Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kto straci pracę? O cięciach w TNA

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak podają zagraniczne serwisy oficjele mówią Dixie o zwolnieniu 15-20 osób w ramach cięć budżetowych. Jakie są wasze typy(PODAWAĆ UZASADNIENIE, JAK NIE BEDZIE KASUJEMY WPIS):

ja polecę od a do z:

1. Brian Kendrick - absolutnie bez wyrazu od kiedy się pojawił, żadnego programu po którym mógłbym go zapamiętać i co by sprawiło, że chciałbym podobnie jak inni fani, go oglądać

2. Dr. Stevie(Richards) - od początku był zbędny w federacji, na dodatek od momentu kontuzji Daffney(a nawet już wcześniej) nie odgrywał żadnej roli. Na dodatek nie widzę go w żadnej roli. zabierałby tylko cenny czas antenowy.

3. Jimmy Hart - w ogóle ktoś wie jaką on ma rolę? Był kiedyś dobrym menadzerem. Teraz są inne czasy, inne potrzeby.

4. Kiyoshi - szkoda by się marnował. Totalnie brak na niego pomysłu i osobiście nie widzę w co mogli by go wplątać by coś z niego wycisnąć. Nie pokazał też nawet nijakiej osobowosci w TNA. Ludzie nawet nie zauwaza ze kiedykolwiek byl czescia rosteru.

5. Brutus Magnus - w obecnej chwili bez pomocy Williamsa nie da się ukryć jego niedociągnięć. Chociaż powiem szczerze ze gdyby dać mu szanse na pewno by się rozwinął

6. Orlando Jordan - miał wzbudzać kontrowersje. Jedyne co wzbudza to nude. A z kolei jesli przesadza, wzbudzi odruch wymiotny.

7. Raven - niestety, forma Ravena i jego zdrowie nie dają mu szans na dluzszy pobyt w TNA. Mimo iz jestem jego fanem, to z bolem serca, musze postawic go na celowniku.

8. Rhino - od dluzszego czasu nie mial nic do roboty, nie mial tez zadnego ciekawego programu od czasu robienia Jesse Nealowi prania mozgu. W chwili obecnej tez nie widze dla niego przeciwnika ani roli. No chyba ze przydzielenie go do dywizji tag team(moze tu z Ravenem by cos sprobowali, to jedyna szansa dla tej dwojki)

9. Rob Terry - niech gdzies podszkoli swoje umiejetnosci, potem bedzie bardzo mile widziany, jesli chca ciac koszta, to niewiele na nim zaoszczedza, ale za to zaoszczedza na pewno na czasie antenowym.

10. Waltman - gosc wzbudza najmniejsze emocje z The Band, o ile w ogole jakies wzbudza. Na dodatek ma zmiennika - Younga, wiec nie widze dla niego miejsca.

11. Tomko - niech troszke wezmie sie za siebie, bo od kazdego wystepu(a i te sa mocno nieregularne) wraca coraz wiekszy w pasie.

12. Suicide - who the fuck is suicide?

co do reszty zwolnień, ciężko kogokolwiek wytypować. W rosterze ciągle widnieje Daniels(pojawily sie spekulacje czemu zostal zwolniony - byl on jedna z osob na gwarantowanym calkiem wysokim kontrakcie i postanowiono od niego zaczac ciecia a w zamian mu zaproponowac pay per appearance deal, czyli placenie od pojawienia sie w tv), jest też Hamada, której zwolnienie wydaje sie kwestią czasu.

na oficjalnej stronie widnieje 9 rzedow po 7 miejsc co daje 63(+1) osoby, liczac juz takie osoby jak Christy Hemme, Don West, Bischoff, Borash, Hector Guerrero, Tenay, Taz czy nawet Willie Urbina.

Jakby na to spojrzec ze strony czysto wrestlerskiej mamy tam "tylko" 50 osob, reszta to... "on screen indivuduals," więc tak na dobrą sprawę nie wiem czy to aż tak dużo osób. Na pewno licząc ze maja tylko ok 85 minut w tygodniu czasu telewizyjnego plus Xplosion jest to duza liczba osób, jednakże jakby zamiast robienia jakiś "insiderskich" programów powiększyć Xplosion do 45 minut(15 minut w godzinie to reklamy) i zrobić z tego "B" show to byłaby liczba w sam raz.

p.s.

a jesli TNA naprawde by chcialo zaoszczedzic to powinno pozegnac sie z osobami: Stinga, Halla, Hogana(chociaz ten moze i generuje jakies zyski przy sprzedazy koszulek ;P ale jesli nie wychodzi to na zero z jego kontraktem i wkladem do federacji to bye bye) i Team 3D(chociaz tu sam bym sie ze soba klocil ;P). Nasha bym zostawil na kontrakcie nie-wrestlerskim. Gosc ma leb na karku, pomoglby wiele na zapleczu w kwestiach bookingu a na wizji w roli podobnej jaka mial z gwiazdami X-Division.

