Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown vs Raw 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ściągnąć to ty se możesz gacie.

Czy to takie trudne do ogarnięcia nie masz kasy na grę-nie grasz!!!

Zastanawia mnie czy wy kiedy będziecie pracować lub już pracujecie chcecie nie dostawać za robotę pieniędzy - no nie wydaję mi się...

Dokładnie,człowiek ma PS3,zbiera na grę kilka miesięcy i kupuje i spokojnie czeka sobie aż mu przyślą,a inny sobie ściągają i mają wszystko w dupi* :/ Mam nadzieje,że nadejdzie taka chwila,że nikt nawet nie będzie myślał o ściąganiu :/ Tak,nie ściągam. Jedynie co,to pojedyncze piosenki,nawet płyty kupuje oryginalne,wkurza mnie to,że ktoś sobie ściągnie i zagra tydzień wcześniej niż inny.

Dziękuje za uwagę i dopóki jakiś Admin lub Mod nie zrobi porządku to żegnam.

Wygaśnie

Chcę tylko zauważyć że nie wszyscy mają jak nazbierać... Ja np jestem taką osobą, nie uzbieram 250 zl w kilka miesiecy, nawet nie mam ps3/x-360 i pewnie wiele osób podzieli moje zdanie. Wszystko przez ceny na naszym pl rynku gier i konsol. Mój wujek jak przyjechał ze stanów to był załamany jakie u nas są ceny. I to nie tylko multimediów ale i całej reszty. Do czego zmierzam? Do tego że dziś piractwo to tak naprawde rzecz normalna, osobiście nie znam osoby która by czegokolwiek nie ściągała.

Ale żeby nie było totalnego OT. Co do gry to rzeczywiście jak wiele osób pisało, pomnożyły się bugi niemiłosiernie no ale myśle że ktoś kto chce GRAĆ a nie szukać bugów żeby tylko móc zjechać grę to SvR będzie dla niego zaje** tytułem, nie wiem co wymyślą w 2012 ale jedno jest pewne, teraz mamy lata przełomowe jeśli chodzi o serie SvR.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brzoza

180

• abeso

159

• ucho13

124

• jeffhardywwe

112

Top użytkownicy w tym temacie

Beacause I'm The Miz... And I'm Awesome!!!

11529026224c98e66e7e9fe.jpg

Ja pierdziele. Jaki spam... Wy się nie nadajecie do ludzi.

Ja niemam nic do piratów bo sam ściągam a to wyżej napisałem żeby zrobić na złość tym co wielce nie mają żadnych piratów i aby ktoś kto ma Wii mógł sobie spokojnie ściągnąć

Wygaśnie za 2 dni.

Co do ma do tematu? No właśnie, weźcie się zastanówcie 100 razy zanim cokolwiek napiszecie... Mam ochotę poprzegryzać kable od internetu wszystkim noobom ( czytaj: wam).

Po dzisiejszej sesji grania w Svr 11 odblokowałem w universe Yoshiego, Rydera, Finlaya i Kozlova. Więc 3/4 postaci jest w universe :) I odblokowałem też arenę ECW i pas ECW. Zauważyłem też, że gdy przeciwnik leży przy linach to czasami jego noga znajduje się pomiędzy 2 a 3 liną, tak jakby przez przypadek się zaczepiła, więc pod względem pierdółek gra spisuje się doskonale :)

@up

Polski live wychodzi w październiku. Co do fan axcess to chyba można, lecz podłączając przerobionego xboxa pod live można dostać bana. :)

tylko na live, chociaż najnowsza przeróbka ponoć nie umożliwia wykrycia przez microsoft czy masz przeróbkę :)

Nie wie ktoś jak rozwalić klatkę w hell in the cell ? :)

Dobra, pograłem już w trochę w WWE Universe Mod i mogę zrobić pierwszą mini recenzje.

Zacznijmy od dania głównego czyli nowego silnika fizycznego. Stoły się pięknie łamią, drabiny zawisają na linach, krzesła się niszczą ... miód, cud i orzeszki? Nie - nie można podnosić zniszczonych stołów, nie ma rożnych rozmiarów drabin. Mi bardziej zależało na tych pozostałościach niż fizyce, więc minus za to.

Nowy system sterowania ... nie wiem jak oni wcześniej na to nie padli! To jest Awesome! Coś na pograniczu starego a tego LoWM. System reversali płynie działa i można robić długie kombinacje. Jedyny minus to to że nie zawsze można pinować. Zdecydowany plus.

