Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1. IIL
    IIL
  • Recent Posts

• HeymanGuy
      O ile jestem sporym fanem ECW, Attitude Ery i przekraczania wielu granic przed kamerami - tak tekst Punka w segu z Romanem tak średnio mi podszedł. Smierć to jedyna granica, której się nie powinno przekraczać. Szkoda że znowu trafiło na Punkstera ale musiał się na to zgodzić. Czemu znowu? A pamiętacie program z Takerem i prochy z urny Bearera? Chyba że segment miał sprawić, żebyśmy chcieli tu wygranej Romana. Parę osób może się udało przerzucić xd. Mnie na ten moment wynik tej walki jest lekko o
    • KyRenLo
      McIntyre vs. Fatu: To raczej oczywiste w obecnym stanie. Jeżeli prawdą jest, że Drew po WrestleManii ucieka szybko na plan zdjęciowy to jedynym sensownym wynikiem jest wygrana Fatu.
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Naniwa Fighters 2026 Data: 08.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: 176BOX Format: Taped Data emisji: 11.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • CzaQ
      Zauważyłem ciekawą rzecz w serii DMC - części nieparzyste są dobre, a parzyste słabe
    • Grok
      Michael Hayes skontaktował się z Chelsea Green, by przeprosić za uwagi, które wygłosił w drugim sezonie „WWE: Unreal”. Serial dokumentalny Netflixa pokazał klip, w którym Hayes stwierdził, że Green — choć zabawna — nie ma budowy na main event jak Charlotte Flair czy Tiffany Stratton. Dodał, że jej rola w WWE to wspieranie gwiazd z czołówki karty, takich jak Flair i Stratton. W najnowszym odcinku Nikki & Brie Show Green opowiedziała, że rozmawiała o tym z Hayesem. Podzieliła się też tym,
  • Dodaj nową pozycję...