wydać 3-płytowe DVD poświęcone Chrisowi Jericho w okolicach września.

Rating czwartkowego Superstars wyniósł 0.8 pkt i był lepszy o 0.2 pkt w porównaniu z zeszłym tygodniem. Przedkłada się to na ok. 923.000 telewidzów.

Oryginalny plan na poniedziałkową walkę o pas U.S. Championship zakładał, że w ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-gm-na-raw-prawdopodobne-nazwisko-zadowolony.html
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AX

1

• N!KO

1

• K-PEL-K

1

• hadaszyszek

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co do newsa o pojedynku o pas US. Z jednej strony to dobrze bo na drugi dzień Danielson miał segment na NXT, a wejście tam jako wyeliminowany z NXT z pasem troche by nie współgrało. Ale dlaczego Miz oddał pas dla Harta to nie wiem. Pewnie dlatego, że to było w Kanadzie.

To dobrze, że HBK jest zadowolony z pobytu w domu. Chciałbym zobaczyć jakiś jego segment na SummerSlam, gdzie by z domu z rodziną siedział i pozdrawiał jego fanów. Nie ukrywam też, że chciałbym jego powrotu do WWE jako gość. Nie koniecznie jako Guest Host, ale jako jakiś sędzia specjalny lub komentator goszczący.

GM Raw - Uff... Już myślałem, że ta beka będzie GM'em Thanks GOD! Washington to moim zdaniem dobre rozwiązanie ze względu na jego osobę. Nie jest jakąś osobą z mega CV i bardzo dobrze, ważne jest żeby dobrze wykonywał swoją robotę jak robi to Teddy na Smackdown.

Co prawda każdy GM jest lepszy od Vickie (która jest nieziemsko wk..iającym heelem... teoretycznie wykonuje swoją robotę świetnie, ale właśnie dlatego nie chcę jej widzieć :D), ale nie wiem czy Abraham byłby aż takim dobrym rozwiązaniem - zależy od jego gimmicku. Jeżeli miałby się wydurniać, jak to robił bodajże w ECW, to wolałbym kogoś innego.

Z jednej strony się cieszę, że Danielson powróciłby do WWE i odegrał jakąś większą w nim rolę. Z drugiej - cholerna niekonsekwencja (która staje się powoli normą w federacji Vince'a) - jak się chce wywalonych z NXT dawać do głównych rosterów, to jaki w takim razie sens ma te całe reality-show? Trzeba było pomyśleć wcześniej nad np. przepuszczeniem dwóch, czy trzech wrestlerów do SD! i RAW... w takiej sytuacji wygrana np. Barreta nie miałaby żadnego większego prestiżu (ok., dostanie Title Shot, zgoda), bo Bryan który wyleciał jako pierwszy ma dokładnie to samo (miejsce w WWE plus feud o US Championship, czyli o 'odrobinę' mniej prestiżowy pas). A zresztą, McMahonlandia pokazała, że ma generalnie wszystko głęboko w czterech literach. Czy mi się zdaje, czy DiBiase i Rhodes wchodzą jeszcze przy wejściówkach Legacy? Czy mi się zdaje, czy Barret który od ponad miesiąca powinien mieć własny entrance theme wchodzi przy wejściówce Y2J'a? Czy mi się zdaje, czy gość, który od jakiś ledwo trzech-czterech miesięcy był facem przeszedł znowu heel-turn? Czy mi się zdaje, czy powtórzą się aż dwa pojedynki z WM'ki 26 na PPV, które odbywa się dwa miesiące później? (oficjalnie cztery pojedynki z rzędu na PPV Jaśka i Koksisty, no i trzeci Reya z Punkiem). Yhm...

Co do special guestów to akurat nie interesują mnie oni za bardzo. 90% jakoś szczególnie nie znam... swoją drogą, jak się oni mają do planów o GM'ie na RAW? :)

Im dłużej nie ma Michaelsa w ringu tym lepiej. Nie zrozumcie mnie źle, chcę żeby powrócił, ale będzie to po prostu szmacenie pożegnania się i walki "Kariera vs Seria" z Takerem. Kompromisem byłaby jakaś posadka na komentatora czy coś w tym stylu (czego osobiście byłbym wielkim fanem, bo zawsze podobał mi się głos Shawna [taki lekko zachrypnięty], miły do słuchania). Na pewno nie chciałbym go widzieć jako aktywnego wrestlera, a przynajmniej nie w ciągu najbliższych paru lat.

„The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - J. Robert Oppenheimer

„W krainie ślepców jednooki jest królem.”

899277064ec56dc584330.jpg

• Urządzenie:  Windows

Wiadomosc w spoilerze mnie bardzo cieszy i mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Cholernie lubie goscia

50608915156a3743c1fa34.jpg

Pytanie dotyczące TNA.

Czy ktoś wie co jest przyczyną , że teraz walki zapowiada Jeremy Borash ?

Dotychczasowy announcer Dave Penzer rozstał się z federacją, toteż teraz JB przejął jego obowiązki.

Nie, Cody wrócił do swojego starego themu. Tak, Edge znów jest heelem co jest dla mnie idiotyzmem, prędzej mogliby zrobić reaktywację RatedRKO lubi Edge & Christian. Z theme'em Barrett'a faktycznie w kulki lecą, wygrał go już chyba z 2 miechy temu a tu nadal "Break the walls down..." Co do 2 walk z WM'ki... Feud Cena-Batista nudny jak flaki z olejem... Natomiast feud Mysterio-Punk jak dla mnie interesujący choć ciągnie się już długo to teraz ostatnia i najciekawsza walka. Ja stawiam że Rey wygra ale włosów nie ogoli bo Mercury uratuje Punka i się ujawni w końcu.
w fedzie SES vs Rey all co najlepsze jest od Punka, SES powinno zostac wzmocnione dwoma mocnymi postaciami ( nie Reyem !!! ) i powinno zostać mocną grupą na wzór Evolutios i przez jakis czas czymac wiekszosc pasow na SD.