Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Przerwa na reklamy podczas jakiegoś cotygodniowego materiału w jednej z komercyjnych polskich stacji

Na ekranie widzimy urywki filmu w starym stylu retro przeplatane napisami. Na pierwszym widzimy debiut Toola w EWF

Mówili, że zdradził

Kolejny obrazek na którym Tool wyrzuca Evolution title do kosza

Mówili, że po raz kolejny

Tool zdobywa FTW

Mówili, że nie można mu ufać

Tool zdobywa World Title

Nie powiedzieli jednak, że wrócił … jeszcze gorszy

Na ekranie pojawia się już film pokazujący fragmenty ostatniej Paloozy i Toola wraz z Psycho

Koniec reklam , koniec programu w komercyjnej stacji. Po chwili pojawia się logo EWF i szybko przenosimy się na dużą białą salą z ogromną ilością krzeseł, oraz mikrofonów. Krzesła zajęte są przez dziennikarzy z polski , oraz innych krajów, które wykupiły prawa do transmisji Kwietniowej Anarchii. Po chwili zaczyna grać gdzieś z głośników Slipknot – everything ends, czyli pierwszy theme Toola i zza drzwi wychodzi Rebel ubrany w czarną skórzaną kurtkę, ciemne okulary i krótkie jeansy. Spod kurtki widać najlepszy produkt marketingowy EWF ostatnich lat – koszulke poświeconą Nasowi. Byłemu Word champowi towarzyszą dwaj wysocy mężczyźni ubrani w elegancji czarny garnitur z teczkami. Tool mija duże godło EWF powieszone na ścianie za stolikiem. Po chwili jednak się cofa, staje do niego plecami i unosi lewą rękę do góry z wyciągniętym środkowym palcem.

Gest ten wywołuje ogólne poruszenie dziennikarzy, którzy pamiętają w jakim czasie swojej kariery Tool go wykonywał. Po chwili cała trójka zajmuje miejsce za stołem. Jeden z wysokich panów w garniturach kładzie teczkę na stole i wyjmuje z niej jakieś papiery. Po chwili przybliża sobie mikrofon do ust i zaczyna czytać z kartki’

Mężczyzna : Witam serdecznie. Zaprosiliśmy tu Państwa, aby przedstawić stanowisko jednego z pretendentów do tytułu mistrzowskiego , zawodnika uważanego za żyjącą legendę EWF, wielokrotnego zdobywcy Felków , oraz jednego z najbardziej utytułowanych zawodników tej federacji – Toola. Jednocześnie bardzo proszę o wysłuchanie oświadczenia do końca, po wygłoszeniu będzie kilka minut na zadawanie pytań.

Dziennikarz(przerywając) : dlaczego Tool sam nie mówi w swoim imieniu ?

Mężczyzna : Proszę dać mi skończyć, proszę po raz kolejny. Możemy zaczynać ? Pierwsza część oświadczenia będzie dotyczyła sytuacji w jakiej znalazło się EWF. Po każdej części będzie czas dla państwa, aby odnieść się do treści wypowiedzianych i zadać kilka pytań. Uprzedzam jednak, że muszą to być krótkie pytania. Jednocześnie proszę, aby osoby niepełnoletnie nie oglądały tej konferencji bez zgody rodziców, gdyż Tool w oświadczeniu używa wielu słów powszechnie uznanych za obelżywe i wulgarne. Zaczynajmy więc. Spotkaliśmy się tutaj, ponieważ mamy dla Państwa kilka wiadomości. Pierwsza jest taka, że Rebel kontynuując politykę sprzeciwu wobec establishmentu i procesu następujących zmian w federacji, które obniżają jej rangę, poziom i ubliżają legendzie nazwy trzech liter nie będzie ich reklamował swoim nazwiskiem co wiąże się tym, że nie będzie udzielał oficjalnych wywiadów do prasy , rozmawiał z dziennikarzami, występował w spotach , a ta konferencja jest jedną z ostatnich, w jakich weźmie udział Tool. Phantom pragnie wyrazić swój głęboki żal i ubolewanie z kierunku w jakim podąża dzieło , które współtworzył przez całe swoje zawodowe życie. Wiele federacji się pojawiało w między czasie – niektóre proponowały nawet duże większe pieniądze niż może zaoferować zarząd EWF. Czy oglądaliśmy jednak jego osobą na innych ringach ? Czy promował swoim nazwiskiem inną federację? Nigdy. Tym bardziej niezrozumiałe i smutne wydają się ostatnie wydarzenia jakie miały miejsce w tej federacji. Odpłaca się ona bowiem zakłamaniem, obłudą, przedkładaniem pieniędzy ponad talent i ciężką pracę. W grę wchodzą kumpelskie interesy , a zwyczajnych spraw nie rozwiązuje się już tak, jak to kiedyś miało miejsce - na ringu. Dzisiaj rozwiązuje się je w biurach i restauracjach. Jest to niesprawiedliwe i na takie zachowanie i deptanie legendy mój klient nigdy zgody nie wyrazi. Jednocześnie zdaje sobie sprawę, że wypowiadając te słowa w takim gronie, w jakim się znajdujemy mają one podwójną moc , ale i podwójną odpowiedzialność. Wiemy, ze dotrą do znacznej cześci fanów wrestlingu , ale dotrą też do zarządu. Pragnę poinformować, ze Tool jest gotów przyjąc całą odpowiedzialność za swoje sądy i ma nadzieję, że te słowa znajdą odbiorców w tych, którzy chcą coś na prawdę zmienić – nie tylko uwazać , że interesy wszystko załatwią. Jednocześnie Tool pragnie poinformować, że rozmawiał na ten temat z wieloma prawdziwymi wrestlerami, a nie cukierkowymi wytworami marketingowych managerów i zgodzili się z jego tezą, że dobrze nie jest. Wzywa więc do działania. Koniec pierwszej cześci oświadczenia , Tool jest do Państwa dyspozycji

Redaktor1 : Co miało oznaczać odegranie Pana pierwszego themu i znak środkowego palca w stronę loga federacji, który wszyscy pamiętamy

Tool (przejmując mikrofon): Kolego jesteś młodszy ode mnie więc będę Ci mówił po imieniu, pasuje ? Nieważne. Widzisz , kurewsko nie lubię zakłamania i obłudy. Przychodząc do EWF wieki temu nie nastawiałem się na tyle ile dostałem. To jest mój dom wiesz, to ono mnie stworzyło. I jak widzę jak brnie w dół promując pieprzone szarlotki , czy w main vencie pojawiają się ci, którzy mają lepsze garnitury, czy lepszych stylistów to na takie zachowanie mówie nie i pokazuje środkowy palec. Tak samo jak wtedy, gdy debiutowałem, tak samo , jak gdy byłem młodym smarkaczem szukającym siebie i buntującym się przeciw wszystkiemu. Wtedy EWF także było przeżarte socjalistycznym nowotworem zżerającym je od środka. Wtedy tez głośno wyrażałem swoje opinie. Jednak EWF dało mi wiarę w siebie i siłę, której nikt inny mi nie dał. Dało możliwości dzięki którym jestem na tej konferencji przed galą, na której mogę zdobyć najważniejszy pas jaki kiedykolwiek istniał w polskim świecie wrestlingu. Stojąc tutaj i nic nie robiąc byłbym obłudnikiem. Więc tak długo, jak w EWF będzie rządzić zakłamanie, pieniądze , interesy i przekręty tak długo mój środkowy palec będzie górze.

Dziennikarz2 : a co z pierwszym themem ? Już dawno nie wychodziłeś przy tej muzyce

Tool: Wracam do korzeni. Wtedy miałem siłę, by piąć się coraz wyżej , teraz ją mam, aby ten szczyt zdobyć i obanderować go swym imieniem.

Dziennikarz3: Mówisz, że EWF jest teraz takie zakłamane, a to przecież Ty zdradziłeś Vaclava …

Tool: Ja ? W czym go , kurwa zdradziłem? Widzicie ? I to jest to polskie, beznadziejne oszołomstwo i brak umiejętności czytania zdarzeń ze zrozumieniem. Czy to ja uciekłem do stylistów ? Czy to ja obsmarowałem się świecidełkami i stworzyłem jakąś sektę ? Czy to ja przedkładałem czyjąś opinię nad swoją? Nie. Więc dlaczego , do kurwy nędzy, to ja jego zdradziłem? Kiedy Vaclav przestał być Vaclavem z misją , mój woreczek zrozumienia dla niego stał się pusty. Stał się kolejną popkulturową panienką, a nie wiem jak wam, ale mi cukier szkodzi. Bardzo szkodzi.