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ceglak

5

• mata

2

• ujko

2

• N!KO

1

Top użytkownicy w tym temacie

O ile pamiętam jest już temat dotyczący zwolnień.
https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-182758

Ech co się stało z Rhyno? Przecież to był naprawdę bardzo dobry zawodnik. I nie jest wcale jakiś stary, jest nawet młodszy od Edge'a i Christiana. Nie oglądam regularnie TNA więc nie za bardzo wiem czy to jego forma tak drastycznie spadła, czy nie ma odzewu publiki. W każdym razie pushowanie wynalazków pokroju Roba Terrego a trzymanie Rhyno w tyle jest dla mnie co najmniej dziwne. Widziałem promo Roba niedawno. Jego charyzmę z czystym sumieniem oceniłbym na 1/10. Był tragiczny. Gra aktorska poniżej przeciętnej dla każdej, ludzkiej populacji. Wiarygodność tego co mówi zerowa. Rhyno potrafi sprzedać jako takie (chociaż bez rewelacji) promo, a jako heavyweight wrestler jest jednym z lepszych w federacji. Wygląda trochę jak taki "pan baryłka" ale przecież mówimy o TNA, gdzie podobno bardzo mocno pushowany jest Abbyss!
https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-182761

O ile pamiętam jest już temat dotyczący zwolnień.

serio? to poszukaj a potem sie odezwij.

Temat odnosi sie ostatnich newsow dotyczacych "koniecznosci" zwolnienia 15-20 osob z rosteru, tak tylko przypominam.

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-182805

1.Brian Kendrick - pierwszą osobą która oddał bym pod odstrzał jest Kendrick.Brian nic ciekawego nie pokazuje,nie prowadził z nikim feudu i jest tylko zapychaczem do walk tag teamowych jako partner albo jobber do walki o miano pretendenta do pasa dywizji X.Zdecydowanie znajdą się inne osoby na jego miejsce,a Brian zapewne wygodny do spłacania nie jest

2.Dr.Steve - kolejny do zwolnienia.Zupełnie nie ma pomysłu na jego osobę a jeżeli już mają być porządne cięcia w budżecie to pozbywałbym się takich wrestlerów

3.Homicide - nie żebym coś do niego miał,lecz ostatnio mówiło się,że wręcz stara się pożegnać z federacją tak więc spodziewam się zwolnienia właśnie tej osoby

4.Jimmy Hart - moim zdaniem mógł polecieć już wraz z Nasty Boys.Wydaję mi się,że jedynym powodem dla którego Jimmy jest tam trzymany są prawa autorskie do themu Hogana,który używany jest w wejściu Abyss'a.Nawet jeśli Hart nie poleci teraz zapewne wraz z porzuceniem gimmicku Hogana przez Abyssa pożegnamy Jimmy'ego.

5.Kiyoshi - podobno miał odgrywać rolę Suicide'a,jednak plany te zostały porzucone,wydaje mi się,że właśnie z tym wrestlerem się pożegnamy

6.Magnus - od czasu rozpadu British Invasion kompletnie zaniknął.Dwójka jego partnerów z byłej stajni dostała pasy,a on nie dostał żadnego programu ani nic.Nie ma pomysłu na Brutusa,tak więc moim zdaniem jest to kolejna osoba do odstrzału

7.Orlando Jordan - tak jak powiedział to Ceglak koleś wzbudza odruchy wymiotne i jak dla mnie obłędem jest push dla Jordana.Mam nadzieję,że straci posadę już w najbliższym czasie.

8.Raven - kolejna osoba na którą nie ma pomysłu.Jednak jeżeli ma powstać stajnia z gwiazdami ECW zapewne Raven będzie w niej uczestniczył.W związku z tym nie spodziewałbym się rozstania Ravena z federacją jeżeli do skutku ma dojść ten pomysł.Jeżeli jednak pomysł zostanie porzucony zapewne i Raven straci pracę

9.Rhino - podobna sytuacja jak powyżej.Będzie stajnia ECW - zapewne zostanie dołączony,jeżeli nie - pa pa

10.Shark Boy - brak pomysłu

11.Tomko - widać,że znacznie przytył w ostatnim czasie.W dodatku do tego rzadko pojawia się na wizji.Myślę,że także i ten wrestler opuści federacje Dixie Carter.

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-182845

• Urządzenie:  Windows

Ciezko analizowac... Mozna rozpatrywac takich, ktorych ja bym sie pozbyl osobiscie, ale sa to jednoczesnie ludzie na ktorych TNA stawia (Freak) i ich nie zwolnia. Trzymam sie jednak osobistej listy i po przejrzeniu rosteru wyglada to tak...

1. Abyss - A zabijcie mnie. Wiem jak dobry potrafi on byc, ale do mnie gimmickiem nigdy nie przemawial.. Nawet jako Monster. Wrecz irytowal mnie ten pseudonim ... TNA zreszta kiedys MUSIALO miec przed ringnamem zawodnika jakas ksywke.. Tak Sting nie moglbyc Stingiem .. tylko musial byc The Icon Stingiem... Abyss nie mogl byc Abyssem (nazwa i tak sugerujaca sporo.. i ciekawa jakby nie patrzec) musial byc The Monster Abyssem. Sabu nie moglbyc poprostu Sabu... nieee... on musial byc... Suicidal, Genocidal, Homicidal Sabu... ale to tylko kilka przykladow, ktora mi sie akurat przypomnialy. Przy tym co obecnie widze w jego postaci spadl u mnie do poziomu Hornswoggle'a. Przewijam i nie chce go widziec stad zaszczytne miejsce na poczatek listy.

2. Dr. Stevie - Nic nie wnosil od samego poczatku. O ile jeszcze mozna bylo zniesc go jako niewidocznego doktorka tak pozniej jako aktywnego Wrestlera... ciezka sprawa. Sporo czasu juz i tak zabral w TNA i nie ma co tego ciagnac

3. Eric Young - O ile w ringu jest niezly EY tak postacia i gwiazda nigdy nie zostanie. Brak pomyslu i drogi jaka moglby obrac. Wrzucaja go gdzie tylko moga, a i tak chyba najbardziej charakterystyczny byl jako przyglup bojacy sie pirotechniki przy swoim wejsciu. Wkoncu trzeba bylo skonczyc z komediowym gimmickiem (.. i feudem z Roodem) to dali go jako SuperErica.. cos tak przykrego jak obecny Abyss. (choc kompanow Curry Mana i Shark Boya mial zabawnych) Pech chcial, ze i to nie wyszlo, wiec stworzyli mu stajnie, ktora nawet nie dozyla porzadnego rozpadu. Kolejny niewypal, a tu potencjal byl spory. No to co.. Nash nie ma co zrobic wiec wkrecamy go do Kevina bo sie polubili na Backstage'u pewnie i Big Sexy rzucil haslo... Eric byl zawsze wierny TNA, wiec zrobmy z niego gwiazde. Przyszlo the Band i ich "feud" z przecietnym Youngiem, ktory dobieral sobie partnerow Hardyego i RVD ot tak poprostu przerywajac im celebracje i inne chore jazdy... Pech niesamowity i coz za szok.. Kolejny raz nie wyszlo. To co SyxxPaca nie ma.. zwolnilo sie miejsce w Bandzie... wrzucamy tam Younga? Wrzucamy! Teraz zabiera mikrofon ludziom, ktorzy robia to lepiej... i ludziom, ktorzy juz tylko to potrafia dobrze robic na ringu

4. Hamada - Wszystko pieknie.. wszystko fajnie, ale nie jestes ladna wiec czas na pozegnanie...

5. Homicide - Juz nic sie tu nie wydazy wiec najwyzszy czas dac mu jeszcze powalczyc na poziomie gdzie indziej (chocby RoH). Postac ciekawa i wyrozniajaca sie na tle rosteru, ale najlepsze czasy w Total Nonstop Action ma juz za soba, czyli LAX (to najlepsze .. z Hernandezem i Konnanem za miciem) Szkoda tak pisac "najlepsze czasy w TNA ma juz za soba" bo nie jest on wkoncu emerytem biznesu, ale federacja go traktuje tak, a nie inaczej. Sam chce odejsc wiec nie powinni mu utrudniac

6. Jeff Jarrett - Nie tyle co zwolnic, ale pozegnac sie z jego kariera na ringu jako aktywnego wrestlera. Double J juz niczym nas nie zaskoczy, a i nigdy jego zwolennikiem nie bylem... wrecz cholernie goscia nie lubie (niczym Billy Gunna)

7. Kazarian - It-Factora nigdy nie bylo i mam wrazenie, ze nie bedzie. Jest dobry w ringu, ale nie niezastapiony. Dziwi mnie push dla niego. Jest nadzieje, ze przy Nature Boyu cos sie zmieni i nabierze kolorow, ale poki co laduje na liscie do odwolania

8. Magnus - Od poczatku cos nie gra. W ringu jest marnie... za mikrofonem jest marnie.. gimmicku praktycznie nie ma. Niech wraca jako GLADIATOR... ... wtedy go szybciej zwolnia

9. ODB - Zabawna do czasu.. pozniej odrzuca i irytuje. Wysoka powtarzalnosc w jej gadkach i juz zatracony blysk.

10. Rhino - Nie maja co z nim zrobic i tak. Nie zanosi sie by mieli dla niego jakis pomysl bo jesli wrocic ponownie jako wielki War Machine (kolejna ksywka wepchnieta na sile) to i tak pewnie zostanie brutalnie zmieciony przez swojego rywala (kimkolwiek by nie byl) i znowu zniknie...

11. Rob Terry - Serio? Musze komentowac?... Kazdy wie jak go traktuje. Szkoda, ze chlopak od sterydow stracil jaja, ale nie nasza wina. W dywizji KnockOut by zrobil wieksza kariere

12. Shark Boy - Brak pomyslu. Przeciez nie wroci jako Stone Cold. Jobberzy tez sa potrzebni, ale przy tak krotkim czasie antenowym TNA i tak rozbudowanym rosterze.. kompletny brak szans na przebicie. Pozbycie sie maski troche by rozruszalo go na kilka miesiecy, a potem bye bye

13. SoCal Val - Krzywa twarz, a i lepszego "rudzielca" maja od wywiadow

14. Team 3D - Brother Ray zszedl mocno na dno. Devon jeszcze trzyma poziom. Sa jednak nierozlaczni wiec musza leciec razem. Zabieraja czas, a juz dawno federacja nei wie co z nimi zrobic... wiedza, ze musza cos z nimi zrobic, ale co to juz inna bajka. Jeszcze pare miesiecy i skoncza z Nealem po czym z nudow beda nagle przesladowac X-Division, albo cos takiego..... Powrot do WWE na koniec kariery wskazany

15. Jimmy Hart... przypadkowo go pominalem bo smieszy mnie fakt, ze on jeszce widnieje w rosterze. Nie powiem.. moglby jeszcze pochodzic z jakims mlodzikiem (Generation Me?), ale, ze nie ma takich planow to pozegnamy Mouth of the South

(nie wspomnialem o Waltmanie bo jego juz uznaje za zwolnionego)

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-182902

Duży spoiler odnośnie załogi w TNA :

Podczas ostatniego live eventu TNA w Lake Charles, Louisiana pojawił się ... Booker T!Na Main Event show został zapowiedziany pojedynek o pas heavyweight pomiędzy AJ Stylesem a RVD.Jednak AJ'a nie było w budynku i sędzia zaczął odliczanie do 10 - countout i przy "9" na rampie pojawił się właśnie Booker po czym wyzwał RVD do walki

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-182943

1. Orlando Jordan - takim dziwakom mowie stanowcze nie, nie chce go ogladac ani w TNA ani nigdzie indziej...

2. Jimmy Hart- co on robi w rosterze to chyba nie wie nikt

3. Shark Boy - nie widziany od niepamietnych czasow

4. Kiyoshi - j.w.

5. Homicide- jego akurat szkoda, bo go lubie, ale do zwolnienia ze wzgledu na to ciagle marudzenie;[

6. Kendrick- jak juz pisano wyzej, sa lepsi w X Division, a kasa pewnie spora na niego idzie

Co do zalogi ex ECW typu Dr Stevie, Raven itd to jednak bym ich jeszcze zostawil z nadzieja na przyjscie Heymana i stworzenie jakiejs fajnej stajni...

Mam sentyment do Stinga, a jeszcze bardziej do Outsiders i nie trzeba ich moze zwlaniac ale do jasnej cholery niech oni juz nie walcza;[[[[[

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-182966

A oto moje typy do opuszczenia rosteru TNA:

1. Brian Kendrick - nie przepadam za nim i odkąd się pojawił w TNA nie występuje nie miał żadnego feudu. Występuje jako "dodatek" do walk. Jeśli nie maamy na niego pomysłu to po co on nam?

2. Dr. Stevie. Zastanawiam się po co on jest w TNA. Ten wrestler jest w pierwszej 10 co do zwolnienia( nie sugerujcie się cyframi przy zapaśniki, ponieważ wyliczam alfabetycznie). Nie występuje w TV nie ma na niego pomysłu, a płacić trzeba.

3. Hamada - niebawem kończy jej się kontrakt, a TNA na razie nie planuje odnowienia go z tą zawodniczką. Nie jest szczególnie ładna( to zależy od gustu, mnie się nie podoba) a w federacji są lepsze zapaśniczki.

4. Jimmy Hart - Tutaj jest pierwsza piątka, nie rozumiem po co TNA marnuje pieniądze trzymając takich ludzi w rosterze, którzy nic nie robią.

5. Kiyosh - Szkoda mi tego zawodnika, ponieważ w ringu jest naprawdę dobry, lecz brak czasu antenowego i pomysłu. Jak ktoś wcześniej wspomniał marnuje się.

6. Magnus - Ani on dobry w ringu ani przy mikrofonie. Nie pojawił się w telewizji już nie wiem ile. Bez British Invasion jego postać jest dla mnie bez sensowna, gdyż jako pojedynczy wrestler nie pasuje.

7. Orlando Jordan - Nie trawię jego gimicku oraz jego postaci. W ringu też zbyt dobrynie jest a dostaje czas antenowy na każdym Impact`ie.

8. Raven - Jako fan ECW szkoda jest mi zawodników tej federacji, no ale cóż :( Raven nie pojawia się w TV, jest dość stary( ale starsi od niego walczą) i prawdopodobnie ma zniżkę formy.

9. Rhino - Jeden z moich ulubionych wrestlerów i również nie ma na niego pomysłu. Stary nie jest forma może by wróciła, wielka szkoda.

10. Eric Young - W ringu jest beznadziejny, upycha się go "to tu ,to tam". A w The Band wolę Pac`a.

11. Rob Terry - Żałosny w ringu, więcej nie muszę dodawać.

12. Shark Boy - Nie ma na niego pomysłu nie pojawia się na galach, jest po prostu nie potrzebny.

13. Tomko -Tak samo jak w przypadku Sharkiego.

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-183148

no i nie wiem czemu u boku Erica caly czas sie krzata Miss "tee cos tam", a skoro nie pamietam dokladnie jej imienia to znaczy ze jest zbędna a zabiera pewnie cenne dwie trzy stowki, które moglaby czesciej kasowac chociazby Roxxy.
https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-183155

Jeśli chodzi o Kendricka, to patrząc realnie nie ma na to szans. Nie tak dawno można było przeczytać o podpisaniu przez niego długoterminowego kontraktu z federacją.

Zwolnienia można podzielić na dwie listy - wg. własnych przekonań zakładając, że ma się pełną władzę oraz realnym podziękowaniu za współpracę mogącym nastąpić lada dzień w Orlando. Uzasadnienie moich wyborów pozwolę sobie darować. O większości zawodników nic nowego nie napiszę. A sensu w formułowaniu tych samych argumentów innymi słowami nie widzę.

Pierwsza lista - bardzo prawdopodobne:

- Hamada

- dr.Stevie

- Homicide

- Jeff Jarrett

- Jimi Hart

- Kiyoshi

- Magnus

- Raven

- Rhino

- Sean Waltman

- Sharky

- Tomko

A gdyby co nieco ode mnie zależało - OUT robią:

- Kendrick

- dr.Stevie

- Jimi Hart

- Kiyoshi

- Madison Rayne

- Jordan

- Rob Terry

- Scott Hall

- Waltman

- Sharky

- Tomko

+ stop dla pushu Abyssa!

O ile zostałby wprowadzony pas hardcore zamiast globala, widziałbym w rosterze naturalnie Rhino i Ravena wraz z team 3D. Jeśli nie ma takich planów, to podziękowałbym również tej czwórce.

