Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sacrifice 2010 Poster - Kontesuto.

Która praca jest najlepsza?  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która praca jest najlepsza?

• 1.
      4
    • 2.
      2
    • 3.
      0
    • 4.
      7
    • 5.
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos na prace nr. 5

PS. Z tego co wiem prace na Fatal 4 Way już można przesyłać, moja już poszła ;)

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ja Myung Agissi

3

• miszcz_94

1

• Tomos

1

• midern

1

Top użytkownicy w tym temacie

Po 1 jest pomysł najciekawszy i nic się ze sobą nie gryzie.Po 2 w trójce jest Joe ucięty (nogi) i pomysł spalony.Po 3 w dwójce Kurt jest jakiś taki nie zbyt utrzymany w kolorach i napis ten totalnie tu nie pasuje.Po 4 i tu czwórka jest dość fajna pomysł i ten ale nie czaje tu za bardzo tych paków w tle i to według mnie nie pasuje i psuje.A w piątce są plamy na jadaczkach i jest dość pusto w tle lecz nadal nadrabia pomysłem i napisem w tych ramkach.Jedynka się nie pokazuję więc nic o niej nie powiem.Więc głos leci na pamparapam 4 w sumie jest chyba najbardziej przemyślane i dobrze zrobione.

Z radością informuję, że z ogromną przewagą głosów pierwszą edycję Kontesuto wygrał nttn. Gratulacje.

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      This is the hidden content, please Zaloguj się lub Zarejestruj się WWW.CAGEMATCH.NET Internet Wrestling Database    
    • MattDevitto
      A co to za dziwne połączenie Jeszcze LAL i Miami zrozumiałbym przez Lebrona, ale GSW?
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #329 Data: 21.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: Addition Financial Arena Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentar
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #129 Data: 21.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: Addition Financial Arena Format: Taped Data emisji: 24.01.2026 Platforma: TNT Komentarz: Excalibur, Paul Wight, Tony Schiavone, Don Callis & Jon Moxley Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW S
    • RT
      Może ja też co jakiś czas napiszę w tym temacie kilka zdań, gdyż NBA oglądam regularnie, bez żadnych przerw i zawieszeń... odkąd liga była dostępna w Polsce...  Zaczynałem od kanału Screensport, jakoś w 1990 roku, pamięta ktoś taką stację?  Od kilku lat oglądam wszystkie mecze sezonowe GSW, LAL i Heat, ale nie mam NBA League Passa. Pozdrowienia dla fanów!
  • Dodaj nową pozycję...