Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Slammivesary VIII [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Angle vs Kaz

Piękny opener. Nie było nudno, cieszy mnie zwycięstwo Kurta (bo jestem 15 letnim markiem WWE i mam neostrade xD). Bardzo wyrównana walka z dużą ilością akcji.

Doug vs Kendrick

Przede wszystkim cieszy mnie, że Kendrick jest w akcji, bo bardzo lubię tego wrestlera. Jak na X division przystało, przyzwoita walka. Dużo akcji i kontr. Ogólnie miło się oglądało, ale mogło być lepiej.

Roxxi vs Barbie

Czy jak dobrze widzę? Tam była krew?! Jejciu, ekstra xD Ogólnie jak na standarty przedstawicielki TBP i obecnej dywizji knockouts walka przyzwoita, ale i tak cholernie szkoda mi Roxxi. Ciekawe, kto następny, Hamada?

Brotha Rej vs Neal

Słabiutko, jedyne, na co zwróciłam uwagę to morda Dreamera na widowni.

Morgan vs Hernandez

Co tu mówić. Morgan dostał po ryju. Phi, tyle to ja przed walką wiedziała.

Wolfe vs Abyss

Dwa słowa: FUCH YEA! IMO jedna z najlepszych walk gali. Po prostu lubie hardkor. Abyss, widzę, wymienił pinezki na szkło ;] I ten misiu dla Chelsea wymiatał! xD

Styles vs Lethal

Dajcie AJowi face turn, bo już nie mogę tego drewna zdzierżyć. Sama walka całkiem całkiem, bardzo cieszy mnie push dla Lethala. Very Entertaning.

Hardyson vs Beer Money podoba

A Screw You! Mi się pomysł z wciśnięciem Dżefusia i Kena (moich ulubieńców btw) do TT (niby z dupy, ale jest) podoba. Mam wrażenie, że Jeffowi od tego storylina trochę się mic skill poprawił. Sama walka niezła. Dużo się działo, było kilka wspólnych akcji (w tym koronne Jeffa poetry in motion i spin cycle) i sama koncówka świetna. Walka bardzo fajna, tylko wynik przewidywalny.

ME: RVD vs Sting

Uuuuuu, tu się dużo więcej spodziewałam. Słaba walka, którą uratowało (przewidywalne, jak 2/3 gali) wparowanie Jaretta.

Ogólnie lepiej niż WWE, nie mniej jednak jak narazie najsłabsza gala roku, która została zrobiona w złym miejscu ("Największe PPV lata" w Impact Zone? Are you fucking kidding me?). Oceniam na 6/10

Jak uzbieram na czołg to macie przejebane

The Antichrist of Attitude

20403598514e52bccf88146.jpg

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tupak

6

• DOG

5

• Mentosvv

4

• Brutal44

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Kurt Angle vs Kazarian-świetny opener.Kolejne dobre widowisko wykonaniu Kurta, cała walka trzymała w emocjach,w sumie to było oczywiste że Kurt wygra jednak w niektórych momentach aż wątpiłem.Jak dla mnie była to najlepsza walka na gali.

Ocena:8+/10

Douglas Williams vs Brian Kendrick - W sumie dobry pojedynek jednak już nie na tak wysokim poziomie jak poprzednia ale było dobrze.Kendrick zrobił niezłe show.Jednak oczekiwałem czegoś więcej :/

Ocena:4/10

Madison vs Roxxi -Nic specjalnego, na początku nuda gadka.Jedyny plus tej walki to krew :D

Ocena:2+/10

Brother Ray vs Jesse Neal -I znowu początek mamy gadanie niczym na tygodniówce.Ten podstęp był od początku do przewidznia i tylko czekałem aż Rey zaatakuje Neala.Ta walka to nic specjalnego, kilka akcji i po chwili najgłupsza akcja gali,Tommy Dreamer wpada drze ryja i wychodzi :lol: , w tym czasie Rey przegrywa.Nie no bookerzy mogli lepej to przemyśleć.

Ocena:2/10

Morgan vs Hernandez - Nie no proszę, już trzecia walka z rzędu i gadanie.Potem kąpletna dominacja Hernandeza.Słabooooooooo.

Ocena:3+/10

Wolfe vs Abyss - Teraz milsza część gali.Szczerze mówiąc po tym monster ballu spodziewałem się mniej hardcoru.A jednak TNA stawiło czoła wyzwaniu i po 3 nudnych pojedynkach zrobiło porządny hardcorowy pojedynek.Nareszcie w walce pojawił się drut kolaczsty, już nie mówię o motywie z misiem pluszowym bo to kozak hehe.Walkę oglądało się super,dużo zwrotów akcji,krwi no i oczywiście kozackie zakończenie.To lubię.

Ocena:6+/10

Styles vs Lethal - Nic specjalnego.Z początku było nawet dobrze, jednak końcówka mnie zawiodła.Nie no co to żarty takie historyjki z błędami AJ'a to na iMPACT!'ach mogą robić,od tej walki oczekiwałem dużo akcji,emocji a nie takiego czegoś.

Ocena:4+/10

Beer Money vs Enigmatic Assholes -Dobra walka wykonaniu wszystkich wrestlerów.Beer Money miało świetny występ i nareszcie zamazało w moich oczach ten fatalny występ na Triplemanii.

Ocena:5+/10

Sting vs RVD - Nudddddaaa.Czy komuś podoba się takie coś że obaj wrestlerzy walą się o jedną ścianę.Podczas walki podobała mi się jedna akcja RVD(ta na barjerce) reszta ssała.

Ocena:1/10

Bez wątpienia to najgorsza gala w tym roku.Po pierwsze zabrakło mojej ulubionej walki KotM,która zawsze budziła emocje.Oby Victory Road było lepsze bo ostatnio mam coraz gorsze zdanie o TNA :(.

Ocena Gali:3/10

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Przepraszam, że tak późno ale dopiero dziś znalazłem troszkę czasu aby obejrzeć galę. Co do kwestii samych walk to nie będę się wypowiadał, gdyż już wszystko zostało powiedziane. Jak dla mnie najlepsza walką był pierwszy pojedynek Kurata z Kazem. Reszta taka sobie. Szczególnie taki bardzo słaby ME, który bardzo, ale to bardzo mnie rozczarował( jednak spodziewałem się, że tak będzie, mimo to mnie rozczarował :D ) Kolejnym wielkim minusem było ciągłe gadanie, które tylko mnie zanudziło( nawet Morgan ). Jedynym plusem było pojawienie się Dreamer`a :lol: