Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown vs Raw 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Match Creator? - To ja kupuję chyba pre ordera. Być może ktoś widział moje posty jakobym uważał, że ta część będzie odgrzewanym kotletem? Zapomnijcie. Co jedyne to mam nadzieję, że szybko mi się nie znudzi, jak 10. Jeszcze marze o dwóch rzeczach.

a) zwiększyć poziom trudności

b) poprawić potyczkę przez internet

Przy okazji wg. mnie najlepiej zrobionym zawodnikiem jest Christian. A jericho to totalna porażka. Ma ryj dzieciaka i w dodatku ma kaloryfer (what?)

Hehe widzisz to nie będzie odgrzewany kotlet :P I uwierz mi że nie znudzi ci się jak 2010 :P Jest pare powodów

1) WWE Universe - Możesz grać grać grać i grać ile wlezie!! :P Ja już mam plan że wezmę kumpla brata wybieramy po 1 zawodniku i gramy :) Później jakiś tag team może jakiś feud :P Będzie się działo!!!

2) Wrestlemania - Możesz chodzic po backstage-u! Rozmawiasz z innymi superstars rozwijasz się. vs Undertaker masz jeszcze kolejne 5 (bodajże) gwiazd do wyboru żeby skończyć streak takera!!

3) Match Creater możesz tworzyć mecze jakie chcesz np. Triple Threat Iron Man Match, Hell in a cell table match, i wiele wiele innych

4) Story Designer który będzie bardziej rozbudowany niż poprzednio!

5) WWE Shop - Niewiem co powiedzieć :P

6) Bodajże 9 pasów do oblokowania (może i więcej) Masked Kane itp

7) Online Royal Rumble (Oby nie lagowało będzie MIODZIO!)

8) Ściągnięte postacie będzie można EDYTOWAĆ!!!!!!!!!!!! (To jest chyba najlepsze!!!)

Wszystko pisałem na szybko mam nadzieję że zmienicie zdanie o nowym SD :P

12596334724cb9a0400309b.jpg

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brzoza

180

• abeso

159

• ucho13

124

• jeffhardywwe

112

Top użytkownicy w tym temacie

Hehe widzisz to nie będzie odgrzewany kotlet :P I uwierz mi że nie znudzi ci się jak 2010 :P Jest pare powodów

1) WWE Universe - Możesz grać grać grać i grać ile wlezie!! :P Ja już mam plan że wezmę kumpla brata wybieramy po 1 zawodniku i gramy :) Później jakiś tag team może jakiś feud :P Będzie się działo!!!

2) Wrestlemania - Możesz chodzic po backstage-u! Rozmawiasz z innymi superstars rozwijasz się. vs Undertaker masz jeszcze kolejne 5 (bodajże) gwiazd do wyboru żeby skończyć streak takera!!

3) Match Creater możesz tworzyć mecze jakie chcesz np. Triple Threat Iron Man Match, Hell in a cell table match, i wiele wiele innych

4) Story Designer który będzie bardziej rozbudowany niż poprzednio!

5) WWE Shop - Niewiem co powiedzieć :P

6) Bodajże 9 pasów do oblokowania (może i więcej) Masked Kane itp

7) Online Royal Rumble (Oby nie lagowało będzie MIODZIO!)

8) Ściągnięte postacie będzie można EDYTOWAĆ!!!!!!!!!!!! (To jest chyba najlepsze!!!)

Wszystko pisałem na szybko mam nadzieję że zmienicie zdanie o nowym SD :P

1. Na początku myślałem, że ten cały WWE Universe będzie tą samą karierą co rok temu. Mam nadzieję, że będzie kilka wyborów moralnych np. po walce możemy jeszcze pobić gościa, albo uścisnąć mu dłoń.

2. No niby fajne będzie to rozmawianie i chodzenie po zapleczu, ale też chciałbym to w Universe. Np. idziemy do Vince'a i prosimy o title shota. WM i tak będą krótkie, co nie zmienia opcji, że może być fajne.

3. Już napisałem, że będzie to świetne.

4. W poprzedniej części jakoś z tego nie korzystałem, ale i tak dobrze, że coś poprawiają.

5. Może być ciekawie.

6. 9 pasów do odblokowania? Nieźle. To chyba Milion$, ECW, Unifed Tag team, WCW, Hardcore i co dalej? Masked Kane - mam nadzieję, że będzie ten outfit, który był do odblokowanie w 2007.

7. Jak będą lagi to ja dziękuję

8. Też fajnie

I zapomniałeś o 9 dodać czyli fizyka.

Noface - racja MVP też fenomenalnie wygląda. Do tego ma zdecydowanie najlepsze wejście. Widać, że ten Mo-Cap coś daje.

Teraz moje porównanie Krystka. Może trochę plastycznie wygląda, ale w grze to na prawdę miodzio.

http://thqinc.cachefly.net/svr_community/roster/christian//header.png

http://img.skysports.com/09/10/218x298/Christian_2378458.jpg

Edytowane przez JerichoY2J
The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Ten Match Creator zapowiada się niesamowicie interesująco :) I pomyśleć, że dosłownie wczoraj wieczorem myślałem, że fajnie by było jak by była możliwość "miksowania" środowiska walki z zasadami (w tym wypadku Hell in a Cell jako środowisko, a Tables Match - jako zasady) :)

WG mnie najlepiej jest zrobiony The All American American Jack Swagger! :)

Właśnie nim będę grał WWE Universe I później będę się starał zrobić z bratem Tag Teama :) Zapowiada się ciekawie :) NO i masz rację Jericho - Nowa Fizyka :P

Ciekawi mnie jeszcze jak będzie wyglądało w WWE Universe Money in the bank. Jak zdobyjemy go ciekawe co potem ;) Czy po każdej walce będzie komunikat czy chcesz użyć walizki teraz czy następnym razem? Bardzo mnie to ciekawi ;]

And not just the top 50 anymore, now you can track them all. There will also be Community Creations leaderboards. - Czy ktoś może to wytłumaczyć ? bo niebardzo kapuję ... Chodzi o to że teraz nie 50 superstars mogę sciągnać tylko ile wlezie ... ?

Narobiliście mi niesamowitego smaczku, Match Creator - Boże, zmiksowany HiaC z Tables Match, co to by była za masakra? Przykładowo RKO albo AA z samego szczytu klatki na stół rozłożony na dole.. Zamawiam sobie pre-order, tylko podajcie mi jakiś link - najtańszy na allegro. Natomiast według mnie THQ odwzorowało Marelle

http://lh5.ggpht.com/_vYIbduxZ0xE/TJD7CpDmCbI/AAAAAAAAAII/c4sBnJExjpg/s400/Santino%20Marella_SvR2011_Render.png

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/70/1716_Santino_Marella.jpg - Niesamowita podobizna, tak jak MVP czy Swagger.

Zobaczcie na officjalnej stronie SD vs RAW Pas miał MIZ teraz gdy go stracił to tak jakby go niebyło w grze ... Więc waszym zdaniem kto będzie miał pas w grze? Mi się wydaje że Miz chyba że dodali by Daniela Bryana (0.1% szansy xD)

Zobaczcie na officjalnej stronie SD vs RAW Pas miał MIZ teraz gdy go stracił to tak jakby go niebyło w grze ... Więc waszym zdaniem kto będzie miał pas w grze? Mi się wydaje że Miz chyba że dodali by Daniela Bryana (0.1% szansy xD)

No faktycznie teraz mają problem, ja mam 3 opcje :

- Dodanie Daniela Bryana, ale nie ma wolnych miejsc na RAW, gdyby dali go w DLC to oznaczyło by, że w DLC będzie pas U.S co by było totalnie głupie, wrazie czego jest EDGE, który walczył z głupotą.

- Miz musiał by znowu zdobyć pas United States, jednak wtedy nadal nie wykorzysta walkizki.

- Pas mógłby wygrać ktoś taki jak : Evan Bourne, Morrison.

Według mnie najlepiej zrobieni oprócz tych których wymieniliście są :

Sheamus, Triple H, The Miz, McIntyre .

Sygna by Filipoo666

Zapraszam do obejrzenia moich prac

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=32220

10334215544cea8a720a64f.jpg

Pas U.S? - Jedynym racjonalnym wyjściem jest to, że zrobią Bryana w co wątpię, choć trzymam kciuki. >D

Btw.

To podyskutujmy teraz jacy zawodnicy są najmniej odwzorowani. Wg. mnie to tak.

1. Zack Ryder

2. Chris Jericho

3. D.H Smith

4. Maryse

Btw. Przy okazji mogliby zmienić wejściówki niektórych wrestlerów, jeden z nich to np. Kane, który wchodzi jak lama. (chodzi mi o ręce, które nie trzyma szeroko tylko tak przy sobie), jest jeszcze kilku takich.

Szkoda, że Show nie rozdaje piąteczek swoim fanom a wejścia niektórych zapaśników to monotonna powtórka '09 i '10 Przynajmniej mogliby się wysilić i zrobić tak żeby Orton rozkładał ręce na narożniku i coś się uśmiechnął. Plusem jest poprawienie wydajności dzwięku, jest bardziej realistyczny. Zwłaszcza theme's zapaśników.

To prawda niektórym trzeba poprawić wejścia...

Najwięcej do życzenia ma ...

John Cena - Bez komentarza -.- Niewiem albo oni go nielubią i go olali albo sam chciał takie :P

Kane - jak lama :P

Rey Mysterio - Fajnie jakby się stukał z tymi łebkami xD

John Morrison niema szyji ... xD

CM Punk wygląda jak Jezus (fajnie jakby był Łysy jako alternative)

BIG Show wogule niepodobny (czy tylko ja to mam?)

Brzoza masz po części rację, Cena wślizguje się na ring jakby dostał laga, Morrison rzeczywiście nie ma szyi, ale Big Show jeszcze jako tako jest podobny. :D

Wpadłem na pomysł aby każdy z nas przedstawiał plan/storyline jaki szykuje gdy do jego rąk wpadnie Svr 2011 :D Ja osobiście najpierw urządzę 30 Man Royal Rumble by poznać każdego zawodnika dokładniej i oczywiście walki o mistrzostwa. Zapraszam do krótkiej lektury.

ROYAL RUMBLE MATCH:

1. Big Show

2. Mark Henry

3. Yoshi Tatsu

4. R-Truth

5. D.H Smith

6. Ted Dibiase

7. JTG

8. Goldust

9. Tyson Kidd

10. Vladimir Kozlov

11. Shelton Benjamin

12. MVP

13. Luke Gallows

14. Matt Hardy

15. Rey Mysterio

16. Kofi Kingston

17. CM Punk

18. Ezekiel Jackson

19. Dolph Ziggler

20. Evan Bourne

21. Chris Jericho

22. Jack Swagger

23. "Dashing" Cody Rhodes

24. Santino Marella

25. Triple H

26. Randy Orton

27. Bret Hart - gościnnie. :D

28. HBK Shawn Michaels

29. Batista

30. The Undertaker

--

Big Show wyrzuca Mark'a.

Big Show wyrzuca D.H Smitha

Ted Dibiase wyrzuca Yoshiego Tatsu

R-Truth wyrzuca Ted Dibiasego

Big Show wyrzuca Goldusta

Vladimir Kozlov wyrzuca Tysona Kidd'a

Vladimir Kozlov wyrzuca JTG

Big Show wyrzuca Vladimira Kozlova

R-Truth i Shelton Benjamin wyrzucają Big Show'a

Shelton Benjamin wyrzuca R-Trutha

MVP i Shelton Benjamin wyrzucają Luke'a Gallowsa

Matt Hardy wyrzuca Sheltona

Rey Mysterio wyrzuca MVP

Rey Mysterio wyrzuca Matt'a

CM Punk wyrzuca Ezekiela Jacksona

Kofi Kingston wyrzucił Rey'a, ale sam wypadł poprzez ryzykowną akcje

Evan Bourne wyrzuca Dolpha

CM Punk wyrzuca Evana

Chris Jericho wyrzuca Punka

Jack Swagger wyrzuca Chris'a

Jack Swagger wyrzuca Cody'ego Rhodesa

Jack Swagger wyrzuca Santina Marelle

Triple H wyrzuca Jack'a Swaggera

Batista wyrzuca Triple H

Randy Orton wyrzuca Batiste

Randy Orton wyrzuca Bret'a

HBK wyrzuca Ortona

HBK wyrzuca Undertakera

Edge vs. Kane for World Heavyweight Championship

Edge def. Kane by Spear

John Cena vs. Sheamus for WWE Championship

Sheamus def. John Cena by Celtic Cross

Drew McIntyre vs. Christian for Intercontinental Championship

Drew McIntyre def. Christian by Count Out

The Miz vs. John Morrison for United States Championship

The Miz def. John Morrison by DQ (Interwencja Daniela Bryana. : D) - pas zostaje bez posiadacza.

