Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1. IIL
    IIL
  • Najnowsze posty

• Mr_Hardy
    • Mr_Hardy
    • Grins
      Gdzie jest zadowolony? Nie wydaje mi się żeby tryskał radością że tak to się potoczyło... Ostatnio sam wspomniał że po paru tygodniach wszyscy o nim zapomną bo zbliża się RTWM itd. Cena to profesjonalista marudzić nie będzie ale wątpię żeby to był jego wymarzony run... A te 220 występów to nie wiadomo jak miałoby to wyglądać może miał pojawiać się co RAW, SD i może jakieś występy w NXT to wtedy taka liczba by się zgadzała przecież sam o tym mówił ze był przygotowany na tyle występów i się zdziwi
    • GGGGG9707
      Racja, trochę przesadziłem z tym. Ale mogliby np z niego GM'a zrobić czy coś, lub managera. Przy mikrofonie jest świetny ale w ringu słabo. Nigdy wybitny nie był ale jak dla mnie jak wchodzi z kimś w feud to jego rywal traci zainteresowanie fanów. Np Hayes nie zyskuje zbytnio na tym feudzie. A to dlatego że Miz od paru lat wszystkie feudy przegrywa, nie da się go brać na poważnie, wygrasz z nim to nic nie zyskujesz ale jeśli przegrasz to wychodzi na to że przegrywasz z kimś kto od wszystkich dos
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW World Tag League 2025 - Dzień 13 Data: 08.12.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Hiroshima, Japan Arena: Hiroshima Sun Plaza Publiczność: 1.565 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...