Road To WrestleMania - pokładałem w tym wielkie nadzieje, a strasznie się rozczarowałem. Chodzenie po zapleczu to kicha, a odblokowywanie też do dupy. Normalnie po 3 RtWM miałem już gdzieś 60% rzeczy, a teraz ... ledwo 25%. RtWM w wcześniejszej wersji był lepszy. W spoilerze ocenie i pokrótce ocenie trzy RtWM.

Chris Jericho - czytałem że będzie można wykorzystać walizkę ... a to nie prawda. Y2J po prostu ciągle się wywyższa i feud'uje aż 3 osobami naraz. Jest nawet akcje że kradnie pas WWE i musimy nim uciekać. 2/6

vs Taker - grałem CAW'em i chyba się nie wiele zmienia w porównaniu do innych zawodników. Jest już lepiej niż ta Chris'a, ale ... no jest nie możliwa. Mamy jakieś chore wizje, walczymy w druidami, pojawia się Paul Bearer. 3/6

Christian - wg. najlepsza droga. Zaczynamy na ECW, później skok na SD!, reaktywacja E&C, MiTB, a później dwie drogi wyboru - WHC i Edge albo WWE i HBK. Przyjemna, śmieszna, nawiązuje do ery attitude i początku obu panów w WWE. 5+/6

RtWM mi wszystkiego na plus i tylko Christian nią ratuje.

WWE Universe ... mam strasznie mieszane uczucia. Myślałem że będzie można wybrać jakiegoś zawodnika i po prowadzić go, a ty muszę grać wszystkimi. Najgorsze że nie mamy ingerencje w storyline'y. Po prostu walczymy. Żadnych ataków przed meczem. Jestem rozczarowany i minus za to.

Match Creator - plus. Fajnie się robi match'e i mam nadzieje że za rok go jeszcze bardziej rozbudują.

Poziom trudności - albo jestem tak dobry, albo gra jest za łatwa - na legendzie pokonuje Taker'a. Minus.

Ocena końcowa - 7+/10

Smack mimo wad ma swoje atuty i to go ratuje. Nie ma rewolucji a jest ewolucja. Czekam na 12 i miejmy nadzieje że też na nowy silnik graficzny oraz poprawę fizyki.

P.S Niech wrócą czasy HtCP czy SvR 07 że podniesiemy Jerich'em Big Show'a, bo to woła o pomstę do nieba.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Nie wie ktoś jak rozwalić klatkę w hell in the cell ? :)

Musisz mieć finisher i wtedy do klatki ...

Czyli w SmackDown vs. RAW 2011 nie ma żadnego trybu kariery? No bo jeśli prawdą jest to, co napisał Stuner, no to wychodzi na to, że nie, bo granie wszystkimi wrestlerami z WWE mnie jakoś niespecjalnie interesuje. Liczyłem, że WWE Universe to będzie ciekawy tryb kariery JEDNEGO zawodnika, a tymczasem się zawiodłem, no ale poczekam do piątku/wtorku aż przyślą mi grę i wtedy sam ją ocenię. :)

Czytam ten temat od paru dni i zauważyłem, że w 90% postów w przeciągu tych paru dni dotyczy linków - są już linki, kiedy będą, są podawane z jakiś ruskich stron - ludzie opamiętajcie się, czytając ten wątek nie interesuje mnie gdzie mogę ściągnąć grę tylko chcę usłyszeć opinię innych osób na jej temat. Jeśli już faktycznie chcecie zadawać te bezsensowne pytania to zróbcie sobie osobny temat na to.

Jeśli chodzi o moje pytanie - to czy przy wejściu BoD movie jest - tak jak w przypadku wcześniejszych wersji - od Undertakera ?? Niedawno był tu również filmik cawsa Hurricane i widziałem, że nawet był jego movie. Czy oznacza to, że było już ono w grze czy można jakoś ściągnąć ?? Zastanawiam się nad kupnem gry, chyba poczekam jakiś czas, aż stanieje na allegro. W końcu teraz wyjdzie tyle dobrych gie na ps3 jak np. AC: B czy SW FU.

co trzeba wtedy robić?

Możesz rozmawiać z innymi wrestlerami, bić się z nimi itd. ;)

• Urządzenie:  Windows

Znalazlem informacje co trzeba zrobic by odblokowac poszczegolne gwiazdy. Lista znajduje sie w spoilerze:

Brie Bella: Win one Women's Championship with any Diva on PPV (WWE Universe).

Druid: Successfully complete all five RTWMs.

Ezekiel Jackson: Win five 1-on-1 matches on "WWE Superstars" with any Superstar (WWE Universe).

Finlay: Win one "SmackDown" 1-on-1 match with any Superstar (WWE Universe).

Gail Kim: Win one Divas-only match with any Diva (WWE Universe).

Goldust: Win ten "Raw" 1-on-1 matches with any Superstar (WWE Universe).

Jake "The Snake" Roberts: In the "Vs. Undertaker RTWM", do not take heavy damage to any limbs in Week 9 against Jake Roberts.

Jimmy "Superfly" Snuka: In the "Vs. Undertaker RTWM", win in under 3 minutes during the Week 10 Match Of The Week.

Mickie James: Win five Divas-only 1-on-1 matches with any Diva (WWE Universe).

Mike Knox: Win five "SmackDown" 1-on-1 matches with any Superstar (WWE Universe).

Nikki Bella: Win one Women's Championship with any Diva on PPV (WWE Universe, 1-on-1 matches).

Paul Bearer (Manager): Successfully complete the "Vs. Undertaker RTWM".

Ricky Steamboat: In Jericho's RTWM, win the WrestleMania Challenge against Ricky Steamboat after completing all previous Challenge matches.

Rob Van Dam: Successfully complete Rey Mysterio's RTWM with Rey set to "Good".

Shelton Benjamin: Win ten "SmackDown" 1-on-1 matches with any Superstar (WWE Universe).

Stone Cold Steve Austin: In Christian's RTWM, win the WrestleMania Challenge against Stone Cold after completing all previous Challenge matches.

Terry Funk: In Rey Mysterio's RTWM, win the WrestleMania Challenge against Terry Funk after completing all previous Challenge matches.

The Rock: In "Vs. Undertaker RTWM", win the WrestleMania Challenge against The Rock after completing all previous Challenge matches.

Vince McMahon: In John Cena's RTWM, win the WrestleMania Challenge against Vince McMahon, Sheamus, and Drew McIntyre after completing all previous Challenge matches.

Vladimir Kozlov: Win one "Raw" 1-on-1 match with any Superstar (WWE Universe).

William Regal: Win ten "WWE Superstars" 1-on-1 match with any Superstar (WWE Universe).

Yoshi Tatsu: Win five "Raw" 1-on-1 matches with any Superstar (WWE Universe).

Zack Ryder: Win one "WWE Superstars" 1-on-1 match with any Superstar (WWE Universe)

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Wczoraj w tym temacie zapanował niesłychany wręcz burdel. Jeżeli to się jeszcze raz powtórzy, że dostaniemy zgłoszenie kilkudziesięciu (!) postów, które ewidentnie naruszały regulamin, to będzie trzeba ten temat, jako siedlisko największej patologii na forum, zamknąć.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Znalazlem informacje co trzeba zrobic by odblokowac poszczegolne gwiazdy. Lista znajduje sie w spoilerze:

Brie Bella: Win one Women's Championship with any Diva on PPV (WWE Universe).

Druid: Successfully complete all five RTWMs.

Ezekiel Jackson: Win five 1-on-1 matches on "WWE Superstars" with any Superstar (WWE Universe).

Finlay: Win one "SmackDown" 1-on-1 match with any Superstar (WWE Universe).

Gail Kim: Win one Divas-only match with any Diva (WWE Universe).

Goldust: Win ten "Raw" 1-on-1 matches with any Superstar (WWE Universe).

Jake "The Snake" Roberts: In the "Vs. Undertaker RTWM", do not take heavy damage to any limbs in Week 9 against Jake Roberts.

Jimmy "Superfly" Snuka: In the "Vs. Undertaker RTWM", win in under 3 minutes during the Week 10 Match Of The Week.

Mickie James: Win five Divas-only 1-on-1 matches with any Diva (WWE Universe).

Mike Knox: Win five "SmackDown" 1-on-1 matches with any Superstar (WWE Universe).

Nikki Bella: Win one Women's Championship with any Diva on PPV (WWE Universe, 1-on-1 matches).

Paul Bearer (Manager): Successfully complete the "Vs. Undertaker RTWM".

Ricky Steamboat: In Jericho's RTWM, win the WrestleMania Challenge against Ricky Steamboat after completing all previous Challenge matches.

Rob Van Dam: Successfully complete Rey Mysterio's RTWM with Rey set to "Good".

Shelton Benjamin: Win ten "SmackDown" 1-on-1 matches with any Superstar (WWE Universe).

Stone Cold Steve Austin: In Christian's RTWM, win the WrestleMania Challenge against Stone Cold after completing all previous Challenge matches.

Terry Funk: In Rey Mysterio's RTWM, win the WrestleMania Challenge against Terry Funk after completing all previous Challenge matches.

The Rock: In "Vs. Undertaker RTWM", win the WrestleMania Challenge against The Rock after completing all previous Challenge matches.

Vince McMahon: In John Cena's RTWM, win the WrestleMania Challenge against Vince McMahon, Sheamus, and Drew McIntyre after completing all previous Challenge matches.

Vladimir Kozlov: Win one "Raw" 1-on-1 match with any Superstar (WWE Universe).

William Regal: Win ten "WWE Superstars" 1-on-1 match with any Superstar (WWE Universe).

Yoshi Tatsu: Win five "Raw" 1-on-1 matches with any Superstar (WWE Universe).

Zack Ryder: Win one "WWE Superstars" 1-on-1 match with any Superstar (WWE Universe)

Czy żeby odblokować Tatsu, Rydera, Goldusta, Finlay i tych kilku wrestlerów z WWE Universe to mamy wygrać NIMI ileś tam walk na poszczególlnych galach np. żeby odblokować Vladimira Kozlova muszę wygrać walkę na RAW Kozlov vs ktoś tam, czy wystarczy, żebym wygrał walkę na RAW obojętnie kto vs obojętnie kto?

P.S.

Ponawiam pytanie - jak mam kartę VISA to jak z niej przelać pieniądze na moje konto na PSN, bo ktoś pisał, że sięda i czy płącąc złotymi na PSN można kupić DLC, fan axxess i online axxess?

P.S. 2

A jak odblokować areny?

P.S. 3

Jak myślicie, czy jakiś polski sklep dostanie jeden, lub dwa dni wcześniej tą grę? Bo zamówiłem SvR2011 na Allegro i tak tam pisało.

[you], jesteś ze mną, albo przeciwko mnie

19848918954cc678c03acd0.png

P.S.

Ponawiam pytanie - jak mam kartę VISA to jak z niej przelać pieniądze na moje konto na PSN, bo ktoś pisał, że sięda

O ile mnie pamięć nie zawodzi (choć to się zdarza) masz konto na PSN UK, w takim razie tam nie są akceptowane karty visa, polecam ten sklep http://gamekeys.pl/Playstation_Network-k32-0--default.html

czy płącąc złotymi na PSN można kupić DLC, fan axxess i online axxess?

Posiadając polskie konto PSN i kupując fan axxess podejrzewam, że będzie działać na innych kontach europejskich (gra również musi pochodzić z europy).

Czy żeby odblokować Tatsu, Rydera, Goldusta, Finlay i tych kilku wrestlerów z WWE Universe to mamy wygrać NIMI ileś tam walk na poszczególlnych galach np. żeby odblokować Vladimira Kozlova muszę wygrać walkę na RAW Kozlov vs ktoś tam, czy wystarczy, żebym wygrał walkę na RAW obojętnie kto vs obojętnie kto?

Obojętnie, jakimi wrestlerami zagrasz, to ich odblokujesz. :)

Stuner

Christian - wg. najlepsza droga. Zaczynamy na ECW, później skok na SD!, reaktywacja E&C, MiTB, a później dwie drogi wyboru - WHC i Edge albo WWE i HBK. Przyjemna, śmieszna, nawiązuje do ery attitude i początku obu panów w WWE. 5+/6

A czy byś mógł powiedzieć więcej tych powiązań do ery attitude? I oczywiście mógłbyś opisać inne RTWM?

Czyli z tą karierą znowu "genialne" THQ zrobiło nas w ch**a. I właśnie dlatego bardzo ich nie lubię :/.

Ci co mają grę:

1.Czy można zrobić w MC TLC Hell in a Cell ( :twisted: ).

2.Czy dużo jest finisherów z drabiny

3.Czy warto wydać te 180 zł.?

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png