Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown vs Raw 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SAVE_ME

Tak wgl . nie możliwe , żeby sklep wysyłał gry 8 DNI PRZED PREMIERĄ , człowieku weź się zastanów co ty za głupoty pier***isz . Po pierwsze to nie jest widzimisię Ultimy , tylko firmy które sprzedają pre-ordery dostają gry od oficjalnego dystrybutora ( w Polsce CD Projekt ) najwcześniej 1 lub 2 DNI przed premierą nie ma innej opcji , poza tym premiera w USA jest 26 października , a oni mają niby wersję europejską 21 października , ciekawe . . .

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brzoza

180

• abeso

159

• ucho13

124

• jeffhardywwe

112

Top użytkownicy w tym temacie

Widzę, że to forum ma świetną kulturę ^^ Już się doczekałem, ze coś pie****ę zamiast, ze głupoty gadam :) Dobra uważacie, że 21.10 ultima nie wyśle gier ok, 22.10 lub 23.10 zrobię screena z TV i uploudnę na forum jak gra przyjdzie a jak nie bd miał racji to po prostu zwrócę wam honor :) Oczekuje od was trochę szacunku bo wyzywacie mnie jak jakiegoś gówniarza, dlatego, że napisałem coś co dla was jet głupotą ;x Edytowane przez SAVE_ME
,,The best in the world at what he does...''

16539070734cb1a3838ba31.jpg

Co do SvR na PC to raczej nie wyjdzie w najbliższej przyszłości ale w 2011 roku ma wyjść na PC WWE Online, które ma być podobne do SvR10 na PS2. (źródło google i yt ;x)

Zapomniałeś dodać że tylko dostępne będzie dla azji :) W Europie-Ameryce tego nie zobaczysz ...

Tak wgl . nie możliwe , żeby sklep wysyłał gry 8 DNI PRZED PREMIERĄ , człowieku weź się zastanów co ty za głupoty pier***isz . Po pierwsze to nie jest widzimisię Ultimy , tylko firmy które sprzedają pre-ordery dostają gry od oficjalnego dystrybutora ( w Polsce CD Projekt ) najwcześniej 1 lub 2 DNI przed premierą nie ma innej opcji , poza tym premiera w USA jest 26 października , a oni mają niby wersję europejską 21 października , ciekawe . . .

Dokładnie ...

12596334724cb9a0400309b.jpg

SAVE_ME

A jakbym napisał , że w PS2 będzie nowa fizyka lub że Ceny nie będzie w grze to jakbyś mnie nazwał ?

Dobra, żeby już nie robić takiego OT to, który waszym zdaniem z ujawnionych renderów gwiazd jest najgorszy? Wg. mnie jednym Big Show i CM Punk wyglądaja najgorzej. Big Show jest nie podobny do siebie a Punk wygląda jak Jezus. Jake Roberts jest taki sam jak w LoWM, taki sam entrance a jego attire jest przemalowane na zielono. Porównajcie.

http://www.youtube.com/watch?v=XWOxRfdUajA

@Modzio Wytłumaczyłbym ci twój błąd,a nie wyzywał bo mam takie coś jak kulturę tobie słowo obce.

,,The best in the world at what he does...''

16539070734cb1a3838ba31.jpg

SAVE_ME

Pokaż mi tekst w którym cię wyzwałem

Btw . To najgorszy render to CM Punk , wygląda jak nie on , o Big Show nie wspomnę .

zreszto niebędę się zniżał do twojego poziomu

Brzoza zwrócę ci taką małą uwagę, czytając twoje posty i posty Save_me stwierdzam iż stoją one na nieco wyższym poziomie aniżeli twoje formy wypowiedzi, i chociaż ich ma znacznie mniej dowiedziałem się z nich wiecej niż z twoich.

Co do gry.

Big Show'a rzeczywiście zmaścili, już lepszy był w 2009. No ale co do punka nie mam zadnych zarzutów, świetnie oddaje jego współczesny wygląd.

Brzoza zwrócę ci taką małą uwagę, czytając twoje posty i posty Save_me stwierdzam iż stoją one na nieco wyższym poziomie aniżeli twoje formy wypowiedzi, i chociaż ich ma znacznie mniej dowiedziałem się z nich wiecej niż z twoich.

Przeciwieństwie do ciebie rawmod, Brzoza dał więcej informacji niż ty. Dziwie się że dalej tu są debilne posty o systemie fizyki na PS2 czy innych atrakcjach.

