Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Slammivesary VIII [uwaga na spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

strzelam i może trafię że RVD wygra Sting jest według mnie do bani chodzi tylko z tą pałką i myśli że jest fajny

RVD przynajmniej sie jeszcze żwawo rusza :D

Z tego co wiem... to Sting jest kontuzjowany (przynajmniej tak mowila plota) dlatego jest troche ograniczony.

Może sting troche ssie ale to Legenda równoważna undertakerowi( dla mnie też ssie).

Przegrać przegra ale licze na fajna walke

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tupak

6

• DOG

5

• Mentosvv

4

• Brutal44

3

Top użytkownicy w tym temacie

Napewno przegra, ale za całość należy mu się szacunek :D Uwielbiam go. Też właśnie słyszałem, że Sting jest kontuzjowany i dlatego pewnie tak rzadko walczy, a pozatym do najmłodszych nie należy. Ale porównując Stinga do Halla lub Nasha to przy nich jest bardzo ruchliwy i jeszcze jest z niego pożytek.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Uwielbiam go. Też właśnie słyszałem, że Sting jest kontuzjowany i dlatego pewnie tak rzadko walczy, a pozatym do najmłodszych nie należy

Sting ma kontuzję ramienia bodajże i m.in dlatego jego walka z JJ na Sacrifice odbyła się tak a nie inaczej. Nie pamiętam czy to ten temat, ale gdzieś ktoś narzekał, że Sting tylko chodzi z kiijem baseballowym i myśli, że jest fajny, ale to po części jest spowodowane kontuzją, bo to już nie ten wiek, aby doprowadzać jakiegoś rywala do zachwiania / nieprzytomności za pomocą ciosów, no sorry, to nie Hulk Hogan :lol:

7614081404f146f966c931.jpg

Zwyciestwo RVD pewne, oby Sting nie zamulal zbytnio, ale raczej tak bedzie:/

Kendrickowi tez wiekszych szans nie daje, zreszta nie chce go jako X champa

Co do walki o pasy TT to Band na bank zachowa pasy :///

Jeszcze pewnie walka Neal vs Brother Ray, ktora moze sie zamienic w TT match miedzy 3D a Ink inc. i tu rowniez moze byc zamulajaco;

Poki co karta mnie zdecydowanie niezadowala

Na bank dojda jeszcze ze 2 walki nowej stajni Flaira (obstawiam Beer Money vs Jeff i Anderson i Kaz vs Lethal)

No a co z AJem? a gdzie Abbyss? Kurt?

kiepsko to wyglada na razie

PO ostatnim promo Kurta wnioskować można, że na PPV zmierzy sie z Kazem (nr 10 contender). Zobaczymy jak to wszystko sie rozegra.

Aby z Kazem Kurt się spotkał jutro... zdecydowanie lepiej wypadnie walka... Kurt vs Samoa Joe:D nr9;)

Wpierw co do aktualnej karty:

Sting Vs RvD

Jak dla mnie,spotykają się tutaj 2 legendy,jedna już odchodząca powoli,druga,która jeszcze ma trochę lat do powalczenia.Zaniepokoiłem się tą kontuzją Stinga,mam nadzieję,że przez to walka nie ucierpi,bo obydwoje są świetni.Ale chcę,żeby wygrał RvD!

The Band Vs Morgan\??

To będzie bardzo nudne.Zasłużeni emeryci kontra tak naprawdę przeciętniacy.W zależności,kto będzie partnerem Morgana.Tu może być niespodzianka.Trza zobaczyć dzisiejszy Impact!,może coś powiedzą.Wkurza mnie tylko jedno,czemu do cholery nie ma tutaj MCMG??Chłopacy są fantastyczni,zasługują na pas,nie mówiąc już nawet o walce.Wygra niestety wilcza banda

Kendrick Vs Douglas Williams

To wg mnie jest nieporozumienie.Rozumiem Kendrick,ok,może być jako wyzywający,ale Doug jako mistrz??To jest dywizja X,on się tam w ogóle nie odnajduje,to nie jest jego bajka.TNA tego nie widzi??Żal.Chciałbym,żeby Kendrick mu ten pas zabrał,bo może by całą dywizję to uratowało.Panu Williamsowi dziękujemy.

Roxy Vs Madison Rayne

O tej walce mogę powiedzieć tyle:Mam nadzieję,że Barbie straci pas na rzec powracającej do rywalizacji Roxy,bo,powiedzmy sobie szczerze,jej ten pas się nie należał,tak samo jak całemu stableowi The Beautiful People.Tak byśmy mieli Feud Angeliny z Tarą,a tak Tary już nie ma :(

KOTM

Mam nadzieję,że wystawią Stylesa,Andersona,Pope'a,Kurta i może do kompletu Samoa Joe.Bo Desmond dla mnie jest po prostu nudny i aż spać się chce na jego walkach(przynajmniej ja to tak widzę)

ale Doug jako mistrz??To jest dywizja X,on się tam w ogóle nie odnajduje,to nie jest jego bajka.TNA tego nie widzi??

Na całe szczęście widzi... potencjał w tym, że Doug jest teraz mistrzem... i chwała Bogu, że widzi. Williams jak dla mnie jest najciekawszym mistrzem od zamierzchłych czasów. Nie dość, że jest pomysł na jego postać i reign (walka ze standardami X Dywizji, czyli "latającymi małpkami"), to w dodatku potrafi wykręcić dobry pojedynek (za czasów Inwazji Williams odwalał przeciętną robotę i martwiłem się, że przy Magnusie zapomni jak dobrze walczyć) w kilku płaszczyznach. W dodatku za Douga X Dywizja przestała okupować openery (jedynie odstępstwa od tego w ostatnich czasach miały miejsce przy udziale Danielsa i Joe), pas X Division przybrał na prestiżu. I dlatego chcę, by Williams przez pewien czas nie rozstawał się z pasem. Gdyby TNA dało mu kogoś pokroju Sabina czy Shelleya (osoby pasującej do stylu X Dywizji, którego tak nie znosi Doug) za rywala, można by wykręcić bardzo dobry feud. Z resztą wiem, że nie jestem osamotniony w moich przemyśleniach i osoby zgadzające się ze mną jeżeli nie napisały o tym jeszcze, gdyby mogły, podpisałyby się pod moim postem.

chciałem zauwazyc taka malenka, doslownie drobna rzecz. Tegoroczne Slammiversary ma podana liczbe porzadkowa VIII(słownie osiem) a przeciez pierwsze takie PPV odbyło się w roku 2005. Więc jak łatwo policzyć jest to 6 ppv z kolei o tej nazwie...

jeszcze dwa, trzy lata i dogonią Wrestlemanie :)

A ogladajac gale Nitro z 96 roku widze ze zaczyna sie naprawdę robić drugie WCW jesli chodzi o wpadki na wizji i ogolne wrazenie :)

p.s.

Doug Williams 4ever as the X-Division Champion. Amen!

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

chciałem zauwazyc taka malenka, doslownie drobna rzecz. Tegoroczne Slammiversary ma podana liczbe porzadkowa VIII(słownie osiem) a przeciez pierwsze takie PPV odbyło się w roku 2005. Więc jak łatwo policzyć jest to 6 ppv z kolei o tej nazwie...

TNA pewnie miało na uwadze, że to 8 rocznica powstania federacji, a Slammiversary to połączenie slam + anniversary (czyli rocznica właśnie) i dlatego mamy Slammiversary VIII (w sensie ósma "rzutorocznica"?)

Kto spodziewał się jeszcze z miesiąc temu, że Jay będzie walczył z AJ'em? Nie spodziewałem się kompletnie, że odrzucenie gimmicku Black Machismo może pomóc Lethalowi, ba, gdy w necie pojawiła się informacja o zwolnieniu Creeda, byłem wręcz pewien, że za jakiś czas Jay pójdzie jako następny. Gdy Lethal pojawiał się u Hulka, albo proponował walki dla Bischoffa, sądziłem, że są to pojedyncze występy, po których Jay wróci do lowcardu. A tu mamy ewidentny push dla Lethala. Pytanie brzmi tak: czy TNA zdecyduje się zabookować Jaya w walce z byłym mistrzem świata tak by pojedynek był wyrównany? Mam taką nadzieję, oczywiście lepiej byłoby gdyby to Styles podbudował sobie wizerunek zwycięstwem, ale mam wielką nadzieję, że chociaż zobaczymy świetną walkę (przynajmniej lepszą od Styles - RVD na Sacrifice, na pewno będzie mniej tauntów :D )

Ktoś t tu pisał, że Wolfe jest nudny. No nie powiedziałbym, przed erą Hogana jego walki z Kurtem nie były nudne, wręcz przeciwnie. Problem leży gdzieindziej. Coś mi się wydaje, że Bischoff i Hogan lekko się pogubili w rozdzielaniu pushów.

Swoją drogą, uważam, że przy odpowiednim poprowadzeniu świetnym main eventem mogłaby być walka Desmond Wolfe vs. Robert Roode. Tylko, że obaj zostawili odstawieni do tylnich rzędów..A szkoda...

Sting vs RvD

RvD z pewnością wygra. Sting ma już parę swoich lat i do tego ta jego kontuzja prawego ramienia a RvD jest nawet młody i na pewno bardziej ruchliwy od The Icona. 8-)

18743890924d41ae26e8e9c.jpg

Sting vs RvD

RvD z pewnością wygra. Sting ma już parę swoich lat i do tego ta jego kontuzja prawego ramienia a RvD jest nawet młody i na pewno bardziej ruchliwy od The Icona. 8-)

Sting kontuzje juz raczej wyleczyl, inaczej nie pchali by go do ME.

40 lat to nawet mlody? :shock:

PPV w ten weekend więc trzeba coś napisać :D

TNA WORLD HEAVYWEIGHT TITLE MATCH

STING VS. © ROB VAN DAM

Tutaj pewnie wygra RVD, ale mam nadzieje, że walka nie będzie słaba, bo Sting zawsze daje z siebie 100 % :D A RVD raczej też pokaże klase, więc powinno być dobrze :D:D

TNA X DIVISION TITLE MATCH

KENDRICK VS. © DOUGLAS WILLIAMS

Walka napewno będzie dobra, ale od X Division spodziewam się jakiś niesamowitych akcji wysokiego ryzyka a nie technicznej walki. Jak dla mnie Williams nie powinien być champem, bo według mnie nie pasuje do tej dywizji.

KNOCKOUTS TITLE MATCH

ROXXI VS. © MADISON RAYNE

Chciałbym aby to Roxxi wygrała. Jak dla mnie jest ona świetną zawodniczką i jak nikt inny zasługuje na ten pas. Ale pewnie wygra Rayne po jakimś oszustwie. Walka powinna być dobra jak na standardy kobiet :D

"THE PHENOMENAL" AJ STYLES VS. JAY LETHAL

Tu licze na dobry pojedynek. Mam nadzieje, że wygra AJ. Napewno walka nie będzie zamulać jeżeli pozwolą AJowi pokazać to co potrafi.

MR. ANDERON & JEFF HARDY VS. BEER MONEY

Walka powinna być na dobrym poziomie. BM to bardzo dobry TT. Ale z drugiej strony mamy Hardego, który wraca do formy i mistrza mikrofonu. :D Walka nie powinna zamulać.

KURT ANGLE VS. KAZARIAN

Ta walka może porwać show o ile Kurtowi nie będzie dokuczać ta stara kontuzja. Kurt potrafił zrobić fenomenalną walkę z Andersonem także z Kazarianem nie powinien mieć problemów i walka powinna być bardzo dobra.

'THE BLUEPRINT" MATT MORGAN VS. HERNANDEZ

Ta walka napewno będzie ciekawa. Jestem ciekaw w jakiej formie jest aktualnie Hernandez.

MONSTER'S BALL: DESMOND WOLFE VS. ABYSS

Tu stawiam na Abyssa. Ciesze się, że będzie jakaś hardcorowa walka na tym PPV, no bo czym było by PPV bez odrobiny hardcoru :D Licze, że dużo przedmiotów będzie użytych :D:D

BROTHER RAY VS. JESSE NEAL

To będzie również ciekawa walka, ale Raya wole oglądać w TT a nie w pojedynke. Coś mi się wydaje, że wtrąci się Devon i przez to Ray przegra. Mam tylko nadzieje, że to nie doprowadzi do rozłamu 3D.

Ogólnie PPV zapowiada się dobrze i mam nadzieje że Russo, Eric i Hogan nie zepsują tego. Żałuje jedynie, że nie będzie KOTM.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals