Skocz do zawartości
Attitude Wrestling Forum Attitude Wrestling Forum
Women Wrestler Render
SmackDown Fist
Men Wrestler Render
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1. IIL
    IIL
  • Najnowsze posty

• Bastian
      Oby nie, dość już Rollinsa w mistrzowskim obrazku, i to jeszcze w pobliżu Punka.  
    • Grins
      Zawsze Rollins może wygrać pas w Elimination Chamber Matchu, w sumie dawno nie było zmiany mistrza w trackie RTWM. 
    • Bastian
      Przed kontuzją Rollinsa akcje Punka pewnie stały wysoko. Z zawodników, którzy RR nigdy nie wygrali, myślę, że wysoko stoją akcje Breakkera. Bron powinien się modlić, żeby Seth nie wykurował się na WM42, bo wtedy mogą go wcisnąć do walki z Rollinsem, a RR i mistrzowskie walki przypadną sytym kotom pokroju Lesnara.  
    • IIL
      Przedstawiam nowy styl forum na bazie wcześniejszej wersji jasnej i ciemnej Teraz zamiast zmieniać styl można dynamicznie zmienić między jasnym i ciemną skórką forum. Powinien również automatycznie wykrywać kolorystykę systemu urządzenia użytkownika i się do niej dostosować. Od dawna chciałem dodać również jakiś bardziej wyraźny akcent wrestlingowy do góry forum i odwzorowałem WWE SmackDown fist stage na jakim się wychowywałem, a w ekranach po lewej i prawej pojawiać się
    • Grins
      Będzie Lesnar bo to jego ostatni run, niestety ale zbliżające się RR będzie gówniane więc nie ma na co się napalać  Mi tam bez różnicy czy Bianca to wygra i tak zawsze wygra albo Bianca albo Flair i tak w kółko a wtedy dziwota że kobieca dywizja stoi w miejscu na SmackDown, face'owa Bianca zbrzydła każdemu... W męskim to nawet nie ma na kogo postawić, możliwe że Punk by szykowany na zwycięzce ale wszystko poszło się walić po kontuzji Rollka ale tak to wygra Roman albo Lesnar to niemal niż pewne
  • Dodaj nową pozycję...