Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown vs Raw 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Musze bo jestem fanem Wrestlingu i to jedyna pozycja na rynku(nie licze TNA)W tym oto silniku co jest teraz sa takie bugi od wersji 2007 ze jak ktos wstaje a ty polecisz i chwyt wykonasz to nie mozna sie blokowac .Duzo wiecej ich jest no ale :(

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brzoza

180

• abeso

159

• ucho13

124

• jeffhardywwe

112

Top użytkownicy w tym temacie

9 Sierpnia wychodzi Lucha Libre AAA: Héroes del Ring, wiec masz alternatywę dla SvR. Tak samo iMPACT, który według mnie nie jest zła grą, tylko trochę nie dopracowaną. A co uników, to przecież można reveraslować, tylko trzeba dobrze trafić.
Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Stary Tam Jest Taki BUG bo wsyzstko reversuje tylko nie to nikt tego nie potrafi jest to tzw.glitch

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

A ja bym chciał aby można było kopiować swoje postacie z 2010 do 2011 i poprawili wygląd pasów (jakoś to mnie zawsze drażni) wyglądają jak by były z papieru... :grin:
I'm Jericholic

19119692514c8a8a83a4b8c.png

Niebęde Wymieniał tego co wszyscy piszą, ale podam kilka alternatyw.

- Niech dodadzą jakieś mini gry w stylu NXT np. bieg z beczką podczas kariery co rozwinie nasze umiejętności.

-Niech dodadzą tworzenie finisherów nie tylko na stojącym przeciwniku ale także na leżącym lub od tyłu. :lol:

-Niech poprawią te błędy gdy np. big show robi chokeslema ryjowi to chwyta go nad głową ( jakby w powietrzu).

-Wszystkie, ale to wszystkie postacie z raw, smackdown, ECW, a może i NXT... :twisted:

Myślicie że oni dodadzą te wszystkie bajery oni to robią na chura by le dostać kase oczywiście jest NXT w svr2011 ale wątpie że dodadząte bajery na ps2 chodziaż sam mam ps2 i fajnie by było żeby robić fhinsher z drabiny albo mieć supestar trhead albo jakoś tam i paint tool i właśnie ro jest ten mankament mam svr2010 na ps2 i wątpie żebycoś się zmieniło na ps2 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
90% nastolatków zemdlało gdyby justin biber skakał z dachu ja jestem z tych 10% nastolatków którzy postawili sobie krzesełko wzieli sobie popkorn i darli się skacz szybciej debilu

3068445704c60fd28ba45a.jpg

Chcialbym zeby dodali na PsP The Rock Stone Cold i Hogana i jeszcze Breta Harta.Zeby powrocil tryb Create a Belt i King of the ring tylko powiekszony.Na NXT mi niezalezy.Zas zalezy mi na powiekszeniu mechow czyli zwiekszenie o special reffre i o bured or alive match.Mam jedno pytanie John Cena bedzie mial never give up [pomaranczowa] czy atitude adjustument [zielona] koszulke :-)
IT JUST THE MAN BUT THE ROCK IS .........COOKIN

Mam jedno pytanie John Cena bedzie mial never give up [pomaranczowa] czy atitude adjustument [zielona] koszulke :-)

Gra będzie wydana z postaciami i strojami pod WM 26, więc powinien mieć Never Give Up. :)

• Urządzenie:  Windows

Chcialbym zeby dodali na PsP The Rock Stone Cold i Hogana i jeszcze Breta Harta

Hulk trzęsie teraz TNA, więc na jego pojawienie sie w Smacku nie licz :)

John Cena bedzie mial never give up [pomaranczowa] czy atitude adjustument koszulke[zielona]

Never Give Up zadebiutowała w listopadzie ubiegłego roku, więc Jasiu w nowej grze wybiegnie raczej na pomarańczowo :) A Attitude Adjustment może sie pojawic jako dodatkowy attire

20502835285345d49c46e75.jpg

a tak na offtopie, jeśli już jesteśmy przy temacie koszulki "Never Give Up" to nie zauważyliście, że to ukryta reklama Gillette Fusion Power?? ;)

13548174524e5e36f3310a3.jpg

Myślicie że oni dodadzą te wszystkie bajery oni to robią na chura by le dostać kase oczywiście jest NXT w svr2011 ale wątpie że dodadząte bajery na ps2 chodziaż sam mam ps2 i fajnie by było żeby robić fhinsher z drabiny albo mieć supestar trhead albo jakoś tam i paint tool i właśnie ro jest ten mankament mam svr2010 na ps2 i wątpie żebycoś się zmieniło na ps2 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

chura? Jeśli na prawdę brakuję ci tych wszystkich "bajerów" to kup PS3 lub Xbox 360. Ja, jak też miałem czarnulkę to marzyłem o konsoli siódmej generacji i żeby w Smacku mieć te wszystkie Paint tool oraz superstar theads. Dobra, kupiłem wrestling i konsolę, i co się okazało? Że te rzeczy są praktycznie nie potrzebne... Ja głównie korzystałem przez krótką chwilę z superstar theads, żeby zmienić wszystkie attire zawodników na aktualne. Tak to Paint Tool to dla mnie czarna magia... Próbowałem zrobić tego orła co ma CM Punk, lecz wyszła mi jakaś karykatura :lol: . Ale jeśli masz duszę grafika to może ci się przydać.

