Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1. IIL
    IIL
  • Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 13 Data: 08.12.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hiroshima, Japan Arena: Hiroshima Sun Plaza Publiczność: 1.565 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: TNA iMPACT #1116 Data: 06.12.2025 Federacja: Total Nonstop Action Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 11.12.2025 Platforma: AXS TV Komentarz: Matthew Rehwoldt & Tom Hannifan Karta: Wyniki: Powiązane tematy: TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KyRenLo
      Gdzie tu kontrowersja?  Czekamy na pełnoprawny heel turn już nie na samych butelkach Prime. Może i nie, ale jakby zerknąć na same liczby na chociażby takim YouTube to Brock dalej przyciąga ludzi. Czy do czasu? Zobaczymy. Ja nie będę jakoś mocno zdziwiony jak nadchodzący rok będzie tym ostatnim w jego karierze. Pełna zgoda, o czym chyba zresztą kiedyś już rozmawialiśmy. Natomiast jego walki, gdy był mistrzem US zdecydowanie można pochwalić. Może nie jest taki zajebisty jak si
    • VictorV2
      A to, to się zgodzę  
    • MattDevitto
      Raczej odnosiłem się do tego, że WWE lubi podkładać osoby z innych fedek - AAA, TNA etc. Te AAA akurat mi tak wpadło, bo czytałem o Deadline
  • Dodaj nową pozycję...