Save_Me mnie ciekawi jak to możliwe że Ulitma wysyła grę na tydzień przed premierą. No chyba że ściągają grę z USA, w systemie NTSC i wysyłają ją do odbiorców. Czekam na te fotki jak dostaniesz grę, powiedzmy przed 24 X, bo wtedy wysyłają pre ordery w EU i PL. Jeśli to prawda co zwrócę ci honor, jeśli nie - no ty nam przyznasz rację.

Co do gry to ocena 88% jest b. dobra, jednak że dalej mnie martwi szybkość wstawania rywali - dla mnie to za szybko, bo finisher'ze wybił i dalej walczył jakby nic się nie stało. A no i dostrzegłem buga w systemie fizycznym w tym filmiku - Egde wykonuje Christian'owi Superplex'a na dwa stoły, ale tylko jeden się łamie. Powinny się obie złamać.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Co do gry.

Big Show'a rzeczywiście zmaścili, już lepszy był w 2009. No ale co do punka nie mam zadnych zarzutów, świetnie oddaje jego współczesny wygląd.

Współcześnie to jest łysy.

Widzę że Stuner myśli ;] nie to co onni którzy tylko offtopują ... Chciałbym zwrócić uwagę że ci co trollują to mają po 1-2 ostrzeżeniu i uczą mnie kultury lol (skoro sami mają ostrzeżenia na temat wulgaryzmów ...) Ręce opadają :P Ale wystarczy poczekać do premiery to się to skończy ... :)

Tutaj link w którym widzimy ile prawdopodobnie będą kosztować DLC do SvR:

http://www.thesmackdownhotel.com/forum/index.php?showtopic=1452

Źródło: http://www.joystiq.com/2010/10/05/psn-tuesday-deadliest-warrior-alien-breed-impact/#ps3

A tak nieodnośnie tematu to w grze chcę zrobić stajnie podobną do Nexus ;P

Będą to postacie z małym overallem.

No i jeszcze

Hardy Boys

Edge Christian

Brothers of Destruction

DX

The Legacy (Bez ortona)

Cena Barrett

SCSA + The Rock

Kurt Angle(CAW) + Jack Swagger :)

12596334724cb9a0400309b.jpg

Nie kłóćmy się , chcemy spokojnie doczekać do premiery gry :D . Muszę przyznać , że nie dziwę się niektórym użytkownikom , bo ile razy można w kółko powtarzać , że nie będzie nowej fizyki na PS2 . Czytając wypowiedzi Stunera i rawmod'a to muszę przyznać rację Stunerowi . Żeby nie było OFF TOP

Zamówiłem pre - order i dostałem informację , że grę otrzymam 29 października , więc zrobię filmik z odpakowania gry i opisaniu jej w kilku słowach , może zrobię jakiś gameplay . Moim zdaniem najlepiej zrobioną postacią jest Kryszczyn , ale ma trochę za duży nos . Najgorzej wygląda Big Show , niepodobny , a twarz jak po wybuchu bomby atomowej , ale cóż nic na to nie poradzimy :D

witam mam pytanie odnośnie tych dodatków do Svr

ile one kosztują jak je sciągnąć i ja się za nie płaci i o co chodzi z tymi

http://www.thesmackdownhotel.com/forum/index.php?showtopic=1448

Ściąga się z XBL(x360) lub PSN(PS3). Płaci się MS Points na XBL i kartą kredytową na PSN.

Co do tych Superstar Attribute Customizer to one są płatne osobno :D No to sobie nie poprzemieniamy atrybutów, chyba że ktoś chce płacić za jakaś mały używany w moim przypadku gadżet.

Czasami droga do nieba wiedzie przez piekło...

19475336534b92c6a93ca7f.gif

Tak informacyjnie: Online Axxess jest już dostępny na amerykańskim PSN-ie za niespełna 10 dolarów.

Nie jest to off-top co prawda ale umieszczam jako ciekawostkę dodatki do pre-orderów w poszczególnych sklepach w USA:

GameStop:

- zniżka 20$ na wykupienie na stronie WWE PPV Survivor Series i TLC :)

Amazon:

- zniżka 10$ na następną zakupioną grę w Amazonie i Viper Pack (ten, który był edycji specjalnej Viper Edition u Anglików :P)

Best Buy:

- Bret Hart jako grywalna postać

Walmart:

- arena Tribute to the Troops

Toys R:

- Ministry Attire dla Undertaker'a

Źródło: http://www.thesmackdownhotel.com/svr2011.php?info=preorder