Alicia Fox vs. Natalya for Divas Championship

Alicia Fox def. Natalya by PIN.

Kelly Kelly vs. Beth Phoenix for Women Championship

Kelly Kelly def. Beth Phoenix by K2

Zack Ryder & William Regal vs. Carlito & Primo for Unifited Tag-Team Championship

Carlito & Primo def. Zack Ryder & William Regal by Backstabber

Najgorzej wykonani są Jerycho i Dolph. U Krisa wszystko powiedziałem, a Dolph raz, że ma dziwny łeb, dwa, że ma dziwny wyraz twarzy to trzy wygląda tak samo, jak rok temu.

Ja co najpierw rozpocznę to rozegranie wszystkich RTWM. Chcę mieć już od początku wszystkich odblokowanych i do tego jakieś osiągnięcie wbiję :).

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

Ja "śladami" JerichoY2Ja, granie w część 2011 rozpoczne tak, jak dwie poprzednie - od RTWM i odblokowania czego się da. Potem najpewniej korekcje movesetów, testy nowych opcji i trybów, no i hurtowa produkcja CAWsów. O ile dobrze wyłapałem, w tym roku dodawanym zawodnikom będzie można rozdawać punkty umiejętności podczas ich tworzenia, bez męczenia sie w karierze. (której to jako takiej nie ma :D ) Tworzenie będzie więc czystą przyjemnością :)

A skoro koledzy podawali najlepiej ich zdaniem wykonanych zawodników - nie będę gorszy. Moim skromnym zdaniem najlepiej w części '11 prezentuje się Michelle :)

http://thqinc.cachefly.net/svr_community/roster/michelle_mccool/header.png

http://cdn.bleacherreport.com/images_root/image_pictures/0124/9133/michelle-mccool-wwe-wrestling_feature.jpg

20502835285345d49c46e75.jpg

Fizyki niebędzie więc łamanie stołów będzie jak w 2010 :)

LOL. Musi być fizyka w PS2 bo ich w dupsko kopnę :mad: .

zsa

Fizyki niebędzie więc łamanie stołów będzie jak w 2010 :)

LOL. Musi być fizyka w PS2 bo ich w dupsko kopnę :mad: .

No to się przymierzaj ;P a propo pasa U.S sądze że Miz będzie miał pas w grze albo zrobią Daniela Bryana na szybko

PS. Sam też bym chciał nową fizyke na PS2 bo je posiadam ale trudno

Jeszcze 19 dni :smile:

Tu macie najtańsze preordery na wszystkie konsole

Xbox 360

http://allegro.pl/wwe-smackdown-vs-raw-2011-x360-sklep-grymel-i1243185882.html

PS3

http://allegro.pl/wwe-smackdown-vs-raw-2011-ps3-sklep-grymel-i1263361806.html

PS2

http://allegro.pl/wwe-smackdown-vs-raw-2011-ps2-najtaniej-4console-i1254817995.html

PSP

http://allegro.pl/wwe-smackdown-vs-raw-2011-psp-electronicdreams-i1258876796.html

Ja zamówiłem pre order na X'a . Osobiście nawet nieźle zrobiony jest Cody Rhodes , a najgorzej Jericho , z tym jego kaloryferem :D . Najbardziej czekam na Match Creator , wyobraźcie sobie np. Fatal 4 Way Steel Cage Inferno Tables Match ( chyba przesadziłem :grin: ) . Na PS2 raczej żadnych nowości nie będzie , a posiadaczom PS2 , zalecam przymierzenia się do zakupu Xbox 360 czy PS3 , bo na next genach SvR to zupełnie inna bajka :grin: