Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown vs Raw 2011

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brzoza

180

• abeso

159

• ucho13

124

• jeffhardywwe

112

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak dla mnie temat na razie zbędny,trzeba było poczekać na pierwsze info o grze.Do tej pory ten mały off top o 11 mógł mieć miejsce w 10.No ale cóż,jak już jest to piszmy m.in. o tym czego oczekujemy od gry.Chrystian mogłeś jakoś rozbudować temat aby wypłynęła z niego dyskusja.Skoro tego nie zrobiłeś to ja zacznę.

Oczekiwania:

- Mam nadzieje,że pojawi się więcej legend,nie chodzi mi o te dawne postacie ale chociaż kilka postaci pokroju Shawn Michaels,The Rock,Stone Cold,Goldberg

- Liczę na nowe tryby rozgrywki

- Możliwość występowania na ekranie więcej niż 6 osób - 10,8-man MitB oraz Battle Royal gdzie odrazu 20 jest na ringu lub chociaż 10

- Możliwość edycji stroju kompletnego tzn. superstars thread,gdzie można np. z długich spodni zmienić na krótkie,ogółem mówiąc całkowita edycja stroju

- Możliwość edycji twarzy zawodników już dostępnych,np. aby zmienić dredy JTG na normalne rozpuszczone włosy lub zrobić Shad'a łysego - oczywiście zapewne w 11 już tacy będą jednak daję przykłady na podstawie SvR 10

- Możliwość tworzenia finisherów i rozbudowanych entrancy tag teamowych

- Ulepszony Road to WrestleMania mode oraz Career mode

Tyle ode mnie w tym temacie,jak mi się coś przypomni to dopiszę

7614081404f146f966c931.jpg

Ja mam takie oczekiwania

- ZWIĘKSZONY POZIOM TRUDNOŚCI!

- Żeby max w ringu było 10 gości

- Możliwość totalnej zmiany zawodnika ( jak to napisał ujko, możliwośc np. zmienienia krótkich gaci na długie)

- Kamera po za ringiem taka jaka była w 08 i w poprzednich seriach

- żeby taki Rey nie mógł podnieść Beg Szoła...

- system kupowania zawodnika (takie jak w 08)

- JAKAŚ SENSOWNA KARIERA!

- bardziej rozbudowane wejście Tag Teamu

- polepszenie wyglądu publiczności

- lepsze animację ( te wyglądają jak na razie baaaaardzo drewniacko)

- jeśli wbijemy finisher, to możemy go zachować i wykorzystać w innym momencie

- system dźwigni jak w 07 ( ta minigierka)

Znając życie dodadzą tylko paru zawodników, zrobią nowe RTWM oraz znajdziemy jakiś bezwartościowy ambulanse match.

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png

I tak połowa z naszych życzeń nie ujrzy światła dziennego, przynajmniej w tym roku.

Mecze:

-14-man tag team match (mmm, własna symulacja meczu Bragging Rights)

- 10 man elimination tag, normal tag i tornado tag team match

- 8 man battle royal

Zawodnicy:

-legendy takie jak SCSA, The Rock, Goldberg

-bardziej rozbudowane superstar threads

-więcej kostiumów

Inne:

-kariera lepsza

Jak mi się coś przypomni to dopiszę.

1623504524b1fd2301336b.jpg

O tak przydałoby się do każdego zawodnika po kilka rodzai stroju bądź kompletna edycja stroju.Choć lepsze byłoby i to i to,bo wątpię aby ktoś miał taki talent by zrobił idealny strój.Co do prawdziwego SmackDown vs. Raw to bym na to nie liczył,taka rewolucja z 6 na 14 osób na ekranie trochę jest nie realna jak na jeden rok.W tym roku wystarczyłoby 10-man matche a za rok,może dwa zorganizować taki typową walkę SmackDown vs. Raw i najlepiej jakiś storyline do tego prowadzący typu "Road to SmackDown vs. Raw" :)

Przypomniało mi się po wpisie JerichoY2J,że bardzo przydałoby się zwiększenie trudności i nie przemijanie finishera,by móc zrobić akcje w stylu - gość Cię ciągle bije a ty nagle SCM :).

Oczywiście jak zawsze nadzieję są duże a gra i tak będzie nie znacznie poprawiona w porównaniu do zeszłego wydania.Nie liczyłbym na rewolucje.Nie pozostaje nic innego jak czekać na pierwsze trailery i screeny,które ukazać mogą się już nie długo podczas tej konferencji THQ,gdzie ogłoszone mają zostać dwie gry spod znaku WWE.Zapewne po tym wydarzeniu dowiemy się wstępnych informacji na temat gry.

• Urządzenie:  Windows

Do premiery daleko, ale pogdybać można....z moich życzen dotyczących SvR11 wymienię :

- Kilka schematów "reakcji", np żeby wrestler po jakimś suplexie czy innym body slamie nie upadał zawsze tak samo. Wiem że do wyboru jest kilka(naście) bodyslamów itd ale to i tak sie kiedyś nudzi, zwłaszcza ze wiele animacji jest niezmienionych juz pare ładnych lat

- troche realizmu w kwestii wagi/wykonywanych ruchów, np German Suplex po którym taki Khali ląduje na brzuchu czyli robi pełne salto, czy możliwość dania Big Showowi SSP czy Swantona na Finishera :D no smiechu warte... + unormowanie szybkości. Khali czy Henry mimo że mają speeda w granicach 40 biegają jak sprinterzy

- Możliwość walki koło rapmy (+ objekty typu żuraw z kamerą, skrzynki itd) i w publice (chociażby taki kątek jak w SvR 08)

- Wreszcie więcej niż 6 zawodników w ringu; sędzia w Elimination Chamber :D

- Bronie (stoły, krzesła, drabinka itd) pod ringiem w Hell in a Cell

- Realizm obrażeń (najlepiej ten z SvR08), bo np w 2010 zmasakrowany przeciwnik jest trudny do odliczenia/poddania i wstaje po max 10 sekundach nawet po seriach finisherów i ataków objektami, za to my możemy zostać bezproblemowo odliczeni głupim roll-upem, nawet będąc niedraśniętym

- SuperStars Threads i stoły komentatorskie w wersji PSP

- Cos w rodzaju uniwersalnych finisherów jak np RKO czy Sweet Chin Music które można wykonać zarówno z zaskoczenia face to face, jak i z poprzedzającymi je tauntami lub jako kontre na skaczącego przeciwnika.

- Powrót 24/7 Mode

Edytowane przez Thomassi

20502835285345d49c46e75.jpg

Ja w SvR 2011 chciałbym ujrzeć:

-Oczywiście więcej osób na ringu. Tak z 8, może więcej?

-Więcej RTWM. Może tutaj też zwiększą liczbę z 6 na 8?

-Bardziej rozbudowany Story Designer. Obecny mi się podoba, ale czasem brakuje pewnych akcji.

-Realizm! Żeby Henry, Khali i Show nie mogli bez problemu wejść na trzecią linę i żeby po finisherze tak szybko nie wstawali.

-Rozbudowany Superstar Threads (to co zostało wymienione wyżej + może Threads dla ps2? :twisted: )

-Powrót Create a Belt

-Create a Sign

-Rozbudowane wejście TT

-Divas pull-off clothes match (czy jak to sie tam pisze) :D

-Rozbudowana kariera!!!

-Powrót turniejów, oraz KotR i Beat the Clock Challenge

Co do rosteru to myślę, że będzie podobny tylko na pewno dodadzą Sheamusa, McIntyre'a, Hart Dynasty, Rydera, Tatsu i może Gallowsa. Ciekaw też jestem czy NXT to będzie po prostu tylko arena czy np. gdy rookie będzie wchodził to będzie jesgo pro (i czy bedzie ich mozna zmieniać)

Błagam niech dadzą Superstars Threads na PS2 w 2011... niby nic wielkiego ale zawsze jest się czym pobawić :twisted: Do tego rozbudowane edytowanie entrance TT, dłuższe "leżenie" przeciwnika po finisherze/akcji jak jest bardzo obity. No i nowe animacje bo w 2010 niedużo nowych ciosów doszło (ok. 30). Jednym słowem.. NIECH SIĘ POSTARAJĄ!!! I oby były nowe stroje dla zawodników na PS2/PSP bo w 2010 Edge ma taki sam jak w 2009 i to samo z Regalem i kilkoma innymi zawodnikami.

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Dla mnie to mogliby dać więcej realizmu, bo nawet na legendzie to walki wyglądają tak, że przeciwnik mało co atakuje, tylko reversal za reversalem. No i np. mogliby zrobić że high flyerzczy korzystają z trzeciej liny, robią extremalne rzeczy. I żeby przeciwnik w końcu zaczął częściej używać finishera.
My life, my rules.

17029495504c78e82ba05f6.jpg

UWAGA! UWAGA!

Mam na YouTubie grupkę fanów SvR z USA, którzy robią fantastyczne filmiki z tej gry

Przykład:

Zrobili oni stronę o SvR 2011. Zamieszczają tam na bierząco oficjalne info na temat nadchodzącej gry.

Oto Link:

http://www.thesmackdownhotel.com/

9077542924c72bcdfb4ec5.jpg

Chyba większość osób które oglądają z SvR filmiki znają NoobsKillera, SvR Globala, DraxioChannel itd. :P Fajny filmik oglądam juz chyba 15 raz i mi sie jeszcze nie znudził ;D

Know your damn role and shut your damn mouth!

13834820434d18ad8a05e25.jpg

Ja bym chciał tak jak wszyscy:

-Żeby było więcej osób na ringu ( i żeby były większe matche tag teamowe, większe MiTB i jakieś normalne kilkunastoosobowe battle royal )

-Rozbudowane superstar threads

-większy poziom trudności

-cały roster WWE

-dużo legend

-King of The Ring i Beat the Clock challenge

-większy realizm

-brak ograniczeń w story desinger

-więcej matchy ( głównie punjabi prison )

-więcej broni i interakcji z publiką

-brak ( albo chociaż możliwość wyłączenia ) wkurzającej kamery poza ringiem w meczu ja vs komputer ( 1 vs 1 )

19473995694e2d2ed9117e1.jpg

-Większa możliwość w wyborze zawodników

-Większy wybór w created-superstar

-Create a belt żeby wróciło

-Elimination Chamber walka o pas

-Lumberjack Match

-Aby w Gauntlet matchu gdy pokonasz przeciwnika pojawiał się theme następnego zawodnika

-Więcej ruchów

-Więcej Move-set

12596334724cb9a0400309b.jpg

O tak zapomniałem o kilku istotnych błahostkach typu:

- możliwość walki o pas w EC z sędzią i entrancami

- gdy w gauntlet matchu pokonamy przeciwnika pojawia się theme następnego zawodnika i wchodzi on na ring tak jak w RR Matchu

- ulepszone "WWE Rivals"

- Możliwość utworzenia rosteru TNA wraz z pasami :

a)powrót Create a Belt

b)ulepszony create a superstars

c)tryb create a roster

Przede wszystkim jednym z ciągłych błędów SvR jest to, że praktycznie nie ma żadnej rewolucyjnej zmiany, a świetne pomysły (np. GM Mode) usuwają. Na prawdę powinni w końcu postarać się nad grafiką, gdyż na prawdę niektórzy Fighterzy nie przypominają oryginałów. Jedynie się postarali przy Ortonie, Undertakerze i tam od biedy Triple H. Jednak kupię i tak 11, dlaczego? Tylko mnie utrzymuje aktualny roster, tak to dodadzą bezsensowny ambulanse match i będą myśleli, ze to jakaś rewolucja :D. Aha, jeszcze te piekielne animacje grrrrrr...

Jeszcze marzę żeby:

- przywrócili tego ludzika, co pokazywał stan zdrowia zawodnika

- walka w Backstage (marzenie...)

- dłuższe wstawianie po Finisherach/SM

- ZWIĘKSZENIE POZIOMU TRUDNOŚCI

- SENSOWNA KARIERA

- GM MODE

Tak przy okazji czy tylko mi Smack się znudził po tygodniu? RTWM przeszedłem bardzo szybko, do tego przeszedłem tą świetną i epicką karierę. Teraz tylko gram przez internet, ale i tak są lagi, jak ...

The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!

10665325394d4c3c61dc358.png