Dziennikarz4 : Co sądzisz o swych potencjalnych i pewnym rywalu

Mężczyzna z teczką : Przepraszam bardzo. Pytania miały dotyczyć pierwszej części oświadczenia. Jeśli to wszystko o co chcecie Państwo spytać w związku z bieżącymi wydarzeniami będziemy kontynuować.

Kilku dziennikarzy ochoczo pokręciło głowami na co mężczyzna wyjął drugą kartkę z teczki i zaczął drugą część

Mężczyzna : Jak pewnie dobrze Państwo pamiętają Rebel miał zagwarantowany title shot. Był to owoc umowy między nim a Psycho. Jednocześnie pragnę dodać, że umowa ta nie była oficjalnie ogłoszona – była nicią porozumienia na czysto dżentelmeńskim poziomie. Nikomu nie powinno to wadzić, to sprawa nieingerująca w niczyje interesy. Niestety władze EWF musiały i w tą część zaingerować mimo tego, że Psycho jak aktualny mistrz ma prawo dać możliwość walki o swój pas komu chce. Było to jednak nie na rękę władzy. Zorientowała się ona bowiem, że czy Psycho ma pas, czy Tool to nie zdobędzie go żadna z ich marionetek , którymi sterują w iście mistrzowskim stylu. Proszę państwa, mój klient jest na tyle świadomą i rozsądną osobą iż jest w stanie docenić kunszt z jakim władze bawią się w szczególności Nasem i Vaclavem. Jest to smutne , bo mimo, ze tych dwóch wrestlerów nie należy traktować poważnie , to wykorzystywanie ich z takim zapałem budzi niechęć. Efektem tego jest mini turniej na nadchodzącym PPV , gdzie mój klient ponownie będzie musiał walczyć o title shot – swój , pragnę dodać, title shot. Rozpiskę turnieju pewnie doskonale państwo znają. Dla tych jednak, którzy do tej pory się z nią nie zapoznali ślę wyrazy współczucia w związku z olewaniem roboty, oraz informują, iż znajduje się ona na stoliku przy każdym z krzesełek. Rozpoczynać turniej zatem będzie walka Yoshihito Nabeshima vs Vaclav . Tool nie chce za bardzo wypowiadać się na temat tego pojedynku. Z satysfakcją przyjmie jednak porażkę różowej rewolucji jaką urządza nam od kilku tygodni pan Vaclav. Awans Yoshihito będzie bowiem prawdziwym wybiciem dla tego młodego zawodnika , który idąc pod prąd panującej mody przypomina Toolowi samego siebie za młodzieńczych lat. Rebel jest także zdania, ze w takich zawodników trzeba inwestować i oni są przyszłością EWF. Co do Vaclava to wszystko na jego temat zostało już wypowiedziane z ust Phantoma. Jeśli jednak udałoby się mu pokonać rywala to także tą wiadomość Tool przyjmie z radością. Będzie to bowiem możliwość na ukazanie szczątku nadziei Vaclava na osiągnięcie sukcesu. Rebel odczuwa wielką satysfakcję patrząc jak długą drogę przebył nasz federacyjny Robin Hood , aby zdobyć pas mistrzowski. Odczuwa satysfakcję, ponieważ, gdy jest już tak blisko , dosłownie o krok , Rebel ponowne wciśnie mu reset i cofnie do początku rozgrywki. Używając jego nowej terminologii idealnie zresztą wpasowanej w wiek i target nowych Vaclavowych fanów – leśny ma do końca życia zrobiony save w mid cardzie. I zawsze, gdy tylko będzie chciał się wybić rozbija się na skale zwanej Tool i musi zrobić load. Tyle jeśli chodzi o początek walki. Jakieś pytania?

Dziennikarz1 : Kto według Ciebie wygra i znajdzie się w finale ?

Rebel: Słuchałeś oświadczenia ?

Dziennikarz2: Vaclav ostatnio notuje spore sukcesy. Dlaczego nie chcesz przyznać, ze mimo jego obecnej postawy jest dobrym zawodnikiem?

Tool: Bo zawodnik to pewna całość, to spójność. Spinaczem tego wszystkiego są walki, tytuły. Vaclav wygrał ostatnio kilka walk, ale cóż z tego, skoro mówiąc Vaclav mam przed oczami tylko te jego pierdolone garnitury , fryzury , błyskotki. To nie jest dobry zawodnik. To jest zawodnik, który zapomniał kim jest. A wrestler zagubiony, to po prostu słaby wrestler. Wrestler szary, nijaki. Bez charyzmy, bez werwy. Wkrótce odbije się to także na walkach.

Dziennikarz : a Yoshihito ?

Tool: Zasługuje na szansę, jakich Vaclav miał już za dużo. I które wciąż otrzymuje.

Mężczyzna : Jeśli nie ma więcej pytań odnośnie pierwszej walki turnieju , chciałbym przejść do następnej , w którym głównym bohaterem jest właśnie Tool. Rebel w drodze do main eventu i stoczenia kolejnego epickiego pojedynku z Psycho musi pokonać Nasa Jazzowskiego. Powodem tej walki jest konflikt jaky wyniknął po rozłamie Toola i Vaclava. Nas wtedy postanowił trzymać stronę tego pierwszego. Rebel tymczasem postanowił pozostać wiernym sobie i tylko sobie. Nie byłoby tego konfliktu jednak, gdyby Nas pozwolił zakończyć sprawę między zwaśnionymi stronami. Tak się nie stało. Jazzowski z całym jego ego ciągle myśli, że należy mu się pomnik za życia już nawet nie na Wawelu, ale na księżycu. Uważa się za ostoję prawości i posiada monopol naprawdę. Aby to obalić pragnę przywołać jedną z jego wypowiedzi przed war games w których to twierdził, że wszystkie grupy w jakich był członkiem Phantom rozpadły się z jego powodu , lub z jego zdrady. Tool pragnie przypomnieć, że Justice League nie rozpadło się przez niego , że to Marco, a nie on zakończył ich Tag team , a co najświeższe i pewnie dla Nasa najważniejsze – to nie on - Rebel założył różowe okulary i pogrzebał ideologie DoS. To Nas wkradł się w sprawę Tool-Vaclav widząc szansę w tym konflikcie na wybicie się i wypromowanie na plecach lepszych zawodników. Phantom pragnie oświadczyć , iż gardzi taką postawą i między innymi dlatego nie zamierza wchodzić z tym śmiesznym człowiekiem w żadne polemiki. Kryterium rozstrzygnięcia tego sporu wykreowane będzie przez liny ringu i tylko przez nie. Wszelkie objawy agresji ze strony Nasowskiego , które będą miały miejsce poza ringiem – zarówno te werbalne, jak i fizyczne spotkają się ze zdecydowaną ripostą , więc Rebel stanowczo odradza podejmowania takich kroków. Jeśli więc macie Państwo jakieś pytania, Tool jest do waszej dyspozycji

Dziennikarz : dlaczego tak bardzo nie lubisz Nasa ?

Tool: To nie jest tak, że ja go nie lubie. Zreszta, tu nie o to chodzi. Dla mnie po prostu jest dobrym wrestlerem klasy średniej. Szczeka za to jak rasowa gwiazda. Jego ego mogłoby wypełnić niejedną halę, której EWF nie zapełniło. To jest człowiek, który nie potrafi wyjść podczas tych swoich śmiesznych oldschoolowych przemówień i powiedzieć kilku słów prawdy. Tam jest sam płynący jad, oszczerstwa i błaznowanie. Nie lubie takich gnid. Jest typowym przedstawicielem pewnej klasy politycznej, którą ja gardzę. Z tamtymi frajerami nic nie mogę zrobić , a z Nasem owszem. Więc jeśli mogę pozbyć się jednego pasożyta tej federacji , to dlaczego tego nie zrobić ?

Dziennikarz2 : mówisz, że pasożyt. Dlaczego ?

Tool: Bo on sam nie istnieje. Nas zawsze musiał być z kimś. Walczyć przeciw komuś z kimś ramię w ramię. Sam nie osiągnął nic. Zawsze w teamie, zawsze na kogoś musiał liczyć. Jednak ten turniej to sprawdzian indywidualności, wiesz? Tutaj nie ma drużynowej walki. Nie ma Nasa i Vacka, nie ma Toola i Psycho. Tutaj chodzi o coś więcej niż duma i zaślepienie. Bo Nas zawsze chciał na skróty. Chciał szybko , więcej , wyżej. Teraz ma cholernie dużą przeszkodę do przejścia zanim dojdzie na górę. A nawet jak ją pokona , to szczyt nadal będzie dla niego nieosiągalny. Bo jak może osiągnąć szczyt koleś, którego apogeum złości osiągnąłem jedną koszulką ? Ogarniasz to ? Jedna koszulka i Nas gryzł paznokcie. Zero respektu. Każde jego przemówienie, każdy speech, każde pokazanie parszywego ryja to analiza moich zachowań i przemówień. Doprawdy , ja wiem, co robiłem, nie musi mi robić psychoanalizy jakiś pierdolony fanatyk. Nas jest typowym przedstawicielem młodej pseudointeligencji, która nie wie o czym mówi – byle tylko to brzmiało filozoficznie i mądrze. Obejrzałem jego ostatnie przemówienie – też chciałem się pobawić w analityka. Piękny bełkot. Mądre słowa , wyszukane metafory , wszechobecna metafizyka. Tylko po co? Gwarantuje wam, ze większości tych zdań nie rozumie. Mało tego – wciąż i wciąż wypomina mi, że się sprzedałem. Kolejną galę już nie potrafi wymyśleć innego argumentu. Mówi to koleś , który od każdej koszulki wymyślonej przeze mnie dostaje działkę. Pogoniliśmy już ich od chuja. Więc jest w pierwszej piątce najlepiej zarabiających w tym biznesie. Dlaczego więc pierdoli głupoty, że to takie złe, gdy ktoś inny dostaje hajs ?Jeszcze niedawno opluwał mój kamienicowy, brudny, krakowski styl życia. Teraz, gdy zacząłem żyć inaczej wypomina mi sprzedanie. Hipokryzja wylewa się każdym otworem z niego, chłopaczka. Więc niech mnie oblewa epitetami, niech używa mądrych wyniosłych słów , niech używa swojej pięknej polszczyzny , bo gdy skończą się jego 2 minuty , jakie obecnie dostaje nawet fraszka będzie dla niego zbyt wyniosłym utworem.

Dziennikarz3: a co powiesz o war games ? przegraliście.

Tool: daj spokój. To War Games nie było nasze. To było War Games Szakala , Kravena i Sandmana. A tak przy okazji – witamy piaskowy chujku. Ile to razy już pokazywałem Ci miejsce w szeregu , co ? 4 ?5? Więc tak długo jak trwał będzie twój federacyjny żywot tak długo dyktowany będzie twój wpierdol. A wejdź mi jeszcze raz w drogę to nakope ci do tej twojej piaskowej dupy tak jak przez te miliony lat jeszcze nikt, więc stań ładnie w kolejce po wpierdol i czekaj na swoją kolej. Wierz mi, ze dla ciebie zrobię wyjątek i twój numerek padnie szybciej niż myślisz. A wracając do war games – prawdziwe war games było pod koniec gali, jeśli wiesz o czym mówie. To było idealne odwzorowanie dominacji w EWF i nawet Nas nie znalazłby odpowiednio wyidealizowanych słów by opowiedzieć tą historię z takim rozmachem i patosem na jaki zasługuje. Myśli, ze ja to traktuje jak wojne ? Ma za wysokie mniemanie o sobie chłopaczyna. Wojny to ja prowadziłem z Psycho, ze Scytherem . On może być jedynie żołnierzykiem w małej bitewce. I ten jego śpiew na duszy i do przodu : bóg , honor, ojczyzna , nie rzucim ziemi i w ogóle w imię prawa. Spokojnie , Nas, jeśli mnie oglądasz , bo Ci serce pierdolnie podczas tego naprawiania świata.

Mężczyzna : Musimy proszę państwa jechać dalej. Ostatnia część dotyczy ewentualnego main eventu. Tool tak jak powiedziałem wcześniej nie chce wyrokować zwycięzcy walki Vaclava , jednak to co jest pewne , to fakt, że w main vencie wystąpi obecny mistrz EWF –Psycho. Przy takiej okazji Rebel pragnie także rozwiać wiele wątpliwości związanych z połączeniem swoich sił z Psycho. Oświadczamy, że nie jest to żaden sformalizowany tag team. Nie jest to żadna drużyna. Jest to coś na rodzaju sojuszu dla wypełnienia misji oczyszczenia EWF z wszelkich odpadków wrestleropodobnych i przywrócenia jej świetności sprzed kilku lat. Nie ma co liczyć także, że Phantom w ewentualnym main vencie odpuści Psycho. Nie liczy także na takie zachowanie ze strony obecnego champa i gwarantuje, ze jeżeli taki pojedynek będzie miał miejsce będzie kolejnym z serii osławionych już potyczek tych dwóch zawodników. Nie jest bowiem tajemnicą, że walki Białego i Toola to prawdziwa perła i kawał historii polskiego wrestlingu. Uważani są za największych wrogów, a jednak potrafią zjednoczyć siły i stanąc ponad podziałami w walce o słuszną sprawę. Wiele osób pytało Toola : dlaczego ? Rebel pragnie jednoznacznie podkreślić, że jego działania były skierowane przeciw Vaclavowi i Nasowi, nie zaś by zawać jakiś pakt z Psycho. Następstwo wypadków było samoistne. Widocznie ich drogi same się skrzyżowały po raz kolejny. Tak samo jak Rebel potrafił znaleźć wspólny jezyk po wieloletnim konflikcie ze Scytherem, tak samo potrafi rozmawiać z Białym, , jeśli tylko oboje mają jasno sprecyzowany cele. Zarówno Psycho, jak i Rebel są profesjonalistami w tym co robią i dorabianie ideologii do ich działań jest niedorzeczne. W razie potyczki Tool da z siebie wszystko i jest pewny, ze tego samego możemy oczekiwać od Psycho. Proszę o pytania

Dziennikarz : W jaki sposób w razie walki chcesz pokonać Psycho

Tool: Wiele razy z nim walczyłem. Zarówno ramię w ramię jak i naprzeciwko. Znam go chyba jak nikt w tej branży. Znam każdy punkt jaki mogę wykorzystać, a on zna każde moje słabe miejsce. W naszej walce już nie chodzi o to, kto jest lepszy. W naszej walce chodzi na tym etapie o to, kto pierwszy wytknie drugiemu błąd. Chodzi o to, aby Psycho się pomylił zanim zrobię to ja. Jest cholernie dobrym zawodnikiem i nawet w czasach naszego najostrzejszego konfliktu mówiłem, że wszystkie nasze walki przejdą di historii. Chcę tylko, żeby wiedział, ze ja nie zamierzam popełnić błędu. Nie tym razem. Ostatnio go popełniłem. Teraz nie dam mu tej satysfakcji.

Dziennikarz: a co z trzecim uczestnikiem tej walki ?

Tool: To będzie jakis ??

Dziennikarz : Podobno wiele osób ma ci za złe, ze znow połączyłeś siły z Psycho.

Tool: Kurwa ludzie, ile razy mam mówić, ze to nie jest żadne połączenie sił. Po prostu miałem wybrać pomiędzy chodzącymi klockami lego , a bycie fair w stosunku z sobą. Właśnie! Z sobą. Nie z tłumem rozszczekanych małolatów i ich mamami na trybunach. Z sobą! Wybrałem. Jeśli się komuś to nie podoba, to trudno… dalej pozostane jednym najbardziej utytułowanych zawodników tego burdelu.

Dziennikarz : a co zrobisz, jeśli przegrasz z Nasem i spotkasz się z Crazym w walce o FTW ?

Tool: To co mi całkiem dobrze wychodzi. Złoje superbohatera , a pas wrzuce do śmieci

Dziennikarz : FTW ?? Przecież to prestiż!

Tool: Dla Nasów i innej brygady RR. Nie dla mnie.

Dziennikarz : a jeśli spotka cię walka z Sandmanem ?

Tool: Prędzej czy później nadejdzie taki czas, że z własnej nieprzymuszonej woli spuszcze mu taki wpierdol, jakiego ta federacja jeszcze nie widziała. Oldskulowy ziom dostanie oldskulowy łomot. To będzie stymulacja tej walki.

Mężczyzna : dziękuję bardzo państwu za poświęcony czas. Niestety zakontraktowany termin właśnie upłynął. Serdecznie oczywiście zapraszamy na Kwietniową Anarchię. Już 25 kwietnia , startujemy o 20. Dziękujemy bardzo!

W tym momencie ponownie rozbrzmiewa Slipknot. Tool wstaje i wychodzi z Sali pokazując środkowy palec logo federacji.

REKLAMY!

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Camp

1

• nasjazz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

O jejku jej. Jak to wszyscy na tą Kwietniową Anarchię się zmieniają. Inaczej niż zwykle, ale pozytywnie. Od oceny się wstrzymam, bo to byłoby nieobiektywne (?) :P
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg