Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown vs Raw 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam mam takie pytanie dla graczy online co trzeba zrobić by za zwycięstwo zdobyć z 800-1000 punktow wiem ze dostaje sie punkty za finishera za zwycięstwo za co jeszcze dziekuje z góry;]

13771833464dc067047ffd1.jpg

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brzoza

180

• abeso

159

• ucho13

124

• jeffhardywwe

112

Top użytkownicy w tym temacie

A co to jest to Fan Axxses które można kupić w WWE Shop?

Witam!

Mam takie pytanie.Czy te 1.004 signatury/finishery trzeba zrobić w jednej walce?

Witamy , zza mikrofonów witają państwa Andrzej Supron i Paweł "Borys" Borkowski.

16677688924d7bcf53cf168.jpg

Tak to trzeba zrobić w jednej walce

Gra ktoś z was (polaków xdd) w SVR'a na PS3 ?

Bo gram już od premiery a polaka nie widziałem :)

7827538684d468b7066d0a.jpg

RKO DX napisał(a):
Gra ktoś z was (polaków xdd) w SVR'a na PS3 ?

Bo gram już od premiery a polaka nie widziałem :)

Między innymi ja gram, stoczyłem tylko 3 walki (RR, Tag Team Elimination Chamber oraz zwykłe 6 man Tag Team). Po zdobyciu platyny gram z kolegami na jednej konsoli w 3-4, gdyż nie ma lagów grając offline (ale niespodzianka :lol:), z czego możecie oglądać filmiki na moim koncie na YT.

@Down, do czego? Jak do moich filmików, to zawsze gdy dodaje nowy wrzucam go na forum, ale jak nie chce się wam szukać, to tutaj jest mój kanał.

@2xDown, Wchodzisz w Gra->Narzędzia zapisanych danych (PS3™) gdzie wyszukujesz swoje Highlights Real, następnie je usuwasz w tradycyjny sposób.

Edytowane przez ucho13

ucho13,

Chętnie bym z tobą zagrał jak masz czas dasz PSNid?

I miałem na myśli multiplayer xdd

7827538684d468b7066d0a.jpg

Wie ktoś jak w svr 2011 na ps3 usunąć highlights reel?
The Best There Is, The Best There Was and The Best There Ever Will Be..

6815293374cbde2b88d351.jpg

Siemka ja mam pytanie do posiadaczy ps 3 czy jak się gra online też wbija się jakby lev chodzi mi o to że na xboxie ma się poziomy jobber mid carder itp

13771833464dc067047ffd1.jpg

Czy aby pobierać z community creations trzeba płacić? I co to jest ten trial 7 dniowy?(PS3)

Wg. mnie się nie płaci, w każdym bądź razie ja nie płacę.
Witamy , zza mikrofonów witają państwa Andrzej Supron i Paweł "Borys" Borkowski.

16677688924d7bcf53cf168.jpg

Cobra napisał(a):
Czy aby pobierać z community creations trzeba płacić? I co to jest ten trial 7 dniowy?(PS3)

Tak i nie. Ten Trial to dostęp do trybów Online (W tym do Community Creations), który jest osobno płatny. Dostęp do niego ma się poprzez wpisanie kodu z NOWEJ wersji gry, lub poprzez zakup go w PSS.

Więc, gdy ma się grę z drugiej ręki, to trzeba zapłacić za dostęp do CC, jednak gdy ma się nową grę, wystarczy wpisać kod z ostatniej strony instrukcji i ma się za darmo.

RobVanDam napisał(a):
Siemka ja mam pytanie do posiadaczy ps 3 czy jak się gra online też wbija się jakby lev chodzi mi o to że na xboxie ma się poziomy jobber mid carder itp

Tak, na PS3 też są takie poziomy.

Mam pytanie. Chciałem sobie stworzyć Tag Team Edge & Christian. TT stworzyłem, wchodzę w Create a Entrance, Tag Team wybieram Move : Edge & Christian Movie : Edge & Christian. Niestety kiedy wchodzę w Song to tam nie ma czegoś takiego jak Edge & Christian. Nie wiecie dlaczego nie ma tej piosenki ? W RTWM Christiana ona jest. Z góry dzięki za odp.

"My Name is Albertooo Del Riooo, but you, you already know that !"

"If Ya S-meeeell, What The Rock is Cookin' ?!"

F*CK YOU Randy"Nie-rób-mi-krzywdy-bo-powiem-tacie-i-nie-dostaniesz-pushu"Oron :/

14863134514d604d0d22cd9.jpg

SHarK242 napisał(a):
Mam pytanie. Chciałem sobie stworzyć Tag Team Edge & Christian. TT stworzyłem, wchodzę w Create a Entrance, Tag Team wybieram Move : Edge & Christian Movie : Edge & Christian. Niestety kiedy wchodzę w Song to tam nie ma czegoś takiego jak Edge & Christian. Nie wiecie dlaczego nie ma tej piosenki ? W RTWM Christiana ona jest. Z góry dzięki za odp.

A czy przypadkiem w RtWM nie ma piosenki Edge tylko? Przeszukaj jeszcze raz dokładnie, a jeżeli nie ma to ustaw theme któregoś z nich.

5832596764e36c6544ac70.gif

Mam pytanie czym się różnią te 2 umiejetności:Outside Dives i Spingboard Dives?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 033 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 706 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 594 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 890 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Czekałem dwa dni czy wleci jakieś zwolnienie i wleciało, nie komentowałem na początku bo przeważnie zwalniali dwa dni podrząd, ale jak zobaczyłem kto tam poleciał to się zastanawiam co oni mają w głowie, w rosterze jest tyle nie potrzebnych zawodników a polecili akurat ci z których można byłoby coś wykręcić.  Braun Strowman: Kurwa, serio?! Teraz gdy Braun odnalazł się w mid-cardzie gdzie wykręcał całkiem ciekawe pojedynki, dość fajny pojedynek z Jacobem, to oni go wyjebali? Ale to perfidny strzał w policzek dlatego zawodnika, nie jestem jakimś wielkim fanem Brauna ale zrobiło mi się go szkoda, bo można było na prawdę wykręcić dość interesujące programy z jego osobą, ma historię a Alexa, ma historię powiązana z Wyatt Sicks a ci nie potrafili wykorzystać tego potencjału, coś czuje że AEW przyjmie go z otwartymi ramionami.  Shayna Baszler: Też strasznie nie wykorzystany potencjał i tak długo się utrzymała, przecież Baszler można było uczynić dość dobra zabijakę ale woleli ją pogrzebać, szkoda bo był potencjał ale spierdoli to koncertowo lata temu. Dakota Kai: To to już całkowita odklejka XD Przecież Dakota ostatnio kręciła przy mistrzostwie IC nawet miała szansę zgarnąć ten pas a ci ją wypierdoli... Do tego niby wypisali ją z TV a ona żadnej kontuzji nie miała, moim zdaniem typowe chamstwo ze strony " W " mimo że nie ma Vince'a to dalej panuje tam jakaś taka atmosfera... Wracając do tych pasów mid-cardowych to za nie długo oni z cieniem będą się napierdalać bo nie będzie miał kto walczyć o te pasy.  Kayden Carter, Katana Chance: Jest taka chujnia z kobiecymi tag team'ami w WWE a oni postanowili wypierdolić jeden z najlepszy tag team'ów w kobiecej dywizji xD Nie żebym był jakimś wielkim fanem ich talentu, ale no kurwa... A potem dziwota że nie ma kto walczyć o te śmieszne mistrzostwa.  Cora Jade: To to już całkiem! XD Kurwa taki potencjał zwolnić, ja wiem że kontuzje tutaj zaważyły ale no ja pierdole młoda dziewczyna mogli przeczekać i dać jej kolejną szansę, mogę się założyć Khan to od razu się wyrwie aby ja zakontraktować.  Gigi Dolin: No to już całkiem mnie wkurwiło, akurat w ostatnim czasie się zastanawiałem gdzie ona jest, przecież Dolin była kompletną zawodniczką tylko nie wykorzystaną w WWE TV! Jak można było spuścić taki potencjał w kiblu? No jak? Przecież mogli zrobić transfer na SD i tam mogła ubiegać się o pas US'a, no ale poco? Lepiej inwestować push w takie grube berty jak Piper Niven  Resztę zwolnieni nie komentuję bo nie znam tamtej reszty bo mało oglądam NXT, ale te bardziej znane wywołały u mnie lekki zażenowanie nie żebym był jakiś wielkim fanem tych zawodników i zawodniczek ale tutaj każdy z nich mógł się do czegoś przydać a tak to ich zwolnili a gówno wolą trzymać w rosterze. 
    • GGGGG9707
      Z B-Fab chodziło mi o to, że jeśli z Cory nic nie będzie w NXT (nie oglądam zbytnio NXT więc nie znam wszystkich zawodniczek, tylko te główne) to równie dobrze mogli wyrzucić B-Fab i awansować Core do MR w jej miejsce.  Jeśli ktoś w NXT siedzi i i tak nie mają na niego/nią pomysłu to co im szkodzi dać do MR na próbę i może akurat coś wystrzeli. Przecież były przypadki ludzi którzy w NXT nic nie osiągali, przechodzili do WWE i tam ich kariera szła do góry. Co za problem ją awansować, albo kosztem mniej utalentowanej zawodniczki albo nawet tak po prostu i dać jej szansę, wykorzysta to zostaje, zmarnuje to wypad ale przynajmniej się spróbuje
    • Caribbean Cool
      Dla mne Jayne nie dostala takiej sznasy, ale no tu sie klocic nie bede. W Lash wwe od dawna widzie kolejna gwiazde. B-,fab nie jest w nxt, ale to prawda na kija ona tu jest to nie wiem.
    • Caribbean Cool
      Wendy faktycznie, zapomnialem o niej a co so tej drugiej to aRo mi uswiadomil, ze ma najwiecej followersow w calym nxt albo W na instagramie.  Wiec...no
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw We Love Wrestling - Live In Papenburg Data: 03.05.2025 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Papenburg, Niedersachsen, Niemcy Arena: Alte Kesselschmiede Format: Live Platforma: wXwNOW.de Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...