Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1. IIL
    IIL
  • Najnowsze posty

• KyRenLo
      Gdzie tu kontrowersja?  Czekamy na pełnoprawny heel turn już nie na samych butelkach Prime. Może i nie, ale jakby zerknąć na same liczby na chociażby takim YouTube to Brock dalej przyciąga ludzi. Czy do czasu? Zobaczymy. Ja nie będę jakoś mocno zdziwiony jak nadchodzący rok będzie tym ostatnim w jego karierze. Pełna zgoda, o czym chyba zresztą kiedyś już rozmawialiśmy. Natomiast jego walki, gdy był mistrzem US zdecydowanie można pochwalić. Może nie jest taki zajebisty jak si
    • VictorV2
      A to, to się zgodzę  
    • MattDevitto
      Raczej odnosiłem się do tego, że WWE lubi podkładać osoby z innych fedek - AAA, TNA etc. Te AAA akurat mi tak wpadło, bo czytałem o Deadline
    • VictorV2
      Czy Iggy został uwalony?  Bo szczerze, myślę że w kontekście tego że był w WWE, na jeden match, bez podbudowy większej poza pseudo-storyline'em który się ciągnie na marginesie między nimi i faktem że to był match for fun - myślę że Iggy wyszedł na tym pozytywnie. Miał tam być i miał sprawić żeby ludzie się bardzo dobrze bawili...i nie wiem jak ty, ale uważam że ich match spełnił swoje zadanie idealnie i był zabawny. Widownia też zdawała się dobrze bawić, oglądając krótki, śmieszny pojedynek
    • KyRenLo
      WWE Royal Rumble 2025 Data: 31/01/2026 Riyadh, Saudi Arabia
  • Dodaj nową pozycję...