Na tegorocznym BFG chciałbym zobaczyć pożegnanie Stinga, już takie ostateczne, najlepiej w walce z Hoganem. Borden 2/3 lata temu inkasował rocznie prawie bańkę pracując na pół etatu, budżet odciążyłby znacznie. Do tego najlepiej aby z federacją pożegnali się też Hulkster i Easy E. Pieprzyć ich zarobki! Ostatnimi czasy źle się dzieje, mają gdzieś fanów będących z TNA na dobre i na złe. Brak KoTM w ME Slammiversary jest dla mnie dobitnym przykładem. Zmianę ringu z trudem ale przebolałem. AJ heel w szlafroku i pseudo monster rozwalający każdą złą moc napotkaną na drodze - takie akcje nie powinny ujrzeć światła dziennego, ale się stało. Podobnych kwiatków trochę by się tego uzbierało.

u boku Erica caly czas sie krzata Miss "tee cos tam", a skoro nie pamietam dokladnie jej imienia to znaczy ze jest zbędna

Miss Tessmacher znana jako Brooke Adams. Nie umiałbym powiedzieć jej - zwalniam Cię. Jej urok osobisty :oops:

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-183645

zwolnienie Jarretta jest wrecz niemozliwe z uwagi na jego udział w firmie. Moglby jedynie stracic role na wizji.

Jesli mowimy o zwolnieniach by odciazyc budzet to tylko Hall, Sting i do pewnego stopnia pewnie by odciazylo zwolnienie Orlando Jordana i Team 3D

Widać ze zatrudnienie Hogana nie pomoglo wiele, wiec hcyba nie warto go trzymac dluzej niz do konca jego kontraktu.

Bischoffa na wizji jako heela, lub wylacznie przy bookingu, chociaz nie wierze juz w jego kreatywnosc, a trzymac go jako tylko pomoc przy bookingu i placic grube stawki mija sie z celem.

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-183665

zwolnienie Jarretta jest wrecz niemozliwe z uwagi na jego udział w firmie. Moglby jedynie stracic role na wizji.

Racja. Zagalopowałem się mając wciąż przed oczyma zmasakrowanego JJ przez Stingera.

Nie jest łatwo określić ile obecnie do powiedzenia ma Double J. Po akcjach z Karen 8) jego 'władza' musiała zmaleć.

Zarobki z początku 2008 roku - http://www.wrestlingforum.com/total-nonstop-action-wrestling/434430-tna-salary-list-new.html

Chciałbym zobaczyć zeszłoroczną listę płac, a najlepiej tegoroczne sumy zapisane w kontraktach poszczególnych zawodników. Coś czuję, że włosy stanęłyby dęba niejednemu człowiekowi :D

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-183685

jakby tyle zarabiali(tzn gdyby lista byla 100% autentyczna) to juz dawno poszliby z torbami

lista ze strony:

Abyss-$350,000

AJ Styles-$350,000

Alex Shelley-$150,000

Andrew Thomas-$75,000

Angelina Love-$60,000

Awesome Kong-$100,000

BG James-$250,000

Black Reign-$200,000

Booker T-$450,000

Brother Devon-$300,000

Brother Ray-$300,000

Chris Sabin-$150,000

Christian Cage-$450,000

Christy Hemme-$75,000

Consequences(Austin Creed)-$75,000

Curry Man(Christopher Daniels)-$300,000

David Penzer-$75,000

Don West-$150,000

Earl Hebner-$150,000

Eric Young-$200,000

Frank Trigg-$200,000

Gail Kim-$100,000

Hector Guerrero-$100,000 ?????????????????? za co niby?

Hernandez-$200,000

Homicide-$200,000

Jacqueline-$75,000

James Storm-$200,000

Jay Lethal-$150,000

Jeff Jarrett-$750,000(vice-president of TNA)

Jeremy Borash-$200,000

Jim Cornette-$250,000

Jimmy Rave-$75,000

Johnny Devine-$100,000

Kaz-$200,000

Karen angle-$100,000

Kevin Nash-$450,000

Kip James-$250,000

Kurt Angle-$650,000

Lance Hoyt-$150,000

Matt Morgan-$200,000

Mike Tenay-$200,000

ODB-$75,000

Petey Williams-$150,000

Raisha Saeed-$50,000

Rhaka Khan-$50,000

Rhino-$350,000

Robert Roode-$250,000

Roxxi Laveaux-$60,000

Rudy Charles-$100,000

Salinas-$50,000

Samoa Joe-$350,000

Scott Steiner-$350,000

Shark Boy-$100,000

Sharmell-$75,000

So Cal Val-$60,000

Sonjay Dutt-$100,000

Sting-$500,000 (Has to make 12 Impact,8 PPV and 8 House show appearances)

Tomko-$300,000

Traci Brooks-$100,000

Velvet Sky-$50,000

Willie Urbina-$75,000

https://forum.wrestling.pl/topic/20517-kto-straci-prac%C4%99-o-ci%C4%99ciach-w-tna/#findComment-183687