monster Nie. :D

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Mi te bajery sąnie potrzebne ale jak by były to było by fajnie bo akurat mam tlent artystyzcny

[ Dodano: 2010-06-30, 09:58 ]

niekturzy mówią że svr 2010 jest najlepszy ale uważam to tak :zygi: i jeszcze tak :?

90% nastolatków zemdlało gdyby justin biber skakał z dachu ja jestem z tych 10% nastolatków którzy postawili sobie krzesełko wzieli sobie popkorn i darli się skacz szybciej debilu

3068445704c60fd28ba45a.jpg

JerichoY2J napisał/a:

Widzę, że masz 11 lat, ale piszesz, jak 5 latek. Zero kropek, przecinków i ortografia woła o pomstę do nieba. Bo z tego czego mi się wydaję to "niekturzy" jedenastolatkowie potrafią od biedy pisać. A jeśli jesteś dyslektykiem to dawaj tekst do worda i tam ci wszystkie błędy podkreśli.

Wygaśnie

Tak właśnie dzisiaj piszą 11-latkowie ;]

Powiedział 12 latek do 13 latka :twisted:

Trzeba przyznać, że jak na razie SvR 11 zapowiada się bardzo dobrze. Jeżeli nie będzie ubytków w stylu skopanej kariery i małej ilości zawodników ( podobno ma być 70 ) to może być bardzo dobra gra. 11-stka otrzyma nowy silnik i ulepszone TLC (kurcze już się jaram bo to moja ulubiona rozgrywka w grze). Pozostaje liczyć na dobrą karierę i fajne RTW. Ważne też żeby w karierze było sporo różnych story i tak jak w HCTP będzie można kompletnie sterować naszą osobą i tym co mówimy i co się z nami dzieje, a nie dostajemy gotowy scenariusz i pozostaje nam tylko walczyć. Myślę, że oczekiwania które wymieniłem nie są duże, bo odpuściłem już sobie marzenia, które nie mają szans się spełnić i oczekuje jedynie solidnej napierdalanki z ciekawymi trybami i rozwiązaniami. Liczę także, że będzie można wrzucać własne logo do Pain Toll bez zabaw w programy i dyski, tylko dodanie obrazka za pomocą pendrive, ale to już ta wyższa strefa marzeń, ale to wymieniłem bo to jest najważniejsze dla mnie z tych rzeczy nierealnych.

7614081404f146f966c931.jpg

@up

SvR dostanie nowy silnik fizyczny... który imo i tak nie jest za dobry. :C

Przydałoby się wymienić całą mechanikę, bo svr 10 jest tak zabugowane, że to woła o pomstę do nieba. Czemu już nie można zrobić gry na UE? Przecież bodajże studio THQ robiło TNA Impact! na UE, które wyglądało zdecydowanie lepiej. Patrząc po screenach wydaje się, że grafika gorzej się prezentuje się gorzej przez zwalone oświetlenie. Przydałoby się też chociaż odrobina dramaturgii i większy wpływ statystyk zawodników na to co się dzieje na ringu. To tylko moje gdybanie bo wątpię by cokolwiek się zmieniło.

20194008074c5d0648ee1cc.jpg

Czemu już nie można zrobić gry na UE? Przecież bodajże studio THQ robiło TNA Impact! na UE, które wyglądało zdecydowanie lepiej.

THQ robiło iMPACT? Pierwsze słyszę. Mi się zdawało że grę zrobiło Midway. A co UE3 to nie zobaczy go w SvR. Czemu? Licencja Epic, no i silnik panów Yuke, który według was jest zbugowany, a wg. nie jest aż tak źle. Chcecie nowego silnika? Proszę bardzo, tylko pożegnajcie się odsłoną na PS2, bo ta konsolka zapewne blokuje wprowadzenie nowego silnika. Przecież można powiedzieć że THQ mogło dać nowy silnik dla X360 i PS3 a osobny do PS2 i Wii, ale czemu tego nie zrobili? Bo łatwiej robić grę na wszystkie platformy od razu a później coś pozmieniać. A co do nowego engine'a to zdaje mi się że jest on produkcji i nowy system fizyczny jest jego częścią.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif