Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown vs Raw 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam pytanko w którym tygodniu jest mowa o Time Machine w RTWM Christiana ?

Time Machine jest na EC i to na 100%. Nie w piątym tygodni jak kolega napisał tylko na EC. Najpierw rozmawiasz z Edgem i idziesz do gm, zbierasz wszystkie rzeczy (na mapce będą zaznaczone) i wracasz do Edge'a

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brzoza

180

• abeso

159

• ucho13

124

• jeffhardywwe

112

Top użytkownicy w tym temacie

2.na ps2 nie ma fizyki

ludzie ile razy trzeba mówić na ps2 jest nowa fizyka ale częściowo i ciekawe że ja moge na ps2 mogę gdzie chce położyć drabine :D

90% nastolatków zemdlało gdyby justin biber skakał z dachu ja jestem z tych 10% nastolatków którzy postawili sobie krzesełko wzieli sobie popkorn i darli się skacz szybciej debilu

3068445704c60fd28ba45a.jpg

• Urządzenie:  Windows

Kto odblokowal wszystkie wyzwania w RTWM Jasia niech mi szybko tutaj napisze jak doprowadzi w 7 tygodniu do walki o pasy Tag Team. Z kim pogadac itd.

50608915156a3743c1fa34.jpg

w 5 tygodniu gadasz z mvp i on to ustawia,a w siódmym poprostu walczysz,z nikim nie gadasz ;P

A u mnie jak gram To w wersji na PS2 stoły uciekają i nie widzę nawet częśći nowej fizyki

Możecie wymienić w których miejscach jest ukazana?

Jak możesz to pomóż :)

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=252854#252854

4KIDS is STUPID!!!!

I WANT ATTITUDE ERA!!!

Mam pytanie powiedział by mi ktoś jak dokładnie nagrywać highlist real na PS3 proszę :)

SORRY ZA OFF TOP'A

Sygna by Filipoo666

10704772474ceadafa95664.jpg

dklj nowa fizyka jest tylko na PS3 i Xboxa 360

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

A u mnie jak gram To w wersji na PS2 stoły uciekają i nie widzę nawet częśći nowej fizyki

Możecie wymienić w których miejscach jest ukazana?

Mam pytanie powiedział by mi ktoś jak dokładnie nagrywać highlist real na PS3 proszę :)

SORRY ZA OFF TOP'A

Po walce masz 3 zakładki, Rematch, Meno i właśnie powtórki, zapisujesz sobie kilka z jednej walki, wchodzisz w Create coś tam i Higliht Real, potem dodajesz swoje klipy, możesz dodać również animacje.

@Down, wersje na PS2 on ma, zobaczy co jest na X360 i już wie co jest inne.

Edytowane przez ucho13

Haha, szkoda że to jest wersja na xboxa a nie ps2...

czy są w WWE Universe face turny bo wiem że heel turny są, ale czy wy mieliście przypadek że mieliście face turn bo ja takiego przypadku nie miałem :(

Przyłączam sie do pytania up z Face Tunrem oraz czy po wygraniu RR wybieram pas o jaki chcę walczyć czy to zależne od Brandu?

12959523844cd6e13f4493f.jpg

Szpila, nie ma heelturnów ani faceturnów. Tylko w RTWM Mysteria była możliwość wyboru.

~~BlackHorn~~,

Nie, można wybrać i WHC i WWE champion.

abeso w WWE Universe są heel turnu człowieku sam miałem np Mark Henry zaatakował w trakcie walki swego TT partnera i tu jestt pytanie czy są face turny bo heel turny już miałem ;)

mam pytanie jak wprowadzić własnego Caw'a do Svr 11 WWe Universe ... ?!

Bo chialbym już nim o pasy walczyć ...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 146 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 024 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Przemk0
      Trwa przedsprzedaż. Wydaje się, że nie uruchomili sprzedaży wszystkich biletów. Te najtańsze idą im najlepiej. Bilet łączony na obie gale Kategoria 4 (trybuny) niebieska była/jest za 267 €. Wychodzi na to, że są jeszcze 4 kategorie biletów (5-8), których nie ma w sprzedaży.
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #782 Data: 22.04.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Las Vegas, Nevada, USA Arena: BleauLive Theater Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • PTW
      Nie milkną echa po walce wieczoru ostatniej gali, która zaszokowała świat. Arkadiusz Pan Pawłowski wygrał swoją debiutancką walkę przy sporym udziale Alex Brave i Vincent Caravaggio PTW, który na początku gali zapowiedział w niezwykle emocjonalnej, płomiennej przemowie, że nie ma dla niego miejsca w PTW i odchodzi. Wszystko okazało się jednak podpuchą, manipulacją, sprytną zagrywką ze strony Mesjasza Polskiego Pro Wrestlingu, który zapewnił sobie zwycięstwo w walce z Prezesem Okonskim za wszelką cenę. Sędzia specjalny Andrzej Supron zrobił wszystko co mógł, by mecz przebiegał uczciwie, nawet wdając się w fizyczną konfrontację ze Współczesnym Arystokratą, który musiał uznać wyższość legendarnego Profesora Zapasów. Ostatecznie w ringu zgodnie z obietnicami obu stron znajdowali się tylko Pawłowski (który na tę okazję przywdział niezwykle modny zapaśniczy trykot), zniszczony atakiem intruzów (obicie krzesłem, roztrzaskanie o stół komentatorski) Okoński, oraz Supron, który niechętnie odliczył do trzech po tym jak wylewający się z kostiumu Pionier Polskiego Pro Wrestlingu niemiłosiernie obił swojego wspólnika. Od tamtego czasu Arek chełpi się zwycięstwem i byciem niepokonanym w ringu, a Łukasz siedzi cicho, co jest bardzo nie w jego stylu. Co wydarzy się na kolejnej gali? Dlaczego Brave i Caravaggio wykonali brudną robotę za Pawłowskiego? Jak zachowa się Łukasz Okoński, co zrobi Pan Pawłowski? Bądźcie z nami już 31 maja, zapowiada się kolejne show, którego nie można przegapić! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Las Vegas Series ~ Jitsugetsu ~ Data: 19.04.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Kanda Myojin Hall Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To Wrestling Dontaku 2025 - Dzień 3 Data: 22.04.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Osaka, Japan Arena: EDION Arena Osaka #2 Publiczność: 828 Format: Live Platforma: Samurai! TV Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...