Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Aero RP

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hala EWF, widzimy Mariusza Maxa Kolanko. Przechadza się on po korytarzach hali jest z nim również kamerzysta. Mariusz podąża w okolice automatu z Felko Colą i zauważa Aero trzymającego w ręku puszkę bez napisu P-C-W. MMK podchodzi do EWF Daemusin Champa.

MMK: O, Aero, może krótki wywiadzik?

Aero: (ignorując Mariusza i patrząc na kamerzystę) Ej ty! Tak ty mistrzu kamery. Zrób ładne zbliżenie na mnie, dziś nie będę odpowiadał na pytania, lecz sam będę mówił. Już? (Kamerzysta pokazuje że już). Świetnie. Więc mam coś do przekazania moim oponentom. Tak jest moi drodzy Jimmy Hendrixonie i Wasylij Gromowie. Mam dla was wiadomość. Dla was i dla wszystkich fanów, którzy obejrzą Kwietniową Anarchie w systemie Pay Per View. Tak więc ja wasz ukochany posiadacz pasa Daemusin jak już mówiłem mam przesłanie. Chcę wam ogłosić, że nie mam zamiaru z wami walczyć. Mam zamiar was zniszczyć. Mam zamiar pięknie pogrzebać was. Wasze marzenia, wasze nadzieje, wasze rozterki, wasze uczucia, wasze emocje, wasze szanse na zdobycie tego pasa na zawsze. Mam już dość ciebie Hendrixon. Uczepiłeś się mnie jak rzep psiego ogona. Już niedobrze mi się robi jak myślę że znów muszę skopać Twój żubrzy zad. To przebranie na ostatniej gali miało wiele zalet, nie musiałem oglądać Twojej marksistowskiej gęby. Chcę w końcu żebyś przestał marzyć. Chcę byś zszedł na ziemię. Chcę byś zrozumiał. Przyjął do wiadomości to, że ze mną, z Aero, EWF Daemusin Champem w ringu nie masz najmniejszych szans. Nuży mnie to, że ciągle prosisz o kolejną szanse i uważam za karygodne, że znów ją dostałeś. Ponownie masz okazję by stanąć ze mną w ringu. Cały czas pieprzysz o tym, że wujek Marks nad Tobą czuwa. Skoro tak jest to dlaczego wciąż dostajesz baty? Gdybyś miał coś wspólnego z Marksem miałbyś szanse na wygraną. Ja zaś tej szansy w ogóle nie widzę. Nie widzę pomocy Twojego wuja. Nie widzę nawet w Tobie ukrytego potencjału. Wypaliłeś się Jimmy. Skończyły ci się pomysły jak tłumaczyć porażki. Po prostu jesteś skończony. Ja zaś w ringu będę Twoim katem. Ostatnią osobą, którą ujrzysz w EWF. Będziesz to widział jak przez mgłę. Zgarnę wygraną a ty będziesz bezradny. Zupełnie bezsilny. Nie będziesz mógł nic zrobić. Później w swym domu, czytając Marksa przy muzyce Hendrixa dojdziesz do wniosku, że wciąż się oszukujesz. Wydaję ci się że Marks czuwa nad Tobą a tak nie jest. Wydaję ci się, że masz szansę na pokonanie mnie a tak nie jest. Gdybyś przestał żyć w swym własnym świecie, mogłoby coś z ciebie być. Jednak porwałeś się z motyką na słońce. Wkroczyłeś na drogę złej osobie. Wkroczyłeś na moje schody jako przeszkoda do sławy i osiągnięć. Zostałeś praktycznie zrzucony. A spadniesz z nich na Anarchii. Spadniesz w wieczną otchłań. Otchłań zapomnienia. Nikt zauważy, że nie będzie cię już tu. Gwarantuję ci to. W dniu kiedy odważyłeś się podnieść na mnie rękę, sam wydałeś na siebie wyrok. Sam postawiłeś na sobie krzyżyk. Sam zadecydowałeś o swoim upadku. Słyszysz Jimmy, nie ma dla ciebie miejsca w EWF!

Chwila przerwy.

Aeroplane: A ten drugi, Wasylij Gromow. Jego też zamierzam unicestwić. On może być trochę trudniejszym rywalem. Jednak nie mam zamiaru się go bać. Nie znam go dobrze i nie wiem czego się po nim spodziewać. Jednak jak bardzo zdeterminowany by nie był, ja stawiam na szali coś więcej niż tylko zwycięstwo, więc zrozumiałym jest, że zawsze będę bardziej zmotywowany by wygrać niż oni dwaj razem wzięci. Nie podołaliby mi nawet gdyby walczyli we dwóch na jednego mnie. Moje zwycięstwo się zbliża, jest nieuniknione czujecie to? Czy zaczynacie pojmować że moje zwycięstwo jest tylko formalnością? Po prostu jest tylko jeden mały znaczek zapytania. Tym małym znaczkiem jesteś ty Wasyl. Powtarzam ponownie, że Hendrixon mimo asysty wujka Marksa nie jest dla mnie wyzwaniem, jednak Gromow może zastosować element zaskoczenia. Może jakimś cudem, powtarzam cudem uda mu się wygrać. Jednak właśnie dlatego będę starał się uważać. Mimo, że będzie to ciężkie zważywszy na wasz poziom będę starał się nie zapominać o was. Będę pamiętał o tym, że w jakiś sposób możecie odnieść szczęśliwe zwycięstwo. Teraz nie możecie już nawet na to liczyć, ponieważ gdy jestem skupiony nikt i nic, a na pewno wy nie możecie mnie zatrzymać.

Flying Beast po tych słowach odszedł korytarzem.

-----------------------------------------------

Naszym oczom ukazuje się spora, wypełniona po brzegi hala. Trybuny wypełnione po brzegi, publiczność szaleję. Jest to jeden z House Show'ów EWF. Dziś znajdujemy się we Wrocławiu. Publiczność na chwile milknie, następuje błoga cisza. Ten stan przerywa Adema - Immortal w drodze na ring jest już EWF Daemusin Champion, Aero. Ubrany w ciemnoniebieskie jeansy, białe adidasy oraz ciemnozieloną koszulkę, ma też ze sobą swój pas zawieszony na prawym ramieniu. Tuż za nim spod Felixtronu wylania się Christopher ubrany w elegancki garnitur. Aero wślizguję się do ringu po pierwszą liną, wchodzi na top rope i tauntuje na co publiczność reaguję lekkim cheerem. Christopher jest już w ringu,annoucer podaje Aero mikrofon, a sam zainteresowany zaczyna przemawiać.

Aero: Na ostatniej gali, zdarzyło się coś strasznego. Ja po prostu nie miałem na to wpływu. Chciałem współpracować. Chciałem podać rękę moim partnerom w tej walce. Chciałem załagodzić nasze stosunki. Walczyłem za dwóch dałem z siebie, tak jak zapowiadałem sto procent. Jednakże polegliśmy. Mówię w pierwszej osobie liczby mnogiej, ponieważ mimo, że nie miałem na to wpływu byłem członkiem tej drużyny. Bardzo się ucieszyłem, gdy po walce mogłem wyładować emocje. Mogłem pokazać, udowodnić że to nie moja wina. Mogłem i zrobiłem to. Potwierdziłem kto był najmocniejszym ogniwem naszej pożal się Boże drużyny. Aero pokazał, że nie toleruje takiego zachowania. Zachowania Hendrixona i Ieshige. Nie włożyli serca do walki. Nie dali z siebie wszystkiego. Potraktowali walkę jako przymus. Jak karę. Jak coś czego nie chcieli robić. To nie było zachowanie profesjonalnego wrestlera. Takie zachowanie powinno skutkować jakimś zawieszeniem. Jednego z was udało mi się ukarać. Na szczęście zapłaciłeś za to Jimmy. Jak się czułeś w przebraniu Żubra? (lekki śmiech na arenie) Prawda, że wspaniale dobrałem ten kostium. Był tak prymitywny jak ty i ten Twój cały Karol Marks. W sumie to białowieskie żubry mogły się poczuć urażone. Urażone tym, że ktoś taki jak ty musiał się przebrać za jednego z nich. Na Kwietniowej Anarchii oznakowanej numerem pięć to będzie Twój koniec. Koniec końców. Ostateczna rozgrywka. Najchętniej chciałbym dostać zapewnienie od zarządu, że będzie to już Twój ostatni title shot. Pnę się w górę Jimmy, wchodzę coraz wyżej. Jesteś moją kulą u nogi. Na Anarchii oderwę od siebie tę kulę! (cheer). Bez balastu dużo łatwiej się podróżuje. Dużo szybsza będzie moja droga w górę. Ja wiem, że będziesz posiłkował się z argumentami pokroju "tyle razy wcześniej ze mną przegrałeś" "miałeś szczęście" "pokonam cię", ale pamiętaj nigdy nie wygrałeś i nie wygrasz ze mną. Chwila co mówisz? Wygrałeś ze mną już kiedyś? Ach tak. Wygrałeś jednakże to nie był Aero. To nie byłem ja. To było moje stare, słabe i żałosne alter ego. Z Aero wygrałeś tylko raz. Jednak na tej samej gali poległeś, ja byłem finalnym zwycięzcą. Na Wrestlepaloozie 104 ośmieszyłem cię. Widziałem, że publiczność nie mogła już na ciebie patrzeć, więc specjalnie dla nich walczyłeś jako żubr. Jednak przerwał ci Wasylij Gromow.

The Flying Beast: Właśnie, potężny wrestler z Rosji Wasyl Gromow. Szczerze powiem, że... liczę na ciebie. Oczywiście nie będę ci kibicował w walce, nie podłożę ci się łatwo. Ja po prostu liczę, że będziesz dla mnie jakimkolwiek zagrożeniem. Hendrixona znam na wylot, poznałem jego słabe punkty i wiem jak go pokonać. Jednak Ciebie będzie o wiele trudniej rozpracować. Jesteś szansą na to, że ci wspaniali fani (cheer) zobaczą choć trochę emocjonujący pojedynek. Jednakże podobnie jak Hendrixon, nie możesz liczyć na taryfę ulgową. Zamierzam być czujny jak nigdy, na tak dużej gali po prostu nie mogę stracić pasa. A na pewno nie w głupi sposób. Więc moi drodzy nie upatrujcie szans w elemencie zaskoczenia. Żaden szybki rollup mnie nie zaskoczy, poprzednie walki udowodniły, że mam oczy dookoła głowy. Zamierzam was pokonać, a zwycięstwo nie będzie oznaczało jedynie obrony tego tytułu (w tym momencie wskazuję palcem na Daemusin Title), ale również prestiż. Im więcej wygranych walk tym większa szansa na wejście wyżej. Nie zamierzam ukrywać, że Daemusin Title to dopiero początek. Było to moje marzenie, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia czyż nie? Możliwe, że jest to przystanek na drodze do góry. Chociaż zaznaczam, że nie mam zamiaru wybiegać w daleką przyszłość, teraz moim celem numer jeden jest obrona pasa, obicie waszych twarzyczek szanowni przeciwnicy i odejście do szatni przy akompaniamencie okrzyków fanów i waszych bolesnych jęków. Co potem- zobaczymy. Jednak powtórzę jeszcze raz. Po naszej walce, spokojnie podniosę ten pas do góry, zaś wy z pozycji leżącej będziecie mogli jedynie go podziwiać. Nawet go nie dotkniecie. Podniosę go tak wysoko, że nie ujrzycie w pełni jego blasku. Nie jesteście godni by na niego patrzeć. Wasze marzenia o nim rozpłyną się w powietrzu. Będzie to coś czego nie będzie wam dane zasmakować. A ja będę delektował się smakiem... zwycięstwa.

(chwila oddechu)

Aeroplane: Muszę uważać by moja pewność siebie mnie nie zgubiła. Moja wiara w zwycięstwo jest ogromna i poparta wygranymi walkami, lecz na PPV spróbuję, postaram się potraktować was poważnie. Tak na wszelki wypadek. Będę musiał wmawiać sobie, że jesteście dla mnie zagorzeniem. Nie będzie to łatwe. Gdy porównamy nasze osiągnięcia, różnica wydaję się być diametralna czyż nie? Nic nie możecie na to poradzić to nie ten poziom, możecie dać sobie spokój. I ty mroczny Wasylij i ty żu... to znaczy się Jimmy. Obydwaj macie równe szanse.Szanse równe zero. Gdy tylko ja wejdę na ring w towarzystwie mojego złotka, będziecie skończeni. Dam wam lekcje. Tak to dobre podejście do sprawy. Podejdźcie to tej walki jak do lekcji. Jak do możliwości sprawdzenia swej wytrzymałości. Swojej siły, im więcej wytrzymacie w ringu tym większy szacunek dla was. Mam tylko nadzieję, że nie będzie to długo trwało. Pokaże wam c to znaczy dominacja. Będę nie do powstrzymania, jak tornado, jak wielka burza jak monsun! A wy będziecie tylko bezradnie patrzeć, jeśli nie stracicie przytomności. Więc dlatego zapamiętajcie i ty Jimm i ty Gromow raz na zawsze, weźcie sobie słowa te prosto do serca:

You can be champ,

you can be hero,

but you will lose

in fight with AERO!

10136801454e08b07ab2e86.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ajfan

1

Popularne dni